אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב שלי, ועל הדרך הוא איפס את כל האוברקלוק שלי.. אז עשיתי מחדש אוברקלוק למעבד שלי Q6600 G0 2.4GHZ והעלאתי אותו בעדינות ל 3GHZ (כמו שהיה לפני הפרמוט) ואחרי שאני שומר את הכל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא נטען, כמעט מגיע לשולחן העבודה ומיד עוד עושה עוד ריסט שמאפס את הכל חזרה ל2.4 את התדר גם שמתי על 100, והזכרונות שלי 800MHZ והAUTO מעלה אותם ל1000MHZ.. שמתי על מצב ידני נתתי להם מתח של 2.40 כדי שיהיו 800MHZ אבל בכל זאת לא נשאר יציב אגב, לוח אם מסוג Gigabye P35-DS3L
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי להחליף את המדבקה הטרמית שעל ההיטסינק במשחה טרמית כדי לייעל את המגע בינו לבין המעבד. התחלתי לחפש בארץ את Arctic Silver 5 מכיוון שהיא הגרסה האחרונה מבית Arctic Silver ולאחר שבזבזתי מספר לא מבוטל של שעות כדי לחפש חנות באינטרנט או חנות רגילה שמוכרת בארץ את המשחה שאני מעוניין בה כל מה שמצאתי היה מזרק 3.5גרם של Arctic Silver 3 במחיר מגוחך של 50-60 שקל (ללא משלוח). חשבתי לעצמי שלבטח ישנו מספר של אנשים אשר משתמשים במשחות טרמיות ונאלצים להסתפק ב-Arctic Silver 3 מכיוון שרק את זו יש בארץ. לצערי אני לא יודע מי היבואן של משחות אלו ולפי איך שזה נראה היבואנים אשר רוכשים את Arctic Silver 3 במחיר זול ככל הנראה מוכרים אותה במחיר די יקר ועושים רווח די נאה. לאחרונה התברר לי שא…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוור התחיל להשתגע ולקרטע החלטתי לנתק אותו ולראות איך זה יעבוד עכשיו. ההיטסינק שלו נראה דיי אימתני הוא כסוף משוכלל כזה (0_o) ובגלל שאין אפילו מה"ז אחד של OC חשבתי לנסות לתת לו לרוץ בלי המאוור.. כרגע הוא נראה בסדר גמור. רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה סביר לעבוד ככה, מה הטמפרטורה המקסימלית ל פ3 והאם התמונה הזאת שלי של MBM הגיונית (פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה).
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם...יש לי בעיה כאשר אני מדליק את המחשב נשמעים שני ציפצופים ולאחר מכן מופיע הכיתוב:" Cpu over temperture error! Press f1 to resume" המאוור תקין ויחסית די חזק למערכת יש קשר לדבר ? תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביצעתי OC של המעבד שלי מ2.66GHZ ל3.2GHZ - מפרט בחתימה. מכפלה 10 וBUS 320MHZ. המערכת עוברת בשמחה בדיקת LINX, הטמפרטורות משביעות רצון. הבעיה היא כזו: לפני הOC התוצאה של הכרטיס ב3DMARK VANTAGE הייתה כ9418 - כאשר SETTINGS הוא PERFORMANCE. לאחר הOC, רואים ירידה בביצועים, והתוצאה באותם SETTINGS היא כ5400. שיניתי את הRobust Graphics Booster לFAST ולהכי מהיר TURBO, לא שינה דבר. מה עוד כדאי לנסות לשנות כדי לבטל את הירידה בביצועים של כרטיס המסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כעקרון נסגרתי על המפרט שאני רוצה להזמין מחול, אבל אני לא סגור בעיניין החיבורים וצינורות ... אני לא מבין באיזה קוטר צריכים להיות החיבורים והצנרת לביצועים אופטימליים .. מפרט המערכת : משאבה : MCP655 רדיאטור : SWIFTECH 2X120 + 3X120 בלוק למעבד : Dtek Fusion V2 מאווררים : scythe S-Flex 120mm X5 איזו צנרת אני צריך ? והאם אני צריך עוד חיבורים כלשהם או מתאמים לרדיאטור/משאבה/בלוק ? אני מזמין את כל הציוד מהאתר - http://www.sidewindercomputers.com
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי ששמחתי לגלות שלא נמחק לי פה היוזר, רציתי להתייעץ לגבי הטמפרטורת עבודה של המעבד שלי. Pentium D 920 2.8 ghz כן הוא ישן מאוד.. בזמן מנוחה הוא מגיע ל88 מעלות. המאוורר שלי הוא של זלמן CNPS7500-AlCu LED ועדיין המצב בקנטים. באתר של אינטל רשום שהטמפ' עבודה המקסימלית שלו היא בערך 64-68 מעלות. מישהו מכיר את התופעה? אני משוגע שנתתי לו לעבוד ככה כל השנים? הכל בסדר ואני סתם מפחד?..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! שמתי לב שאני מתחיל להשקיע סכומים מטורפים למדי בקירור למעבד ולשאר המערכת, כשהגעתי כבר למסקנה שיהיה הרבה יותר טוב אם ארכוש מערכת קירור מים. אז ככה: 1. המערכת תשמש לקירור המעבד והצ'יפסט בלבד. קירור גם לכרטיס המסך יעלה הרבה כסף ואני מוצא אותו מיותר לחלוטין. 2. המעבד יהיה i7 920. 3. הלוח אמור להיות EX58-UD5. במידה וזה משתלם, אקח את ה-EX58-EXTREME בגלל בלוק הקירור. 4. אני מעוניין שהמערכת תהיה שקטה כמה שאפשר. 5. אני מעוניין להכניס את המערכת לתוך קופסא מאווררת ומשם לקשר אותה למארז. זה הרבה יותר נוח ומסודר, מה גם שהמערכת מתחממת הרבה פחות ומציגה יעילות מקסימלית. 6. היא תקנה בארץ, חוץ מהרכיבים שגם ככה אין עליהם אחריות. אם יש המלצה כלשהי לקנות מחו"ל, אשמח לראות אתר שמומלץ …
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק לידע את הקהל פה...ישנה תוכנה המאפשרת לבדוק האם PAT באמת מופעל בלוח שלכם 875\865 - דבר חשוב למדי גם בזמן OC. התוכנה: ftp://ftp.heise.de/pub/ct/ctsi/ctiaw.zip למידע נוסף: http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?t=49613
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב שיש לי ישנו I3 530 מומהר ל 3.652 GHZ (ע"י מכפיל בלבד - ללא קביעת מתחים ) שיושב על לוח PJ של איטל שעובד מצויין כולל כל בדיקות היציבות, הבעיה החלה כשהחלפתי ל GTX460 1GB מומהר - הכל עובד מעולה וחלק רק שמאז במאמץ מלא לאורך זמן למשל ב B:BC2 החום של ה CPU עולה ומגיע גם מעבר למותר (כתוב 72C) ומגיע גם ל 76-77 ושמתי לב למהירות המאוורר שעולה לאט מדי ו"מפגרת " לגמרי אחרי המאמץ והחום... כשהחום מתקרב ל 70 רק אז נראה שהמאוורר מתחיל לעבוד בסלד גבוהה יותר ולפעמים רק אחרי שהמעבד עובר את ה 75 הטמפ מתחילה להתייצב ואף יורד לאיטה ל 71-72... הקירור הגרוע (שיוחלף בעתיד ..) שיש לי זה ה ALPINE 11 AC .. ניסתי להתקין ולהפעיל תוכנות כמו ה SPEEDFAN שמאפשרות קביעת פרופיל מאווררים לפי פרמטרים של …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי כלי DREMEL ומצורף לו כמה ראשי חיתוך הבעיה שראשים אלו נגמרים מאוד מהר. כיצד צריך לעבוד עם הכלי הזה כדי לקבל תוצאות טובות ???. ולא לגמור את הראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב ידוע לי שכמו במוגן 2 שיש לי כרגע יש בעיה של קלירס לזוכרונות,יש למישהו מושג מה הקלירס של מוגן4 [יעני מה הגובה זיכרון המקסימלי שאני יכול לקחת] תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז XASER III של TT והגלאי חום שלי מת לו פתאום השבוע. ביררתי עם היבואן , והא לא מקבל גלאים כאלו לבד , ואין לו שום פיתרון . אני שוקל לאלתר ולההרכיב גלאי אחר , אמרו לי שאפשר להשיג משהו תואם. למישהו יש ניסיון (טוב או רע..) עם הנושא הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב כפי שחלקכם יודעים, והGTS שיבוא איתו בסופו של דבר יקבל את הקירור HR-03GT עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הכי טובה לנקות את הGPU עצמו מהמשחה,ואת החלקים סביבו מבלי לפגוע בהם, האם אלכוהול 70% יספיק ולא יעשה נזק? או שאני צריך מוצר אחר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב..אז התקנתי תמאוור המעולל , כמו שכתוב בהוראות.. עכשיו ,, יש לי תתוכנה של אינטל , Acrive Monitor שפועלת ברקע..אמורה להתריע מטמפרטורה.. מאז שהתקנתי את הולקאנו , הוא מתריע על טמפרוטרה גבוהה (50+) , למרות שהמעבד פועל כרגיל...הוא רושם גם שהמאוורר עצמו לא פועל , למרות שהוא כן..המערכת יציבה.. מה נסגר עם זה?! (כן , בדקתי שהכל במחשב פועל , המאוור צמוד טוב..) שימו לב לתמונה..אומנם הטמפרטורה יחסית בסדר..למרות שמקודם עם המאוור הקודם של אינטל קיבלתי טמפרוטרה של 37 בערך.. שימו לב שהוא כותב שהמאוור לא פועל (FAN1( למרות שכולם פועלים.. (כן כן בדקתי - 3).
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כפי שרובכם יודע או שמע אני יחד עם חבר בשם ליאור מלאכי ישבנו על המחשב ההאישי שלי..... נותן לכם טיזר קטן עד לסרטון המלא אמנם עדיין בבדיקת נזילות וניקוז אוויר מהלולאה אבל אתם רואים לאן זה מתקדם אני מאמין
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאלה מכם שלא מכירים, מדובר במארז Full tower כזה: מיקומי המאווררים האפשריים : זוג מקדימה, שלושה למעלה, אחד אחורי, אחד תחתון (ליד הספק). כרגע יש המאווררים הקידמיים + מאוורר תחתון מכניסים אוויר, כל השאר מוציאים. כרגע ממוקמים בו שלושת המאווררים שהגיעו יחד עם המארז (האמת, לא כזה מבסוט עליהם, דחיסת אוויר לא משהו) וכמה כאלה שמצאתי זרוקים בבית - אחד scyte gentle typhoon, אחד NZXT כלשהו, אחד thermaltake כלשהו (בצבע כתום-קיא). במחשב הזה יש כרגע זוג כרטיסים R9 280x של ספייר שמשמשים, כשאני לא משחק, לכרייה של לייטקויין. בזמן הזה הטמפ' מגיעה ל-80 מעלות בכרטיס העליון, 75 מעלות בכרטיס התחתון. שאלתי מאוד פשוטה - האם החלפת המאווררים באחרים עם יכולת דחיסת אוויר גבוהה יותר תביא לירי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX הזמנתי את הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=103 ואמרו לי שעדיף לי לקחת את הקירור הזה שהוא עכשיו במבצע (99 במקום 200): ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1708 שווה לי ? מה ההבדל ? זה ישפיע על ה OC ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין כמה אופציות, ואני לא יודע אם ההוצאה כדאית. פחות מעניין אותי רעש (במפתיע) ויותר ביצועים מתלבט בין כמה סוגים בהבדל מחיר משמעותי Deepcool GAMMAXX400 Coolermaster hyper 212 evo 2 Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 מנסה להבין אם יש הבדל ושווה לקנות יקר יותר או שזה סתם מיותר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם.... קניתי כרטיס מסך חדש (מצויין במפרט)... ואני רוצה לדעת איזה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי שום סיכונים בכלל... אם בכלל יש כזה דבר אני רוצה לדעת... יש קירור סטוק, ואני לא רוצה משהו רציני רק משהו מועיל ובלי סיכון...
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel h61 והמעלות שלו עומדות על 77 מעלות קבוע רציתי לדעת אם זה תקין או שזה גבוה מידי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה זה מעניין אותי לדעת כי עדיין לא קיבלתי תשובה מה הטמרטורה הממוצעת..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-