עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאני משחק Crysis WARHEAD ומעלה את הדרישות גרפיקה לgamer כל כמה שניות מופיעה לי הודעה ...shader error כשאני מוריד לmainstream המשחק עובד בסדר ואין הודעות שגיאה. אני משחק עם AOC TFT1780 17" LCD על 1024*768???? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by udi2181,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1395/1367 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 536/525 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or... כמות: - 1 - 381/373 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 00Amir,

טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MAOR,

לא מזמן נדפק לי הארד דיסק וקיבלתי בגדר האחריות(אם טיפה תוספת כי הקודם היה 20 גיגה) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM אתמול אחרי שהמחשב היה פתוח מהבוקר עד הערב פתחתי את המארז (לעשות איזה סדר בחוטים) נגעתי בהארד דיסק וצעקתי .... איזה חום זה היה !!!!!!!!! יש לי 4 מאווררים (לא כולל ספק והיטסינק) 1 מתחת להארד דיסק מכניס 1 בין הלוח להארד דיסק שוכב (יש חור למטה) הוא מכניס אוויר ודוחף את האוויר החם למעלה 1 על הדלת מול הלוח והכרטיס מסך מכנס 1 מתחת לספק מוציא אוויר + הספק שמוציא אוויר וההארד דיסק עדין חם אני לא יכול להגיד לכם את המעלות ... כי החיישנים שלי הלכו ... מה לעשות איך לתקן את הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shimon956,

ערב טוב לכולם היום החלפתי את מהזלמן 6000 שלי ל ולקנו 11+ וחברה אתם לא תאמינו כמה מעלות אני עכשיו 65 מעלות אם מהירות סיבוב בינונית 3668 ורעש אפשר להגיד בסדר מה אני אמור לעשות כי חיברתי אותו די טוב

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בינתיים קחו תמונה אחת, המארז יעלה בקרוב לגלריית המודינג, וצפויים שלבים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא הבא: אני מתכוון לבסס מחשב על 2 הרכיבים הנ"ל, תוך ביצוע אוברקלוקינג נאה, אבל לא מוגזם - אני לא רוצה כמויות רציניות של חום ורעש. הקירור ככל הנראה יהיה Scythe Ninja (יש לי כבר אחד סגור בחבילה). התקציב לא גדול, ולכן גם בחירת הרכיבים הזו - מעבד ולוח אם לא יקרים עם פוטנציאל גבוה, וזיכרון שבתקווה לא יהיה יקר מדי. ההתלבטות המרכזית שלי כרגע היא בחירת המכפלה של המעבד, ובחירת מהירות הזיכרון בהתאמה. במקור המעבד הוא 200x9=1800MHz. מצד אחד ישנה האופציה להרים את ה-FSB בלבד, סביר שאקבל תוצאה כמו 333x9=3000MHz. מצד שני, ניתן להוריד את המכפלה ולהשיג FSB גבוה ממש, משהו כמו 400x8=3200MHz. עוד לא החלטתי איזה מהאופציות עדיפה. יש שיקולים לכאן ולכאן :s05:…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בשבועות האחרונים נדמה היה שבשורת האוברקלוק חזרה אל השווקים הנמוכים יותר עם האפשרות להמהרת מעבדים שלא מסוג K. אך אינטל שמה לזה סוף ומסבירה מדוע מאז הדור השני של מעבדי ה-Core, אי שם לפני 5 שנים, האוברקלוק הפך לנחלתם של השואפים לכך בלבד, כשכל הדגמים למעט אלו הממותגים באות K בדגמם אינם מאפשרים העלאה של המכפלה או תדר הבסיס – מה שנכון כלפי מעבדי ה-K גם כן, לפחות עד הדור הנוכחי. בדור ה-Skylake באינטל בחרו להחזיר את היכולת לשנות גם את תדר הבסיס של המעבד (בקפיצות תדר קטנות ומדודות ליציבות מירבית), כפי שהיה נפוץ בעבר, עבור דגמי ה-K בלבד, על מנת לאפשר שילוב יחד עם הגדלת המכפלה לקבל ביצועי המהרה מיטביים. עם זאת, לאחרונה התעוררנו לבשורה: יצרניות לוחות האם מצאו דרך לאפשר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ????????????????? מתח לא יציב מה אני פשוט רוצה לדעת????????

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by THE FOX,

קירור אוויר הטוב בעולם. http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html ביקורת: http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=297

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בכמה שירטוטים של מגעלים יש סימון של חיבור לאדמה וגם סימון של חיבור למינוס של מקור המתח מה ההבדל בייניהם ? אני מבין שאדמה זה פונטציאל 0V, אבל למה צריך את זה ולמה אי אפשר "להסתפק" בהדק השלילי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by א.ב. גימל,

שלום, ביצעתי חיפוש קצר ולא מצאתי דיון בנושא בפורום, אז פתחתי דיון חדש. איך כדאי לבצע OC לכרטיס מסך MSI GTX970 Gaming ? ע"י התוכנה MSI afterburner או תוכנה אחרת ? האם אני צריך תוכנות נוספות על המחשב ע"מ למטר את טמפרטורת הכרטיס ואחוז הניצול של המאווררים? וכמוכן למי שביצע המהרה לכרטיס זה, לאילו ערכים הגעתם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shai888,

מעוניין בקירור זול שיעשה את העבודה ל ‏Core i3 530, אני קונה 2 מחשבים עם המעבד הזה 1 מהם הולך לשמש למשחקים ו1 מהם ולגלישה נטו אני צריך 2סוגים כמו שאתם מבינים .. או סוג אחד זול שיעשה את העבודה.. אפשר כמה הצעות? אני מתכוון לקנות מ KSP אז אם אפשר מהאתר שלהם..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RJ1,

ואיזה בדיקה הכי יסודית או זאתי שהכי כדאי לעשות? עשו לי אוברקלוק למעבד שלי e2160 ובזמן האחרון חלק מהמשחקים נופלים והמשחק האחרון שהתקנתי, Gears of war מתרקסת על השנייה הראשונה ומציג הודעה של "שגיאה חמורה". ישנו עוד מקרה שגורם לשגיאה והיא מתרחשת בקבצים שנמחקו מהMoorHunt אבל לא נמחקו פיזית, אך זה נראה לי דיי ברור מאליו שיצור שגיאות. בקיצור... נראה לי שיש בעיית יציבות למעבד, אני צודק? ואם כן אולי צריך להוסיף מתח, לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אוקיי אז ככה אני רוצה שתמליצו לי על מארז טוב שיקרר את כל המערכת בצורה טובה שיבואו איתו לפחות 3 מאוררים רצוי שיהיה עם חלון אם יש בו פיצ'רים אז למה לא ו.... שיכלול ספק כח 400W לפחות. רצוי שהמארז לא יעבור את ה 700 ש"ח. אני מעדיף שתראו לי קודם את המארזים הזולים של ה500 ש"ח ואם לא יתאים לי נדבר על ה 700 תודה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :-*

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by EEstudent,

יש לי לוח אם כזה: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoe945G-DVI&s=775 מעבד פנטיום D915 וזכרון 512 DDR2 667 אני חדש בקטע הOC לכן אשמח אם תפנו אותי למאמר שמסביר איך עושים OC לחומרה שציינתי :-) עד כה ניתן לשפר את זה בלי להזדקק למערכת קירור נוספת? כרגע יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז ולא רוצה להוסיף עוד אשמח לקבל הדרכה אגב זה כתוב בפרטים של הלוח אם :Supports Untied Overclocking Technology

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם ניתן להחליף את המאוורר בלוח הזה במשהו גדול, זול ושקט? אני לא מתכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dddd01,

שלום רב, רציתי לדעת לגבי Q9550 , מה הפוטנציאל שלו בOC ? (כפי שלמשל פוטנציאל הOC של הQ6600 הרוב אומרים שהוא 3.6GHZ) . אני שוקל להחליף את הQ6600 למכור אותו ולקנות Q9550 , ובגלל זה אני רוצה לדעת לכמה אפשר פחות או יותר להגיע איתו בOC ? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום! היום הגיע לי הקיט האוניברסלי של הקירורים של Scythe והרכבתי על המחשב שלי את הנינגה פלוס הנה תמונות מההרכבה: מצטער על האיכות התמונות צולמו בפלאפון! עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטמפ' לפי הצילום הזה מהביוס לא נראה לי הגיוני שהמעבד יותר קר מהאויר שבמארז! האם יכול להיות שהמעבד על 23 מעלות כשהאויר סביבו על 34? המעבד בלי OC!(מה אתם אומרים שווה להתחיל OC??) המארז היה פתוח בשעת הבדיקה ושנגעתי בקירור הוא היה ממש קר ויש עליו מאוורר 120mm המקורי של הנינג'ה! קיבלתי עם הקיט ספייסר שיושב בין במעבד ובסיס של הקירור רציתי לדעת אם זה מוריד מהביצועים בצורה רצינית כי הייתי חייב לשים אותו בגלל שהברזל שתופס את הנינג'ה לחץ על המייצבים של המתח שנמצאים מהביב לתושבת והקיר…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by A-10,

https://www.tomshardware.com/best-picks/best-thermal-paste או כך לפחות נטען במאמר שלעיל. לידיעתכם.

21. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=359325 אני פליט בגלל שעשו עלי מאפיה כמה אנשים... אני זוכר שמישהו שאל על הקירור הזה [ראה דיון ] אז החלטתי להכין ביקורת מקיפה... תהנו! טוב אני רואה שאין תמונות כשאני מעתיק ואין לי כוח לשים מחדש הכול......אז אני העלתי לשרת את קובץ zip בכדי שמי שלא רואה יוכל להוריד למחשב את כווווווול הביקורת... הינה : http://kuchi.tiptip.co.il/fileupload/store/Desktop.zip

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by cousinIT,

קוויק סטיל מיועד למתכות אז אני לא יודע אם בטוח לשים אותו על שבב של כרטיס מסך...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. איזה נוזל, שאפשר לקמבן בבית, הכי טוב למערכת קירור מים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אני רוצה להגיע ליכולות OC יותר גבוהות עם המעבד שלי ואני חושב שאני הגעתי לגבול עם ה-V1 שלי. לכן חשבתי לעבור למערכת קירור עם מים. עקב ההתעניינות האחרונה שלי ברכישת מערכת זו, אני לא כל כך מתמצא ביכולות ובמחירים של הרכיבים. לכן אני מבקש ממכם, בעלי אותם מערכות קירור, לעזור לי לבחור חלקים. אני מתכוון לרכוש בחו"ל את החלקים כי בפועל זה יוצא יותר זול. איזה שילובים כדאיים לי? קירור רק למעבד? למעבד+לכ.מסך? מעבד+כ.מסך+ערכת שבבים? וכדומה... תודה על העזרה מראש! עריכה: כמו כן, שכחתי לציין, על איזה חנויות אתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים