אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אני מניח שאפשר לקרוא לזה מודינג איך שהוא... HERE תעברו על התמונות זה מדהים!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואני חשבתי שכבר אי אפשר לשפר את ה-SLK-900.... http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1077 - ביקורת.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצעות לשיפור, אממ אני חושב שהיא לא רעה, אבל צריך להוסיף מאוורים שיזרקו את האוויר החם מהמארז. הינא שרטוט: http://img381.imageshack.us/img381/1697/untitled7vx.jpg יש אפשרות לשים גם מאחור של המארז מאוורר 120m ובדלת להגדיל ל92 m. תודה
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מבוסס P4 PRESSCOT 2.6 עם ביג טייפון עליו. הביוס, ספידפאן ואוורסט מדווחים לי על 17 מעלות למעבד : האם יש תוכנה כלשהיא שתצליח לזהות מה הטמפרטורה האמיתית של המעבד? הלוח הוא GIGABYTE G31M-S2L עם ביוס עדכני.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח asus z370-a prime ומעבד I9 9900K קירור NH-D15 בלאק אמרו לי שלוחות Z370 פחות טובים למעבד הזה אבל בכל מקרה התחלתי לעשות אוברקלוק כרגע המתח 1.26 תדר 4.9 GHZ הטמפרטורה המקסימלית היא 74 בPRIME95 עד כמה אפשר למתוח את המעבד הזה לדעתכם? מה המתח שאסור לעבוד? ומה הטמפרטורה מקסימלית שאסור לעבור? והאם כדאי לעשות דליד למעבד הזה? אמרו לי שהוא מולחם וחלק אומרים שאפשר לעשות אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטמפרטורה במצב "מנוחה" כ-39 מעלות, לאחר מאמץ היא מגיעה לכ-44 מעלות.יש לי 2 מאווררים במארז, איך אני מוריד את הטמפרטורה ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש לי הזמנה למוצר הזה מחנות החיות אבל עכשיו לאחר שיחה קצרה בטלפון עם החנות (לא משנה על מה..), אני לא בטוח אם אני יכול להרכיב את הערכת קירור על הכרטיס מסך או לא, כרטיס המסך הוא MSI TI 4600 לוח אם EPOX 8K3A+ תמונות להמחשה: דבר נוסף, הזכרון ניתן להזיז אותו טיפה יותר ימינה לסלוט השלישי, ובנוגע להרדיסקים שדיי נמצאים כמו סנדויץ עם הכרטיס, זה מכיוון שיש מאוורר בכלוב.. אם אני אוציא משמה את המאוורר ולא יהיה על ההרדיסקים קירור (מה שדי חבל..) אז אפשר להכניס אותם איזה 2 ס"מ פנימה ועוד דבר, יש למישהו מידע בנוגע למידותיו של ה ZM50-HP ? כי הוא קטן יותר.. ויש לי מאוורר 80מ"מ בתוכנית להרכיב עליו, ככה שאני צריך לדעת אם זה יתלבש עליו בלי בעיה או לא... ועוד דבר, אם מישהו מו…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט : מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 הספק יהיה ככל הנראה seasonic 300-350w והמארז הוא : http://ksp.co.il/?uin=20356 הוא מגיע עם 120Mm אחד מאחור, ויש אופציה לשניים X 120mm מלפנים שנראים לי פיתרון טוב מאוד לכניסת אויר רענן לתוך המארז. אני מחפש מאוררים זולים ככל האפשר אך עדיין איכותיים ושקטים יחסית. אין ד…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עברו בדיקה ב-MEMTEST 2.0, יציבים עד מאוד. דגם: OCZ Platinum XTC 1,333MHZ CL7 נפח: 3x1GB תדר סופי: 1,973MHZ CL9 (ככה נקבע בביוס, בפועל 1,967MHZ CL9) מתח: 1.645V http://img21.imageshack.us/my.php?image=1967mhz.jpg לא קוררו בשום צורה מיוחדת, לוח האם הוא RIIE.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי Leadtek GF4 TI-4200, ורציתי לדעת אם הכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב מהמקורי... כי נראה לי שההיטסינק שיש לי על הכרטיס הוא פשוט ענק! עשיתי איתו OC קטנטן....ממש כלום, ואני רוצה לדעת אם הקירור הזה מספיק לOC יותר גדול... יש לי שני בקשות קטנות... 1.מישהו יכול להביא תמונה של הכרטיס הזה מחברה אחרת כדי לראות איך הוא נראה? (כי לא מצאתי באתרים של ASUS, וABIT...רק את הקופסאות...) 2.אני לא רואה את הזיכרונות שלו....יכול להיות שהם מתחת להיט-סינק שלו? (אני חייב להזכיר שההיט סינק מכסה איזה שני שלישי מהכרטיס...) תודה מראש... עריכה: אוקיי, מצאתי תמונות של אביט, GAINWARD, PALIT, וPROLINK, ואף אחד לא מתקרב אפילו להיטסינק שיש לכרטיס שלי, אז זה אומר שיכולות הOC שלו יותר טובות מ…
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=6645295 תסתכלו בהשוואות .... יש לי FX 5200 128 64 BIT ועשיתי לו אוברקלוק 250@319 ליבה 332@456 זיכרון אומנם ציון עלוב.....אבל לפחות הכי טוב ל FX5200 נראה לי..... עריכה-מקווה שזה שיך לפה ולא לתצוגה וגרפיקה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהו הOC המקסימלי שאפשר לעשות E8400 עם קירור TRUE ? *סטפינג C0 תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הוא ביחס ל Arctic Cooling Freezer i11? טוב בהרבה? כי הבנתי שה i11 הוא גם אחלה של קירור... ועוד דבר, יש לו חיזוק אחורי? הבנתי שהוא לא הכי קליל... (המארז שלי הוא NZXT Phantom 410 אם זה משנה משהו...). תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן האם הוא מסובך להרכבה והאם הוא צריך מקל שיתמוך בו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE EPOXY 44.00Arctic Silver Arctic Silver II heat conducting paste 3g מזה מי ומי זה מה? מי דבק מי גריד, או ששניהם גריז, או ששניהם דבק??
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי רב מדד ואני לא יודע איזה מספר כל צבע חוט בכבל מדספת.. אז יש מישהו שכבר התקין תצוגת LCD ויכול להגיד לי איזה מספר שייך לכל צבע.. יש אתר שאומר השאלה אם זה באמת ככה.. הינה האתר.. http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ תסתכלו בטבלה המספרים של הצבעים נכונים? תודה, רן!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6C11 עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4850 עכשיו כמו שהוא הגיע, הכרטיס מסך היה 78 מעלות במנוחה! והמעבד 52 עכשיו שמתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך ומאוורר על דלת המארז הצלחתי לשפר את המעבד ב-2 מעלות ואת הכרטיס מסך הורדתי ל-67 מעלות במנוחה אני מעוניין להוריד את הטמפרטורה במארז בעוד כ-7-8 מעלות מה אפשר לעשות??? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיעבור פתיחת ליבה וOC עד 3.6~ תקציב עד 150 ש"ח דרישות: שיתאים למארז הבא: Hec CompuCase 66RC black http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 ושלא יעשה קולות של טרקטור
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! בשעה טובה וקרירה הושלם הפרוייקט של קירור החלקים המרכזיים במערכת. רשמים, תוצאות ותמונות לפניכם.. 1. קירור זיכרונות: על הזיכרונות הותקן קירור ThermalTake Spirit RS. אין לי מדידה של לפני ואחרי אבל דבר אחד בטוח: אם מקודם הזיכרונות היו לוהטים והיה בלתי אפשרי לגעת בהם למשך יותר משנייה אז עכשיו הם נעימים למגע. 2. קירור למעבד: המעבד קיבל את ThermalRight Ultra 120 Extreme. בעומס מלא ירידה של 10-15 מעלות לעומת מה שהיה עם הזלמן Zalman CNPS9500. כרגע בעומס מלא 68 מעלות, 45 מעלות במצב מנוחה. 3. קירור לכרטיס המסך: הקירור שזכה להרבה שבחים בביקורות רבות הרי הוא ThermalRight HR-03 Plus. ירידה ניכרת בטמפ' הליבה בעומס מלא ובמצב מנוחה. ירידה של 20-25 מעלות לעומת הקירור המקורי ש…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הגעתי עם ה4000X2 שלי כבר ל2700 כאשר בסטוק הוא עמד על 2100, המתח העדכני הוא 1.4, אני רוצה לדעת אם זה יהיה מסוכן לעלות אותו בעוד קצת? כי כרגע אני חושב שזה מה שתוקע לי את ההתקדמות. ועוד שאלה קטנה, יש לי לוח MA785G-US2H של חברת Gigabyte, וקראתי את המדריך להמהרת המעבד באתר ושם הוא הביא דברים שיש לכבות/לשנות בביוס כמו Spread Spectrum,CPU Thermal Throttling וכו'.. הבעיה שלא מצאתי שום דבר מזה בביוס שלי, מישהו שיש לו לוח אם של Gigabyte יכול להגיד לי איפו זה נמצא, או בכללי הגדרות טובות לביוס ל-OC? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבדE7400 שעובד על 4GHZ הבמקום על 2.8 במתח 1.36 בערך לפי אורסט ....טמפ' עד 67 -70 ללא מזגן קירור MUGEN 2 ...כמובן טמפ' עבודה האם אפשר לדעת או להעריך בערך כמה זמן הוא יחזיק בצורה יציבה בOC הנ"ל? האם כל עוד הטמפ' היא נורמאלית אז לא צריך לחשוש כלל לאורך החיים? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , התחדשתי במעבד Q9550 שמקורר בעזרת MUGEN 2 נכון לעכשיו ללא OC (במארז מאוורר היטב) הטמפרטורה של המעבד בביוס עומדת על 52 ובעזרת התוכנה FAN SPEED נמדדת טמפרטורה של 49 מעלות במנוחה. יש מצב שהמעבד אינו תקין ומתחמם יתר על המידה ?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה... הגיע הזמן לתת למעבד שלי פוש טוב כדיי שאוכל בצורה נוחה לייצב אותו על 3.2GHZ, מה שאומר שיתפקד היטב בגיימינג וזאת המטרה שלי. כמו שציינתי הקירור מן הסתם תושבת 775 התקציב שלי הוא כ200 שקלים והקירור הנוכחי הוא הALPINE 7 של AC, שפשוט לא מספק את הסחורה ולכן אני צריך קירור יותר טוב. אסטתיקה? ממש לא משנה לי... חריגות? אין חריגות, גם ככה ה200 האלה הם חריגה בשבילי. כשבתי על כמה אפשרויות, האחת היא הFREEZER EXTREME שך AC השניה היא הscythe KAMA CROSS השלישית היא OCZ Vendetta הרביעית היא Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon הביאו עצותכם, תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מבקש מאנשים לקרוא את הכל לפני שמגיבים על מנת שלא יתבלבלו! שלום הבנתי שאנשים מתקשים להשיג קירור מים בזול וקשה לאנשים לממן את זה לכן החלטתי להקים אתר אשר ימכור חלקי מחשב חדשים לקירור נוזלי ואוויר האתר יועלה בין חודש לשלושה חודשים הקרובים כרגע xspc מבקשים הזמנה במענימום של 2000 $ אז כדי שאני אוכל להתחיל לממן את האתר אני יעלה באתר אפשרות לקנות לפני שאני מזמין מהם וקח אני אממן את ההזמנה באתר יהיה את הדגמים השונים והחלקים השונים שתוכלו להזמין כמובן שהאתר יהיה מאובטח על אחסון שרת מקצועי והתשלום יהיה רק דרך פייפל בהתחלה כדי להבטיח לאנשים שאני לא בא לרמות כאן אף אחד אני יעדכן יום יום דרך עמוד פייסבוק מה קורה עם ההזמנות כרגע ניתן להזמין רק חלקים של xspc אם זה יצליח בה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום במהלך בדיקת מעמץ עם התוכנה occt3 הגיע טמפ' המעבד לטמפ' שבין 70 ל72 מעלות המיפרט שלי בצד ותדר המעבד עומד אכשיו על 3200 והמתח על 1.25 וולט תדר FSB 380 השאלה שלי היא העם טמפ כזאת בזמן בדיקה היא בסדר או מסוכנת חשוב לציין שהתוכנה סימה את הבדיקה ללא תקלות בתודה לכל המשיבים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-