עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by D_N_A,

איטסינקים עשויים מנתרן!!!!!!!!!!!!!!! אני יחזיר לכם תשובה עד שבוע הבא ביום שני אם זה יעבוד או לא... אני לא רוצה להסביר את הרעיון שלי עכשיו... עוד שבוע!

• 51 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. Started by masterhaifa,

ברצוני לבנות את המארז הבא: מארז פול טאוור רגיל-6 5.25" 4 3.5" אני מצרף לו ספק 450 וואט מיצור מקומי של חברה שמיצרת לאלביט ב MIL SPEC (תקן צבאי מחמיר ביותר) מקרר אקטיבי למעבד- מבודד רעש מבוקר טרמוסטט לטמפרטורה של 0 מעלות הספק סילוק חום 300 וואט (מעבד רגיל עובד בערך על 40 וואט בהרצה פראית ביותר של הגדלת המתח והשעון בעשרות אחוזים) מצנן בעודף הקירור את האויר שבמארז על ידי מחליף חום עדיין ידרשו מאורר הספק ומאורר לסירקולציה במארז לקירור הלוח מחיר מיועד כ 1100 ש"ח לפני מע"מ (הרווח שאני לוקח בחישוב הוא 100 שח כאשר מדובר על מהנדס שבונה את המערכת ) תוספת ללוח עם 2 מעבדים 200 ש"ח לערך אני יכול לארגן מכירה עם חשבונית ומע"מ דרך חנות של חבר שלי אתם חושבים שכדאי להתחיל בפרוייקט שכזה???…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by the_saint,

יש לי motherboard של asus a7v266 וזיכרון Mushkin pc 2100 basic מישהו יכול לעזור לי להגדיר את ההגדרות המקסימליות בביוס.. בלי לוותר על יציבות של המערכת.. אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח למצוא נקודת איזון חוץ מהמינמום...הגדרות מקור

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by yoav9,

עומר אל תצחק עלי כי אתה לא הסברתה לי אז אני רוצה שמישהו כן. עד לכמה אני יכול להביא את המאיץ שלי, עזבו להתלהב לא להתלהב, מה המהריות המקסימלית שאליה אני יכול להמהיר אותו? ti-500 של הרקולס

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. הולך להיות לי ti-500 של הרקולס, אני מת לעשות לו overclocking רצחני לגמרי, למה, כי אני: משועמם, חסר חיים, כל היום במכבי, לא יודע את התאריכי לידה של ההורים\אחיות סבתות וכו אבל של הכלב כן..., קראתי את כל ספרי חולית בעברית, קפצתי פעם מהחלון קפיצת ראש לתוך סלע, עשו לי שתי טיפולי שורש 3 כתרים זמניים בורג וכתר מכסף באותה שן והרשימה עוד ממשיכה. [glow=red,2,300]אני צריך, רעיונות מקוריים, אך פרקטיים שיגרמו לכרטיס שלי לעבוד בקירור מקסימלי [/glow] בינתיים, crystal orb, antec cyclon blower, zigzag 80 m"m , 80 m"m arab וזהו, כול רעיון יתקבל בברכה! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by MarkeR,

הרצתי את SANDRA על המחשב שלי , וזאת התוצאה שיצאה לי : האם זה טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by al-x,

שלום לכולם. אני מעוניין לצבוע את המארז שלי, לשחור ככל הנראה, מה בדיוק אני צריך בשביל זה חוץ מספריי? איזה ספריי בדיוק אני צריך? כמה זמן לחכות שזה יתייבש? איך אני מוציא את ה"קדימה" של המארז, כי הצדדים והחלק העליון נשלפים, בקיצור, אני זקוק לכמה שיותר פרטים והסברים בנושא, ואם אפשר לא לינקים לאתרים בחו"ל, כי חלק כבר ראיתי ולא כולם מסבירים בצורה ממש טובה. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by DarK_NaF,

התכוונתי להציב מחשב נוסף בצמוד למחשב הנוכחי (מה לעשות - מחסור במקום)... האם תיווצר בעיה של התחממות יתר מכך שהמארזים יפלטו חום אחד על השני.... אם כן....מה ניתן לעשות? (אם אתם מציעים את אופציית המאווררים - פרטו איזה, איפה, וכמה כל הסיפור יעלה לי בסופו של דבר).....

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by the_saint,

יש לי זיכרון ddr basic 2100 ushkin ולוח אם asus a7v-266 רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את הגדות הזיכרון על המקיסימום מבחינת cas חוצמזה יש לי מעבד אתלון 1.4 ורציתי לדעת עד כמה אני יכול למתוח אותו עם המעבד הסטנדרטי שלו (spire) עכשיו הוא רץ על 1430 והטמפרטורה שלו אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Onam_Y,

[glow=red,2,300]TE XT[/glow] היי,אני מעוניין לעשות מוד יפה למארז שלי.... אנא הציעו תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Onn_the_levy,

ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE EPOXY 44.00Arctic Silver Arctic Silver II heat conducting paste 3g מזה מי ומי זה מה? מי דבק מי גריד, או ששניהם גריז, או ששניהם דבק??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by KoM,

נראה לי שפרויקט האוברקלוק הזה לפנטיום 3 450 עומד להסתיים בקרוב, והדבר הבא יהיה סלרון 1.2Ghz במתאם לסלוט 1 כנראה.. בינתיים הצלחתי להגיע לתוצאות המדהימות הבאות : פנטיום 3 450 @ 578 (4.5*129) טמפרטורת מעבד 34 טמפרטורת לוח 28. 600 (4.5*133) טמפרטורת מעבד 35 טמפרטורת לוח 30. 625 (4.5*138) טמפרטורת מעבד 36 טמפרטורת לוח מגיע לפעמים ל32 מעלות. קירור ? היטסינק רגיל של מעבד סלוט 1 ובנוסף מאורר 80 מ"מ המכוון עליו, בנוסף קירור צ'יפסט של היטסינק וארקטיק סילבר, ומפזרי חום של Tt על הזכרונות. רק אציין כי המערכת יציבה מאד, האם כדאי לנסות עוד ? :

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by MiniMizer,

האם היא צריכה לגעת בגוף המעבד או לא? שאלתי הרבה אנשים ולא קיבלתי שום תשובה אחידה חלק אמרו שהיא לא צריכה לגעת כיוון שאז הטמפרטורה שמדווחת תהיה גבוהה יותר ממה שהיא באמת, חלק אמרו שהיא צריכה לגעת כדי לקבל מדידה מדויקת יותר וחלק אמרו שזה לא משנה כי ממילא הדיודה לא מדויקת בכלל. ובכן, What do you think?

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. The Hunter שהוא במקרה שכני, השאיל לי את המאוורר ה 120 מ"מ, שהוא קיבל במפגש. הוא הודיע לי שאם אני לא אחבר אותו לספק נפרד, המאוורר יכול להישרף. מכיוון שזה נראה לי לא הגיוני, שאלתי את השאלה הבאה באחד הפורומים המדעים: והתשובה המנומקת היתה: עכשיו נותר לנסות להפעיל את המאוורר מהספק היחיד ללא חשש שהוא ישרף. מקסימום הוא לא יפעל. ועוד משהו: אם המאוורר צורך 9.6 וואט, למה שזה יכביד מדי על ספק פשוט של 250 וואט?! עכשיו תגידו: אל תתלהב יותר מדי, ניסינו וזה לא עבד. גם אצלך זה לא יעבוד. אולי

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. אז ככה: מישהו מוכן להסביר לי למה הלוח אם שלי ב43 מעלות אפילו שהוא לא מתאמץ? וכשהוא מתאמץ זה מגיע ל50! נראה לי אני אחליף מארז... אבל בזה כבר דנתי בפורום (ראה אוברקלוקינג קירור ומודינג)...... יש לכם עוד רעיונות איך לקרר אותו או למה הוא מגיע לכזה חום? הוא בסוף יישרף לי............ (ואז אולי יהיה לי asus במזל......)

• 35 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by guy94,

6185 נקודות זו תוצאה סבירה ? פשוט אני לא יודע הרבה על הניקוד ולא מצאתי באתר שלהם איפה ניתן להשוות יש ברשותי 256mb DDR 2100 Amd Athlon XP 1600 Hercules 3d prophet ti 200 אם אני יעלה את מהירות הכרטיס מסך איזה שיפור בנקודות אני אראה ? (פחות או יותר)

• 31 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by scorpion,

מה קורה? אז ככה אני די רוצה לקנות מארז חדש (atx full tower) כי המארז שלי מושתן ואין בו מקום אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים (בלי לקדוח! לפחות בשנה הקרובה....) ואני רוצה שהלוח אם שלי ירגע!!!!! (כבר הגיע ל50 מעלות!) אז ככה יש את המארז של אנטק sx1030b שנראה לי כאופציה נהדרת ואני לא מכיר עוד הרבה טובים אז תציעו לי דרך אגב מפרט מחשב למי שתוהה איך לעזאזל הלוח שלי הגיע ל50........... intel p3 1g fcpga intel easton d815epea2 512 sdram asus v7100 pro 64 mb ועוד דרעק.... מארז miditower מפוצץ בחוטים.....(בגלל זה אין לי מקום וגם לא זרימת אוויר) אז תציעו הצעות מה לקנות (אני רוצה את האנטק) או אם להשאר עם המארז הזה תודה

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by MishaK,

ובלי קירור מיוחד!!!!!!!!!!!!! רק עם מאוורר קטן מסריח למטה שבא עם המארז ומכניס אוויר ועוד מאוורר 60ממ רגיל שקניתי שגם מכניס אוויר ואני עדיין את ה-HiCool!!!(אני לא יכול לשים את המיני קופר אורב שלי כי הוא מרעיד לי ת'אימא שלי המארז) למי שלא מאמין: ואם אתם דואגים מהטמפ' במשחקים, אז שתדעו שאני גם ככה לא משחק הרבה, רק לפעמים קאונטר סטרייק, ואחרי משחק של שעה בערך הטמפ' עולה ל-57-59 מקסימום!!!

• 47 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. Started by OmEr8,

שלום לכם! תודה לכל מי שהקליק על הכותרת! ועכשיו לעניין, הזמנתי מחשב חדש ובו ה-HSF הוא ה-DR THERMAL. חשבתי על העניין והחלטתי שאני רוצה לעשות אוברקלוק די רציני למעבד שלי ושהוא לא יספיק, ויש לי רעיון... אם אני אקנה למשל CAKII 38 ואחליף לו מאוורר לאחד שקט וחלש יותר, הוא עדיין יתפקד טוב? כנ"ל לגבי HSF'ים טובים כדוגמת אלה של SWIFTECH או ALPHA. אם אני אחליף את מאווררי 80 המ"מ שעליהם למשהו חלש ופחות מרעיש הם עדיין יהיו טובים יותר מה-DR THERMAL? תודה, עומר

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by 3DTECH,

או קיי חבר'ה יש לי מעבד AMD Athlon XP 1800 עם A7Ve266 של Asus אין מושג מה זה אוברקלוק ... הדבר היחיד שאני יודע על הזה שזה האצה של המעב מישהו בבקשה בבקשה יכול לתת לי הסבר על זה... , ואולי גם איך עושים את זה ? מומלץ לא מומלץ?? ואל תשלחו אותי לאתרים אחרים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש חשיבות איך שמים את גוף הקירור?????.. כלומר אם התופסן (זה שסוגרים אותו עם המברג) יהיה למטה או למעלה? אני מדבר על המאורר וההיטסינק שמגיעים הם AMD XP

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

אז ככה... מארז Antec KS282 (מידי טוואר) + ספק 300 וואט של Antec + Mini Copper orb + 2x Antec 80mm fans = המון רעש! :AR15: אומנם לא כמו המצב הקודם (עם WBK38 במקום המיני קופר ערנב), אבל עדיין הרבה רעש.. :-X אפילו אחרי ה-CASE MOD שעשיתי (שמתי על המארז שמיכה מסיבית, שמשתיקה את הרעש בצורה לא מעטה..), אני עדיין לא מצליח להגיע לשקט האבסולוטי שאני רוצה... נראה לי גם שהמאוורר בספק עושה לא מעט רעש, כי ניתוק שני המאווררים של ה-80 מ"מ כמעט לא שינה כלום, והמיני קופר ערנב שקט יחסית.. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 33 תגובות
    • 7.8k צפיות
  25. שמעו אני יושב בביוס ופשוא עובר דבר דבר ועדיין לא מצאתי את המכפלה או איזה משהו שקשור לאובר קלוקינג

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים