עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guy950,

אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי, רציתי לדעת כמה רחוק אוכל להגיע עם המעבד הזה על הלוח שלי? מבלי לשנות מתחים כמובן. מה שלא הבנתי בעשיית OC זה שאני צריך לשמור יחס של 1:1, יחס בין מה למה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש ברשותי מארז TT V7000A. ויש לי מאוורר למעלה של קולר מסטר עם לד אדום. כאשר הוא על 1000 RPM שזה מצב רגיל-הוא מוציא קצת אוויר מלמעלה. אבל כאשר אני מכוון על 1600 1700 RPM ואני נוגע בחלק של המאוורר למעלה-לא די בזה שהוא לא מוצא אוויר המארז גם מתחמם בגללו!!! ככל שהוא מסתובב מהר יותר יש אור אדום חזק יותר. מה ההיגיון פה? המאווררים רק יפים בצבע? לא עושים כלום מעבר לזה? רק עכשיו שמתי לב לזה... יש לציין שהמאוורר הוא 80 מ"מ. האם יש מאווררי 80 מ"מ שבאמת עושים עבודה כמו שצריך ולא במארז רק ליופי? כי גם כשהמארז פתוח ואני ס"מ עם היד מתחת למאוורר אני בכלל לא מרגיש שהוא שואב אוויר לעומת מאוורר אחר של TT שקיבלתי שהוא פשוט שואב ושקט אך ללא לד. והאם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את החלק למעלה של ה80…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GMTK,

אז ככה יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות לOC. אז אתם שאולים למה לעשות למחשב ישן OC? 1. ללמוד. 2.שאני יוכל להביא אותו לאחי כי הוא לא זז וקצת הרבה לאגים במשחקים. 3.בשביל שאני ידע איך לעשות למחשב שלי. 4.מחשב שאפשר להחשיב אותו לשפן ניסיונות קטן וחמוד. 5.תמיד רציתי לדעת בשביל זה קניתי מחשב חדש עם מעבד עם מכפלה פתוחה אפשר לירות במפרט שלי. עכשיו ככה איך אני נותן לכם תנתונים של המחשב בשביל שתוכלו לעזור לי? תודה רבה ממש לעוזרים אשמח להצעות ופתרונות. (:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KoM,

לגלרייה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sambusak,

זוכרים אם הרעיון שלי לבנית בלוק מים? ובכן, הנה תמונה ראשונה של הבלוקים. הגדול יותר בשביל הCPU והשני לכרטיס המסך. כמובן שאת הבלוקים יש לצחצח כדי שיבריקו! הבלוקים בנוים על בסיס ההיט סינקים המקוריים. בקרוב תושלם כל מע' קירור המים. הרדיאטור הומאורר כבר מותקנים. כרגע אני עובד על בנית מיכל המים (גם הוא מאלומיניום.) אגב, למי ששואל את עצמו: בלוק המים הגדול מכיל כניסה ושתי יצואות משתי סיבות: 1. המים מתפזרים יותר טוב וכך הקירור משתפר. 2. ההתנגדות למשאבה תפחת, כף יותר מים יוכלו לזרום.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by NarKo,

יש לי את המפרט הבא intel Q6600 Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan Gigabyte GA-P35-DS4 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 XFX GForce 8800GTS 320MB XXX edition Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0 X2 Antec P182B Corsair HX Series 520W PSU כמו שאתם רואים הקירור הוא שריד מהמחשב הקודם והשאיפה היא להחזיר אותו לשם. אני מאוד מתלבט אם כדאי להיכנס לתחום קירור המים. לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא כל כך הצלחתי להרכיב מפרט. לפי מה שראיתי המפרטים שמופיעים בת'רד קירור מים כבר לא ממש מעודכנים, בעיקר לגבי בלוקים. אני מעוניין בקירור למעבד ולכרטיס מסך. לא נראה לי שיש צורך בקירור ללוח, אבל אני פתוח להצעות. בעיקרון אני מדבר על תקציב של עד 2000 ש"ח (כולל משלוח) אבל התקציב גמיש. אי…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. האם קיימת תוכנה שאני שולט בכמות העומס שהיא 'מפילה' על המחשב וסוג העומס? (למשל הכפלות והעלאת חזקות של מספרים ראשוניים לעומת לקחת סתם מספר לחבר אותו לעצמו לשמור עוד מספר נוסף לזיכרון וגם אותו לחבר לעצמו (אלו סתם דוגמאות)) . תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by asdasdasd,

בביוס מראה 33..... אבל ישר שעולה המחשב האברסט מראה לי 48 !!!!!! WTF ???? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ofir123,

היי, אני רוצה לקדוח פתחי איורור כמוהו http://buyom.fcpages.com/side.JPG איך אני יוצר את הגלים האלה? לשרטט אני לא יודע, אז אני מחפש שבלונה או משהו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Gangster,

מה הטמפרטורה של המעבד? הלוח אם? וההרדיסק מישהוא יכול לעזור ?? תודה !

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com

12. Started by urich,

יש לי מארז סביר אבל הצבע שלו מזעזע כסף מגעיל (לא ממש כסף אבל צבע מכוער) לכן אני חושב לצבוע אותו בשחור כי אם כבר לצבוע אז בשחור לא. אז אני מחפש צבע שחור לצביעה של המארז והכוננים cd ו floppy (אחד שניתן להשיג בארץ ולא במחיר מופרז) ומדריך לצביעה של המארז וגם את הכוננים הלבנים כדי שיתאימו

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ערב טוב, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge i5 2500k 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-12P לוח אם: ASRock Z68 Pro-3 (ה-BIOS מעודכן) זכרונות: Kingston HyperX Blu 16GB 1600MHz (4x4GB( כרטיס מסך: Sapphire 7870XT 2GB with Boost כוננים קשיחים: Intel SSD 330 128GB; שלושה כוננים של WD/Samsung בנפחים של 1-2TB מארז: Fractal Design Define R4 (עם המאווררים המצורפים) ספק כח: Antec 520W High Current Gamer מערכת הפעלה: Windows 7 x64 מסך: Acheiva Shimian 27 inch, עבודה ברזולוצית 2560x1440 לעניינו, ניסיתי לבצע Overclock למעבד למהירות שעון 4GHz ואני נתקל במסכים כחולים ובקפיאות של המסך (הסאונד ממשיך במשחקים לדוגמא) או מעבר למסך אפור לאחר מספר דקות משחק (לא משנה איזה). …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. צריך המלצה למאווררים שקטים וטובים. הם בשביל שתי המקומות באחורה של המארז... עריכה: עוד פרטים: יש לי 2 של 8CM מאחורה. 1 של 8CM בצד. 1 של 8CM למעלה. 1 של 12 מקדימה. אני צריך עזרה באיזה סוג של מאווררים לקנות (חברה וכאלה..) וגם איך לשים נגיד להוציא אוויר, להכניס אוויר... מה הכי כדאי?.... המארז: gamer 8020 http://www.sd-com.co.il/ProductDetails.aspx?pid=2379

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by H - Z,

ולוח אם של EPOX 8RDA+ אז אני יוכל להגיע לOC רחוק כאילו או שהלוח לא פותח לי את המכפלה של ה2200 ועוד שאלה 2200 זה T BERD B??

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בסיקור שלו רשום שזה המקסימום לעבודה 105 מעלות !! יש לי את מחשב באיזור שבועיים בהתחלה הGPUZ נתן 50 בלי משחק ברקע ו 80 עם CRYSIS ועכשיו 80 בלי לשחק (5 שעות בלי משחק) ו 105 עם CRYSIS gygabyte 275 gtx gygabyte ep43-ds3l intel e7200 seagate 1tb 32mb מארז setto 1000 של GYGABYTE שני מאווררים 12 CM אחד מקדימה אחד מאחורה לא עשיתי OC מסך T220P SAMSUNG מה גרם לשינוי לרעה בטמפרטורות בתקופה של רק שבועיים שיש לי אותו ? האם זה בריא לעשות שהמאוורר כרטיס מסך יסתובב מהר יותר או שזה פוגע במשהו ? למה לעשות את זה במחשב חדש ? על כמה אחוז לשים אותו ב RIVA TUNER (אם זה מה שצריך לעשות) בקיצור - מה לעשות אנשים ? אני אהיה בפורום מחר רק מ 3 בצהריים אז אם יש איזה עצה בנתיים תכתבו לי אני אגיב אח…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה לקנות את כ.המסך Radeon X1900 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 מקבלים איתו בנעה את הקרור Arctic-Cooling Accelero X2 שמעתי שהוא שקט וטוב לינק לקרור: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=2&disc= 1. מה מספר ה DBA שיש לו? 2. זה נכון שהוא מספק רק 9.82 CFM ? (אם זה נכון אז זה ממש קצת כי מאוורר למארז ->אפילו הכי קטן=8 ס"מ , יכול לספק יותר עוצמה=28CFM ועדיין להיות שקט=20dB ו http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=95&data=2&disc ו http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=83&data=2&disc

• 40 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ofirshaked,

שלום לכולם, אני חדש פה, והייתי רוצה פתרון פשוא לקירור המעבד: AMD ATHLON XP 2000 על לוח אם של GIGABYTE. המעבד עם המאוורר הנוכחי עומד על 85 מעלות. מכיוון שאני לא יכול להגיע למהירות של 1.6GH, (הלוח אם לא מאפשר לי) אני נאלץ לעבוד במהירות של 1250MH. איך בשם האלוהים אני פותר את זה? אודה להתייחסותכם, אופיר.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by st0m,

שלום לכולם .... אני רוצה להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס מסך שלי לקירור הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 ורציתי לדעת אם הוא מתאים לכרטיס מסך שלי ... GIGABYTE PCI-EX GeForce 6600GT 128MB DDR3 128 BIT TH VIVO TV/O -GV-NX66T128VP - BULK

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני ראיתי המון אנשים שמגיעים עם הלוח הזה ל600+ וגם ל650+, לדוגמא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191950&page=14 בנתיים אני על 444X6 עוד עושה בדיקות יציבות אך לא מוצא את הGTLים הנכונים בכדי להפעיל את המערכת בלי שתקרוס כעבור כמה דקות. העניין הוא שאם אני משאיר את המחשב ככה סתם עם הבדיקה, הוא לא יקרוס. אך אם אני מתחיל לבדוק דברים באינטרנט ולצפות בתמונות הוא פתאום יכול להיתקע, וזה בגלל הGTL כי לפעמים זה מחזיק הרבה יותר ולפעמים הווינדוס לא עולה בהתאמה לGTL שאני מעלה ומוריד. מישהו יכול לשפוך לי קצת מידע לגבי הGTL כיצד הם מתפקדים? ואיך אני יכול לקבוע מה הכי מתאים בשביל המערכת שלי? העניין הוא שאני לא יודע אם הגעתי לFSB WALL והמעבד יכול עד 470 ויש לי …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כרגע אני עם באס 196 ומכפלה 10 במעבד AXP 1700. מתח 1.725 יציב. כשאני מנסה להגיע לבאס 200 המחשב קורס אפילו במתח 1.875 ואותו דבר במכפלה 10.5. נעלתי את הAGP, ביטלתי Thermal Throttling ואני פשוט לא מבין מה הבעיה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עדיפות מחיר נמוך ככל הניתן.... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Art Tatum,

קניתי לוח ASUS P6TD עם זכרונות PATRIOT VIPER יש מצב שהNoctua nh-d14 יפריע לזיכרונות ? שאלת המשך: יש לי מארז ANTEC P190 חוץ מזה שזה יותר יעיל, יש מצב לשים את הNOCTUA כך שהמאווררים יוציאו למעלה, וכך לפתור את הבעיה אם ישנה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. השידה התמימה שלא יודעת מה מחכה לה בבוקר.....

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by patrik,

שלום... יש לי חבר... נראה לי שתדעו כבר מי זה שהוא בפורום הזה..(כבר לא זמנית) והמערכת שלו היא על 22 ו21..... עולה יורד עולה יורד.... זה לא כבר מסוכן מדי?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.