אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטל נורטווד 2.0GHZ הרמתי אותו ל 2.6GHZ עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 28 ובמאמץ 42 האם זה מסוכן 42 לליבה הזאת? והזכרונות מ 266 עלו ל 347 ניסיתי להוריד אותם בביוס ל 200 אבל אין קיצר השאלה שלי אם הזכרונות יחזיקו מעמד באובר הזה והאם הטמפרטורה בסדר? בדיקת יציבות עברה בהצלחה 16MB SUPER PI
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי EVERCOOL Turbo 2 על 9800xt ההרכבה היתה דיי קלה וזה...אבל יש לי כמה שאלות גדי להיות בטוח איך אני יודע שהמאוורר עובד בשיא החוזק? ומה הטמפרטורה שצריכה להיות? החיטפיפס (הצינואות האלו) אמורות להיות חמות קצת? וכשאני שם את החומר הזה שביין המעבד לקירור הוא צריךך להיתקשות מהר כזה? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המלצה למים מזוקקים טובים למערכת קירור מים - מחשב ביתית? לינק או מקום לקנות למים שכאלה שטובים מנסיון של אנשים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. בעקבות הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-IVY-%D7%95-HASWLL#.VA560WM7GUk רציתי לדעת אם אפשר (ואם יש צורך) להחליף את המשחה גם בסנדי ברידג' (2500K).
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה מאווררים אני צריך במארז? והאם ה- cooler הזה הוא טוב? Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב חדש עם המעבד I5 2500K דבר ראשון יש לציין שבSYSTEM INFROMATION רשום 3.30 GHZ ולאחריו רשום 3.60 GHZ... כאילו עשיתי OC למרות שלא קיצר, הכול עובד מעולה, אבל שבדקתי טמפרטורות זה לא היה נראה מבטיח בIDLE הוא על 40 מעלות, ובמאמץ מגיע לאיזה 65 הקירור הוא של ZALMAN משו זול (30 שקל כזה) אבל הבנתי שהוא עושה את העבודה.. בדקתי טוב שחיברתי איתו ושמתי מישכה לפי הכמות שצריך לשים האם הטמפטורות האלה טובות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה הגיע אליי לא מזמן עם Xbox 360 אשר חווה RRod, תיקנתי לו אותו בעזרת אקדח חום. המכשיר כרגע פועל בלי בעיה, אך ההיטסינק של ה-GPU בוער עד כדי כך שבעייתי לגעת בו יותר מכמה שניות. האם ניתן לשפצר איזה מאוורר על העניין הזה? איזה? אני מניח שמשהו כמו 40 מ"מ יתאים השאלה היא איך לבצע את זה הן מבחינת מתחים והן מבחינת ההרכבה הפיזית על ההיטסינק. מצורפת תמונה של ההיטסינק הבעייתי: תודה. נ.ב בטעות נשלח באלקרוניקה ומודינג, נא להעביר לאוברקלוקינג.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המאוור שמגיע האיתו זה מספיק בשיבל OC פשוט... אני רוצה משו ב-100 שקל...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנ יקונה מחשב חדש ואני צריך מאווררים למחשב ולמארז. המארז הוא CM 690 , והוא כולל כבר 3 מאווררים ואנ יקונה עוד 2 שהם SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm. בשביל הקירור של המעבד חשבתי על SCYTHE S-FLEX 120mm 1900rpm. עכשיו קצת שאלות לגבי אלה: 1)כמה מאווררים אני יוכל לישלוט אליהם דרך הלוח הזה: EP43-DS3L?. 2)איזה דגם של מאוורר כדי לקנות לקירור של המעבד שאפשר לישלוט עליו אנא ציין דגם וחברה,(אלא אם כן אתם חושבים שהמאוורר שציינתי למעלה לא מתאים).
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים. בשעה טובה, הכול הגיע. (חוץ מהמארז, יגיע מחר) ברגעים אלו, כל החומרה מחוברת כמו שצריך (גם למסך ומקלדת ג'נרים כמובן ). אני מעוניין לחנוך את המערכת בעזרת איזה OC עסיסי. אז היה המערכת: i7-920 Cooler Master V8 Rampage II Extreme OCZ Platinum 3x1GB 1,333MHZ CL7 GTX295 SupremeFX X-Fi 3x WD3200AAKS RAID0 HD103UJ Backup בואו עזרו לי, חברי ה-OCרים! אילו מתחים מומלצים? האם זה נכון שהזכרונות שברשותי יכולים להגיע ל-1,800MHZ על 8-8-8-21 ומתח של 1.65V? אילו הגדרות לתת לכל הרכיבים? אילו בנצ'מרקים תרצו לראות? אילו בדיקות מאמץ מומלצות? תודה רבה ויום טוב תמונות של החלקים והמערכת רק מתי שהכול יורכב במארז כמו שצריך
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך הקירור סטוק של אינטל? אני לא הולך לעשת OC אז רציתי לדעת אם הוא עושה את העבודה? אהה...המעבד הולך לניות I5 760 כנראה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח אם amd 770 ud3 V2.1 הייתי שמח לדעת מה הפונקציה באיזור פתיחת הליבות [איפה שה- CALIBRATION] של האחוזים שניתן להעלות לכל ליבה בנפרד (מ- -12% עד +12 %) למה בברירת מחדל כל הליבות מקבלות -2% ? ואם אשנה ל- + 12 מה זה ייתן לי ? ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במנוחה... במאמץ בטח עוד 20 מעלות מפרט בצד
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שמטרידה אותי מעל לשבועיים ,המעבד שלי מתחמם, מקרטע ולעיתים נתקע לגמרי. המעבד מסוג - i5 3570 הגירסה ללא האוברקלוק, לוח אם - Asus P8B-75 M-LX. חשבתי שאולי שהבעיה הינה במשחה הטרמית ולכן מרחתי משחה מחדש - לצערי הדבר לא עזר. החלפתי לקירור ל Noctua דגם NH-U14S (מקירור ZALMAN) - ולצערי המחשב עדיין מתחמם ממש. צירפתי תמונה עם הטמפ' של המעבד במאמץ. ניסיתי כבר הכל וכבר אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות . אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
לאנשים ביננו שהרכיבו את גוף הקרור\ראו את המעבד האם גם לכם קיימת מדבקת אחריות של אינטל על המעבד ? אני חושש שהיא הסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי העיניין הוא שלא ראיתי את המדבקה הזאת אצל כולם, ודוקא אצל מי שלא ראיתי, הטמפ' היו נמוכות בצורה משמעותית האם זוהי הסיבה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא היה לי זכרון נוסף זמין, לכן הSingle Channel, אחרת הייתם רואים עוד איזו שנייה אחת פחות בSuper PI. זהירות, לשים אטמי אזניים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד אתמול וישר התחלתי בעבודה. יש לי זיכרונות Corsair xms pc 800 4-4-4-12 ולוח p35 Ds3L התחלתי עם קפיצה קטנה ל 3200, מתח 1.3 בבדיקה בפרימ 95, אחרי 3 דקות יש לי Error באחת מהליבות, והשנייה ממשיכה לרוץ מצויין 12 שעות. האם זה הגיוני? מה צריך לעשות כדי לתקן את זה? ועד איזה מתח אני יכול להרשות לעצמי לעלות עם מהירות של 3.2GHZ (בלי שיהיה כל סיכון) הקירור הוא V1, והטמפרטורה המקסימלית היא 45 מעלות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח כרגע לעשות OC ל i7 920 GB EX58EXTREME , כרגע עובד ב- 2.66 (עד כמה ניתן להגיע עם קירור מים)? H
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר .. אחרי OC האוורסט אומר שיש לי מעבד 4600+ וזיכרון TWINMOS 3800 CPU @2400 1.475V TWINMOS BH-5 3500 240 MH'Z 3.2V (2.2.2.5 תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההמלצה של אינטל לגבי משקל מקסימלי לגוף הקירור שאפשר להניח על מעבדי פנטיום 4 היא 430 גרם. כל פתרונות הקירור המתקדמים פה, שוקלים קרוב לקילו ויוצרים למעשה תליה מאסיבית על המעבד. הלחץ הזה של המשקל האנכי המעוגן בשטח קטן מאוד יכול לגרום ברמת העיקרון נזק למעבד וללוח האם. ובכל זאת, אני רואה מפלצות קירור שכשאני מסתכל עליהן אני יכול לדמיין איך מרכיבים אותן רק על מארז שוכב ולא עומד - והנה אנשים כן מרכיבים אותם. אז איך? מעגנים את זה בעוד נקודה או משהו?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם כשעדכנתי את הדרייבר ל ati ctalyst 10.9 פשוט בתוכנה של ati אני יכול לעלות מקסימום 850 על 830 .שזה ממש קצת .תראו בתמונה והתוכנה river tuner רושם לי שהוא לא מזהה את הדרייבר ומומלץ לי לעדכן את ה river tuner והרי יש לי את שניהם בגירסה הכי חדשה .ואחרי זה הוא לא מזהה לי את האוברקלוק בתוכנה תראו בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לקרטע, אז פתחתי את המארז וגיליתי שהמאוורר 12 ועוד מאוורר 8 של ההארד דיסק שבקו חיים. קניתי באינטרנט שני מאווררים ולא שמתי לב שלשניהם יש 4 פינים. בלוח אם יש לי סלוט אחד Fan Sys 2 עם 4 פינים Fan Sys עם 3 פינים ועוד סלוט של 4 פינים CPU Fan שאליו מחובר המאוורר של המעבד. (שיש לו 3 פינים) האם אפשר לחבר את המאוורר של המעבד לסלוט Fan Sys (יש למאוורר רק 3 פינים) ולחבר לשם את אחד המאווררים ? או לחילופין, האם אפשר לחבר חיבור 4 פינים של מאוורר לסלוט 3 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-