עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by J S Bach,

עריכה: החלפתי קירור לאחד טיפה יותר גדול ושמתי משחה טרמית איכותית והטמפ' יציבות על 102-106 מעל' [עם OCCT]. השאלה היא האם זה בסדר או שבכל זאת כדאי לקנות קירור עוד יותר איכותי [פלטות נחושת]? לאיזו טמפ' אני אמור להביא את זה? 80? *במנוחה זה יושב על ה-50. ובקרייסיס על הגדרות מקסימליות בלי AA בDX10 על 1050*1680 כשהכ.מסך עובד על 98% הטמפ' של הVDDC עומדת על 86-87. הנה תמונות של הטמפ' במנוחה לפני החלפת הקירור על גבי ה-VDDC: זה מה שקורה במאמץ של OCCT ברזולוצית מבחן של 1280*1024 לפני החלפת הקירור על גבי ה-VDDC [שימו לב לטמפ' המפחידות של ה-VDDC]: מה עם להחליף את הקירור שלהם בזה: http://www.sidewindercomputers.com/enbmfocobgar.html ולשים MX-2 בתור דבק?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז ככה יש לי קירוור מיים וכו כוו (אין כוח לפרט) בכול מקרה המעבד שלי נימצא בטמפרטורה של 15 מעלות במנוחה ו20-23 מעלות במאמץ עכשיו עד היום הייתי פשוט שם מתחת לבלוק קירור חתיכת נייר ומחליף אותה כול איזה יומיים כי היא היתה מתמלאת מיים....... בכול מקרה נימאס לי מזה ואני חייב רעיון או פתרון איך להישאר עם הטמפרטורות הלאה ועם זאת למצוא פיתרון קבוע נגד כול הלחות (טיפות מיים) שמיתבצרות לי על הבלוק קירור...?? תודה..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by TGA,

אפשרי לשים 4 מאווררים על MUGEN2? אם כן אפשר אולי לראות איזה תמונה (אני יאמין גם בלי תמונה אבל רוצה פשוט לראות תמונה איך זה נראה) קניתי לפני כמה ימים מאוורר ואני רוצה לשים אותו על הMUGEN2 ואין לי מן קליפסים מיוחדים שאני יוכל לשים על הMUGEN2 מאיפה אני יכול להשיג כאלה קליפסים? שאלה קצת לא קשור למיוגן? מאיפה אני יכול להשיג מאוורר שעובי שלו פחות מ25MM בארץ? תודה, לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 250K באקווה מארק? 27K ב3DMARK05?? 17K ב3DMARK06?? נשמע לא יאמן?! סתכלו כאן פשוט מדהים!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=f21459049425290f45434310aa77df9f&t=110956

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yakir4u,

מישו יכול לתת לי מדריך איך להתחיל ? ועם איזה תוכנות אני בודק יציבות כל מה שמצאתי זה תוצאות של אנשים ואין לי מושג מאיפה אני מתחיל בכלל :\

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by gurzeev,

שאלום אז סוף כל סוף הגיע המחשב. אחרי שהתקנתי כל מה שצריך והתקנתי תוכנות של יציבות OC וכו', התחלתי לעשות OC. (מפרט אפשר לראות בצד) אז ככה: התוצאה האמיתית הראשונה הייתה ה3GHZ שהגעתי אליו, בבתח של 1.4V (אחרי הVDROOP זה היה 1.35-6 בערך...) גם הגעתי לציון לא רע בכל, ועשיתי 44 דקות בORTHOS בלי קושי (יכולתי להמשיך) והרצה מלאה של הCPU (שניהם) בS&M. הכל היה טוב ויפה, אבל משום מה, אין לי מושג, או מתח לא נכון, או התיזמונים של הזכרונות, או הספק כוח שפשוט לא מספיק (כולם כולל חברי פורום והמוכרים בנועה מחשבים אמרו לי שכן יספיק), לעיתים, לפעמים שניות אחרי סוף העלאת הWINDOWS ולעיתים אחרי כמה דקות ויותר מזה, המחשב פשוט קפא, ולעיתים נדירות אפילו הראה מסך כחול לרגע אחד ועשה ריסט. …

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם לוח אם FOXCONN A88GMV ומעבד אתלון X3 מקורר עם פריזר פרו של AC. ניסיתי לנטר את מהירויות המאווררים והטמפרטורות כדי להחליש אותם, מאחר והמחשב עושה יותר רעש ממה שהתכוונתי כשקניתי אותו, והוא לא מתאמץ כלל. אחרי שניסיתי לנטר עם CORE TEMP וSPEED FAN שטענו לטמפ' של 16C נכנסתי לביוס ואח"כ גם מצאתי את תוכנת הניטור של פוקסקון (רציתי גם להבין איזה טמפ' מיוחסת לאיזה רכיב בספיד-פאן). התוכנה והביוס מצד אחד נותנות לי טמפ' סבירה יותר למעבד ( 40C יציב), אבל לא מצליחות לקבוע את מהירות המאוורר של המעבד. ספיד-פאן נעה בין 0-50 RPM הביוס נותן לסירוגין 0-1400-2800 והתוכנת ניטור נעה על 800-1400-67500 . למישהו יש רעיון מה גורם לקריאה המוזרה הזו? בנוסף מה זה הפרמטרים של (nor…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by hagai,

איזה מאוורר אתם ממליצים לי לשים על ה AMD XP 1800 החדש שלי? ראיתי פה ביקורות מצויינות על ה AX7, איפה ניתן לקנות אותו בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by kibub,

היי אני קונה מעבד E6600 ולוח P5W DELUXE אם מארז P180 אני מתכנן OC של 450FSB ואני צריך קירור, אני יודע שהTONIQ TOWER 120 הוא הכי טוב אבל החנות שאני קונה מהם אין להם אותו אז אני צריך המלצה לקירור הכי טוב שיש ברשימה הזו: http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProdList&cmd=pl&id=FN.349 המחיר לא משנה לי תודה

• 42 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by redead,

האם למאורר 4 ס"מ שמתקינים בגב המארז יש משמעות בכלל?? הוא עוזר במשהו? מנסיוני האישי זה נראה לי כמו בדיחה עלובה שלא מזיזה אפילו במעלה אחת את הטמפ.. האם אני צודק?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MUSHROOM2354,

נחשב לקירור טוב? אני רוצה לקנות אותו בשביל מעבד I9 7920X או I9 7940X(עוד לא החלטתי איזה מהמעבדים אני קונה)ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג תודה מראש לתשובות

12. Started by INFERNO,

שלום לאנשי הפורום הותיקים והחדשים כאן INFERNO שעשה את המוד הראשון בחייו מכיוון שהג'יגהבייט של התפגר לקחתי את הג'יפורס הישן (2MX של POWERCOLOR) הוצאתי לו הקירור הפסיבי שהיה עליו ושמתי לו מאורר רשמי (!) של אינטל בעזרת אילתור דיי מיוחד עכשיו מכיוון שיש לי מצלמה דיי גרועה תתצרכו להתמודד עם האיכות הירודה התוצאות OC מאוד מאוד נחמדות השתמשתי ב COOL BITS אני רוצה להודות לי לאנוכי ולעצמי וכמובן לחברה שלי שהביא לי את החומר בשעה כזאת אז הנה לינק http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200302051442479878&user=silverline תהנו חברים וטמפ' לא בדקתי (אין לי איך)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wares2002,

??

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nadavy11,

היי אני עובד כרגע בתדר 3.3Ghz שזה - fsb 330 במכפלה X10 , הקירור שעל המעבד הוא TL Ultra 120 עם שני מאוורירי 12מ"מ , זיכרונות - geil 2x1024MB 800Mhz ddr2 CL4 GEIL64002GDCCL4 יחס הזיכרונות - 1:1 מתחים - 1.4150v למעבד 1.95V לזיכרונות כרגע מוגבל משום מה בגלל הטמפרטורה (~ +67 במאמץ של prime blend ב 11 שעות) , המערכת יציבה אבל אם אני מעלה ממש קצת במתח המעבד , אני מקבל אי יציבות - מה שגם עוצר את התקדמות העלאת התדר . תמונה של CPU-Z - http://img116.imageshack.us/my.php?image=94699912mf7.jpg מה אני צריך לעשות מכאן ? אולי שינוי תזמונים ? אולי המעבד עצמו לא טוב ? אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת לי לילה טוב וסוף שבוע נעים .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם! וחג שמח השבוע הגיעה אלי המערכת: I7 4770K Scythe grand kama cross rev. b Msi G45 Z87 Gaming 1333 G.Skill Ares 16G Samsung Ssd 840 EVO 120G Toshiba 2T 7200 Seasonic SSP-650RT Active PFC +80 gold כרגע ללא כרטיס מסך מארז: Fractal Design Define R4 עם המאוורים שהגיעו איתו אני חדש לגמרי בנוגע לOC ואתמול זו הייתה הפעם הראשונה שלי שהתחלתי לעשות. תוצאות ביניים: ההגדרות של בBios: ובדיקת יציבות קצרה יחסית בOCCT דבר ראשון, אם עשיתי משהו לא נכון, לא תקין או משהו בסגנון אני אשמח לשמוע ביקורת בונה ולקבל הערות בעניין זה מאוד יעזור! דבר שני: שיפור אני מניח שאני ארכוש עוד שלושה מאוורים Noctua NF-F12 PMW אחד נוסף אל חזית המארז ושניים נ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Idanp,

מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1507822

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו המשחב שלי דולק 24 שעות כמעט כל יום כשאני נוגע במארז למעלה הוא די חם אפילו חם מאוד האם זה סביר ואם לא אייך אפשר לדבר את זה יש לי גם כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי השכרטיס צריך לפלוט חום לא כל כך חם אייך אני יכול לבדוק את הטמפרטוה של המערכת שלי?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by laviii,

אהלן, יש לי מארז יחסית שקט, מבעיות חימום של הכרטיס מסך אני מעוניין להוסיף 12 מאוורר לדופן המארז זקוק להמלצה למאוור טוב ושקט, אם יש אפשרות לשלוט במהירות זה יהיה מעולה. בנוסף זקוק להמלצה למאוורר למעבד של מחשב אחר, amd 810Quad שקט וקריר ככל הניתן לא למטרות OC תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by BraNco,

שלום לכל המומחים :-) יש לי מחשב HTPC יחסית חדש, לא השקעתי בקירור כשהרכבתי אותו, ועכשיו אני רוצה לשדרג שם את העסק, בעיקר בשביל לגרום לו להיות שקט (וכמובן שגם ישאר יחסית קריר - אבל יותר חשוב השקט). המעבד שלי הוא G2020 (SOCKET 1155) והמארז הוא - http://www.chyangfun.com/cfi-axx89.html מארז קטן אז אין מקום לקירור מפלצתי. כמו כן אני רוצה להחליף את המאוורר 80 מ"מ שיש שם כרגע במשהו שקט יותר, כל הצעה תתקבל בברכה, ואם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע גם כמובן תודה מראש, מתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by K0sTa,

טוב חברה אז ככה אני משתמש בתוכנה ati tool וכניראה שהדרביר החדש לא נותן לי לעשות אובר קלוק כלומר אני עושה ריסת וזה מחזיר את ההגדרות לדיפלותס יש מצב שאתם מארגנים לי דבריר חדש שאפשר לעשות לו אוברקלוק? דרך אגב אני הורדתי את הדרביר הכי חדש והוא לא נותן

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Alroit,

שלום טוב אז ככה - לאחרונה קיבלתי את כל חלקי המע' החדשה שלי: GA-X58A-UD7 CORE i7 950 CROSAIR DDR3 1600 8-8-8-24 מע' קירור מים משולבת SWIFTEC ו XSPC אז ככה השאלה היא עד כמה אני יכול למשוך את ה-OC לפי הנתונים שאני מצרף בתמונה? נכון לעכשיו יציב - גרזן - על 4.2GHZ רוצה לדעת מנסיון של אחרים האם ניתן להוריד נתוני מתח כלפי מטה בכדי להיות יציב באותה מהירות וגם עוד כמה הייתם דוחפים מע' כזו? תודה רבה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המוטו הוא יותר פרקטיקה, פחות כל השאר בערך. אם זה יצא יפה בסוף אז אחלה, בונוס ודבר אחד נוסף, רעש הוא לא שיקול, מבחינתי אפשר לכבות את המחשב כשהולכים לישון. נכון, אני לא רוצה לחיות עם ג'מבו 747 בסלון, אבל אני מעדיף מאוורר שיעבוד על 12V עם שליטה של פוטנציומטר וסל"ד גבוה מאשר אחד שנותן סל"ד בסיסי נמוך יחסית. כמובן שאני פתוח לתובנות בנושא, כך שאם יש סתירה בין הבקשות שלי או לחילופין אפשר לקבל גם פרקטיקה, יופי ושקט אז הרווחתי אפילו שלוש פעמים. הלאה, לנושא עצמו. המארז, שלצערי אין לי מושג אפילו איך לקרוא לו הוא בעל המידות הבאות. גובה 41 ס"מ רוחב 20 ס"מ עומק 43 ס"מ מבחינת מאווררים קיימים מאוורר אחד מתוך שניים אפשריים בחזית המארז (80 מ"מ) מאוורר אחד מאחורה (80 מ"מ) פרט לאפשרות הברורה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לא בדיוק הבנתי, גם מהמדריך באתר

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DXT,

אני עוד כמה ימים קונה Athlon XP 1800 ואני די מפחד מבעיות ההתחממות של המעבדים האלה. אז חשבתי גם להזמין ישר HSF טוב. אני רוצה HSF טוב וחזק שיוריד טוב את הטמפרטורה אבל הכי חשוב שיהיה שקט. יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המאוורר ממש כמעט חדש שמעתי שיש בכפר סבא אבל זה רחוק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.