עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Angel-eyes,

יש לי mother boadr MS-6318 micro ATX va6 VIA vt82c694x chipset. יש לי MBM5 וכתוב שב-SENSOR 1 הוא 25 מעלות זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  3. גם ה REHOBUSים הם עבודה עצמית! www.twhyman.com אני הבחור מאוחרי הדלת של המארז.... :lol:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה לקנות בקרוב מעבד מסדרת Athlon Xp בשביל המהרה, ואני הולך לפתוח לו את הכפולה, אז זה משנה אם אני אקנה 1600+ או 1900+ כי אני יכול לשנות את הכפולה, מה יהיו ההבדלים? השאלה השניה היא האם אני יכול לשים זיכרון PC2700 או אפילו PC3000 על לוח שמבוסס על KT266A ולהגדיר אותו כ-PC2100 כי אני לא חושב שיהיה אפשרות בביוס לזיכרון PC2400 אפילו, בגלל שאני רוצה לעשות המהרה דרך מהירות האפיק ככה שרק ה-PC2700 או ה-PC3000 יעמדו בזה, והשאלה השלישית והאחרונה היא, האם אני אוכל להשאיר את המחשב על מהירות אפיק גבוהה כמו 175 (מבחינת כרטיסי ההרחבה) אם אני אראה את מסך ה-POST? נ.ב אני קונה כמה מאווררי 12 ס"מ למארז ו-AX-7 עם מאוורר 8 ס"מ.... האוזניים שלי...... :'(

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Real_Me,

בשעה טובה ומוצלחת קבלתי ה-AMD החדש והיה שווה את כל ההמתנה המעצבנת. לכל מי שחשש שיעשקוני אני שמח לבשר שלא זאת בלבד שקבלתי את כל מה שרציתי אלא שכבונוס בלתי צפוי ולא משולם הגיע מעבד 1700 במקום 1600 ו-H+ במקום H ל-GA VTX אני בשלבים של בדיקות ומבחנים והשאלה שכרגע הכי דחוף לי לשאול היא זו: ניכר שמץ של ריח חריכה מן המחשב. אמר לי הטכנאי בחנות שזה דבר טבעי בכל מערכת חדשה שיחלוף תוך ימים מספר. האמנם? הטמפרטורה בביוס, ללא מאמץ, עולה עם פתיחת המחשב מ-38 מעלות ל-46 אחר כמה דקות ואני במישור החוף החם. עם MBM עוד לא ממש הבנתי איך לעבוד כי יש אופציות שונות שנותנות טמפרטורות שונות כך שלא ברור מה קורה במאמץ.אני קורא את ה-HELP ומקווה שיתבהר. ועוד שאלה קטנה : האם עבודה עם מחשב לא סגור מ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכם, האומנם זוהי הודעתי הראשונה (ברוך הבא לי ;D), אבל זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני באתר, כן כן, גם אני הייתי מאלו שמעדיפים להשאר מאחורי הכינוי "אורח". שאלותי המפגרות אולי, הם : כאשר קיבלתי את המחשב שלי (Amd T.Bird 1.2GHz) קנו לי אותו עם מארז ג'נרי (מבית היוצר של Gyrotech) דפוק למדי שלא מאפשר זרימת אוויר טובה בתוכו (זה מה שקורה שנותנים לאנשים שלא מבינים במחשבים בגרוש לקנות לך מארז). לאחר סידור החוטים במארז במידה הכי טובה שניתן, והכנסת שלושה מאווררים מספקים שונים וממארזים שונים (3 במספר), הגעתי לטמפרטורה בעת אוברקלולק ל1.3 ג'יגה הרץ ב48 מעלות, מה שנראה לי מוגזם. תוכלו אולי לעזור לי לגרום איכשהוא להורדת הטמפרטורות של המעבד ? (וכן, קראתי את המאמר של kom, אז אל תתנפל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

חחחחחחח זה הדגמים החדשים של אנטק/אנרמקס/צ'יפטק .... מגיעים עם איוורור של 360 מעלות . להשיג רק בחנויות המורשות .

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by DAN,

לא היו לי בעיות מיוחדות עים הוולקנו 7 אבל הזמנתי את ה:Thermosonic ThermoEngine ( V60-42 XX ZigZag SPEdition ) - 4500 RPM - 31 dBA - 30 CFM 30.21 166.12 זה גוף של טרמו סוניק עים מאורר של וולקנו 6 והתוצאות2 מעלות פחות מהוולקנו 7 הגדול והאימתני במנוחה ו3 מעלות פחות במאמץ (עים הטרמו סוניק שמשולב בו מאורר של ולקנו 6 42 מעלות במנוחה ו46 במאמץ היום ביום חמסין ועוד רק עים פד טרמי) זה פשוט מדהים !!!! למה צריך את הוולקנו 7 שהוא יותר רועש וגם קצת פחות יעיל (קרור ביחס לעוצמת הרעש). השילוב של גוף הקרור של הטרמוסוניק הקאלסי שדומה מאוד לקרור אויר של מנוע חיפושית - שטח המגע עים האויר הזורם מהמאורר ענק בניגוד לכל גוף קרור אחר עים מאוור ה וולקנו 6CU פשוט מדהים !!! גם יחסית שקט וגם …

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  9. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  10. היום בהום סנטר מוכרים מכשיר קופי כמו דרמל כפול חלקים וכפול ציוד בחצי מחיר + 128 אביזרים קניתי אחד , כל החלקים מסביב מתאימים גם לבעלי מכשיר דרמל . במבצע, ממש כדי וזה רק היום

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש וממתין כבר כמעט חודש לקבל אותו. לא חסרות סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן פחות. היום, סוף סוף, זה מגיע והנה צצו שתי בעיות חדשות. מסתבר שלא שמרו את אריזת כרטיס המסך כי לא ביקשתי... כל מה שהיה בה אמנם נשמר ואני יכול להסתכל על הכרטיס לצורך זיהוי או להשתש בתוכנה כמו סנדרה אבל זה הפתיע אותי. דבר נוסף מרגיז הוא שהזמנתי מארז TSUNAMI 350W עם שני מאווררים והנה מסתבר שמלבד אלה של המעבד ושל הספק יש רק אחד נוסף ונאמר לי שהמאוורר שבספק הוא המאוורר השני. וזאת לא היתה כוונתי. כמו כן אמרו לי שאין מקום במארז הנ"ל למאוורר נוסף. האם זה נכון והאם כדאי לי להתעקש על המאוורר הרביעי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Eviljelly,

יש לי איזה 5-6 מתים ששוכבים באזור והרבה זמן אני מסתקרן מה יש בתוכם , מבלי להשתמש באופצית ה 5 קילו או במבדקי גובה מהקומה העשירית , איך אני פותח אותם ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by barakhil,

צהריים טובים :-) אני רוצה לשנות את הצבע של הנורה בפלופי שלי.. יש לי מלחם ואת הלד עצמו, מישהו יכול בערך להדריך אותי איך להלחים או להביא לי לינק למדריך ? תודה רבה לעוזרים, פשוט מעולם לא נגעתי במלחם זה נראה לי מפחיד :-) -הילה-

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tal5ab,

נפלה עלי נוסטלגיה ואני רוצה לשחק משחקים ישנים וטובים אבל חלקם לא מסוגלים להתמודד עם המהירות יש דרך להאיט את המחשב? או לדמות סביבת עבודה ישנה ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי. כמו שכתבתי בת'רד אחר (תוכנה) כשחיפשתי תוכנות לבנצ'ים...אני כרגע בתוך טירוף אוברקלוקינג משוגע על רכיבים שונים במחשב שלי (כאמור,עגלה...אבל זה כל הכיף...!). בקיצור: קודם כל: (Asus V7700 Deluxe (GeForce2 GTS 32mb שכרגע (בינתיים) על 230 ליבה ו 383 זכרון, במקום 333\200 במקור. כרגע בעומס (כאמור בנצ'מרקים בטירוף ;D) הוא עומד על 54 מעלות וב Idle על 35-39 מעלות. איזה מאוורר יתאים או שפשוט כדאי לנקות את המאוורר המקורי מאבק ולהסתפק בו. שנית: מעבד P III 500 Mhz Tualatin שכרגע מומהר ל 560 (5x112) הוא עובד יציב גם על 575 (5x115) אבל פחדתי על מכלולים אחרים וטמפרטורה אז הורדתי קצת...עובד בעומס על 45…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TheWizard,

שאלה לי אליכם (פעם ראשונה לזיכרוני שאני שואל משהו ;D, כמה נחמד). בכל אופן חיברתי לבן-דודי היקר אתמול או שלשום Athlon XP 1600 plus ללוח (לא שזה קשור) Gigabyte ......H plus ומאוורר ספייר (החדש). החום שלו (מעבד) על ההפעלה ועם דלת פתוחה, רק בביוס (כלומר כשהוא לא עושה כלום) הוא 49 מעלות צלסיוס. עדיין לא יצא לי לבדוק את זה "חיי" בווינדוז או בבנצ'מרק כי המחשב מכובה ומוחבא עד שהוא (בן-דוד) שלי חוזר מהצבא כדי לראותו (שששש... הפתעה). האם החום הזה נורמאלי, בהתחשב בהיטסינק ה...מעפן? (ד"א הוא לא כ"כ רע, 0.71 C/W לפי דן הכה אהוב עלי). סתם כבד"א, זה אתר (דן) האהוב עלי ואני בו לפחות פעם ביום בשנה-וחצי שנתיים האחרונות, אם אין משהו חדש אז אני קורא שוב משהו ישן, הבחור (והניסוח כמובן…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. :AR15: לירות בי שאני מחזיק מעבדים כאלה ... אבל זה מה יש ... יש לי 2 מחשבים , אחד עם מעבד PII 400 , והשני נראה לי P I 200 , מה המצב המקסימלי שאני יכול להביא אותם ב OC ? מישהו ? עזרה בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by giliboy,

איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by CnTaX,

שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KoM,

לאור הכתבה החדשה, מהי דעתכם האישית על המוצר, אני אישית התאכזבתי, לא כל כך מהביצועים שהיו סבירים עם הספייר 70 מילימטר, אלא מבנייה משונה משהו, ואיכותיות לא גבוהה... דעתכם ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אחרי כמה נסיונות ובעיות התברר למה לוח זה מצד אחד יכול ומצד שני אינו יכול לבצע OC , הפוטנציאל של הלוח ממש טוב, וכן אחרי כמה ניסונות וללא מאוורר טוב אשר בקרוב יגיע ויפתור את הבעיה הלוח מסוגל לעבוד על יותר מ 133 (133:133:33) אבל עליה וקוץ בה, אחרי כיבוי המחשב התברר ששוב לא מסוגל המעבד להגיע למהירות של 1.6GHZ, ושוב חזר ל 1.52V ב CORE ולמרות שבביוס מוגדר לו 1.62V הוא לא עובר את 1.52, הפתרון הזמני שמצאתי ודי מסורבל, קודם כול להעלות את המחשב ב 1.62 או 1.67V על 128:128:43 במהירות 1534GHZ, אחרי שהXP עולה , עולה גם ה VCORE ל 1.69 או 1.67V ואז צריך לעשות RESET ולשנות בביוס ל 133:133:33 וזה רק ההתחלה כי אפשר יותר אבל לא ניסיתי בגלל בעיות חום כהראה צריך לדבר עם ASUS לתיקון הבעיה בלו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by KoM,

תראו כמה נוראי הוולקנו 7 :\ אמנם זה אחרי מאמץ, אבל עדיין... אגב, היום אני מקווה נסיים לסדר תמארז שאם אתם זוכרים מבולגן פחד ! אתה עם הסלרון גם, תוכל לפרסם טמפרטורות שלך גם ?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by captaincaveman,

הנה קצת תמונות שלו: עכשיו צריך למצור רדיאטור מאיזו גרוטאה, לקנות משאבה וצינורות ולחבר הכל

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by prince amir,

טוב אחרי המון משחקים הצלחתי לגרום לסלרי לרוץ יפה וגם לחייך המהירות 1.54GHZ ורץ יפה מאוד, עם כרטיס GF2 TI הנה הביצועים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. כמה הוא עולה ומאיפה? ולאיזה מהירות אוכל להגיע עם ה AMD 1.1GHZ שלי?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים