אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות שפספסתי אשכול עליו, אם כן אני מתנצל מראש. בכל מקרה אני מתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי מבוססת CORE I7 920... האם הקירור הנ"ל באמת יעיל יותר מהטרמלרייט אולטרה האהוד מאוד פה? קראתי בלא מעט מקומות שהוא עדיף עליו ועד אז הייתי בטוח שאני קונה את הTR... מה כדאי לי לקנות? המטרה היא לעשות אוברקלוק ל920 לאיזור ה4 ג'יגה ולייצב אותו שם בתנאי שהמעלות יהיו אנושיות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד E7500 עם הלוח GIGABYTE EP43 אבל לא שיניתי מתחים וכל המתחים בלוח אם על AUTO. האוברקלוק מ-2.93 ל-3.8 GHZ והוא עשה בדיקת מאמץ של 4 דקות בהצלחה. לוח האם העלה את המתח למעבד ל-1.36 V שזה על הגבול של מה שמותר לפי אינטל. השאלה שלי אם להוריד את המתחים מ-AUTO ולשים אותם ידנית איך שהלוח אם קבע אותם ׁ(ב-AUTO), או להשאיר על AUTO או מה לעשות? תודה לעונים!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת בידוד רעשים וזרימת אוויר? מה נתוני המאורר המסופק? והאם הוא חרישי ב 5V? מה תמליצו לשדרג? בכדיי להשיג שקט מקסימאלי.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה המהרה במחשב שמריץ תוכנית חישובים מספריים ב-FULL LOAD וקראתי הערה שמאמץ יתר על מעבד עלול לגרום לטעויות בתוצאות המתקבלות. מישהו יכול לאשר או להכחיש? יש אפשרות לבדוק את העניין?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם היום אני מציג לראשונה את אחת מסביבות העבודה שלי, וזאת לאחר שאתמול סודרה ונבנה שולחן עבודה מאסיבי. הכל נמצא כ- 1.5 מטר מתחת לפני השטח... במרתף חשוך וקריר... התמונות האחרונות - השרת שלי, גם במרתף. שבוע טוב, אבנר
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Scythe Ninja 3 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10681 Scythe Mugen II Rev.b http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9371 Scythe Yasya http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9968 מה כדאי לשקט מקסימלי ומינימום טמפרטורות ? מארז LAN C00L K60B לוח ASUS P7P55-M (עוד לא סגור על הלוח...) מעבד Core i5 760
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע ! שבוע שלם ה-SK6 שקיבלתי מאורי ליומולדת שוכב מלוכלך במגירה, עד שהיום מצאתי קצת זמן ללאפינג טוב וניקוי ההיטסינק הזה, לפני שאני שם אותו על המעבד, והתוצאות ? אחרי איזה כמעט שעה עבודה עם נייר מים 1200 כואבות הידיים, אבל יותר חלק מזה, אין ! אני מקווה שעם ההיטסינק הזה נרד מתחת ל-30 המעלות !!! תחזיקו לי אצבעות, עם הוולקנו 7 אני במקסימום על 36...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-האם הקירור הרגיל שלו הוא מספיק טוב ושקט (חשוב) או שרצוי להחליף אותו ? -יש לי משחה טרמית OCZ FREEZE היא מספיק טובה לOC או שרצוי להחליף? -יש לי קירור למעבד MUGEN 2 REV.B עכשיו אני קונה מחשב חדש לOC כבד האם הקירור טוב למעבדים AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX או Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box לOC כבד ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכור למודינג.... :-\ fag? gay? מצטער, באמת ניסיתי, אחרי המודינג האחרון (צביעת מאווררים) אמרתי זהו! עד קניית חלקי המחשב החדשים (תחילת ינואר) לא עושים כלום, נותנים למחשב לנוח, מסכן, כבר חצי שנה אני מתעלל בוא... :-\ זה היה לפני חודש בערך, אפילו פחות, ומאז כל יום אני מסתכל... בודק... חושב... מה לעשות? מה לשפר? מה להוסיף??? ואז אמרתי "טוב נווו, נעשה מודינג אבל בלי להוציא כמעט כסף!" ומאז (לפני שלושה ימים) ועד היום אני תקוע, אין לי רעיון מספיק מקורי ומלהיב בכדי לממש, לעמן האמת היה לי רעיון אחד, לקחת את הפנל הקדמי היחיד שנשאר לי (כל השאר תפוסים), ולהכניס שם שני 40 מ"מ, שכבר יש לי, אבל בעיה אחת... אם מה לחתוך את הפלסטיק שהוא לא ישבר וגם יהיה מדוייק, זה פלסטיק עבה של מא…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2 Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review. There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running. Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, beca…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Everywhere I see people with amd 1700, and 2000 are running on 1800-2000 mhz or even more after they oced thier cpu. I got amd 2500 and I run on 1800mhz and its abit lame due people with lower prossecor then mine got better performance. How can I know the max mhz I can get ONLY to the proccesor? And after I know, how do I change it in the bios WITHOUT any heat probleams and stuff. PLEASE ANSWER ME IN HEBREW THANKS
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד 667MHZ. הטמפ' הנוכחית שבדקתי עכשיו לאחר מאמץ זה 49/37 יכול ליהות שהדבר הזה פוגע בביצועים של המחשב ? מה הטמפ' הנורמליות שצריכות ליהות ? ומה לעשות כדאי להוריד אותם ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי איכשו הפורום הזה קשור במארזים אז החלטתי לפנות לפה. קניתח מארז אנטק אז רציתי לחבר לאחותי את ה simbadda עם החלון, הכל הלך חלק פתאום הגעתי לחוטים של המארז (אלה שבאים מקדימה) לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי שזה לא משנה סדר\מיקום החוטים. ועכשיו המחשב לא עובד איפה אני אמור לחבר אותם ובאיזה סדר.. זה ממש דחוף כי אחותי אמורה לחזור בעוד בערך שעה, ואני עומד למות.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד לפני התקנת מערכת המים חשבתי איפה להתקין את הרדיאטור עם המאורר וכיצד להוציא את האויר החם החוצה שעד שבאה ההברקה http://photos.walla.co.il/ssddssdd כונס האורי עוד לא מכון ולא גמור מה דעתכם לבינתיים *** תוקן הלינק ***
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מעדכן תוכנה של הקרור ואיפה יש Firmware חדש ? http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler האם Corsair Link Installer RC v2-4-5110 זה תוכנת הקרור ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Brown International V8 המאורר בצד שמאל. לפי המיפרט הרעש שלו הוא 26 DBA זה רועש או שקט???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי (מנסה) אוברקלוק ויש לי נקודות ירוקות על כל המסך. מהירות התחלה 201/401 כאשר אני מעלה את המהירות ל 220/435 נקודות ובלגן בכל המסך ואחרי כמה שניות הודעת ERROR. המסך גודל (הרזולוציה) ו 16 צבעים. יש לי קרור טוב מאוד פלוס את השינוי שעון אני מבצע דרך הדריבר גירסה 41.09 אני לא מבין מה הבעיה עם יש למישהוא פיתרון בשבילי אני הודה לו מאוד. ניסיתי גם עם תוכנה ואותו דבר
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע המעבד נמצא על 2000 RPM בצורה קבועה והשליטה הידנית חדלה לעבודה.. המאוורר נורא רועש.. בחדר השינה.. מה אפשר לעשות? האם אפשר לשלוט על המאוורר בצורה תוכניתית? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס: asus v8200 ti 200 deluxe השתמשתי בתוכנה riva tuner והתוצאות: מהירות זכרון 500 (במקור 400) , מהירות ליבה 220 (במקור 175). 3dmark 2001 הציון 7403 (במקור 6547) . השאלות : 1.יש 2 אפשרויות להמהרה בתוכנה, איזה עדיפה? 2.נשארתי כל הזמן בתחום המסומן בכחול, יציאה מהתחום גורמת להופעת סימן אזהרה.האם אני יכול להאיץ גם מחוץ לתחום הכחול ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. SwiftTech Radiator 676 with dual 120mm Custom made water block Twins ה1700+ החדש מחכה לי שהאסוף אותו... והלוח, אח.. הלוח - צריך להגיע
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המאווררים האלו ששייכים לTT שקטים ומתאימים לP180 ? אופציה א' - לקחת 2 כאלו יד 2. אופציה ב' - לרכוש אחד כזה חדש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד אתמול וישר התחלתי בעבודה. יש לי זיכרונות Corsair xms pc 800 4-4-4-12 ולוח p35 Ds3L התחלתי עם קפיצה קטנה ל 3200, מתח 1.3 בבדיקה בפרימ 95, אחרי 3 דקות יש לי Error באחת מהליבות, והשנייה ממשיכה לרוץ מצויין 12 שעות. האם זה הגיוני? מה צריך לעשות כדי לתקן את זה? ועד איזה מתח אני יכול להרשות לעצמי לעלות עם מהירות של 3.2GHZ (בלי שיהיה כל סיכון) הקירור הוא V1, והטמפרטורה המקסימלית היא 45 מעלות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום בבדיקת טמפרטורת מחשב בSPEEDFAN וגם ב HWmonitor קיבלתי תוצאה של 81 מעלות כנראה על אחד החיישנים במארז. האם התוצאה הגיונית? תודה מראש, לירון
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיון הזה ננסה לעלות רעיונות שונים לבניית מערכות קירור ובכך להגיע אל הרעיון הטוב ביותר לקירור הרעיונות לא חייבים להיות מעשיים ופרקטים אלה רק לבדוק סוגי רעיונות שונים אבל מומלץ שהיו מעשיים ופרקטים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-