אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לעשות OC שלא דרך הדרייברים המקורים בתוכנה ושהם כן ישמרו ולא כשאני עושה ריסאט אז הכל יעלם. עד היום מצאתי רק בדרייברים של אומגה ובדרייברים המקורים בתוכנה את האפשרויות ל OC אבל שתיהם יצאו ממש על הפנים. בתוכנה של הדרייברי (וגם בגרסאות העדכניות ביותר) פשוט שעושים ריסאט אז זה נימחק וגם התוכנה מאוד מאוד כבדה. באומגה סקריפט הדרייבר עצמו ממש על הפנים המשחקים עובדים לי רע מאוד (מבחינת מראה וביצועים ביחס לדרייבר המקורי) וגם פה יש את הבעיה של ה OC כשעושים ריסאט אז זה נימחק. ואם אפשר גם אפשרות לדעת טמפרטורות של הכרטיס.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. עד לא מזמן הצלחתי לסדר שהטמ' של הCPU תהיה בערך 19-30 מעלות. אבל נגעתי במשהו ועכשיו זה לא יורד מ47! ניסיתי לסדר הכל כמו שהיה אבל זה לא עוזר יש לי את התוכנה ABIT EQ... למישהו יש פתרונות? (נגעתי בעיקר בOC GURU)
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוור התחיל להשתגע ולקרטע החלטתי לנתק אותו ולראות איך זה יעבוד עכשיו. ההיטסינק שלו נראה דיי אימתני הוא כסוף משוכלל כזה (0_o) ובגלל שאין אפילו מה"ז אחד של OC חשבתי לנסות לתת לו לרוץ בלי המאוור.. כרגע הוא נראה בסדר גמור. רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה סביר לעבוד ככה, מה הטמפרטורה המקסימלית ל פ3 והאם התמונה הזאת שלי של MBM הגיונית (פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה).
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 אני צרךי קירור עד 170שקל לOC עם חריגה של 15 שקל אם צריך
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי הכתבה הבנתי שלא תמיד אני אוכל לעבוד בדואל צ'אנל. מה צריכים להיות המספרים בסוף הכתובת במודול כדי שאני אוכל? זוגי ואי זוגי? עוקבים? משהו? תודה רבה. נ.ב. עוד שאלה שרציתי לשאול זו האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה. שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות להעלות את המהירות של המעבד. כאשר אני בוחר ב-MANUAL יש לי אפשרות או להעלות את הבאס או להעלות את ה-CPU FREQ. שלמען האמת אין לי מושג מזה. אבל שאני בוחר במנואל אני לא יכול להעלות את ה-MHZ כי הוא לא מופיע לי. וחוץ מזה הבאס וה א133 ואני לא יכול להעלות או להוריד אותו. אז השאלות שלי הן: מזה ה-CPU FREQ או משהו כזה ? (האפשרויות הן 2.5X , 3.5X וכו'...) למה אני לא יכול להעלות את הבאס או להוריד מ-133. איך אני יודע על כמה MHZ אני עומד כאשר אני בוחר ב-MANUAL ? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על המכפלה, תפקידה המשעמות שלה וכו'... תודה מראש ד"א את הלוח שלי תוכלו לראות בצד.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. שידרגתי קצת את המערכת הישנה שלי למערכת לא כל כך חדשה, אבל בכל זאת הצלחתי להגיע לתוצאות יפות ביחס לכסף שהשקעתי - אז הנה התוצאות: מה אתם אומרים ? אני כנראה יכול להמשיך לעלות מהירויות, אז אעדכן בקרוב . עריכה - שחכתי לציין שהמחשב שהשתמשתי בו נמצא במפרט מחשב במהירויות הבאות - מעבד - 2530MHZ על מתח 1.70 (המתח ב CPUZ לא נכון). לוח אם - 240 באס זיכרון - 480 קאס 2.5 כרטיס מסך 465\710 [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי את החליקים שהזמנתי לוח אביט וזכירונות 2 סטקים ADATA-500 אז חברתי הכול התחלתי בOC CPU BUS 125 STRAP CPU המעבד מחליט DRAM RATO 3:4 AGP RATIO CPU AGP PCI 4:2:1 FIXED AGP/PCI 66/33 מתח למעבד 1.5 זיכרונות 2.60 AGP מתח 1.55 המחשב עובד בלי בעייה אבל שאני שם את הבאס על 130 המחשב לא מעלה את חלונות החום של המעבד עומד על בשקט 36-38 בעבודה 43-46 אני משתמש בקירור של אינטל על המעבד ויש עוד שתי מאוררים למארז אני חושב שאלי אני צריך לקנות קירור יותר רצני למעבד וגם להחליף את הספק הישן שבא אם המארז שעובד כבר 2 ++ שנים מה את אומרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על להכניס את המחשב למקרר לא רעיון טוב? כמובן שאני אולי ינסה את זה פעם כי אני יקבל איזה מיני בר אנו איך הרעיון האם אני הראשון שילך לעשות את זה אני פשוט חייב להגיע ל FSB של 200 עם ה P4 2.26 וזה אומר P4 3400 Mhz Fsb 800 Mhz אבל לא נראה לי שהזיכרונות שלי יעמדו בזה או שזה בכלל לא קשור אליהם נו איך הרעיון הצעות? תגובות? פתרונות?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אייסר מדגם אספיריט 5738G כאשר אני עובד איתו זמן ממושך הוא מתחמם וגם המיקלדת כבר חמה המליצו לי על משטח קירור רוב המשטחים שראיתי הם בגודל של 30 ס"מ אורך והמחשב שלי הוא רחב בעל מסך 15.6 והאורך שלו 38 ס"מ אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משטח למחשב שאוכל לפתור את הבעיה אם תוכלו לתת לי קישור למשטח טוב בסביבות מחיר 100-150 ש"ח ואולי פיתרון אחר תנקס
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הממוצעת של AMD 965 בזמן מאמץ של משחקים כבדים וכו' ( בזמן מאמץ על פי תוכנות speefan ו coretemp המעלות של המעבד הם 55 ) האם זה בסדר? *ובמנוחה הוא עומד על 35-38 מעלות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם מעבד AMD שפועל בטמפרטורה של בערך 40 מעלות במנוחה. בזמן עיבוד גראפי כבד הטמפרטורה קופצת ל 55-60 והמחשב מתחיל לצפצף ( נדמה לי שהצפצוף מוגדר בביוס ). האם זה נורמלי, יש דרך למנוע ממנו להתחמם ככה בזמן עומס?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אף פעם לא יצא לי להתעסק בהמהרת חלקים למחשב והבנתי שהמעבד E6300 יכול בקלות לתת יותר מהתפוקה הרגילה שלו. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להדריך אותי לגבי כל התהליך כל זמן שזה לא כרוך בסיכונים מיוחדים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב . אני מתכוון לקנות amd xp 1700+ ו abit nf7 rev2.0 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לאוברקלוק ?(הייתי רוצה להגיע לפחות ל 2000 גיגההרץ) שמעתי על השילוב הזה : slk 600 + sf2 אבל ה slk 600 מאד ישן ואני לא מוצא בשום מקום slk 800\900 ? האם זה יספיק לי ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להשתמש באפשרות Overdrive בפאנל של הכרטיס מסך ומשום מה שאני נכנס למשחקים הוא פשוט נתקע כל חצי דקה בערך לכמה שניות וחוזר לפעול שוב.. העלתי את הGPU מ775 ל1000, את ה-Memory מ1050 ל1185 ואת המהירות מאווררים מ27% ל-ל35% מישהו יודע למה זה ככה? :\ זה המפרט שלי אגב: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כרטיס מסך: HIS ATI Radeon 6870 1GB זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק: Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 קירור: Scythe Cooler Mugen 2 מארז: Cooler Master Elite 370
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקדישו דקה בשביל לקרוא את זה . קניתי את הכרטיס הזה (לצערי) ורציתי להתחיל לקרר אותו כי נראה לי שכל הבעיות שלו נובאות מחימום .... אז ככה... יש לי שני היטסינקים ומאוררים של 40 ממ עליהם של מעבדים ישנים של 486 ... אז היתי רוצה לשים אחד מן ההיטסינקים ואחד מן המאוררים של המעבד הישן במקום ההיטסינק ומאורר המקורי של הכרטיס אבל בגלל שאני מפחד לעבד את האחריות ולהרס את השבב הגרפי אני לא חושב שאני הולך לעשות זאת אבל בכל זאת היתי מנסה לעשות זאת אם משהו היה מסביר לי איך/איפה/בכמה אפשר לקנות דבק טרמי ... אבל מה שאני יכול לעשות על בטוח זה להחליף מאורר להיטסינק המקורי של הכרטיס אבל השאלה היא האם כדאי לשים מאורר של 486 על ההיטסינק במקום המאורר המקורי של ATI ? ומה שאני מתכנן לעשות בטוח זה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב.... הכרטיס מסך שברשותי הינו: Gigabyte 8800GT 512MB ZALMAN COOLING TYPE B הוא בא עם קירור של ZALMAN VF 830 עשיתי לו OC מ: 700/1715/1840 ל: 743/1820/2066 תמונות למטה, אשמח לחוות דעת ואיך בדיוק אני יכול לשפר את אה OC? אגב ניסיתי לעלות את אה MEMORY ל 2100 ז"א 1050 וניהיו ארטיפקטים כאלו קטנים פעם ב... ובתוצאה הסופית קיבלתי ממש קצת וכאשר ה MEMORY CLOCK על 2066 אני קיבלתי יותר. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני מקווה שאני לא עברתי על חוק או משהו כזה ואם כן אז אני מבקש מעכשו סליחה. עכשו השאלה שלי היא כזואתי יש לי מעבד Q6600 עם הגירסא הG0 ואני רוצה מאורר למעבד הזה איזה הייתם ממליצים נ.ב אני רוצה מאורר רגיל זואת אומרת שאני לא יצטרך לפרק את הלוח האם... כמו של זאלמןZALMAN... לא משנה מה המחיר אבל העיקר שהוא יקפיא ועוד דגש שלא יהיה קירור עם מים אלה מאורר מאורר תודה מאור.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב פעם ראשונה הדלקתי ונכנסתי לביוס וזה מראה לי שהמעבד 72!! מעלות למה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי באינטנרט אחד ב170 כולל משלוח מחנות אמינה שכבר הזמנתי ממנה בעבר מה אתם אומרים לקנות עכשיו נכון? כי חיפשתי קירור שקט למעבד כבר הרבה זמן ועכשיו סוף סוף יש אותו במחיר טוב! זה היה או זה או freezer מבחינת השקט אבל עכשיו כשיש לי אופציה מבחינת המחיר (רק עוד 100 שקל) יהיה לי פוטנציאל לאובר קלוק וכו' וכמובן קצת מודינג.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר הראשי של Scythe רשום ש MUGEN2 REVB מתאים ל Haswell, אבל את עמוד ה MUGEN2 הרגיל לא עדכנו בכלל (עדיין מופיע של רק 775). האם למישהו יש נסיון עם העניין ? מודע להבדלים בין השניים ? יש לי MUGEN2 ואשמח להשאיר אותו איתי ל 4770K מאשר לקנות קירור חדש (בסופו של דבר זו רק מתכת, זה לא שצריך לעדכן אותה או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לAMD 2500+ Barton גוף קירור + מאוורר לשיא ה OC לא אכפת לי כמה רעש שיעשה!! שיקרר הכי טוב שיש!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://forums.audiworld.com/a4/msgs/1734601.phtml
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! במפרט הבא אני לא מצליח לעבור ב OC את התדר 3.22 הוולט כעת עומד על 1.6000V מישהו יודע איך אני יכול לעלות יותר כי מישהו בכיר אמר לי שבמפרט הזה אפשר יותר הנה המפרט: Intel Core 2 E-4500 2.2 Sunbeam Tuniq Tower 120MM GigaByte P35 DS3 V 5-5-5-15-1.8G.SKILL 2 GB 800 DDR2 Twinteck Geforce 8800GT 512M WESTON DIGITAL 320 GB NZXT ALPHA PCPower&Cooling 470W
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-