עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lion03,

סליחה על השאלה אבל אני לא כל כך הבנתי לפי המדריך לאוברקלוקר באתר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערב טוב לכולם. קראתי את המדריך ופעלתי לפיו והרמתי את התדרים[מצורף תמונה] השאלה שלי היא: לא נגעתי בשום מתחים,עד כמה אני יכול להרים את התדרים בבטחה ללא שום קרור נוסף[רק קרור סטוק] שהמערכת תהיה יציבה תמיד.מה המקסימום שאפשר? [הממוצע שהגיעו אליו אנשים]. נ.ב קראתי במדריך שצריך לנעול את התדר של : pci express 100mhz "בכדי שלא יעלה במקביל לעליה בתדר הבאס" האם זה עבור כל כרטיסי המסך? או שהכרטיס שלי צריך תדר אחר? החלקים תראו במפרט. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מכירים תוכנה כזו? (כמו שבריוה טונר יש אפשרות לשלוט על מהירות המאורר של הכ. מסך) תוודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by vipersh,

שלום לכולם, אפתח בזה שאומר שאם טעיתי בפורום נא להעביר את הדיון לפורום המתאים, לפני שבוע עשיתי למחשב של חברה שלי OC, המעבד הוא E7300 והגעתי איתו למהירות המכובדת של 4000Mhz המעבד עבר בדיקות מאמץ בSNM ללא בעיה, וגם הטמפרטורות היו מקסימום 63 במאמץ מלא, משום מה כשמתקינים כל מיני תוכנות (לא מצאתי דפוס מסויים בהן..) אז הוינדוס מקפיץ הודעות שגיאה, כשלפני הOC הוא לא היה מקפיץ בהן את הודעות השגיאה, רציתי לדעת האם הבעיה היא בעיה מוכרת ואם כן איך אני פותר אותה... אני מצרף דוגמאות להודעות שגיאה שמקבלים:

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום! החלפתי עם חבר לוחות וקיבלתי dfi infinity הוא השתמש במערכת קירור מים- ושם חומר מבודד מהיתעבות. לי אין צורך בזה- כל האיזור של הסוקט שמנוני בגלל זה. מבקש לדעת איך מסירים את החומר... תודה, נדב

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Re_Boot,

שלום לכולם אז ככה אני רוצה להתחיל לעשות בנושא של אוברקלוקינג וקירור,וכאילו אני לא יודע מאיפה לומדים. אני רוצה ללמוד את הדברים הבאים: 1)איך מבצעים אוברקלוקינג? 2)איך אני יודע לאיזה מעבד\כרטיס מסך אפשר לעשות אוברקלוקינג ולאיזה לא? 3)מערכת קירור,מה מי מו? איך מתקינים? וכאלה תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Q6600 G0 P35-DS3L TT Eureka Corsair HX520 Thermalright Ultra -120 eXtreme+SST FM121 800MHZCorsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Big_White,

יש ברשותי מחשב P4 עם מאבד עם 478 פינים Intel® Pentium® 4 Processors 2.26 GHz זה הנתונים שלו http://processorfinder.intel.com/det...px?sSpec=SL67Y מה המהירות הCORE שלו? כמו כן יש גם 2 כרסיטי מסך Gigabyte Radeon GV-R92S128T סטוק עם צלעות קירור מקוריות( בלי מאורר) בנוסף לזה יש FX 5200 256MB עם רכיב פלטייר ועליו צלעות סטוק שאני יוסיף לו מאורר אבל יש קבל מנופח אבל ניראה לי שהוא עובד עדיין. לוח אם לא מזוה של ASUS בניסיון למצוא את הדגם לפי תמונות לא מצאתי שום דבר דומה. עכשיו השאלה בעזרת מה אני עושה אובר קלוק לכל העסק הזה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. * ההודעה יותר קשורה לפורום הזה (אוברקלוק) משאר בפורום. קניתי מחשב חדש , סוף סוף (ובעזרת הפורום). שמעתי לא מעט סיפורים על תקלות ברכיבים ותפקוד לקוי של כרטיס מסך (כרטיס יד שנייה , כרטיס אחר , וכו'). אז השאלה שלי היא כזאת , איך אפשר לבדוק שהמחשב עובד 100 כמו שצריך? לדוגמא: בתור התחלה 3Dmark2006+vantage על מנת לבדוק שהכרטיס מסך באמת מקבל את מה שהוא צריך (זה HD5850) אחר כך נגיד pcmark... וכו' אז איזה המלצות יש לכם? מה אתם עושים שאתם מקבלים מחשב חדש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המחשב במצב של מנוחה ממש ממש יענו עומד על 50 מעלות לליבה החמה ביותר . במצב מאמץ שאני מפעיל 2 משחקים + OCCT + Prime95 .. הוא מגיע רק ל67 ולא עולה יענו נעצר שם ממש על 67 . מה שמוזר לי הפער בין הטמפ' שהוא יחסית לא גדול כמו שהוא אמור ליהיות . בנוסף במצב כמו עכשיו של דפדפן פתוח עם כמה חלונות הוא על 54 אפילו .. מה דעתכם זה בסדר או שזה מוזר שהמפרטורות זזות בצורה לא יציבה כזאתי .. אני בOC בלי להזיז מתחים בכלל מ2.8 ל3.5

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Cyb3r,

לפי הכתבה הבנתי שלא תמיד אני אוכל לעבוד בדואל צ'אנל. מה צריכים להיות המספרים בסוף הכתובת במודול כדי שאני אוכל? זוגי ואי זוגי? עוקבים? משהו? תודה רבה. נ.ב. עוד שאלה שרציתי לשאול זו האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ערב טוב.... הכרטיס מסך שברשותי הינו: Gigabyte 8800GT 512MB ZALMAN COOLING TYPE B הוא בא עם קירור של ZALMAN VF 830 עשיתי לו OC מ: 700/1715/1840 ל: 743/1820/2066 תמונות למטה, אשמח לחוות דעת ואיך בדיוק אני יכול לשפר את אה OC? אגב ניסיתי לעלות את אה MEMORY ל 2100 ז"א 1050 וניהיו ארטיפקטים כאלו קטנים פעם ב... ובתוצאה הסופית קיבלתי ממש קצת וכאשר ה MEMORY CLOCK על 2066 אני קיבלתי יותר. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אודה למי שמספק שירות זה ליצור קשר תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בינתיים העלתי את תדר הבאס ל270 [לאט לאט כמובן] עם מכפלה של 13 למעבד. לא היה צורך בהעלאת מתח והטמפרטורות עם קירור סטוק עדיין לא עוברות ת53 במאמץ מלא. רינדרתי כשהמעבד על 100% בערך 10 דקות ועבר חלק. הבלגן שלי פה זה עם הזכרונות...רציתי שהם ישארו על 800 בערך כי אני לא רוצה שיהיו בעיות איתם. זה בעצם הורס תרעיון של האוברקלוק אם הם נשארים על אותו דבר? ומה זה Rated FSB? לוח אם: MSI G41M4 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by arbily,

שלום, יש לי קירור גז ואני רציתי לדעת אם זה טוב או שזה סתם משהו, ואם זה מספיק למחשב כזה - Gigabyte GA-EP45-DS5 Intel Core 2 Quad Q9550 Box Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe CrossFireX Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD1 ואיזה קירור גז של gigabyte .... עוד שאלה : זה הנתונים של הטמפרטורות שלי, איך זה ? מעבד: 51 מעלות. כרטיס מסך: 68 מעלות. דיסק קשיח: 48 מעלות. קיצר אני מדבר תכלס, אם אני רוצה שכל המחשב שלי יהיה קר אני מוסיף collermaster V8 , ומוסיף2 מאוורים (עכשיו יש לי 1) זה יקרר לי את כל המחשב ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shai888,

מעוניין בקירור זול שיעשה את העבודה ל ‏Core i3 530, אני קונה 2 מחשבים עם המעבד הזה 1 מהם הולך לשמש למשחקים ו1 מהם ולגלישה נטו אני צריך 2סוגים כמו שאתם מבינים .. או סוג אחד זול שיעשה את העבודה.. אפשר כמה הצעות? אני מתכוון לקנות מ KSP אז אם אפשר מהאתר שלהם..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הוא עובר את השלב הראשוני של הביוס עבד לי יפה דווקא על 166 X 9 230 6-3-3-2 2-2-2 6 לא עובד לי משום מה מישהו יודע למה ? פתאום אני מקבל את ה NVIDIA RAID IDE DETECTING ARRAY..." ולא עולה לווינדוס ! ובכלל אין רייד וגם מבוטל מהביוס מה עושים !?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sinai21,

שלום אנשים, אני צריך קצת עזרה... יש לי מארז tsunami של TT עם שני מאווררים 120 ומאוורר 80, השאלה הראשונה היא אם מישהו יודע איך לפרק את הפילטר שיש למאוורר מקדימה? ולגבי ספק שקט, יש לי עכשיו את TWV500W של TT והוא מרעיש בצורה נוראית. מה אפשר לעשות לגביו? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eviatarp,

זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l אני לא מבין באוברקלוקינג ואשמח אם מישהו יעזור לי(כל מידע נוסף שתצטרכו תשאלו). האם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד או לזכרונות או לכרטיס מסך ואם כן בכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Omry,

היי אנשים! שמתי לב שאני מתחיל להשקיע סכומים מטורפים למדי בקירור למעבד ולשאר המערכת, כשהגעתי כבר למסקנה שיהיה הרבה יותר טוב אם ארכוש מערכת קירור מים. אז ככה: 1. המערכת תשמש לקירור המעבד והצ'יפסט בלבד. קירור גם לכרטיס המסך יעלה הרבה כסף ואני מוצא אותו מיותר לחלוטין. 2. המעבד יהיה i7 920. 3. הלוח אמור להיות EX58-UD5. במידה וזה משתלם, אקח את ה-EX58-EXTREME בגלל בלוק הקירור. 4. אני מעוניין שהמערכת תהיה שקטה כמה שאפשר. 5. אני מעוניין להכניס את המערכת לתוך קופסא מאווררת ומשם לקשר אותה למארז. זה הרבה יותר נוח ומסודר, מה גם שהמערכת מתחממת הרבה פחות ומציגה יעילות מקסימלית. 6. היא תקנה בארץ, חוץ מהרכיבים שגם ככה אין עליהם אחריות. אם יש המלצה כלשהי לקנות מחו"ל, אשמח לראות אתר שמומלץ …

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RUJI,

תסתכלו בחתימה...את המחשב אני אמור לקבל מחר או ביום ראשון/שני מקסימום. תודה מראש, ניר. (:

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HackerPitbull,

אז ככה, קניתי: AMD 2600+ Athalon XP 512 DDR 400Mhz Elixir MB 2U400-A nForce 2 Ultra 400+MCP 266/333/400 Dual DDR 40 Giga 7200RPM Western Digital זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב אז לקחתי על עצמי את האתגר. ההרכבה הלכה חלק, ידעתי לאן נכנס כל חלק. אחר כך, הלוח זיהה מעבד פחות טוב ממה שיש לי, אז חבר אמר לי שאמור להיות ג'מפר ליד היזכרונות לשחק איתו, לא היה ג'מפר אז הוא הדריך אותי לעלות בביוס את ה-FSB מ-100 (מוגדר כברירת מחדל) ל-133Mhz אבל עדיין לא זיהה את המעבד הנכון, העלתי ל-166Mhz ועובד :} עכשיו נמשיך, התקנתי אקס פי הכל עבר טוב וחלק ופתאום Blue Screen והמערכת כל פעם קרסה, התקנתי שוב אותו דבר, התקנתי עוד הפעם - אותו דבר. חבר שלי אמר לי שיש לי בעיה בחומרה וכנראה בזיכרון…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by liortaib,

איזה קירור למעבד עדיף? אני לא מתכננן לעשות oc אני יודע שאני לא צריך קירור כזה עם אני לא עושה oc אבל תמיד טוב שיש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.