אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?.. ביום ראשון אני קונה את המשחה הנ"ל בכמות של 3 גרם (יותר עולה יותר כסף ואין לי עוד שקל מעבר למחיר שלה - 40 ש"ח) . רציתי לשאול כמה שאלות . האם המשחה הזו היא טובה ? לכמה פעמים היא תספיק לי למרוח על המעבד + על ה - כ.מ ?.. תודה מראש, משה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כ5 דקות התקנתי V1 חדש דנדש על הE8400 שלי...והייתי רוצה חוות דעת על הטמפרטורה הנוכחית של המעבד,כי היא די מבהילה לטעמי... הטמפרטורה של המעבד עכשיו,בשעה שש בערב,בחדר חם בלי מזגן,על פי הביוס,OCCT וCORETEMP,היא 49 מעלות...לטעמי גבוה מדי..מה דעתכם? הייתכן שגם בהתקנה הקלילה של השני שלבים של הקירור הזה פישלתי במקום מסויים והתקנתי אותו לא טוב? או שחום הסביבה מסביר טמפרטורה שכזאת?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם !! כדי שאני ידע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם. אני ישאיר את הסקר כסטיקי לבערך שבוע ונראה איך זה יתפתח.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מבקש מאנשים לקרוא את הכל לפני שמגיבים על מנת שלא יתבלבלו! שלום הבנתי שאנשים מתקשים להשיג קירור מים בזול וקשה לאנשים לממן את זה לכן החלטתי להקים אתר אשר ימכור חלקי מחשב חדשים לקירור נוזלי ואוויר האתר יועלה בין חודש לשלושה חודשים הקרובים כרגע xspc מבקשים הזמנה במענימום של 2000 $ אז כדי שאני אוכל להתחיל לממן את האתר אני יעלה באתר אפשרות לקנות לפני שאני מזמין מהם וקח אני אממן את ההזמנה באתר יהיה את הדגמים השונים והחלקים השונים שתוכלו להזמין כמובן שהאתר יהיה מאובטח על אחסון שרת מקצועי והתשלום יהיה רק דרך פייפל בהתחלה כדי להבטיח לאנשים שאני לא בא לרמות כאן אף אחד אני יעדכן יום יום דרך עמוד פייסבוק מה קורה עם ההזמנות כרגע ניתן להזמין רק חלקים של xspc אם זה יצליח בה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה בעוד כשבוע אני אביא את הקירור מים שלי עכשיו אני רוצה לדעת מה להביא התקציב יעמוד בערך על 800 שקל (ש500 כבר יש לי עכשיו) כמובן שביג ווטר לא בא בחשבון 2 דברים אני רוצה הם משאבה של ENHIM (נראה לי הפשוט זה 1042 ) ורדיאטור כפול ל2 מאווררי 120MM כמה יעלו לי אלה בערך, ועוד כמה ישאר לי לבלוק, ומה הבלוק האיכותי ביותר שאפשר להביא במסגרת התקציב? ד"א EMP, עדיין עוד קיימת, ניסיתי ליצור קשר במייל, ולא קיבלתי תשובה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, זה קשור יותר בקירור פשוט. לכן זה בפורום הזה. כמו כל דבר אחר במחשב שלי, גם הדיסק WD 40 GB שלי מתחמם. ואין לי בעיות זרימת אוויר. יש לי רק דיסק אחד. ומולו יש את המאוורר 80 שמכניס אוויר קר מקדימה. הבעיה שהאוויר עובר במקביל אליו. הלוח המודפס למטה הוא שמתחמם אז חשבתי לשים את הדיסק בשיפוע ולתפוס מקום של שניים או שלושה דיסקים. זה ייצור שטח מגע יותר גדול עם הרוח מהמאוורר. השאלה אם זה לא יהרוס את הדיסק (הוא מסתובב שם באיזה 150-200 קמ"ש) ואם זה יפריע לזרימת האוויר. יש לי מאוורר 80 מאחורה מוציא ומחר אני מקווה לשים עוד אחד שיוציא בגג. יש לי גם חורים בדלת לכניסה פסיבית של אוויר.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתחתי את הקירור - הרדיאטור סתום במעט לחלוטין באבק, הצינורות ירוקים מאצות, המיכל נראה כמו אקווריום... משהו חיובי - אין לכלוך בבלוק או בקירור של הכרטיס מסך. הציוד: קירור של DANGERDEN בהזמנה לפי מידה וכרטיס מסך יעודי של BFG GTX 260 OC עם קירור מים. השאלה המרכזית היא : איך מנקים את הצנרת והמיכל?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעשות oc לכרטיס מסך של מחשב נייד, או למעבד?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מאיזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק חומרתי למעבד,לוח אם,כרטיס מסך והארד דיסק? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו חשב לעשות או עשה מערכת קירור נזולית שבאה ישירות מהמקרר לתוך המחשב? תחשבו על זה שנייה, המים במקרר מגיעים ל0 מעלות+- אז אם מעבירים אותם טוב דרך צינורות נחושת עם בידוד טוב והכל ואיזה מנגנון נגד הזעה (שלא יטפטפו המים) אז זה יכול לקרר את המחשב בצורה מטורפת, ואפשר לקחת את זה הלאה עוד יותר למשל לשים תא עם אלכוהול במקפיא (הרי אלכוהול לא קופא) ואז זה עוד יותר קר יש רק בעיה אחת של ההתנדפות של הכוהל. בקיצור רציתי לדעת אם מישהו חשב על זה או אם מישהו עשה כזה דבר כי אני חושב לבנות כזה דבר עם עזרה של אבא שלי שהוא עובד בקירור ומיזוג אוויר. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבדE7400 שעובד על 4GHZ הבמקום על 2.8 במתח 1.36 בערך לפי אורסט ....טמפ' עד 67 -70 ללא מזגן קירור MUGEN 2 ...כמובן טמפ' עבודה האם אפשר לדעת או להעריך בערך כמה זמן הוא יחזיק בצורה יציבה בOC הנ"ל? האם כל עוד הטמפ' היא נורמאלית אז לא צריך לחשוש כלל לאורך החיים? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם אני יכול לעשות OC למעבד שלי עם הקירור הזה ועד איזה תדר. הנה מפרט מלא: מעבד: AMD Phenom II 955 3.2Ghz ( לא BLACK EDITION) קירור מעבד: Scythe Mugen 3 Rev. B לוח-אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H זיכרון: Kingston 8GB (4GBx2) 1600Mhz HyperX כ. מסך: Sapphire HD6950 2GB Dual-Fan דיסק קשיח: Toshiba 1TB מארז: Raidmax Enzo Black ספק כח: SeaSonic 600W תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן על המפרט הזה , ולעשות עליו OC. לכמה GHZ אתם חושבים שהוא יגיע? \ הוא מתאים נכון? Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ¤570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1198 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤639 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤490 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1257 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤105 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Ha…
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מוכרים כאלה בכלל? רק את המרובע זה אמור לעלות שני שקל מוכרים?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200 VENICE E6 על לוח ABIT AN8-SLI עם קירור ThermalTake BIGTYPHOON האם 27-28 מעלות במנוחה זה בסדר לקירור כזה? תודה,
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP 2000 והוא מגיע לי לטמפ' של 55 יש לי את המאוורר המקורי שקיבלתי (Green Power) וגריז טרמי ארקטיק סילבר 3 (מרוח לפי המדריך) מה קורה פה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה 3 שאלות 1. חחחח יש לי מעבד AMD 4200 ליבה כפולה על הקירור סטוק שלו אמורה להיות מדבקה של AMD? 2. איזה מהקירורים הבאים עדיף יעני מה מקרר הכי טוב זה: http://tms.co.il/product/5019 זה: http://tms.co.il/product/4368 או זה: http://tms.co.il/product/4369 או זה: http://tms.co.il/product/3373 3. יש קירור אחר מומלץ בתקציב? תושבת AM2
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם (עוד לפני העיצוב החדש) זה היה בחדשות אבל לא מצאתי גם שהלכתי הרבה אחורה... אם מישהו יתן לי לינק זה יהיה פצצה !
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה על סנפירי פינים במפזרי חום (איטסינקים), בירחון "טכנולוגיות". הרי לכם כמה נתונים מרעישים!!! החום מפוזר בכל כיוון אפשרי, היעילות הנפחית שלהם גדולה הרבה יותר, נוצרות מערבולות אוויר שמזיזות כל אוויר נייח שקיים בין הפינים... משמע: הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב! וככל שיש יותר פינים - יותר טוב אלומיניום 38X38 מ"מ - 64 פינים = 1.49 צלסיוס לוואט אלומיניום 38X38 מ"מ - 32 פינים = 2.1 צלסיוס לוואט אלומיניום 13X13 מ"מ (לרכיבים זעירים ביותר) 9 פינים (קוטר פין 2.5 מ"מ וגובה 13 מ"מ) = 9.43 צלסיוס לוואט (זה טוב מאוד) ומה אנחנו רוצים? נחושת 38X38 מ"מ - 121 פינים (קוטר פין 1.7 מ"מ וגובה כולל 20.3 מ"מ, עובי בסיס 2 מ"מ) = 1.04 צלסיוס לוואט!!!! {כל הנתונים הם עם זרי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחר\מחרתיים מגיע המחשב החדש, השבח לאל. E6400 Gigabyte 965P DS3 Mushkin DDR2 800Mhz 2GB 6400 Compucase 6A21 2F true 400W הרכבתי את המערכת הזו לפי צרכים ולפי המלצות וביקורות. שקדתי הרבה על מחקר ועל ה-OC הכי משתלם. למיטב הבנתי אני מסוגל להגיע עם הלוח לבאס 420 בלי בעיה בכלל. אני רק מקווה שהמעבד יכול להגיע ל-3.36GHZ בקירור סטוק. רוב הסיכויים שכן, לפי מה שקראתי. אני גם מקווה שהזכרונות יגיעו לי ל-840. כל זה רק עם הקירור של המארז. למישהו יש ספק? האם בכל זאת כדאי לי לקחת קירור למעבד ואם כן אז איזה? (האם יש מאוורר שרק ניתן להתקין מעליו ולא להחליף את קירור הסטוק?) בנוסף, אשמח לקבל קצת עזרה על איך לבצע את זה. כל מה שקראתי הוא תיאורתי, וגם לא ביצועי - כלומר לא באמת איך עושים את זה. אנ…
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התחלתי היום לעשות OC למעבד שלי על מנת לשפר את הביצועים של המערכת שלי.. (AMD 3800X2 , 2GB DDR2 667MHZ , 8800GT) אז התחלתי לעשות OC למעבד, והגעתי ל 2200. האורגינל בא עם 2000. אם אני מעלה אותו ל 2240 אז הווינדוס לא עולה. הוא מגיע לשלב אחד לפני הטעינה של הווינדוס ומשם חוזר על עצמו כל הזמן. החזרתי ל 2200 וזה עלה רגיל. הטמפ' של המעבד שלי נמוכה מאוד. בין 9-22 במנוחה. ד"א, זה ה OC הראשון שלי ואני לא ממש מבין בזה ככה שאם תוכלו להסביר לי במונחים שאני אבין אני אשמח. איך אני ממשיך את ה OC? אני רוצה להגיע לפחות ל 2.5-2.6 .. הינה תמונה של ה BIOS כדי תוכלו להסביר לי יותר טוב מה לעשות : [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה כמעט בכל התמונות של מחשיבם "מושקעים" שיש כבלים עגולים שכאלה. עכשיו, אני לא מתכנן חלון או משהו, השאלה שלי אם זה רק ליופי, או שיש לזה יתרונות קירור, והעברת מידע טובים יותר? ברור לי שזה עוזר שיהיה air flow יותר טוב, אבל זה בטח שולי לא? אשמח לדעת אם זה שווה את ההשקעה של ה-210 שקל (70 לשנים ועוד 70 לאחד ל-Floppy) ואני בחרתי את זה של Antec כולם עולים בערך 70, אז ללכת כבר על חברה, השאלה אם זה כדאי? אולי יש יותר זול? תודה. עוד שאלה, האם - Sata זה חיבור IDE רגיל? או שונה? ודבר אחרון, בסופו של דבר האם זה שווה? קראתי כמה ביקורות, אומרים שזה נחמד וטוב והכל, אבל בסופו של דבר, זה לא עושה הבדלים משמעותיים באמת, אז אני לא יודע כבר. כי יש ביקורות סותרות.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה טוב לא??! אבל אני תקוע, לא מצליח להגיע ל400 עזרה...?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-