עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by k_700,

8) אז ככה, אני רוצה למארז החדש שלי פאנל , שמעתי רבות על סדרת hardcano. המארז הוא Sunbeam Transformer BLACK, עכשיו אפשר קצת מידע על הפאנל הזה? במה הוא תומך?, איזה צבעים יש לו? האם יש לו התראה... ועוד קצת מידע עליו. אהה והכי חשוב כמה הוא יצרוך מהספק. ואם הפאנל הזה ממש מעפן אז תמליצו לי על פאנל אחר

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Ran B,

אוקי אז ככה..אני כל פעם שוכח לפתוח תארד על הקטע הזה.. שהוא די מוזר חיחי.. אז ככה : יש לי קתודה במחשב..ויש מפסק מגניב כזה מאחורה שאני יכול לשלוט אם להדליק אותה או לא.. (כן כן מפסק אמיתי!! ) אז אם אני מדליק את המחשב שהפסק של הקתודה על ON אז המשחב פועל נפלא, הכל נפלא, אין בעיות. אבל!, ברגע שנגיד אני מכבה את הקתודה..(לא קורה כלום..).., ואז אני רוצה להדליק אותה בזמן שהמחשב פועל... אני מזיז את המפסק ממצב OFF ל ON ואז פשוט שומעים כזה ממש ספק נופל יש כזה..מין צליל של נפילה..ואז תוך שניה צליל של חזרה לפעולה..ואז המחשב ממשיך לפעול לעוד איזה חצי דקה..ואז בום המחשב נתקע, הכל נתקע, המסך תקוע, שום דבר לא זז, שום דבר לא עוזר.., אפילו לא ctrl+alt+del שום דבר..המחשב לא מגיב לחלוטין…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tgen,

אף פעם לא יצא לי להתעסק בהמהרת חלקים למחשב והבנתי שהמעבד E6300 יכול בקלות לתת יותר מהתפוקה הרגילה שלו. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להדריך אותי לגבי כל התהליך כל זמן שזה לא כרוך בסיכונים מיוחדים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני פאקינג מחפש ברשת... ולא מוצא...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אם מציעים לשים מאוורר BOX של אייבי (1555) על מעבד האסוול (1550)- האם אנחנו מדברים על אותם המאווררים בדיוק או שהם שינו משהו (רעש,קירור)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MAOR,

לא מזמן נדפק לי הארד דיסק וקיבלתי בגדר האחריות(אם טיפה תוספת כי הקודם היה 20 גיגה) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM אתמול אחרי שהמחשב היה פתוח מהבוקר עד הערב פתחתי את המארז (לעשות איזה סדר בחוטים) נגעתי בהארד דיסק וצעקתי .... איזה חום זה היה !!!!!!!!! יש לי 4 מאווררים (לא כולל ספק והיטסינק) 1 מתחת להארד דיסק מכניס 1 בין הלוח להארד דיסק שוכב (יש חור למטה) הוא מכניס אוויר ודוחף את האוויר החם למעלה 1 על הדלת מול הלוח והכרטיס מסך מכנס 1 מתחת לספק מוציא אוויר + הספק שמוציא אוויר וההארד דיסק עדין חם אני לא יכול להגיד לכם את המעלות ... כי החיישנים שלי הלכו ... מה לעשות איך לתקן את הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

היי, אוקיי, החלטתי שאני קונה את הAX7, הסיבה שאני קונה אותו היא שהדלתא ת'רמו אינג'ין שלי עכשיו (6800RPM) עושה לי יותר מדי רעש ואני לא יכול להרדם. לכן, אני צריך מאורר 80 שיהיה אמין ושיקרר את הAtholn1.4 שלי בלי בעיה, וכמובן יהיה שקט. כמובן שאני צריך CFM כמה שיותר גובה, ואם זה משנה, הוא רוב הזמן יהיה על 7 וולט במקום על 12, לכן יותר חשוב לי הרעש ב7 וולט. המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הוא עובר את השלב הראשוני של הביוס עבד לי יפה דווקא על 166 X 9 230 6-3-3-2 2-2-2 6 לא עובד לי משום מה מישהו יודע למה ? פתאום אני מקבל את ה NVIDIA RAID IDE DETECTING ARRAY..." ולא עולה לווינדוס ! ובכלל אין רייד וגם מבוטל מהביוס מה עושים !?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב מחשב חדש. עכשיו אני מצמצם עלויות. אחד מהם זה מעבד TRAY או BOX. במפרט מוצע אחד של AMD FX-6100 six-core 3.3Ghz +BOX במחשב שלי כרגע שהוא לפני 3 שנים יש לי Arctic Cooling Freezer pro 7 rev.1 .1 האם המאוורר הישן שלי שהוא REV.1 מתאים לAM3+ FX? 2. האם הוא עדיין יותר איכותי מהמאוורר STOCK של AMD FX? (חיפשתי מידע על המאוורר של AMD ולא מצאתי)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by BloodyW,

הטמפרטורות עלו לאחרונה וכרגיל גם המחשב, מה שמחמם לי את החדר יותר מהר. ואני מת מחום פה. הסטפינג של המעבד זה B3, ושמתי לב שהמחשב מתחיל להתקע יותר במשחקים. לפי CORETEMP הטמפ' היא 55-60 (משתנה מליבה לליבה), אז אני מחפש קירור שיוריד את הטמפ' ל-40 או פחות. התקציב זה עד 200 שקל. כרגע יש לי קירור רגיל של אינטל, והסוקט זה LGA775. לפני כמה חודשים קיבלתי HD4870 והטמפ' שלו כרגע גם מתקרבת ל-60 (כרגע 57) ויש לו קירור מיוחד, זה טמפ' בסדר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 1immortal,

קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by haitin,

what is the max temprature which my cpu shouldnt pass, or it will start auto lowering performance in? 60c? or less?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ????????????????? מתח לא יציב מה אני פשוט רוצה לדעת????????

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בינתיים קחו תמונה אחת, המארז יעלה בקרוב לגלריית המודינג, וצפויים שלבים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איך המערכת לקירור במים של CoolerMaster ? הדגם: AquaGate Max היא יותר טובה מקירור אוויר רגיל ? אני מתלבט בין AquaGate Max ל ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים. השאלות הן: 1. מה יקרר יותר טוב ? 2. מה יהיה שקט יותר ? 3. מה עדיף ? אני עושה OC. *בלי להתייחס לכסף !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by RJ1,

ואיזה בדיקה הכי יסודית או זאתי שהכי כדאי לעשות? עשו לי אוברקלוק למעבד שלי e2160 ובזמן האחרון חלק מהמשחקים נופלים והמשחק האחרון שהתקנתי, Gears of war מתרקסת על השנייה הראשונה ומציג הודעה של "שגיאה חמורה". ישנו עוד מקרה שגורם לשגיאה והיא מתרחשת בקבצים שנמחקו מהMoorHunt אבל לא נמחקו פיזית, אך זה נראה לי דיי ברור מאליו שיצור שגיאות. בקיצור... נראה לי שיש בעיית יציבות למעבד, אני צודק? ואם כן אולי צריך להוסיף מתח, לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Scorp!on,

קראתי כבר 200 פעם מדריכים אבל זה נראה לי מסובך מידי. אין לי מושג כמה מתח לתת ואיך להגיע לכל פונקציה בביוס. התהליך גם תלויי באיזה לוח אם מדובר וכמה מתח כבר יש במעבד. אני כבר הרבה זמן רוצה להמהיר את המחשב ל-3GHZ לא הרבה אני יודע אבל איך לעזזל אני עושה את זה ??? מה שמוזר זה שבבדיקה ב-cpuz רשום לי ב-core voltage: 1.296 וזה לא נראה לי הגיוני שזה ככה בסטוק. המחשב בחיים לא עבר אוברקלוק והטמ'פ שלי במחשב מצויינות. הלוח אם שיש לי הוא ASUS MAXIMUS FORMULA ניסיתי לראות סרטונים ב-youtube איך עושה המהרה ל-3ghz ושניסיתי לשנות תאפשרויות בביוס לא מצאתי אותם בכלל. נראה לי שהביוס שלי מסובך מידי אני חייב עזרה בשלבים לאט לאט כי אני לא יבין. תודה למי שעוזר והשמח עם זה יהיה מאנשים מבינים (מנהל …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by D-j-d,

שלום, אני בטוח שאתם רואים הודעה כזו כל יומיים אבל מחיפוש עשיתי פשוט לא מצאתי משהו שתואם לי. יש לי במארז (Enermax Chakra) מאוורר קדמי ואחורי של 120mm .. ניתקתי את החשמל משתיהם היום והרעש של המחשב צנח בצורה מפחידה, כמעט ושקט מוחלט! עדיין לא ניסיתי לשמן אותם או משהו אבל אני חושב על קנייה של מאווררים חדשים שיהיו ממש שקטים המאוורר 250mm הענק שיש לי בצד המארז לא עושה כלכך הרבה רעש כמותם.. האם אוכל לקבל המלצות בקשר למאווררים למארז 120mm שקטים במיוחד במחירים שפוים ? (2 מאוורים במחיר כולל של לא יותר מ 180 שקל!) תודה רבה לכל העוזרים מראש =]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי אני דיי חדש בתחום ואני מעוניין לעשות OC למערכת שלי. המפרט שלי: AMD PHENOM II 1075T SIX CORE KINGSTON 6GB DDR3 1333 AsRock 970 Extreme3 Scythe Mugen 3 רציתי לשמוע מה דעתכם ולכמה OC אפשר להגיע? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by oren99,

מעבד, לוח וזכרונות שמפורטים במפרט מימין. הצלחתי להגיע ל 2.5GHZ ויציב במשך שנתיים. קראתי שאפשר עוד. 2.8 בקלות ואפילו 3. אין אפשרות לשנות את המכלפה והיא על 10. בביוס, אני לא יכול לכתוב מה שאני רוצה במחלקים של הזכרונות ויש שם 1:1, 1:1.33, 1:1.66 (או משהו בכיוון, לא זוכר בדיוק). האם הזכרונות חייבים להגיע ל667MHZ או שאפשר לשים אותם על פחות? בנתונים הללו, אני חייב לשים 300 בFSB ואז אני מגיע ל3GHZ ו 667 בזכרונות. אבל כל ערך שאני שם שהוא לא 250 (שיציב כרגע) המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק ומכבה פעמים ואז מקבל הודעה ש הOC נכשל ואני חוזר לברירת מחדל. יש משהו שאפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by pompon,

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם ב OC הרציני (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הראשון למחשב שלי. לקח לי 3 שעות, שוטטתי באינטרנט והשוואתי מתחים של אנשים שהגיעו לתדר 3.8 עם המעבד הנ"ל. הכנסתי ממוצע של המתחים ושיחקתי איתו קצת לאחר מכן. בסופו של דבר הצלחתי להגיע לתדר 3.7999 ולא ל 3.8 אבל מספיק טוב בשבילי. צירפתי תמונות טמפ' של המעבד בבדיקות של PRIME ומה שנשאר לי בלילה זה להריץ MEMTEST. אני מקבל קריאות שונות מהביוס וקריאות שונות מ CPUZ לגבי המתח של המעבד , בביוס הגדרתי אותו על 1.386 וב CPUZ הוא מראה לי קפיצות בין 1.32-1.34. בעקרון הבנתי שאסור/או לא מומלץ לעבור את 1.4 ולכן אני לא אקח את הסיכון. ככה שמה שמקביל אותי כרגע הוא המתח למעבד. בעקרון הטמפ' לא עולה על 60 מעלות. ועוד יש מקום מבחינת מה…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד... קיבלתי עם המארז מאורר 120 אחורי אני מחפש מאורר שקט למקדימה או שפשוט אני יקנה ac 12 למאחורה וישים את זה שעכשיו מאחורה מקדימה? ובדלת יש לי תעלה כזאת...הוצאתי אותה ואני רוצה לשים איזה מאורר שם... הוא צריך להכניס או להוציא? בתודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by g_s,

קירור פשוט מטורף!!! http://www.vr-zone.com.sg/?i=2649&s=1 :o :yelclap:

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by KobyC92,

אהלן, אני מאוד חדש בתחום, ממש לאחרונה קניתי מחשב חדש להלן עיקרי המפרט(לא בטוח אם רלוונטי) מעבד I7-8700K קירור למעבד Arctic cooling freezer 13 לוח אם Gigabyte z370 HD3 כרטיס מסך GALAX GTX 1080 (שני מאווררים) מארז Antec GX330 ספק Antec 650W 80+ Bronze modular המארז מגיע עם שני מאוורים של Antec 120mm, אחד קידמי מושך והשני אחורי פולט. נכון לעכשיו לא מתוכנן OC למעבד, מבוצע OC קל לכרטיס מסך. מבחינת מקום, יש לו מקום לעוד סה"כ 4 מאוורים, 1 קידמי מושך ו3 למעלה לפליטה. רציתי לדעת אם יש משמעות להוספת המאוורים הללו? חלק? כולם? אם כן, האם שימוש במאוורים חסרי מיתוג נניח כמו זה מאייבי יספק שיפור בקירור או ששווה להשקיע …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים