אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: מישהו מוכן להסביר לי למה הלוח אם שלי ב43 מעלות אפילו שהוא לא מתאמץ? וכשהוא מתאמץ זה מגיע ל50! נראה לי אני אחליף מארז... אבל בזה כבר דנתי בפורום (ראה אוברקלוקינג קירור ומודינג)...... יש לכם עוד רעיונות איך לקרר אותו או למה הוא מגיע לכזה חום? הוא בסוף יישרף לי............ (ואז אולי יהיה לי asus במזל......)
-
- 35 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לצבוע את המארז שלי, לשחור ככל הנראה, מה בדיוק אני צריך בשביל זה חוץ מספריי? איזה ספריי בדיוק אני צריך? כמה זמן לחכות שזה יתייבש? איך אני מוציא את ה"קדימה" של המארז, כי הצדדים והחלק העליון נשלפים, בקיצור, אני זקוק לכמה שיותר פרטים והסברים בנושא, ואם אפשר לא לינקים לאתרים בחו"ל, כי חלק כבר ראיתי ולא כולם מסבירים בצורה ממש טובה. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פחחחחחחחח היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב . זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB . מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא . נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה אני די רוצה לקנות מארז חדש (atx full tower) כי המארז שלי מושתן ואין בו מקום אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים (בלי לקדוח! לפחות בשנה הקרובה....) ואני רוצה שהלוח אם שלי ירגע!!!!! (כבר הגיע ל50 מעלות!) אז ככה יש את המארז של אנטק sx1030b שנראה לי כאופציה נהדרת ואני לא מכיר עוד הרבה טובים אז תציעו לי דרך אגב מפרט מחשב למי שתוהה איך לעזאזל הלוח שלי הגיע ל50........... intel p3 1g fcpga intel easton d815epea2 512 sdram asus v7100 pro 64 mb ועוד דרעק.... מארז miditower מפוצץ בחוטים.....(בגלל זה אין לי מקום וגם לא זרימת אוויר) אז תציעו הצעות מה לקנות (אני רוצה את האנטק) או אם להשאר עם המארז הזה תודה
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
או קיי חבר'ה יש לי מעבד AMD Athlon XP 1800 עם A7Ve266 של Asus אין מושג מה זה אוברקלוק ... הדבר היחיד שאני יודע על הזה שזה האצה של המעב מישהו בבקשה בבקשה יכול לתת לי הסבר על זה... , ואולי גם איך עושים את זה ? מומלץ לא מומלץ?? ואל תשלחו אותי לאתרים אחרים תודה רבה
-
ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?
-
אין לי ידע באוברקלוקינג והשאלה היא כיצד אוכל לשפר Herucles GF T200 האם צריך קירור ? האם צריך לגעת בכרטיס או רק בתוכנות ואיזה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם היא צריכה לגעת בגוף המעבד או לא? שאלתי הרבה אנשים ולא קיבלתי שום תשובה אחידה חלק אמרו שהיא לא צריכה לגעת כיוון שאז הטמפרטורה שמדווחת תהיה גבוהה יותר ממה שהיא באמת, חלק אמרו שהיא צריכה לגעת כדי לקבל מדידה מדויקת יותר וחלק אמרו שזה לא משנה כי ממילא הדיודה לא מדויקת בכלל. ובכן, What do you think?
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכם! תודה לכל מי שהקליק על הכותרת! ועכשיו לעניין, הזמנתי מחשב חדש ובו ה-HSF הוא ה-DR THERMAL. חשבתי על העניין והחלטתי שאני רוצה לעשות אוברקלוק די רציני למעבד שלי ושהוא לא יספיק, ויש לי רעיון... אם אני אקנה למשל CAKII 38 ואחליף לו מאוורר לאחד שקט וחלש יותר, הוא עדיין יתפקד טוב? כנ"ל לגבי HSF'ים טובים כדוגמת אלה של SWIFTECH או ALPHA. אם אני אחליף את מאווררי 80 המ"מ שעליהם למשהו חלש ופחות מרעיש הם עדיין יהיו טובים יותר מה-DR THERMAL? תודה, עומר
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמעו אני יושב בביוס ופשוא עובר דבר דבר ועדיין לא מצאתי את המכפלה או איזה משהו שקשור לאובר קלוקינג
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפני יומים ניסתי לעשות אובקלוק העליתי את SYSTEM CLOCK מ - 133 ל - 136 והכל היה מצויין העליתי את מהירות המעבד מ 1400 ל 1430 (אני יודע לא משהו רציני) ואת הבאס מ 266 ל 280 אחר כך העליתי מ מ 136 ל 142 והנה צצה לה בעייה גדולה (היה לי מסך שחור לא ראיתי כלום יותר והייתי צריך להוציא את הסוללה מלוח האם) יש לי AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX S710-B GIGABYTE GA7VTX-H CRUCIAL 256MB DDR 2100 מישהו יודע מדוע הבעייה הזאת, ?!?!?!?! הרי האוברקלוק שעשיתי לא היה רציני בכלל והמעבד לא עבר את ה43 בטמפ' שלו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm41.gif[/im מישהו אולי יודע איך לעשות אובר קלוק לזכרונות אני ממש צריך את זה אם תוכלו לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ובלי קירור מיוחד!!!!!!!!!!!!! רק עם מאוורר קטן מסריח למטה שבא עם המארז ומכניס אוויר ועוד מאוורר 60ממ רגיל שקניתי שגם מכניס אוויר ואני עדיין את ה-HiCool!!!(אני לא יכול לשים את המיני קופר אורב שלי כי הוא מרעיד לי ת'אימא שלי המארז) למי שלא מאמין: ואם אתם דואגים מהטמפ' במשחקים, אז שתדעו שאני גם ככה לא משחק הרבה, רק לפעמים קאונטר סטרייק, ואחרי משחק של שעה בערך הטמפ' עולה ל-57-59 מקסימום!!!
-
אז ככה... מארז Antec KS282 (מידי טוואר) + ספק 300 וואט של Antec + Mini Copper orb + 2x Antec 80mm fans = המון רעש! :AR15: אומנם לא כמו המצב הקודם (עם WBK38 במקום המיני קופר ערנב), אבל עדיין הרבה רעש.. :-X אפילו אחרי ה-CASE MOD שעשיתי (שמתי על המארז שמיכה מסיבית, שמשתיקה את הרעש בצורה לא מעטה..), אני עדיין לא מצליח להגיע לשקט האבסולוטי שאני רוצה... נראה לי גם שהמאוורר בספק עושה לא מעט רעש, כי ניתוק שני המאווררים של ה-80 מ"מ כמעט לא שינה כלום, והמיני קופר ערנב שקט יחסית.. יש למישהו עוד רעיונות ?
-
- 33 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
המכונה שלי: AMD Athlon 1200mhz gigabyte 7vtx 128ddr עשיתי שה-cpu frequency על 133 והמכפלה על *9 שזה יוצא 1200.למה?(סיפור ארוך) אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד ורציתי לדעת מה יותר עדיף: 1.לעשות את המכפלה גבוהה ואת ה-cpu frequency להשאיר על 133. 2.להעלות את ה-cpu frequency ולהקטין את המכפלה. 3.או שזה לא משנה בכלל אני רוצה להעלות ל-1333mhz איזה cpu cooler תמליצו לי.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני OC את הכרטיס מסך שלי הכל עובד וההבדלים בסדר גם כשאני עושה RESTART הכל בסדר אבל כשאני מכבה את המחשב ואחרי איזה שעה מפעיל אותו מחדש ה CLOCK של הכרטיס חוזר לרמתו המקורית.... למישהוא יש רעיונות איך ולמה זה קורה? יש לי חלונות XP עם זה משנה..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עליו אני מנסה כל מיני ניסיונות אוברקלוקינג, הצ'יפסט שלו הוא אחד הטובים שאינטל הוציאו אי פעם ה-I440BX, ויש שם פנטיום 3 450 שכרגע מורץ על 560... עם מהירות באס של 124 מגה הרץ... הפתיע אותי היציבות המעולה של הלוח כולו (MSI), ואפילו של זכרון הPC100 אשר הראה יציבות מלאה (כמובן לאחר שצופה במקררי הזכרון של Tt). כעת אני מתכוון להמשיך הלאה, ואני מתכונן לשים זכרונות PC133 שם ולהמשיך בפרויקט, אבל הצ'יפסט הוא הבעייה כעת, כי הטמפרטורה שלו מגיעה במקרים קיצוניים ל-34 מעלות, דבר הנחשב מעט גבוהה, יש על הצ'יפסט היטסינק קטן ושאלתי היא : האם כדאי להחליף אותו במאורר של קיירו 2 ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש חשיבות איך שמים את גוף הקירור?????.. כלומר אם התופסן (זה שסוגרים אותו עם המברג) יהיה למטה או למעלה? אני מדבר על המאורר וההיטסינק שמגיעים הם AMD XP
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי לאחרונה על מוד למארז - ש, איך לא, עוזר להוריד קצת טמפ'. אני לא בטוח אם עשו את זה, ואני לא בטוח אם זה עובד, אבל זה רק רעיון. כולכם בטח מכירים את ההורדה בטמפ' כהמארז פתוח -אך כולכם גם בטח מכירים את בעיית האבק. הרעיון שלי מכער מאוד את המארז, אבל זה שווה(אני חושב). הרעיון הוא כזה: לעשות חורים קטנים בשני צידי המארז, הרבה חורים. אחר כך, לשים נייר מגבת(או כל נייר שיש בו חורים קטנים שיוכל להיכנס אוויר) על כל חור. בעזרת זה, אפשר להמנע כמה שיותר מאבק ולהרוויח כניסת אוויר למארז. דעתכם? נ.ב. את הרעיון של נייר המגבת לקחתי מכתבה כאן באתר על "הכנת פילטר למאווררים".
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני קבילתי עם המאוורר משחה כזאת אבל אני לא מוצא אותה אז התקנתי את המאוורר ללא משחה טרמית אני רוצה לקנות משחה טרמית משהו יכול להמליץ לי על משחה טובה ואיפה בדיוק מורחים אותה? והאם היא מגיעה עם הוראות מובנות??
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום שלום יש לי מעבד AMD XP 1900+ ואני רוצה להחליף את המאוורר שבא איתו למשהו יותר חזק וטוב 1. איזה מאוורר נחשב לבין הטובים..אני לא מדבר על אם אפשר להשיג אותו בארץ..זה כבר משהו אחר חשבתי שהכי טוב זה הולקנו 7 אבל שמעתי שזה ממש לא ככה ויש מאווררים בהרבה יותר טובים כמו Swiftech MCX-462 DR THERMAL TI-V77 Alpha PAL8045 אז איזה מאוורר הוא הכי טוב? 2. צריכים לשים משחה טרמית? או אפשר גם בלי? או שמספיק פד טרמי וזהו? ואיך צריך למרוח אותה נכון?..כמות גדולה על כול המעבד או רק חלק ממנו ועם מה למרוח? 3. אם יש כבר משחה טרמית על המעבד אז אפשר פשוט להרכיב את המאוורר החדש וגמרנו או שצריך להוריד את המשחה ולשים חדשה ואם כן אז עם מה להוריד אותה? תודה רבה לכול העוזרים 8)
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למחשב שלי. יש בביוס שלי אפשרות לשנות את מהירות המחשב, או לחלופין, את המכפלות. ניסיתי לשנות את המהירות, אבל המחשב עדיין מזהה את המעבד כ- 800MHz. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני סמתי את המעבד על 240MHZ ואת הזיכרון במצב המקורי של 165 MHZ בגלל שזיכרון גורם לבעיות יציבות למישהוא יש רעיונות איך למנוע את זה?