עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bingo,

היתכן ששילוב זה מפיק טמפרטורות שנעות בין 42-47 מעלות במנוחה???? אני חשבתי שצריך להגדיר משהו בביוס והלוח הוא ASUS P5Q ... מה אתם אומרים????

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KoM,

היום תפסתי את עצמי והתחלתי את שלב 2 בצביעה, ולפי דעתי ודעת DNA שהיה כאן, יצא אדיר !!! הנה בשלב ההכנות : הנה מה שיצא בסוף ! אל תשימו לב לאבק שיש על זה, טעות קטנה ונוגב אחרי כמה שניות ! עוד תמונה : מה דעתכם ? דומה קצת לזה ? ;D צריך רק לעבוד על השחור להוספת ברק, ואנחנו מוכנים לגמרי לשלב 3 !

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Satlan,

הבנתי שה-OC הזה אפשרי בלי הרבה בעיות, אם כן, איזה קירור יהיה מתאים ובאיזו שיטה לעשות את ה-OC בתודה מראש לעוזרים 8D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. סתכלו כאן בבקשה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/_/g/t/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408101314024595/200409062147474308/lllllll.JPG ותגידו לי האם הטמפרטורות האלה טובות לאוברקלוק שכזה? יש לי קירור סטוק למעבד...ותיסתכלו על המיפרט ותגידו לי בבקשה. תודה לעוזרים! נ.ב התכונה שמאמצת את המחשב ובודקת יציבות פועלת כבר 45 דקות וזה היתייצב על הטמפטורות האלה כבר הרבה זמן!

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 ולקנות גם את זה (שימו לב שזה שני מאוררים של 120MM) : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2403 ומה שאני רוצה לעשות זה: * להחליף את המאורר האחורי הנוכחי של המארז שמוציא אוויר למאורר 120MM * לקחת את המאורר האחורי של המארז ולשים אותו מתחת לכרטיס מסך כדי שיקרר אותו * לקחת מאורר 120MM נוסף ולשים בקדמת המארז למטה שיכניס אוויר אז השאלות שלי הם : 1) איזה מאוררים לחבר למצב שקט ? 2) יש לכם איזה סידור אחר למאוררים ? אם כן תרשמו תודה .

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by nila kanta,

שלום רב ברשותי מחשב, שאלה עיקרי המפרט שלו: Q9450 P5K 2x2048 DDR2-800 OCZ ספק איכותי ויציב, קירור - לא סטוק מה הגדרות ה-BIOS להן אני זקוק כדי לייצב את המעבד באופן קבוע במהירות 3.2GHz? תודה

7. Started by tomg,

טוב... עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון בגלל מעבד שנשרף... עכשיו, הייתי רוצה לדעת איפה יש תוכנה שאיתה אני אוכל לעקוב אחרי חום המעבד. (אם אפשר קישור =]) דבר שני... עכשיו מצאתי לידי מאוורר מצויין, לא משומש... והייתי מאד רוצה להשתמש בו, אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו, אפשר לחבר אותו ללוח אם? כי אני ראיתי שם רק מקום אחד למאוורר, והוא כבר תפוס ע"י המאוורר של המעבד. תודה לכל עונה =]

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by amirfefer,

ABIT KV7 KT600 איך מתבצע?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. מה אני אגיד.... מעבד חזק,הסטמפינג הנ"ל סוגר 3 גיגה בקירור אוויר ובגז מגיע עד 3.3 בערך,מדובר בהשקעה פנטסטית בהתחשב במחיר שלו. לרוץ ולקנות אם אתם נופלים על סטמפינג טוב,שיפור אדיר מהווינצ'סטר שהיה לי. AMD RULES סופר פי 32M - יציב כמו סלע... [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by silky,

אנא חוו דעה על הקירור הזה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6707892582&rd=1 ואני מנסה להבין משהו, אם אני קונה למחשב(פנטיום 4/אתלון 64 נחמד כה) כזו ערכה, אז בעצם זה מחליף את כל המאוורים במחשב חוץ מאת זה של המארז וההרדיסקים, ואז המחשב שלי יהיה שקט כמו ....כמו משהו מאוד שקט(ארגז חול? מצטער, אני לא מצליח להיות יצירתי בקשר לזה..)?

11. Started by bdbd,

כרגע קיבלתי מחשב נייד COMPAQ PRESARIO 1500 התקנתי עליו SPEEDFAN והתוצאת טמפ' נעות שהמחשב ללא עבודה כך: Local TEMP - 58C Remote Temp 43C HD0-43C Temp1 46C TEmp2 61C TEmp3 32C עם איזה תוכנה אני אמור לדעת מה כל טמפ' מסמלת לוח מעבד כ.מסך כונן קשיח וכו'...

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by mosheazran,

שלום לכולם כפי שראים בהודעה הקודמת שלי כאן לא הצלחתי לעשות OC וניסו לעזור לי ולא ממש הצליחו. גם לפי המדריך לא הצלחתי לעשות כי הביוס שלי שונה אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה בתשלום אפילו דרך הפלאפון . אני אשמח הלוח שלי מדגם MSI K8N NEO4 והמעבד ATHLON 3200 64 תודה לכל הפונים

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  13. חיפשתי מלא, אני פשוט לא מוצא ביקורות. מה עדיף ? ה 7PRO או ה XTREME , שעולה קצת יותר אני יבחר אחד מהם , למחשב OC. ה XTREME שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 המהרתי את הכרטיס דרך התוכנה של הכרטיס ccc11.5 לאוברקלוק הנ"ל במכה אחת ולאחר מכן עשיתי בדיקת יציבות וטמפ' והיה תקין היום אני יודע שלא טוב לעשות במכה{חשבתי שזה אוברקלוק קטן מאד ואין צורך בהדרגה} אבל אחרי הכל הבדיקות תקינות למשל בRTHDRIBL עשיתי חצי שעה בדיקה על הגדרות גבוהות ולא היה הארטיפקטים שיחקתי במשחקים כבדים crysis2 ועוד במשך שעות ולא היה בעיה ופועל חלק, הרצתי את התוכנה MSI למשך חצי שעה והיה בסדר{אומנם בבדיקת בנצמארק בmsi המסך היה לפעמים אבל ממש לפעמים מתפצל פתאום כאילו יש לי שני מסכים וזה רק בתוכנה הזאת וזה לא נראה לי קשור כי אולי זה תקיעה בתוכנה כי בבדיקת יציבות של התוכנה לא היה מופיעה …

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by ASTR4L,

אני רוצה לקנות 750d עכשיו יש לי קירור h110. השאלה אם אפשרי לעשות p/p. יש לי לוח אם maximus vi hero האם יהיה מספיק מקום או שמאווררים יפגעו בקירור שעל הלוח.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ^DaGoN^,

יש לי רעשים מוזרים מהמאוורר של המעבד... זה Aero 7+ של Cooler Master על מעבד AMD Athlon XP 2000+ רעשים צורבים כאלה לא יודע איך להסביר, ניסיתי לנקות את כל האבק מהמאוורר פירקתי אותו וניקיתי עם שואב אבק ומקלי אוזניים, וגם את ההיט סינק עדיין אותו רעש.... יש מצב שהמאוורר הולך לשבוק חיים בקרוב? זה רמז?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by PeaS,

קניתי את המארז, ויש לי מספר שאלות, בעיקר בקשר לאיוורור. המארז מגיע עם 3 מאווררי 8CM, אחד מכניס אוויר בפאנל הקדמי למטה, ושניים מוציאים אוויר מאחורה ליד היציאות של הלוח-אם. קניתי את המארז יחד עם הספק 350W של אנרמקס (למרות שיש לו כמה מודלים אין לי כוח לבדוק עכשיו איזה בדיוק, וזה גם לא משנה), שמאוורר 8CM שלו מוציא אוויר מאחורה ואחד 9.2CM נושף אוויר לתוך המארז. לא יווצר מצב של תת לחץ? גם במארז, ובעיקר בספק כוח, בעיקר אחרי שהוספתי לו את מאוורר מקדימה שמוציא אוויר מהמגירה של הHDD's, כי חשבתי שיהיה יותר חכם להוציא את האוויר החם החוצה מאשר להכניס אותו חזרה למארז. אמור להיות תת-לחץ גבוה מאד, משום שרק מאוורר אחד מכניס אוויר (הזה שבספק בעצם מסתובב על "ריק" משום שיש כבר מאוורר שמוציא…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל ומאז שקניתי את המחשב (חצי שנה פלוס מינוס) אני שם לב לשתי דברים: 1) בתוכנה cpuid המאוורר של הכרטיס מסך לא מזוהה- כלומר אני לא יודע מה המהירות של המאוורר (וכמו כן אני גם לא יכול לשנות את המהירות שלו בתוכנות כאלה ואחרות..) 2) המאוורר טיפה מרעיש- לא רעש של חוט שנוגע בו או משהו שיוצר חיכוך אלא רעש של מהירות מקסימלית ב 0% מאמץ- זה לא מאוד מאוד רועש, אבל כשאני רוצה לישון בלילה זה טיפה מציק, אני די בטוח שכשהוא לא במאמץ הוא לא אמור להרעיש ככה... למישהו יש רעיון איך קודם כל לעזור למחשב לזהות את המאוורר כמאוורר ואז אולי הוא יתקנפג ויתחיל לעבוד יותר לאט במנוחה- ואם לא אני יוריד לו את המהירות עם תוכנות כאלה ואחרות.. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by Scorp!on,

כבר כמה חודשים טובים שאני רוצה לעשות את האוברקלוק הקטן הזה וכבר פתחתי כמה נושאים שבסופו של דבר לא יתקדם עם זה שום דבר. הסיבות לכך הם בגלל שעדיין קשה לי להבין אין מבצעים את האוברקלוק (הפונקציות בביוס מסובכות). קראתי גם מדריכים ועדיין הבנתי רק תבסיס בפשטות. סה''כ אני לא רוצה אוברקלוק גדול,אני מעוניין ב-3.0GHZ אני רוצה שהאוברקלוק יהיה כמה שיותר בטוח והשמח עם אחד המנהלים בפורום יעזור לי. אני מאוד השמח עם תוכלו לרשום לי שלב שלב מסודר מאיפה אני מתחיל בביוס,איך אני מגיע לכל פונקציה ופונקציה מה חשוב לבטל לפני האוברקלוק ועד לאיך אני בודק עם המחשב יציב והאוברקלוק תקין. כרגע בתוכנה cpuz רשום לי: core voltage-2.96\2.88 אני רואה שזה משתנה מידי פעם. bus speed-267.3 rated fsb-…

20. Started by KoDkOd,

היום עשיתי בדיקה שיגרתית וראיתי שהכרטיס מסך שלי פולט חום בצורה מפחידה [Gf2 mx 400 אני יודע לא שיא הטכנולוגיה ] לפי דעתי אני יוכל להוריד עוד 2-3 מעלות אם אני יצליך לקרר קצת אותו למישהו יש רעיון ?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום. יש לי במחשב 5 מאווררים. רציתי לשאול אם קיים פאנל שאפשר לחבר אליו את הספק והמאווררים ושיהייה אפשר לחבר ולנתק איתו כל מאוורר שאני רוצה בכל זמן במקום כל פעם לנתק את המאוררים שאני צריך מהספק?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by carmel134,

יש לי מאוורר ליד המעבד שמוציא חום והיספתי מאוורר מקדימה שיכניס קור עכשיו אני מוסיף מאוורר למעלה שיוצא קור ומאוורר למטה שיכניס קור עכשיו יהיה בעיה עם המאוורר מקדימה יעשה רוח על המאוורר למטה כי המאוורר למטה שיהיה הוא יכניס קור (אני שם רגלים למשחב שיתפוס גובה ואז המאוורר שלמטה יוכל להכניס קור ) אז זה בעיה ??

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. nVidia GeForce MX440 with 64MB עשיתי אוברקלוק בינוני לכרטיס זה, ובדקתי את המעלות באוורסט ( Everest ) כעת הוא ב43 מעלות, אני צריך לדעת עד איזה גבול החום אני צריך לעצור את הOC. אז אם יש למישהו מושג כמה מעלות צריך להיות כדי שיישרף? בתודה! ממני raniAA

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  24. היי האם הקירור של NOCTUA יספיק לקירור יעיל של GEFORCE RTX3090 שיצטרף ל RYZEN 5950X? אני תוהה אם ללכת באמת על הקירור הזה, או שעדיף ללכת על קירור נוזלי. לדוגמא, קירור נוזלי למעבד Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX כמובן הייתי מעדיף לשלם פחות ולהיות עם המאוור של נקטואה שעלותו 400 שח, אבל השאלה האם כדאי להשקיע עוד 500 שח בנוזלי. תודה

25. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני חייב להחליף את הקירור בכרטיס עקב התחממות יתר, שמגיעה עד 90 מעלות במאמץ הכרטיס שלי: XFX GF 6600 256MB AGP והוא נראה ככה בגלל שאף סיילנסר לא מתאים לכרטיס שלי על איזה קירור שקט ויעיל הייתם ממליצים?? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.