עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

אני מכור למודינג.... :-\ fag? gay? מצטער, באמת ניסיתי, אחרי המודינג האחרון (צביעת מאווררים) אמרתי זהו! עד קניית חלקי המחשב החדשים (תחילת ינואר) לא עושים כלום, נותנים למחשב לנוח, מסכן, כבר חצי שנה אני מתעלל בוא... :-\ זה היה לפני חודש בערך, אפילו פחות, ומאז כל יום אני מסתכל... בודק... חושב... מה לעשות? מה לשפר? מה להוסיף??? ואז אמרתי "טוב נווו, נעשה מודינג אבל בלי להוציא כמעט כסף!" ומאז (לפני שלושה ימים) ועד היום אני תקוע, אין לי רעיון מספיק מקורי ומלהיב בכדי לממש, לעמן האמת היה לי רעיון אחד, לקחת את הפנל הקדמי היחיד שנשאר לי (כל השאר תפוסים), ולהכניס שם שני 40 מ"מ, שכבר יש לי, אבל בעיה אחת... אם מה לחתוך את הפלסטיק שהוא לא ישבר וגם יהיה מדוייק, זה פלסטיק עבה של מא…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eliXir,

Everywhere I see people with amd 1700, and 2000 are running on 1800-2000 mhz or even more after they oced thier cpu. I got amd 2500 and I run on 1800mhz and its abit lame due people with lower prossecor then mine got better performance. How can I know the max mhz I can get ONLY to the proccesor? And after I know, how do I change it in the bios WITHOUT any heat probleams and stuff. PLEASE ANSWER ME IN HEBREW THANKS

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by fire15,

אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by RoNeR,

יש ברשותי את הלוח p45 neo2 של msi עם מעבד q9550 + קירור mugen2 משום מה אני לא מצליח לעבור את ה3400... יציב.. בלוח הקודם שלי עם אותה חומרה אותו זכרונות הגעתי ל3800 בקלות ויציב... מישו מכיר את הלוח ויודע מה מגביל אותו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי איכשו הפורום הזה קשור במארזים אז החלטתי לפנות לפה. קניתח מארז אנטק אז רציתי לחבר לאחותי את ה simbadda עם החלון, הכל הלך חלק פתאום הגעתי לחוטים של המארז (אלה שבאים מקדימה) לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי שזה לא משנה סדר\מיקום החוטים. ועכשיו המחשב לא עובד איפה אני אמור לחבר אותם ובאיזה סדר.. זה ממש דחוף כי אחותי אמורה לחזור בעוד בערך שעה, ואני עומד למות.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shaks,

הרי המטרה של הקירור היא לשמור שהמעבד לא ישרף אז מה זה משנה אם הוא ב10- או 100- מעלות? הוא גם ככה לא ישרף וזה ברור שקירור גז שמביא את המעבד ל10- מעלות יותר זול מאחד שמביא ל100- מעלות אז למה צריך את זה? ועוד משו מישו יכול לתת לי הסבר מפורט על התיזמונים של הזכרונות או מדריך מפורט על זה? עדיף בעברית

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by אבשה,

אני חדש בפורום ואני לא יודע מה זה OC אז אם מישהו יכול להשסביר לי בבקשה אני אשמח. ואם תמיכה תכנית זה לא המקום לשאול את זה אז אני מצטער כי פשוט לא ידעתי איפה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ב"ה שלום חברים השאלה פשוטה היא אני חושב הרבה זמן מאז קניתי תמחשב אם כדאי לי להשקיע 400 שח על הספק כח הזה http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=27&pcsid=139&p=1&pid=1224 הוא מרשים ומוצא חן בעיני ובעיקר חזק ! פשוט יש לי כבר ספק והיה גם לפני הקניה של המחשב והכל עובד לי יציב איתו אז לא כדאי לחכות שישרף הספק או משהו כזה ? או למחשב הבא שכבר ספק הזה לא יחזיק לי אותו בכלל ? כי 400 שח עדיין אפשר לקנות בהם עוד דיסק של 160GB

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by itzkoo,

מפרט: i7 4790k @ 4.4Ghz Gigabyte G1 GAMING GTX 980 4GB 16GB Kingston hyperX 1866Mhz ASUS MAXIMUS VII RANGER seasonic 650w gold x-series NZXT H440 לאחרונה עדכנתי את הBIOS ל2801 והפרופיל של המתחים התאפס לי. מכיוון שאני מפחד להתעסק במתחים ללא מדריך, אני לא מצליח למצוא מדריך ל4790k בשביל adaptive voltage. יש ברשותי עוד 2 מאווררים שבאו ביחד עם הh100 ואני חושב להתקין אותם גם. איפה כדאי להתקין אותם בשביל סירקולציה טובה? המאווררים הקדמיים והאחורי מחוברים לHUB שבא עם המארז. המשאבה מחוברת לCPU בלוח אם והמאווררים של הרדיאטור מחוברים ל chs_02 כמה דברים שאני הולך לעשות בעקבות הדיונים שקראתי פה בפורום: חיבור המשאבה ישירות לספק החלפת משחה טרמית צריך את עזרתכם ! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. מצאתי בלוק לכרטיס הנ"ל שברשותי אבל אני קצת חושש לגביו כי אין מידע תומך שישנו בלוק כלל חוץ מאוניברסלי, מישהו יכול לאשר לי שהוא מתאים?

11. Started by The_Byter,

Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. SwiftTech Radiator 676 with dual 120mm Custom made water block Twins ה1700+ החדש מחכה לי שהאסוף אותו... והלוח, אח.. הלוח - צריך להגיע

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. השאלה בכותרת !!! זה הגיע גם ל 250 ... מעניין של מה זה :s05: תודה [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, יש לי את מחשב נייד : HP Pavilion dv6-3125ej XR528EA כבר קרוב ל4 שנים. בחצי השנה האחרונה הוא התחיל ממש להתחמם, קניתי לו משטח קירור אבל זה בכל זאת לא עובר. מישהו יודע אם יש פתרון? ועוד דבר איך בודקים מה הטמפרטורה של המחשב?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sarkise,

שמעתי פה מכה אנשים שיש מה שנקרא בקבוק לחץ אוויר, שיש בתוכו אוויר דחוס וניתן לנקות בעזרתו את המחשב. השאלה שלי היא, עד כמה הוא יעיל לניקוי אבק מהמאוורריים ומהלוח אם ובמארז, ולכמה שימושים הוא מספיק. האם הוא יעיל גם לניקוי של אבק קשה שכאילו "נדבק" לכרטיסים האנכיים ? ומה תחום המחירים שלו. תודה [:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי ארטיפקטים קטנים מידי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים האם העלאת מתח יכול לגרום לפתירת הבעיה כי אני כבר חושב שהורדתי יותר מידי לכרטיס הזה הצלחתי להגיע איתו ל384/976 ותראו(מפרט) עד לאן ירדתי ועדין יש לי מידי פעם... אז חשבתי להעלות לו קצת מתח וזה יסתדר מה אתם אומרים יעבוד? אם כן בכמה להעלות(ואם תוכלו להביא לינק לVMOD)? טפמ מנוחה 33-34 מאמץ 53-56 גג - זה דרך EXEREST המעלות אצלי דרך הדרוויר של NVIDIA זה 5 מעלות יותר בכל דבר(מנוחה/מאמץ)ע

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחרונה, אני משחק יותר ויותר עם המעבד הנ"ל, אך משום מה אני תמיד "נופל" ב2.7 GHZ, ואני אשמח לקבל עזרה לפני כן, אני אתן את המפרט שלי Q6600, סטפינג G0 P35DS3R 4X1GB OCZ REV2 XTC הטמפ' סה"כ סבירות (אני עם הקירור המקורי, עד להשלמת רכיבי מע' קירור המים), אני נתתי לרכיבים תוספות מתח של 0.2 V (צ'יפסט, וזיכרון)ולמעבד המתח הוא באזור ה1.625, אך עדיין המערכת לא יציבה האם יש טעם להוסיף מתח? או שאני צריך לגשת לדברים אחרים, כגון תזמונים וכו' אשמח לקבל קונפיגורציה לשילוש הנ"ל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by kobi-50,

זה המפרט שלי.. AMD 4200 X2 Dual Core ASUS A8N-SLI PREMIUM CORSAIR 400MHZ 1GB X 2 CL3 GIL 7800GT וקראתי את המדריך באתר לא הצלחתי למצוא כלום ב bios תודה לעוזרים...

• 41 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by kaki356,

אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Monstalicious,

קיבלתי את המעבד אתמול וישר התחלתי בעבודה. יש לי זיכרונות Corsair xms pc 800 4-4-4-12 ולוח p35 Ds3L התחלתי עם קפיצה קטנה ל 3200, מתח 1.3 בבדיקה בפרימ 95, אחרי 3 דקות יש לי Error באחת מהליבות, והשנייה ממשיכה לרוץ מצויין 12 שעות. האם זה הגיוני? מה צריך לעשות כדי לתקן את זה? ועד איזה מתח אני יכול להרשות לעצמי לעלות עם מהירות של 3.2GHZ (בלי שיהיה כל סיכון) הקירור הוא V1, והטמפרטורה המקסימלית היא 45 מעלות

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום יש לי בעיה לאחר החלפת המארז שלי למארז של COMPUCASE 6A19 שכולל שני מאווררים של 120 מ"מ וגוף הקירור על המעבד הוא אורגינלי של אינטל והמעבד שלי הוא 2.8 על 800 , והלוח אם שלי הוא של ABIT IC7 והגעתי למססקנה שהדרך הבאה להוריד את הטמפ במארז היא בכך שאני צריך להוריד את הטמפ של המעבד. היום במנוחה אני עומד על 45-47 מעלות ביום קריר וכמעט 50 ביום חם ובזמן מאמץ אני מגיע בשקט ל60 מעלות ביום קריר אני מוכן להשקיע עד 400 שקל על גוף קירור כולל מאוורר אז בקשתי אליכם תציעו לי גוף קירור שיוריד לי את הטמפ למינילית???????????? עמית

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ^Z^,

אני שוקל לבנות מערכת קירור מים, אז אני בודק עלויות. אני צריך את הכי זול שאפשר, בגלל שהתקציב ממש לא מנופח. אגב, אם זה משנה, המערכת עומדת ככל הנראה לעבוד על E6300.

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כמה מאווררים אני צריך במארז? והאם ה- cooler הזה הוא טוב? Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by RT2,

שיהיה 1024, DUAL CHAN ושיהיה מעולה לOC! אני מדבר על רמות ה OCZ VX.. אני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין BH5, VX, TCCD.. לכן המלצתכם נחוצה לי.. המערכת היא, A64 3500+ Winnie @ 265*10 Asus a8n-sli deluxe Gigabyte 6600GT OC חשוב לי שהזכרון יעבוד בלפחות 275-280 FSB, ושיהיה בעל תזמונים נמוכים..(2-2-2-5 ? ) OCZ BOOSTER יתווסף לו גם כן.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by kinggil,

שלום, כפי שאתם זוכרים המעבד שלי הייה 72 מעלות לפניי ש שמתי את ה Arctic freezer 64 עכשיו המעבד עדיין לוהט והוא 50 מעלות במנוחה! היום שמתי משחה חדשה בשם arctic as5 משהו כזה ולא שינה כלום!, שום דבר לא עוזר!!, מה לעשות המעבד דפוק אולי? אגב חזרתי היום גם למאוורר הסטוק של AMD :'( בגלל ש הפריזר 64 ישב לא טוב כלכך על הלוח שלי,וגם לא קירר. אגב המעבד שלי קניתי אותו יד שניה, וכאשר קניתי אותו הוא הייה עם לוח מסוג אחר של עכשיו, כי אני החלפתי את הלוח המקורי שלו, אבל שהמעבד הייה עם הלוח המקורי הוא לא עבר את ה 40 מעלות בסופר כוח.

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.