אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני בירידת המחירים קונה את המעבד הזה ואת שלי מוכר או עושה OC רציני. עכשיו אני רוצה קירור טוב שהטמפרטורות במאמץ לא יעברו את ה-50 מעלות או מקסימום 60 מעלות. עכשיו אני מעוניין לעשות OC למעבד הקיים שלי E6600, יש לכם המלצות מדריכים עידכוני ביוס טובים בישביל זה, בבקשה עזרה!! צריך פשוט הסבר על מחלקים, מתחים מומלצים. חשוב לציין שהזמנתי קירור טוב, עוד שבוע הוא יגיע אליי. הטמפרטורה שלי. במנוחה: Cpu-1: 25 Cpu-2: 27 במאמץ: Cpu-1: 50 Cpu-2: 50 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון... השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 HD במארז 6A19 ,איפה הכי כדאי למקם אותם בתוך המגירה של הדיסקים כדי כדי שיהיו מקוררים בצורה הכי טובה ? כרגע הWD נמצא באמצע הכלוב והמקסטור ממוקם ממש למטה ונראה לי שקצת חם לו שם.... צירפתי תמונה של שניהם עם הטמפ' בeverest ונראה לי שהם קצת חמים...? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים אני מנסה לעשות אוברקלוקינג ולא עובר את ה3.6GHZ המפרט המלא: i5 760 scythe kabuto gigabyte p55a ud4p 2x 2gb kingston 1333 ddr3 WD black caviar 1tb gigabyte gtx460 OC Sea Sonic 620w CM690 II plus טיפים או הצעות? קראתי פה את המדריכים וברוב המקרים המחשב לא עולה וכשהוא כן אז השתמשתי בOCCT והוא קרס אחרי כמה דקות. כרגע המחשב יציב על 3.6 קצת נתוני ביוס: BCLK 180 Multiplier 20 Vcore 1.184 הכפלת זכרונות על 8 וכרגע הם על 1440 טמפרטורות המעבד ממש ברגע זה כשהוא במנוחה ואני כותב פה 38 מעלות (נתון של REALTEMP) של הליבה החמה ו34 לליבה אחרת קרירה יותר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד תוכנה שיוצרת מדבקות או מקום שאפשר להוריד מדבקות למארז חוץ מהאתר כי באתר הם לא מיוחדות תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני קראתי איפה שהוא שההבדל בין תיזמונים 2-2-2-5 ל 5-5-5-15 בואתה מהיורות זה בערך רבע FPS במשחקים זה נכון או שסתם זינו לי תמוח?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני חדש בנושא של האוברקולינג. קניתי לפני שבוע מחשב חדש ורצתי לעושות אוברקולוקינג לזכרונות. הזכרון xms2*512c4 ddr2 5400 675mhz corsiar 4-4-4-12 בנתיים התקנתי את הביוס 667mhz v1.9. רצתי לדעת איך?ומה כדי? ואם בככלל?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בעקבות תמותתו של המאוורר של המארז שלי, החלטתי גם להחליף את הקירור של המעבד - E8400 כרגע אני מתלבט בין 2 דגמים: AC Freezer 7 PRO ו - Scythe Katana 3 לפי הנתונים שמצאתי, ל AC ספיקת אוויר נמוכה יותר, והKATANA רועש יותר כרגע עוד אין אוברקלוק אבל כנראה שיהיה בעתיד איזה מהם עדיף יותר? אם יש המלצה לעוד דגמים בטווח המחירים של 2 אלה אני אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, למרות שאני חדש במערכת הזו, הקדשתי כמה ימים לקרוא כמה שאפשר, ועדיין המחשב שלי חם ואני מתלבט מה לעשות. המחשב שלי, שקיבלתי אותו רק לפני שבוע הוא |: פרסקוט 3 גיגה הרץ היטסינק של אינטל כרגע הטמפ' הן: 55 מעלות - 65 מעלות של המעבד שאר הנקודות מראות כ 40 מעלות וכך גם הכוננים הקשיחים (36-39 מעלות) המארז מאוד לא מוצלח, אני בספק אם אפשר יהיה לחבר מאוורר נוסף מקדימה, כי עושה רושם שהפנל הקדמי לא ייסגר אם אוסיף שם מאורר נוסף. מה שכן הרכבתי זה שלושה מאווררים אחוריים, (אחד נמצא בספק) ועוד שני מאווררים אחוריים של 8 ס"מ, אבל לדעתי הם בקושי מוציאים משהו כי החורים שעשו להם קטנים מדי, ומתישהו אני כבר אפתח שם חורים רציניים. בינתיים, האם לחבר מאורר 8 ס"מ נוסף מצידו הפנימי של הכונס על מנת ל…
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן איזה מאורר אימתני http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111788 לסירטון המדגים את פעולתו http://www.aocb77.dsl.pipex.com/fanny.wmv
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הHR-03 שלי סוף כל סוף הגיע איתו הגיע הiXTREMA PRO QUIET FAN של SILENX (המאורר ענקי למרות שזו פעם ראשונה שאני רואה 120MM בגודל אמיתי): עם הHR-03 הגיע מדריך קצר איך לחבר את המאוורר אבל לא הבנתי ממנו כמעט כלום ולא הצלחתי להביא למאורר תפיסה טובה אז אם למישהו יש את הHR-03 או יודע איך ויוכל להביא לי הסבר קצר אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורף קובץ עם נתונים קיימים עכשווים. מעוניין לבצע המהרה ללא הוספת רכיבים ותוספות "מקצועיות". לא מבין בהמהרה, בחנות אמרו לי שהמחשב טוב מאוד לביצוע המהרה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש שהרכבתי מחלקים: לוח GA-8IP775G של GA-8IP775G ומעבד אינטל P4 775 3.0 GHz 1M Cache. הבעיה היא שמהרגע שאני סוגר את המארז המחשב נכבה כל הזמן. כאשר אני בודק את הטמפרטורה של המעבד אני רואה שהיא נעה בין 85-103 מעלות צלזיוס.... האם יכול להיות שבגלל ההתחממות המחשב נכבה או שזה יכול לנבוע מבעיה אחרת ? (כאשר אני מסתכל ב BIOS אני רואה שתחת הסעיף של vcore רשום באדום filed - כלומר יכול להיות שיש פה גם איזה בעית חשמל - לא?, ואם יש בעיית חשמל אז האם היא יכולה לגרום למחשב לכבות?). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? באופן עקרוני מדובר על מארז ATX סטנדרטי, יש מאוורר של PIRE על המעבד + מאוורר גדול נוסף מעליו במארז (המאוורר הזה מוציא אוויר החוצה). מה לדעתכם הבעיה - חימום י…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בניתי ריליי שמחבר 2 ספקים ביחד, אחרי שהכל עבד פניתי לחלק האומנותי של מנורות ביקורת, אני לא ממש זוכר איזה נגד הולך ללד שמתחבר ל-220V ורק זה מה שחסר לי... (הלד הוא לד רגיל, לא אולטרא-ברייט) מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מתעניין במפרט כמו: http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ (המפרט השני עם OC?) סליחה על הבורות, אבל איך עושים OC? זה משהו שמוכר המחשב צריך לעשות או הגדרות בביוס? האם OC זה דבר שאפשר לעשות בבטחה גם במחשב של מישהו שלא מבין יותר מדי בחומרה? תודה! ניר
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לא, אם זה שייך לתמיכה טכנית אז אני מצטער ומנהלים תעבירו את האשכול הזה בבקשה. עשיתי לפני כמה דקות Restart למחשב, והמחשב לא הצליח לעלות 3 פעמים, והראה לי מסך כחול למשך 2 שניות ואז נכנסתי לביוס ואיפסתי אותו. אני הייתי עם אוברקלוק ל E8400 שלי ל 3.6 כבר כמה חודשים, הוא עבר בדיקת מאמץ של כמה שעות ומופעל על המחשב World Community Grid כבר די הרבה זמן על 90% ככה שלא הייתה אמורה להיות בעיה. אז אני לא מבין למה פתאום המחשב לא הצליח לסחוב את האוברקלוק אחרי שהוא סחב אותו כמה חודשים :s05: חבל לי כי כן ראיתי שיפור ביצועים בין 3 ל 3.6 GHZ במחשב שלי. תודה מראש למגיבים. עריכה: יכול להיות שזה יכול להיגרם על ידי כרטיס המסך? בגלל שהוא בזמן ה…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התחלתי עם OC ויש לי כמה בעיות תציצו שני ה במפרט ואז תענו לי בבקשה כאשר אני מעלה את נבאס ל207 התוצאה שלי במבחן הCPU של 3D MARK היא 610 שאני ממשיך להעלות את הבאס ל210 ומעלה התוצאות יורדות בצורה דרמתית בין 550-450 העלתי את הV CORE ל1.6 ועדיין תוצאות נמוכות עוד משהו בשביל לבדוק יציבות אני משתמש ב TOAST אז כמה זמן צריך שזה ירוץ ומה אמורה להיות הטמפרטורה שלי פחות או יותר כי במנוחה היא33 וכשTOAST רץ היא 47 זה סביר??? אז מה לעשות בשביל שהביצועים יעלו ולא ירדו?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ' אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו) היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה! בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ??? בבקשה עזרה מכם. ??? ???
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אנה ממכם אם אפשר טבלה מסודר של הטפינגים של הווינג'סטר ואם אפשר על כל אחת דיגור כמה הוא טוב לאוברקלוקינג תודה רבה השיא למעבדי 3000 הוא אצל וינ'סטר או ווניס?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אוקיי , אז כמו שכולכם יודעים בפעם הראשונה ששברתי את השיא זה היה על 2101 3dmarks , עכשיו , לפני כמה זמן OPPAINTER שמוכר לכולנו לקח את הכרטיס הזול הזה ושבר את השיא שלי , הוא עשה 2120 אם אני לא טועה , והיה עוד אחד שעשה 2180 בגירסא החדשה , אבל , לא ויתרתי! הנה הוכחה! 2341 נקודות !!! היום. 340/640 , לדעתי זה קשור לכאן מכוון שזה אוברקלוק רצחני! המהירויות הרגילות של הכרטיס הם 250/400! העליתי 240MHZ לזיכרונות ו90MHZ לליבה! זה משוגע! הנה תמונת מסך :
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC ראשון עבורי. רציתי לשאול בתור אחד חסר נסיון - מה הפוטנציאל היחסי למפרט שלי. אני לא רוצה למתוח את ה - OC לקצה מעצם זה שאני לא מנוסה בזה. אבל לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע מבלי ליצור סיכונים מיותרים. המפרט הוא: מעבד i5 760 2.8 קירור מעבד hyper tx3 לוח אם UD4 ברור לי שהמאוורר לא אופטימלי לאוברקלוק כבד - אבל ביחס ללוח אם ולמאוורר לכמה OC בערך אפשר לכוון - לרמה של קל - בינוני.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד P 1.8 478 אינטל , וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO , איזה קירור הכי טוב יש בשבילם (שאפשר לקנות בארץ) , כי במיוחד בקיץ המעבד מתחמם חזק, ואילו הכרטיס כבר עכשיו חם באופן טבעי ובמשחקים חזקים הוא מגיע גם ל-60-68 מעלות ויותר.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אוליי מכיר את המערכת הזאת שנופיעה בקישור הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 ואם כן אז יש לי שאלה בנוגע אליה...." האם המאווררים יכולים גם להוציא אוויר או רק להכניס והאם אפשר לשנות זאת דרך הפאנל בקרה?
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-