עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Re_Boot,

שלום לכולם אז ככה אני רוצה להתחיל לעשות בנושא של אוברקלוקינג וקירור,וכאילו אני לא יודע מאיפה לומדים. אני רוצה ללמוד את הדברים הבאים: 1)איך מבצעים אוברקלוקינג? 2)איך אני יודע לאיזה מעבד\כרטיס מסך אפשר לעשות אוברקלוקינג ולאיזה לא? 3)מערכת קירור,מה מי מו? איך מתקינים? וכאלה תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Fir3^StorM,

שלום לכולם. לפי המאמר על ה M2 שיצא עוד מספר חודשים ראיתי שהוא יצא בתושבת 940. השאלה שלי היא בעצם האם קירור שכתוב עליו שהוא מתאים בין היתר לתושבת 940 [שהיא כרגע בשימוש למעבדי שרתים] יתאים גם ל M2 שיצא עוד 4 חודשים+-? אם זה מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג וקירור אז תעבירו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by maphisto,

טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא). העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב) ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200 עליו . אז הגעתי ל תוצאה מדהימה ::::::: 294\520 ווואווווו ציון ה 3DMARK 2001SE 7480 משהו פגז. אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה. אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480 לציון מכובד של 6800 תמונןת יגיעו. דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לפי חודש המאוורר שעל המעבד שלי הפסיק לעבוד פתאומית .... אז רצתי לחנות שכונתית וקניתי מאוורר ב 30 שקל זמני ... המאוורר הזה כנראה שווה באמת 30 ואפילו פחות ! הוא מסתובב לאט ... ואני יכול לעצור אותו בנגיעה הכי קטנה ... המחשב נתקע לי היום כבר פעמיים אחראי שאיזה 4 - 5 חודשים הוא לא נתקע לי ... מאז שהתחלתי אם המודינג ... מה לעשות ? אני רוצה פעם אחת ולתמיד לקנות מאוורר טוב ! הבעיה היא שיש לי פנטיום 3 ואני לא יודע אם המאווררים הטובים יתאימו .. אני רוצה רק מאוורר לא רוצה להתעסק אם משחה טרמית, וכל זה איזה מאוורר לקנות ? שיאתים לי .. ויעשה את העבודה ... חשוב שהמאוורר לא יהיה רועש במיוחד כי אני משאיר את המחשב דלוק 24/7. והאם אני צריך לדאוג שהמעבד ישרף לי ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by inrock,

היי המפרט בצד ימין, בגדול מעבד dual e6750 שמעתי כבר עשרות הצעות להגדרת הפרמטר הזה מה נכון ???? תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב. לאחרונה עשיתי דבר די מטורף מהחוט מוליקס שיוצא מהHHD לתוכו חוט של מאוור פשוט חיברתי את החוט האדום של המאוור לחוט שם של המוליקס ואת השחור של המאוור חיברתי למארז.. עכשיו מה הסכנות ? למישהו יש פיתרון חילופי יותר הגינוי? (כנראה שנישרף לי חלק מהלוח אם נקודה של 3 פינים שאילה הייתי מחבר את המאוור והיא כבר לא פועלת אחרי כמה ניצוצות שהיו אחרי שחיברתי 2 מאווירים וקצת שחקתי עם זה.. אז קיצר למישהו יש פיתרון חילופי וקצת הסבר מאוורים אני יכול לחבר לאותו חיבור?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zxc1301,

שלום אני אצל הדודים פה ...קנו מחשב חדש קונרו אז ככה ..gigabyte 945 ....E6300.....DDR2 667 1G הם קנו גם קירור איכותי למעבד ב200 שקל אז כבר אמרתי למה לא לעשות איזה אובר קלוק קטן כי קונרו + קירור איכותי לא באובר קלוק זה בזבוז .... השאלה שלי בקיצור ...עם הלוח והזכרונות הללו מה אני יכול לעשות ? לכמה לשנות ואת מה ? (אצלי יש AMD וזה שונה בביוס) ? אם אפשר תשובה מהירה , תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shlomi4i,

מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חברה זה מעניין אותי לדעת כי עדיין לא קיבלתי תשובה מה הטמרטורה הממוצעת..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shai888,

מעוניין בקירור זול שיעשה את העבודה ל ‏Core i3 530, אני קונה 2 מחשבים עם המעבד הזה 1 מהם הולך לשמש למשחקים ו1 מהם ולגלישה נטו אני צריך 2סוגים כמו שאתם מבינים .. או סוג אחד זול שיעשה את העבודה.. אפשר כמה הצעות? אני מתכוון לקנות מ KSP אז אם אפשר מהאתר שלהם..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הוא עובר את השלב הראשוני של הביוס עבד לי יפה דווקא על 166 X 9 230 6-3-3-2 2-2-2 6 לא עובד לי משום מה מישהו יודע למה ? פתאום אני מקבל את ה NVIDIA RAID IDE DETECTING ARRAY..." ולא עולה לווינדוס ! ובכלל אין רייד וגם מבוטל מהביוס מה עושים !?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קודם כל תמונת מצב (תמונה שווה אלף מילים): http://imgur.com/Y7c2j נסיתי להעלות טיפה ל-1160+ פשוט זה עושה בעיות כל פעם כשאני משחק, עושה לי ספליט סקרין, ריצודים מסך שחור ודברים כאלה. למרות שבפועל אני רואה שזה ממש לא קשור לחום של הכרטיס, נראה כאילו אין ממש מאמץ מצד הכרטיס והוא מסוגל להרבה יותר. השאלה עכשיו אם כדאי לשחק עם המתח או שמא הדבר יניב תוצאות זהות. הערה: אחרי חצי שעה עדיין הטמפרטורה על 57 מעלות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום קניתי היום מחשב חדש עם מעבד AMD 445 ולוח GIGABATE 770T UD3 פתחתי את הליבה הרביעית והיא נפתחה בקלות והרצתי OCCT שעתיים זה מספיק בשביל לדעת שהליבה יציבה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by THE FOX,

אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב חשבתי לי היום שכמו שיש את ההיטפייפס שעובדים על אידוי ואיבוי של נוזל אז אפשר לעשות אותו דבר בייתי לוקחים בלוק מים רדיאטור וצינורות סיליקון חשבתי שאפשר פשוט בלי משאבת מים פשוט שהרדיאטור יהיה מעל המחשב בלי עיקומים של בצינור מהבלוק והנוזל בתוך הבלוק יהיה אלכהל או אציטון משהו שמתאדה באיזה 35 מעלות וגם נדיף בתקווה שהנוזל יתעבה לו בחזרה לנוזל ברדיאטור יהיה ניתן לקרר ככה את המעבד כי כל פעם הנוזל יחזור למטה לאיזור הבלוק מים תגידו לי אם זה אשפרי ואם כן אם זה יהיה יעיל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ניסיתי עם 3 תוכנות אמ אני לא ממש זוכר תשמות של כולן אבל הנה שמות של 2: mbm (ככה לא ? > ) Hmonitor ועוד איזה תוכנה אממ משהו עם 2000. בכל מקרה כולן הציגו משהו משונה |: כמו 11 מעלות ו 4 מעלות. והמחשב עם מאוור אחד מקורי של אינטל |:. אמ אני פשוט מפחד שהמחשב שלי עוד על 80 מעלות או משהו מה אני יכול לעשות? (בלי להוציא כסף)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום עשיתי OC לE7400 שלי עם לוח EP43 S3L והגעתי ל 4 GHZ. אז ככה המתח הוא 1.38 בOCCT הבאס הוא 400 ואת המכפלה הורדתי מ10.5 ל 10 ,הטמפ' לא עוברת את ה60 (כמובן עם מזגן בחדר)הקירור מוגן 2. זכרונות על 800 יחס הוא 2B. המתח יחסית גבוה ורציתי לשאול האם כדאי להמשיך לעלות אותו ולהמשיך לעלות את התדר(למרות שיש לי כרגע בעיה עם הזכרונות)?או שזה כבר גבוה מידי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by WildFire,

הכותרת דיי מתקצרת את מה שיש לי לומר כאן. מפרט בצד. לא, אין קירור מיוחד למעבד, אני על סטוק. הטמפ' לא עוברות 61 במאמץ [גם עם OC לא יציב] החלפתי ספק כדי להחליף כרטיס מסך וגם כדי לעשות OC, זה לא ממש עוזר. תדרים על סטוק כרגע, וגם כשעשיתי OC. ברגע שהגעתי ל2400 המחשב קפא, חזרתי ל2300 והוא לא היה יציב במשחק, ירדתי עד שחזרתי לסטוק, הוא לא יציב בשום אוברקלוק, אבל בשום אוברקלוק. פיתרונות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eyal,

התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by elad932,

שלום לכולם, מפרט: intel i5 4570 S1150 Gigabyte GA-85M-D3H 8GB Sapphire R9 280X Toxic 3GB Artic Freezer 7 pro rev 2 HD 1TB SSD250 קירור: cooler master 120 (קידמי מכניס אוויר) 120 אחורי מוציא אוויר 120 צדדי מוציא אוויר במנוחה הטמפרטורה בסביבות 40-45 ובמאמץ נע בין 55-70 מצורפת תמונה בזמן משחק (COD AW) האם הטמפרטורות נורמאליות? מה הם הטמפרטורות המקסימליות לרכיבים שלי? *הוחלפה משחה טרמית לפני יומיים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shimon956,

ערב טוב לכולם היום החלפתי את מהזלמן 6000 שלי ל ולקנו 11+ וחברה אתם לא תאמינו כמה מעלות אני עכשיו 65 מעלות אם מהירות סיבוב בינונית 3668 ורעש אפשר להגיד בסדר מה אני אמור לעשות כי חיברתי אותו די טוב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש E4400 המאוורר שלו עושה רעש. איזה מאוורר שקט מומלץ לקנות. תקציב: עד 100 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yoav9,

או קי, עד עכשיו: crystal orb as 3 antec cyclon blower בצד 92 m"m הכרטיס הוא hercules ti-500... יש עוד רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.