עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by -Tal-,

אהלן יש לי ונדטה 2, אני רוצה לנקות אותו... איך הכי מומלץ לנקות אותו? ניסיתי עם שואב אבק, לא הצלחתי להכנס ממש עמוק כמו שצריך... לחץ אוויר מאופיס דיפו יעשה את העבודה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mathan,

שלום! קניתי את הgeforce 6200, ופתחתי בו את הצינורות, והכל עבד חלק..המחשב זיהה אותו כ6600, 6600gt בשביל הדיוק..חחח ועכשיו התחלתי עם הOC..אבל זה מסובך. כשאני מעלה את המגה הרצים, ומריץ 3dmark הכל בסדר, וזה עובד יציב. אבל אם אני משחק, אז במגה הרצים מסויימים המחשב יכול להתקע/להתכבות/ סתם לזרוק אותי מהמשחק. הבנתי שזה מהתחממות של הכרטיס[ אני עדין משתמש בקירור שקיבלתי איתו], כרגע ב450/630 ואני חושב שהוא יציב...אני רוצה למצוא את הגבול, אבל קשה לעשות את זה, כי בדיקה ב3dmark עוברת חלק, אבל אחרי חצי שעה של משחק, ולפעמים קצת יותר, הוא יכול לזרוק אותי מהמשחק..או להפעיל את המחשב מחדש..הבנתי שזה קורה מחימום של הכרטיס, ואני לא מוצא איך לבדוק את הטמפרטורה שלו במנוחה כדי שאני אוכל להעריך ל…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by david32,

האם ניתן לעשות OC לE4400 כך שהFSB שלו יהיה על 1333 ? הבנתי גם שהקירור סטוק שלו מספיק לOC בינוני , האם צריך קירור חזק יותר בשביל OC הנ"ל? (אני יודע שזאת שאלה של נוב אבל זה מעניין אותי)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by renton,

אז ככה, יש לי מארז XASER III של TT והגלאי חום שלי מת לו פתאום השבוע. ביררתי עם היבואן , והא לא מקבל גלאים כאלו לבד , ואין לו שום פיתרון . אני שוקל לאלתר ולההרכיב גלאי אחר , אמרו לי שאפשר להשיג משהו תואם. למישהו יש ניסיון (טוב או רע..) עם הנושא הזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי ידוע לכם האם זו מישחחה איכותית לקירור טוב? רוני

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת כבלים של SCSI IDE שהם מלופפים {נו החוטים המוכנים האלו שמחליפים את השטוחים כדי שיהיה זרימת אוויר טובה} זה פעם שלישית שאני רושם את זה ונותן לינק משום מה זה נימחק כל פעם אז ננסה עוד פעם אחת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1134 בלינק הזה יש מארז שבחרתי באפשרויות שיש שם הוספתי 1} חלון שקוף גדול 2} ספק כוח של אנטק 550 וואט טרופאוור 3} מנורת פלורוסנט אולטרה סגולה 4} HARDCANO 5 אם יש לכם איזה הצעה או עצה אני אשמח לשמוע תודה מראש שועל האש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://forums.audiworld.com/a4/msgs/1734601.phtml

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Superior,

שלום רב לכולם, קניתי לפני כ3 וחצי חודשים את המחשב החדש שלי, ובזמן האחרון אני חש איטיות ממש מוזרה ללא שום סיבה במיוחד במשחקים - החנות ביצעה OVERCLOCK ל 4.5 ועד עכשיו לא ממש ניסיתי לראות עם המחשב תקין ואני ממש מודאג בקשר לעניין הזה כי אין לי שום ניסיון בדברים האלה. אז כמובן שאני כאן כדי לשאול אותכם מה אני צריך לעשות? (תוכנות טובות לבדיקה ואם יש מדריך עוד יותר טוב בשבילי) - אין לי ממש מושג מה היא הבעייה זכרונות, מעבד, כרטיס גרפי? (יש 2) ומאיפה להתחיל לבדוק את העניין הזה *-המחשב עובד על ahci mode הוא היה IDE בהתחלה ואחרי שקניתי את ה SSD שיניתי מIDE ל AHCI *הבדיקה שעשיתי, היא רק לבדוק את הטמפרטורה בעזרת התוכנה HWMonitor - למעבד היה משהו באזור ה -45-50C לאחר שעבד יותר מ 10שעות …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lidorkalfa,

שלום. ניסיתי להשתמש באפשרות Overdrive בפאנל של הכרטיס מסך ומשום מה שאני נכנס למשחקים הוא פשוט נתקע כל חצי דקה בערך לכמה שניות וחוזר לפעול שוב.. העלתי את הGPU מ775 ל1000, את ה-Memory מ1050 ל1185 ואת המהירות מאווררים מ27% ל-ל35% מישהו יודע למה זה ככה? :\ זה המפרט שלי אגב: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כרטיס מסך: HIS ATI Radeon 6870 1GB זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק: Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 קירור: Scythe Cooler Mugen 2 מארז: Cooler Master Elite 370

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. התמונה מדברת בעד עצמה. תדרי מקור: 400 ליבה, 490 זכרונות, תוצאה מקורית- סביבות ה 4500 תדרים חדשים: 580 ליבה, 567 זכרונות, תוצאה חדשה- אתם רואים :] *זה לא הגבול של הכרטיס, פשוט המטרה שלי הייתה לעקוף את ה 6000, ושם להפסיק. עשיתי את זה ובגדול, כפי שאתם רואים בדיקת אטיפקטים ב ati tray tools לשעתיים לא העלתה אפילו בעיה אחת, העסק יציב לגמרי. קירור: Arctic cooling ATI silencer 5 rev 2 טמפרטורות: 38-39 במנוחה, ו 57 במאמץ (פעם אחת עלה ל 59, אבל ירד חזרה)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by mtao21,

שלום לרשותי קירור מים שכל פעם אני מכבה משאבה ומים עולים למאגר בחזרה ואם זה נורמלי? https://www.youtube.com/watch?v=wwlu_2khDH0

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by cousinIT,

קוויק סטיל מיועד למתכות אז אני לא יודע אם בטוח לשים אותו על שבב של כרטיס מסך...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RonCohen,

קניתי את הפרקטל R4 באמת מארז מעולה אבל אני רוצה להוסיף לו מאווררים למעלה ומקידמה בגלל שהוא מגיעה רק עם אחד מקדימה ואחד מאחורה על איזה מאווררים אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by STFU!!,

שלום השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות oc לfx5200 ואם כן איך??? ואם מה צריך לעשות?? :תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ccc,

לכל מי שמכיר את התוכנה והוריד, כנראה שהבין שהיא לא משהו כי ה advance OC TAB מבוטלת.. הנה הפתרון.. התוכנה לכל הלוחות של אנפ]ורס 2, אבל זה הפתרון שמפעיל את האפשרות ללוח איפוקס הנ"ל in the app directory there's a file called nvsuoem open it with notepad, delete everything in there and paste this [EP-8RDA+] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.6 core_max = 2.0 core_increment_step=0.2 cpu_min = 1.4 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.5 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.13 AdvanceView=1 [NVK7-CRB] agp_min = 1.5 agp_max = 1.7 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.5 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שמתי לב שהמאוורר של Scythe Katana 3 שמותקן אצלי עושה הרבה רעש וזה הדבר היחידי בעצם שמרעיש במחשב. הייתי מעוניין להחליף את המאוורר למשהו הרבה יותר שקט אם זה אפשרי. אם לא, אז אשמח לקבל המלצה על Heatsink שקט. תקציב גמיש. תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by THE FOX,

אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by HunterVee,

יש לי מעבד מסוג: Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 200 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 939 והוא בלי מאמץ בסביבות ה 22-26 מעלות.... וכשפועלים אצלי משחקים כמו DOOM 3 או דברים כבדים כאלה יחד עם תוכנת האימיול והאנטי-וירוס של מקפי (אני מדבר על כל הישומים האלו בו זמנית) הטמפרטורה מגיעה ל 28-32 במקסימום... האם זה טוב או שאני צריך לשקול מערכת קירור מים? מה דעתכם ? אני אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש קובי. ???

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by michaelr,

עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה PRIME95 ובאותו הזמן עם CORE TEMP בדקתי טמפרטורה הבדיקה נערכה כשעה ו 20 דקות . הבדיקה התבצעה במצב סטוק של המעבד 2600 GHZ עם קרור של זלמן ו-0 מאווררים במארז חוץ מזה של הקרור על המעבד. טמפרטורת מנוחה קבועה היא 37 מעלות. המקסימום שהיא5 הגיעה עם הבדיקה הייתה 47 מעלות סה"C שינוי של 10 מעלות. ובנוסף עוד שיחקתי ב BLACK OPS ללא בעיות. האם המצב הזה נורמלי או שכדאי לי להוסיף מאווררים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מחפש קירור למארז HTPC , בעל גובה של פחות מ 10ס"מ עבור מעבד Q6600 עד מחיר 100 ש"ח , לא חשוב רמת רעש תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן אנשים טובים, כפי שכתוב בכותרת הת'רד אני מעוניין לבצע פלאש לביוס של הכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 Pro-של Sapphire) ואז לעשות לו אוברקלוק עד כמה שאפשר. בשביל מטרה זו אני עומד לקנות גם בלוק מים (Maze4GPU של DD) והיטסינק לזכרון של הכרטיס מסך (Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks). השאלות שלי הן: *מהו הביוס של הכרטיס מסך המתקדם ביותר אליו אני אוכל לעשות פלאש? *האם אני אוכל לעשות אוברקלוק לאחר ביצוע הפלאש לכרטיס מסך עם הביוס החדש? *האם בקירור כרטיסי מסך עדיפים המים על הקירור אוויר או שבמקרה זה האוויר עדיף? *אולי זאת קצת אירונית, אבל האם תוכלו להסביר לי בשלבי ביצוע הפלאש או לתת לי מדריך לביצוע הפלאש לכרטיס מסך? *מה דעתך על הבלוק לכרטיס מסך ועל ההיטסינק לזכ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני קיבלתי היום את הציוד שלי לערכת קירור מים וגיליתי שעם הראדיאטור (480) שלי באו רק (!) 16 ברגים 30 ממ למאווררים. אני רוצה לעשות בעקרון PUSH PULL היות וכבר קניתי 8 מאווררים אבל יש לי ברגים רק ל4. איפה אפשר למצוא עוד ברגים בארץ? אני גם מחפש ברגים כדי לתלות את המשאווה\מאגר על ה"קיר" הפנימי של המארז (800D)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by prince amir,

יש ברשותי כלי DREMEL ומצורף לו כמה ראשי חיתוך הבעיה שראשים אלו נגמרים מאוד מהר. כיצד צריך לעבוד עם הכלי הזה כדי לקבל תוצאות טובות ???. ולא לגמור את הראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hagay21,

יש לי אופטרון 170 העלתי לתדר באס 290 במכפלה 10 ככה שאני עומד על 2.9 תדר זכרונות 590 (מסוגלים לעבוד ב 600) חודש שלם ה oc היה יציב בכל הבדיקות ופתאום ביום בהיר התחיל לקרוס........ מישהוא מכיר את התופעה? אני לא מצליח לייצב אותו על 2.9 שוב

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oren12,

פירמטתי את המחשב שלי, ועל הדרך הוא איפס את כל האוברקלוק שלי.. אז עשיתי מחדש אוברקלוק למעבד שלי Q6600 G0 2.4GHZ והעלאתי אותו בעדינות ל 3GHZ (כמו שהיה לפני הפרמוט) ואחרי שאני שומר את הכל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא נטען, כמעט מגיע לשולחן העבודה ומיד עוד עושה עוד ריסט שמאפס את הכל חזרה ל2.4 את התדר גם שמתי על 100, והזכרונות שלי 800MHZ והAUTO מעלה אותם ל1000MHZ.. שמתי על מצב ידני נתתי להם מתח של 2.40 כדי שיהיו 800MHZ אבל בכל זאת לא נשאר יציב אגב, לוח אם מסוג Gigabye P35-DS3L

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים