אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לפרוייקט שלי, יש לי שאלה... איך משחררים מכפיל של AMD Athlon 1700XP?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Q6600 (stepping G0) שגם עשיתי לו לאפ שמתי משחה תרמית על המעבד (מה שהגיע עם המוגן2 שמתי במרכז טיפה בגודל גרגיר אורז) התקנתי את המוגן2 לרוחב לא לאורך ושמתי מאוורר אחד למטה שידחוף אוויר ואחד למעלה שיוציא את האוויר הטמפרטורות שלי בזמן מנוחה הם בערך מ36 מעלות עד 40 ובזמן מאמץ מ 46 מעלות עד 50 כל זה בלי OC למעבד, השארתי אותו על stock האם זה אמור להיות ככה?? חשבתי שהמוגן יוריד לי את המעלות לאיזור ה 29-31 או שאני פשוט טועה (מה שעדיף) אודה לתשובות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9300 במהירות 2.5 GHz זה אומנם מספק אותי מאוד אבל כמו כל בן אדם אני רוצה יותר.. הלוח אם שיש לי הוא של gigabyte : EP45-DS3 והשאלה שלי היא האם הוא מתאים לאוברקלוק? אני יודע שיש דבר כזה "מכפלה" ואני לא מבין בזה.. אז מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים !! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוור התחיל להשתגע ולקרטע החלטתי לנתק אותו ולראות איך זה יעבוד עכשיו. ההיטסינק שלו נראה דיי אימתני הוא כסוף משוכלל כזה (0_o) ובגלל שאין אפילו מה"ז אחד של OC חשבתי לנסות לתת לו לרוץ בלי המאוור.. כרגע הוא נראה בסדר גמור. רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה סביר לעבוד ככה, מה הטמפרטורה המקסימלית ל פ3 והאם התמונה הזאת שלי של MBM הגיונית (פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה).
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
The card is stable with no fans, it has it's hitsink without any fan. And my question is.. how can I measure the temperature of my VGA card's core(the chipset, I guess, you know what I mean)? And what about it's RAM ? how can I measure its temperature? Edit- I dunno, for getting some experience about overclocking, I'd like to stay somewhile with my PC, overclock some stuff, and only then- sell it. (I know it will lose its value, but I don't care, at any rate Panda won't buy my PC or give me a reduction of price.) (Or they will?) Anyway, I'd like to purchase the TennMax Stealth V3 Fighter and let an 200Mhz core and memory clock run flawlessly, or at least, of what I read, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המפרט בצד ימין, בגדול מעבד dual e6750 שמעתי כבר עשרות הצעות להגדרת הפרמטר הזה מה נכון ???? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לעשות GLOWPAD לפי המדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/75/ יש לי כמה שאלות: 1.מאיפה אני משיג את ה3DPAPER SHEET אפילו בלי הדפס עליהם למרות שעדיף עם. 2.מה זה הדבק הזה שמשתמשים שם, איםה ניתן לקנות אותו. 3.תמיד חשבתי שעושים את הGLOW PAD עם פרספקס ופה מראים עם זכוכית מישהו עשה ממכם דבר כזה? 4.מה זה ACRYLIC BASE? תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם.... קניתי כרטיס מסך חדש (מצויין במפרט)... ואני רוצה לדעת איזה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי שום סיכונים בכלל... אם בכלל יש כזה דבר אני רוצה לדעת... יש קירור סטוק, ואני לא רוצה משהו רציני רק משהו מועיל ובלי סיכון...
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חשבתי לי היום שכמו שיש את ההיטפייפס שעובדים על אידוי ואיבוי של נוזל אז אפשר לעשות אותו דבר בייתי לוקחים בלוק מים רדיאטור וצינורות סיליקון חשבתי שאפשר פשוט בלי משאבת מים פשוט שהרדיאטור יהיה מעל המחשב בלי עיקומים של בצינור מהבלוק והנוזל בתוך הבלוק יהיה אלכהל או אציטון משהו שמתאדה באיזה 35 מעלות וגם נדיף בתקווה שהנוזל יתעבה לו בחזרה לנוזל ברדיאטור יהיה ניתן לקרר ככה את המעבד כי כל פעם הנוזל יחזור למטה לאיזור הבלוק מים תגידו לי אם זה אשפרי ואם כן אם זה יהיה יעיל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ביצעתי חיפוש קצר ולא מצאתי דיון בנושא בפורום, אז פתחתי דיון חדש. איך כדאי לבצע OC לכרטיס מסך MSI GTX970 Gaming ? ע"י התוכנה MSI afterburner או תוכנה אחרת ? האם אני צריך תוכנות נוספות על המחשב ע"מ למטר את טמפרטורת הכרטיס ואחוז הניצול של המאווררים? וכמוכן למי שביצע המהרה לכרטיס זה, לאילו ערכים הגעתם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
coolermaster_hac_v81 והפירוט שלו הוא זה: Fan Dimension: 80 x 80 x 25 mm Rated Speed: 2500~4800 rpm Air Flow: 31.4~62.8 CFM Rated Voltage: 12 VDC Adjustable Voltage Rate: 7~13.2 VDC Heat Sink Dimension: 80 x 69 x 45 mm הנה קישור שמצאתי על המאורר http://www.hexus.net/review.php?review=525 אם תוכלו להגיד לי כמה שווה לדעתכם המאורר? ואם הוא שווה קניה? אם הוא שקט? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלתי את החליקים שהזמנתי לוח אביט וזכירונות 2 סטקים ADATA-500 אז חברתי הכול התחלתי בOC CPU BUS 125 STRAP CPU המעבד מחליט DRAM RATO 3:4 AGP RATIO CPU AGP PCI 4:2:1 FIXED AGP/PCI 66/33 מתח למעבד 1.5 זיכרונות 2.60 AGP מתח 1.55 המחשב עובד בלי בעייה אבל שאני שם את הבאס על 130 המחשב לא מעלה את חלונות החום של המעבד עומד על בשקט 36-38 בעבודה 43-46 אני משתמש בקירור של אינטל על המעבד ויש עוד שתי מאוררים למארז אני חושב שאלי אני צריך לקנות קירור יותר רצני למעבד וגם להחליף את הספק הישן שבא אם המארז שעובד כבר 2 ++ שנים מה את אומרים
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי i920 מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I7 1366 QUAD 920 כבר 3 שנים טובות ולא עשיתי OC עדיין, בקרוב אני מיתכוון לשדרג כרטיס מסך ויחד עם זה גם קירור למעבד שיאפשר המהרה המטרה היא להמהיר אותו למינימום 4Ghz ואפילו יותר אם יתאפשר לכן אני מניח שצריך קירור רציני וכמובן שיהיה שקט! זה חשוב מאוד! אלו מערכות שאני שוקל (באזור ה 400 שקל): Noctua NH-D14 CPU Cooler Thermaltake Water 2.0 Pro Liquid Cooling System Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU קראתי הרבה המלצות על ה NH-D14 אבל בכול זאת הייתי שמח לשמוע עוד קצת אולי על משהו שלא ראיתי שיותר מתאים למה שאני צריך... לוח אם GAX58AUD3R ספק 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC מארז- VK90001N2Z ELEMENT T THEMAK TAKE כרטיס עתידי: R9…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד ולוח אם CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Abit BD7II(-RAID) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E זכרון [ A0 ] DIMM SDRAM Synchronous 512 MB 64-bit Bank0/1 [ A1 ] DIMM SDRAM Synchronous 256 MB 64-bit Bank2/3 עוד נתונים Temperatures: Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 56 °C (133 °F) Seagate ST340016A [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans: CPU 2812 RPM Voltage Values: CPU Core 1.41 V +3.3 V 3.20 V +5 V 5.08 V +12 V [ TRIAL VERSION ] +5 V Standby 5.02 V VBAT Battery 3.09 V DIMM 2.46 V DIMM VTT 1.22 V AGP VDDQ 1.47 V צריך עוד משהו? משחה טרמית החלפתי לפני שנ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK לאחר ששמעתי על הבעיה של יותמו, וMB אמר לי ללכת על CORSAIR V2.0 או צ'יפים של מיקרון, יש לי כמה שאלות: מי OCקר יותר טוב? ה2.0 או ה1.8, עם האפוקס 4G4A+? על איזה זכרונות כדאי לי ללכת, והאם אני יכול לחוות בעיות OC עם MUSHKINPC2700? עוד שאלה: על מנת לאפשר תמיכה של הלוח בזכרונות, כל מה שאני צריך לעשות זה להעלות את הFSB ל133, ואז אני מקבל גם OC למעבד? אנא השיבו בפירוט,תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי את הgeforce 6200, ופתחתי בו את הצינורות, והכל עבד חלק..המחשב זיהה אותו כ6600, 6600gt בשביל הדיוק..חחח ועכשיו התחלתי עם הOC..אבל זה מסובך. כשאני מעלה את המגה הרצים, ומריץ 3dmark הכל בסדר, וזה עובד יציב. אבל אם אני משחק, אז במגה הרצים מסויימים המחשב יכול להתקע/להתכבות/ סתם לזרוק אותי מהמשחק. הבנתי שזה מהתחממות של הכרטיס[ אני עדין משתמש בקירור שקיבלתי איתו], כרגע ב450/630 ואני חושב שהוא יציב...אני רוצה למצוא את הגבול, אבל קשה לעשות את זה, כי בדיקה ב3dmark עוברת חלק, אבל אחרי חצי שעה של משחק, ולפעמים קצת יותר, הוא יכול לזרוק אותי מהמשחק..או להפעיל את המחשב מחדש..הבנתי שזה קורה מחימום של הכרטיס, ואני לא מוצא איך לבדוק את הטמפרטורה שלו במנוחה כדי שאני אוכל להעריך ל…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~21461~18~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZT1205~18~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~SCZP1000~18~0.htm מה הכי טוב מביניהם? האם יש קירור יותר טוב מהם בתקציב הזה? (120-200 ש"ח) הערה: הקירור חייב להיות קטן בצורה משמעותית מהמוגן 2. לחבר שלי יש מארז כמו של (antec three hundred) והוא קנה מוגן 2 , הקירור בקושי נכנס והיה צריך להוריד את המאוורר העילי וזה ממש חבל. כמו כן הקירור חסם את המאוורר האחורי ולכן לא היה קירור נאות לרכיבים אחרים כמו דיסק קשיח ולוח אם.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי קירור מבית AC דגם ACCELERO TWIN TURBO PRO ואחד ההיטסינקס של הזיכרונות העליונים בכ.מסך לא נדבק. הדבק דפוק\יבש. השאלה היא האם אני יכול לשים את המשחה MX-2 בתור דבק. האם זה יחזיק את הקירור\היטסינק כמו שצריך [זה יושב הפוך, ככה שזה חייב ממש להידבק]? בתודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי Thermalright 120 Ultra Extreme מבן אדם פרטי, ב50 ש"ח אז קפצתי על המציאה, הבחור הסביר לי שאין לו את התושבת ל775 שמגיעה בד"כ עם הקירור, ואין לו ולי מושג איפה משיגים, יש לי 4 ברגים (אני מקווה שהם לפחות הברגים המתאימים, ראיתי שבערכה המקורית יש 4 ברגים קטנים ו 4 ברגים גדולים, לי יש את ארבעת הגדולים) בקיצור איפה אני משיג את התושבת 775, וגם על הדרך את הגומיות להפחתת הוויברציות בהוספת מאוורר (את הקליפסים יש לי) אם יש לאחד חברי הפורום שעבר לתושבת 1156 או 1366, את התושבת הנ"ל והוא יכול לתרום (או בעד סכום סימלי) או גומיות, או שיש מקום שמוכרים את הערכה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות להעלות את המהירות של המעבד. כאשר אני בוחר ב-MANUAL יש לי אפשרות או להעלות את הבאס או להעלות את ה-CPU FREQ. שלמען האמת אין לי מושג מזה. אבל שאני בוחר במנואל אני לא יכול להעלות את ה-MHZ כי הוא לא מופיע לי. וחוץ מזה הבאס וה א133 ואני לא יכול להעלות או להוריד אותו. אז השאלות שלי הן: מזה ה-CPU FREQ או משהו כזה ? (האפשרויות הן 2.5X , 3.5X וכו'...) למה אני לא יכול להעלות את הבאס או להוריד מ-133. איך אני יודע על כמה MHZ אני עומד כאשר אני בוחר ב-MANUAL ? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על המכפלה, תפקידה המשעמות שלה וכו'... תודה מראש ד"א את הלוח שלי תוכלו לראות בצד.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי עם 3 תוכנות אמ אני לא ממש זוכר תשמות של כולן אבל הנה שמות של 2: mbm (ככה לא ? > ) Hmonitor ועוד איזה תוכנה אממ משהו עם 2000. בכל מקרה כולן הציגו משהו משונה |: כמו 11 מעלות ו 4 מעלות. והמחשב עם מאוור אחד מקורי של אינטל |:. אמ אני פשוט מפחד שהמחשב שלי עוד על 80 מעלות או משהו מה אני יכול לעשות? (בלי להוציא כסף)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע ליכולות OC יותר גבוהות עם המעבד שלי ואני חושב שאני הגעתי לגבול עם ה-V1 שלי. לכן חשבתי לעבור למערכת קירור עם מים. עקב ההתעניינות האחרונה שלי ברכישת מערכת זו, אני לא כל כך מתמצא ביכולות ובמחירים של הרכיבים. לכן אני מבקש ממכם, בעלי אותם מערכות קירור, לעזור לי לבחור חלקים. אני מתכוון לרכוש בחו"ל את החלקים כי בפועל זה יוצא יותר זול. איזה שילובים כדאיים לי? קירור רק למעבד? למעבד+לכ.מסך? מעבד+כ.מסך+ערכת שבבים? וכדומה... תודה על העזרה מראש! עריכה: כמו כן, שכחתי לציין, על איזה חנויות אתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות OC שלא דרך הדרייברים המקורים בתוכנה ושהם כן ישמרו ולא כשאני עושה ריסאט אז הכל יעלם. עד היום מצאתי רק בדרייברים של אומגה ובדרייברים המקורים בתוכנה את האפשרויות ל OC אבל שתיהם יצאו ממש על הפנים. בתוכנה של הדרייברי (וגם בגרסאות העדכניות ביותר) פשוט שעושים ריסאט אז זה נימחק וגם התוכנה מאוד מאוד כבדה. באומגה סקריפט הדרייבר עצמו ממש על הפנים המשחקים עובדים לי רע מאוד (מבחינת מראה וביצועים ביחס לדרייבר המקורי) וגם פה יש את הבעיה של ה OC כשעושים ריסאט אז זה נימחק. ואם אפשר גם אפשרות לדעת טמפרטורות של הכרטיס.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-