אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר שעשיתי TWEAK לזיכרון וזה לא ממש שיפר לי את התוצאה ב-3DMARK, החלטתי סופית ללכת על OC לכרטיס מסך. רכיבים: ASUS A7A266 Hercules GeForce2 MX/400 זיכרון 256MB SD-RAM אין על ה-GPU מאוורר אבל אפפשר לסדר קומבינה שיהיה שם מאוורר 80MM אנא הפנו אותי למאמרים, דיונים וכל דבר אחר בנושא שעשוי לעזור, או אפילו הסבירו לי כאן. תודה.
-
חשבתי על משהו, נכון שאסור להכניס מזגן לתוך המחשב, אבל מה עם אני בונה מין "מכלאה" מיוחדת שכול המארז נמצא בה ולידו אני שם מזגן... הרי לא אמורה להיכנס לחות כי זה כמו שיש מזגן בחדר.... וזה אמור לקרר בהרבה... אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטמפרטורות של לוח האם בסביבות 40 מעלות ושל המעבד בין 48 לבין 54 מעלות(נמדד על ידי sandra).במארז יש לי רק מאוורר אחד, האם כדאי להוסיף עוד מאוורר אחד(גם ככה יש הרבה רעש)? ???
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא יודע, שתפתי את המכונית ופתאום מתוך שעמום צץ לי רעיון, למה, בשביל טיפה להפיג את השיגרה לא לקיים תחרות מודינג ארצית. אפשר לבקש מזיגזאג וhwzone להיות ספונסרים כאשר hwzone יתנו את כתובת האי מיילים למשלוח התמונות ואלי גם עמוד לתחרות ואילו זיגזאג יתנו את הפרסים לשלושת המקומות הראשונים, נגיד, מקום ראשון enermax, מקום שני, חלון וdelta ומקום שלישי artic silver 3 וcrystal orb. צריך להיות נחמד, הרי מארגנים הרבה תחרויות כאלה ברחבי העולם אז למה לא כאן. נשים פוסטים בכול האתרים, מpcpro ועד vgames וrotter (lol) g באמת נחמד.
-
- 121 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ללכת על XP1600 או על דורון 1200???? ואיזה לוח עדיף (שלא יעבור את ה600 ש"ח)יש לי גישה לרוב הדברים המקובלים ואני שוקל GIGABYTE האם כדאי??? מדובר במחשב לשם ניסוי אב הטיפוס של מערכת המים החדשה שלי
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כי יש לי כבר HSF מותקן VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא האם ניתן להשתמש בו או בחלק ממנו לאיורור המארז כי אני לא משתמש בו?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הרכבתי אחד לפי המאמר של קובי חסון, ושאלתי היא: לאן אני אמור לחבר אותו??!?!!? אני יודע... ללוח אם ... אבל לאן בלוח אם ? אני לא מוצא חיבור מתאים. בתודה מראש לעוזרים, inter_net
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג רצחני למעבד שלי, מ-550 ל-577 ;D והוא מגיע לטמפרטורת מקסימום של... 31°C... יכול להיות? או ש-MBM דפוקה? זה מעבד פנטיום 3. אם יש עוד פרטים שצריך לדעת, נא לשאול אותי.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני להמהיר את המעבד שיש לי כרגע AMD ATHLON XP 1600+ יש לי לוח אם שמותאם להמהרות זה ה EPOX 8KHA+ WITH VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא עד כמה אתם אומרים כדאי להמהיר אותו שיהיה יציב ולא יתחמם במיוחד?? כרגע טמפ המעבד היא 40-42 במנוחה והאם אתה מכירים כתבות מוכחות על המהרה שעשו עם המעבד והלוח אם שיש לי
-
מדובר ב AMD XP1600+ עם המאוורר הסטנדרתי שמגיע איתו 55 במאמץ ו50 במצב רגיל לוח 32 מעלות מדובר פה גם במארז אנטר עם 3 מאווררים נ.ב. לפני זה היה לי AMD TB 1.4 + גלובל וין והוא עבד במאמץ ב48 מעלות. :smoke:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הדרישות למערכת AMD עם Athlon XP מבחינת אמפרים והספק מהספק ?? כי שלי היה 300W והתפוצץ באמצע העבודה ...
-
מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נאמר שאני קונה מחשב שיש בו מאוורר אחד/שניים, ואני רוצה כמובן לקרר עוד יותר. 1. מה ההבדל בין היטסינק למאוורר? (אני יודע שזה שאלה דפוקה, אבל בכל זאת) 2. איזה היטסינק ו/או מאוורר הכי טוב (למשל קריסטל אורב - נראה לי...?)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי המודינג של prototipe חשבתי על משהו, בואו כול אחד יתפאר בהישגיו, המודינג שהוא עשה. אני יתחיל חפירה במעלה המארז ולשים שם מאוורר 80 מ"מ (את החפירה ביצעה אורן מזיגזאג צביעת המארז והפיכתו למארז שכול גיימר היה מתגאה בוא (הסמלים של-,max payne, deus ex half life, halo, red faction, q3a, b&w, ut) שאני חייב לציין שזה המודינג שאני הכי מתגאה בוא היה לי תכנון לעוד מודינג של הוצעת הספק מחוץ למארז ובמקום שהוא היה לשים שני מאווררי 80 מ"מ אבל לא יצא לפועל אז אני יוצר חפירה בצד ושם שם 8ם מ"מ ומעל הכרטיס מסך שם עוד 80 מ"מ אשר לא חפור בתוך המארז. ליפינג לblue orb ועכשיו למודינג הקנויים שאני לא מתגאה בהם crystal orb וantec cyclon blower אל תדאגו, עוד רשימת המודינג שלי תתארך! ומה של…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לוח ASUS A7A266 זיכרון 256MN SD-RAM אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פריזר ישן שעובד. חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:. אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות. אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שירקתי דם , החלפתי 3 לוחות , החלפתי זיכרונות , עשיתי שמיניות באוויר , כדי לעבור את ה1.6 גיגהרץ עם ה1.4 הרגיל שלי ולהכנס איתו לXP , ארזתי בסופו של דבר אומץ , שרפתי 2 מלחמים , אבל עשיתי את זה . המעבד עכשיו על 2.1 וולט , עם המוד של הנגד ללוח של EPOX , בחיים לא רעדו לי ככה הידיים כשהלחמתי אותו . אבל עכשיו כשכל זה מאחורי , אני יכול למות בשקט עכשיו . וכל זה במקסימום 55 מעלות חום !
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שיפור של 26 נקודות לטובה ב 3dmark2001 2863 ב733, 2889 ב852... לא רע לא רע... ציפיתי ל100 - 200 נקודות יותר AGP @ 2X SDRAM @ 110 Mhz PCI @ 46 Mhz CPU'S FSB @ 146 Mhz CPU'S CORE @ 1.65V מה אתם אומרים.. להשאיר את זה ככה? אופס....... טעות בפורום, נו טוב... בשעות הקטנות של הלילה לא שמים לב לאיפה נכנסים.
-
כמו שודאי חלקכם זוכרים בערך לפני שבועיים עשיתי את האוברקלוק הראשון שלי והוא היה דיי מוצלח. העליתי את מהירות הבאס מ 100 ל 112 והכל עובד טוב. עבר מ 350 ל 390 לא שיפור משמעותי אבל משהו בכל זאת. על הלוח יש אפשרות אחרי 112 לדחוף ל 133, עשיתי את זה והמחשב נדלק אבל ווינדוס לא עלה. אני הולך עוד מעט לפרמט ולהתקין XP אולי אחרי הפירמוט ולפני ה XP אני ישים 133 ויראה אם ווינדוס יקלוט את זה טוב? 133 זה כבר יתן לי דחיפה רצינית בביצועים - 465mhz... המכפלה נעולה. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להגביר את המתח ללוח/למעבד. תודה!
-
הבטחתי אב טיפוס למערכת קירור במים ו/או גז נכון?! הנה הגוף קירור הראשוני מוכן כבר. בקרוב עם השדרוג הממשמש ובא נוסה המערכת בקירור מים פשוט ומייד לאחר מכן בקירור גז (כמו מקרר ביתי רגיל) תמונות יצורפו מייד- זה דגם בתכנון מקורי שלי לפני עיבוד שבבי אחרון ועשוי מנחושת (חלק תחתון) וברונזה (עליון) עם צנרת נחושת מולחמת [attachment deleted by admin] [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בכל מעבדת מחשבים יכולים לסדר לי מפסקים שיכבו מאווררים מסוימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-