עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoM,

לאור הכתבה החדשה, מהי דעתכם האישית על המוצר, אני אישית התאכזבתי, לא כל כך מהביצועים שהיו סבירים עם הספייר 70 מילימטר, אלא מבנייה משונה משהו, ואיכותיות לא גבוהה... דעתכם ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אחרי כמה נסיונות ובעיות התברר למה לוח זה מצד אחד יכול ומצד שני אינו יכול לבצע OC , הפוטנציאל של הלוח ממש טוב, וכן אחרי כמה ניסונות וללא מאוורר טוב אשר בקרוב יגיע ויפתור את הבעיה הלוח מסוגל לעבוד על יותר מ 133 (133:133:33) אבל עליה וקוץ בה, אחרי כיבוי המחשב התברר ששוב לא מסוגל המעבד להגיע למהירות של 1.6GHZ, ושוב חזר ל 1.52V ב CORE ולמרות שבביוס מוגדר לו 1.62V הוא לא עובר את 1.52, הפתרון הזמני שמצאתי ודי מסורבל, קודם כול להעלות את המחשב ב 1.62 או 1.67V על 128:128:43 במהירות 1534GHZ, אחרי שהXP עולה , עולה גם ה VCORE ל 1.69 או 1.67V ואז צריך לעשות RESET ולשנות בביוס ל 133:133:33 וזה רק ההתחלה כי אפשר יותר אבל לא ניסיתי בגלל בעיות חום כהראה צריך לדבר עם ASUS לתיקון הבעיה בלו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DAN,

לא היו לי בעיות מיוחדות עים הוולקנו 7 אבל הזמנתי את ה:Thermosonic ThermoEngine ( V60-42 XX ZigZag SPEdition ) - 4500 RPM - 31 dBA - 30 CFM 30.21 166.12 זה גוף של טרמו סוניק עים מאורר של וולקנו 6 והתוצאות2 מעלות פחות מהוולקנו 7 הגדול והאימתני במנוחה ו3 מעלות פחות במאמץ (עים הטרמו סוניק שמשולב בו מאורר של ולקנו 6 42 מעלות במנוחה ו46 במאמץ היום ביום חמסין ועוד רק עים פד טרמי) זה פשוט מדהים !!!! למה צריך את הוולקנו 7 שהוא יותר רועש וגם קצת פחות יעיל (קרור ביחס לעוצמת הרעש). השילוב של גוף הקרור של הטרמוסוניק הקאלסי שדומה מאוד לקרור אויר של מנוע חיפושית - שטח המגע עים האויר הזורם מהמאורר ענק בניגוד לכל גוף קרור אחר עים מאוור ה וולקנו 6CU פשוט מדהים !!! גם יחסית שקט וגם …

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

הנה קצת תמונות שלו: עכשיו צריך למצור רדיאטור מאיזו גרוטאה, לקנות משאבה וצינורות ולחבר הכל

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by Funkyzord,

בכמה כדי לי לעלות, עכשיו אצלי core175 memory166 אני משתמש בriva tuner ושלא אצטרך לקנות משהו לכרטיס(מאוורר ועד) אגב אך אני בודק יציבות

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש וממתין כבר כמעט חודש לקבל אותו. לא חסרות סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן פחות. היום, סוף סוף, זה מגיע והנה צצו שתי בעיות חדשות. מסתבר שלא שמרו את אריזת כרטיס המסך כי לא ביקשתי... כל מה שהיה בה אמנם נשמר ואני יכול להסתכל על הכרטיס לצורך זיהוי או להשתש בתוכנה כמו סנדרה אבל זה הפתיע אותי. דבר נוסף מרגיז הוא שהזמנתי מארז TSUNAMI 350W עם שני מאווררים והנה מסתבר שמלבד אלה של המעבד ושל הספק יש רק אחד נוסף ונאמר לי שהמאוורר שבספק הוא המאוורר השני. וזאת לא היתה כוונתי. כמו כן אמרו לי שאין מקום במארז הנ"ל למאוורר נוסף. האם זה נכון והאם כדאי לי להתעקש על המאוורר הרביעי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by CnTaX,

שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. :AR15: לירות בי שאני מחזיק מעבדים כאלה ... אבל זה מה יש ... יש לי 2 מחשבים , אחד עם מעבד PII 400 , והשני נראה לי P I 200 , מה המצב המקסימלי שאני יכול להביא אותם ב OC ? מישהו ? עזרה בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by RedHat_Lover,

קראתי כמה מדריכם על זה שאפשר לפתוח את המכפלה למעבדי Athlon XP אבל עד כמה אפשר להגדיל את המכפלה? נגיד שיש לי מכפלה של 11 (Athlon Xp 1700) ואני פתחתי אותה עד כמה אני יוכול להגדיל אותה? כדי לפתוח אותה צרכים איזה ערכה מיוחדת כמו אלה שמוכרים באינטרנט?(אתם יודעים על מה אני מדבר...) נ.ב לא, אין לי את המעבד, אבל אני חושב לקנות.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by giliboy,

איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. כמה הוא עולה ומאיפה? ולאיזה מהירות אוכל להגיע עם ה AMD 1.1GHZ שלי?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by KoM,

תראו כמה נוראי הוולקנו 7 :\ אמנם זה אחרי מאמץ, אבל עדיין... אגב, היום אני מקווה נסיים לסדר תמארז שאם אתם זוכרים מבולגן פחד ! אתה עם הסלרון גם, תוכל לפרסם טמפרטורות שלך גם ?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by Component,

האם זה מוזר שהכרטיס שלי - innovision GeForce 2 MX 200 - הגיע עד ל: 175@250 ליבה ו 175@210 זיכרון? המירות הליבה היא כבר כמו GeForce 3! אני משתמש ב nvmax.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by prince amir,

טוב אחרי המון משחקים הצלחתי לגרום לסלרי לרוץ יפה וגם לחייך המהירות 1.54GHZ ורץ יפה מאוד, עם כרטיס GF2 TI הנה הביצועים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by prince amir,

סוף סוף אחרי זמן ממשוך קניתי במזל טוב חלקים חדשים, היה התלבטות גדולה בין סלרון לפנטיום 4 אבל המחיר נתן את אותותיו, אז נאלצתי לקנות סלרון, מה שעודד אותי היה הביצועים של ה OC היפים מאוד. רכשתי מעבד סלרון 1.2 256K 0.13 לוח אם TUSL-2 וכרטיס מסך GF2 TI200 64MB DDR + TV OUT במחיר טוב. עכשיו אני הולך לשינוי , א. איזה מאוורר למעבד די טוב , האם GLOBALWIN די טוב ? או TT 7 עדיף. ב.איזה ביצועים אפשר למשוך את המעבד ולאיזה מהירות הכי גבוהה ג. האם צריך לשנות את הביוס ל 133:133:133 וכמה VCORE צריך תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Boomer,

ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by primavera,

התוכנה גורמת למחזורי סרק (idle ) של ה CPU , וכך שומרת על טמפ' נמוכה. ניתן לנתר את טמפ' ה CPU , טמפ' המארז, סל"ד המאוורר. ניתן גם לכבות את המחשב אם הטמפ' עולה על סף אותו ניתן ליקבוע. לדוגמא אצלי: DURON 900@1000 , ללא התוכנה טמפ' CPU היא 45c כשהתוכנה עובדת : 30c http://www.vcool.de

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by DJO,

זה שווה משהו? עם זה עושים את האוברקלוק דרך הדרייברים? לי יש Gefore 2MX 400 shel hercules.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  20. אם מישהו מבין ויש לו ניסיון בזה פנה אלי ב ICQ בבקשה המספר שלי הוא 84638170 יש לי ASUS V7700 DELUXE 512RAM שפועלים ב 100 מגהרץ מעבד AMD THENDER BIRD שעובד ב 100X11 ויש לי לוח אם מבוסס על KT133 של חברת LUCKY STAR מדגם K7VAT מי שמבין בבקשה בוא ל ICQ שלי תודה מראש jhracham או בכינוי האמיתי שלי GTK

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by eyal,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yair_gobani,

[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס הוא סגור הלוח אם- via ca64-tc