עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כרגע אני עם spire easy strame 3 שעובד על 3900 סל"ד - דיי שקט.. חמוד מאוד, סקסי אבל המעבד שלי כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת, סלרון 2.4 במנוחה על 45 מעלות, בעבודה על 55 מעלות. ללא מזגן עם מזגן, 5 מעלות פחות במנוחה וגם בעבודה. הציעו לי על tt spark7 שעובד על 6000 סל"ד השאלה שלי היא, האם הכסף שווה ? (אני לא מיליונר..) האם הוא יראה תוצאות תאחלס?, יתן שיפור מספק? האם ההרכבה שלו קלה?- מה קורה עם משחה טרמית, צריך למרוח לבד? מסופק עם המוצר? על האיזי סטרים 3 היה ריבוע (על הסטיק) של משחה טרמית ככה שלא הייתי צריך למרוח כלום... ובכלל מי שיש לו את הספרק7 או שיצא לו לעבוד, להרכיב אותו. מוזמן לתת עליו ביקורת בכל נושא שהוא ומי שממליץ על קירור אחר, גם כן מוזמן לשפוך ----------------…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק לE6300 שלי עכשיו יש את הMUGEN 2 שממש מומלץ -האם יש אפשרויות נוספות? -אני קונה בKSP ויש להם דגם Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 עכשיו ראיתי שיש סוגים שונים של הMUGEN2 מה ההבדלים -בדגם של KSP יש רשום 1156/s1366 מה זה אומר ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by XMB,

ניסיתי עכשיו לעשות לו OC הגעתי ל333 מפרט ראו בצד הזיכרונות הם לא אלו שמגבילים (ראה מפרט בצד) ניסיתי לעלות ל350 , אבל הכל עולה עד שזה מגיע לוינדוס כשזה בא להטעין וינדוס המסך מתכבה וזהו שלום על ישראל המעלות על 40 במאמץ , 30 ברגיל קירור סטוק גם עם הקטנת המכפלה של הזיכרונות זה לא פועל יש רעיונות? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

הרכבתי לי מערכת חדשה ורציתי לדעת מהם הטמפטורות של המעבד i7 950 שיש ברשותכם על מנת להשוות האם הטמפ' שלי סבירות טמפ' המעבד שלי ב Idle הינם 37-40 וב LOAD הינם 56-57

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Amit_Alcobi,

אני מחפש קירור פאסיבי (שקט לגמרי) למעבד P4 2.8. וגם אני מחפש ספק כח עם קירור פאסיבי. אני לא מתכוון לעשות שום אוברקולוקין למעבד. אגב אין לי שום מאוורר במארז חוץ מהמאווררים של המעבד ושל הספק. אז רציתי לדעת אם לא תיהיה בעיה של קירור אם אני אשתמש בקירור פאסיבי בלבד.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש אינסוף אפשרויות הביעו את דעותיכם .....

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אתמול קיבלתי את הפריזר 7 פרו שלי ... אחלה קירור שקט ועושה תעבודה כמו שצריך הוריד לי 10 מעלות מהקירור סטוק. קירור שקט וזול רק 148 שקל בלמיר. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by manenbu,

שלום, קניתי AMD Phenom II x4 965 חדש וחיברתי אליו Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2. הטמפ' ב idle נעה בין 39 ל-43 (ע"פ hwmonitor). בעומס של Prime 95 על 4 ליבות הטמפ' מגיעה ל-70 מעלות תוך שניות (ופחדתי לראות לאן זה יגיע בסוף). חשבתי שאולי שמתי את ההיטסינק לא נכון, אז הורדתי אותו ועל הדרך החלפתי את הגריז שהגיע עם הקירור עם AS5 (ניקיתי הכל עם אצטון כמו שצריך). זה לא עזר. לא משנה אם המארז סגור או פתוח (ניסיתי לעשות אויר עם מייבש שיער בשביל לראות אם זה בעיה של אוורור על המארז, וזה לא משפיע). מיותר לציין שהמעבד בלי אוברקלוק בכלל. מה עושים? או שאני סתם פרנואיד וזאת טמפרטורה תקינה?[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 20:36:16 עוד כמה דברים שאולי יהיו מעניינים:לוח אם gigabyte ma785g…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by RenTex,

מערכת המחשב שאני מבצע את ה OC עליה : E8400 Abit IP35-E Corsair xms2 cl5 800 mhz 2gb thermalright 120 ex. 2XZALMAN F3 ייצבתי אותו על 3.8 : 9X422=3800 Vcore : 1.3050v DDR2 Vol. : 1.9v MCH : 1.290V ICH : 1.5V CPU GTLREF 63.0% טמפ' במאמץ : (הכי הרבה) 49\39 מעלות מחר אני יחליף משכה טרמית, מיהרתי לשים אז כנראה לא שמתי טוב ... אני ינסה לרדת במתח למעבד עקב העליה לגשר הצפוני ...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, אני אשמח לקבל המלצה לקולר שקט עבור מעבד AMD Phenom II X4 955, מדובר על מעבד עבור תושבת AM3. המחשב נמצא בחדר שינה ונשאר לפעמים דלוק בלילה ולכן יש חשיבות רבה לשקט. אין תכנון ל- OC, מדובר במחשב שמשמש לדברים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ואופיס. התקציב הוא עד 150 שקלים. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? ומה ההבדל בין הקירורים שכתבתי למעל…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shlomi2003,

אני רוצה לקנות מאורר שקט עשיתי כבר OC ל3200 יש לי AMD 2500 יש יל ולקנו 10 שעושה מלא רעש וזה ממש מעצבן לקחת את VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD הוא טוב מבחינת ביצועים כסף הוא שווה בכלל ?אבל הכי חשוב הוא שקט ואם הוא יותר טוב מי ה ולקנו 10

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dan9,

הי יש לי Q6600 איזה קירור עדיף לי?? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5237

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by kaki356,

אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Friedman,

צריך חוות דעת דחופה, מה מומלץ ה Zalman CNPS7000B או הביג טייפון

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מנסה לברר מה הטווח הבטוח/אופטמאלי של מעבדי 7800X/7820X תחת אוברקלוק,אני יודע שהtj max הוא 100C (או 105C),אני יודע שכל אחד ירגיש בטוח בטווח אחר, אבל רציתי לדעת מה דעתכם? האם למשל להישאר מתחת ל 80C לאחר אוברקלוק זה טווח אופטימאלי?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. איזה קירור יכול להתאים למפרט כמו שלי? (המפרט בצד <) לפי דעתי צריך להשים קירור לכרטיס מסך כי הוא דרוש לו מערכת קירור.. אשמח לתגובות והמלצות .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הוצאתי ים כסף על הקירור והדברים מסביב ורציתי לדעת עם הטמפ" סבבה??? ד.א מי שרצה לדעת על השקט של האורורה אני חייב לציין שאין הבדל ברעש אם הוא דלוק או כבוי זה לא יאמן הוא ממש חרישי וגם את הטוניק לא שומעים כאילו הוא לא שם בכלל... אז מה אתם אומרים....? ה.מ הוא X1950PRO והל.אם הוא gigabyte p35 ds3r Temperatures Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 26 °C (79 °F) CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) CPU #1 / Core #3 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #4 40 °C (104 °F) GPU 47 °C (117 °F) GPU Ambient 42 °C (108 °F) WDC WD3200AAKS-00SBA0 35 °C (95 °F)

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אוקיי, אז ככה, לאחר 8 שנים שאני קורא בתחום, ועוד לא יצא לי לעשות אוברקלוק למעבד בעצמי, החלטתי שזה הזמן, שכן מכונת המשחקים שבניתי לפני שנה וחצי (ראה מפרט) הפכה לעגלה ממצועת. מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ VENICE CORE BW-E6 ABIT KN8 ULTRA TWINMOS 512MB DDR400 CL2.5 פעמיים ביוס: AWARD PHOENIX מה שעשיתי זה: ביטלתי את הCOOL N QUIET SPREAD SPECTRUM ו CPU THERMAL TROTTLING לא היה לי בBIOS. שמתי SHOTDOWN TEMPERATURE על 58 MEM DIVIDER לא היה לי בBIOS (וואט דה פאק?) CPC שמתי על 1 ENABLE DRAM BANK INTERLEAE עשיתי ENABLE PCI-E פשוט השארתי על 100MHZ, אין לי שום אפשרות LOCK שם... עכשיו, אפילו אם אני מעלה את ערך הFSB בMHZ בודד, המחשב לא מגיע לשלב הPOST ואני צריך לאפס את הCMOS…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לשאול לגביי מתחים למעבד Q9550 התדר המקורי הוא 2.83 ואני היום ב3.4 ורציתי לדעת מה יותר בריא מבחינת מתחים. שהגדרתי בלוח מתח מעבד על AUTO אז הוא נתן לי 1.36 האם זה גבוה או שזה בסדר? וששמתי על NORMAL הוא נתן לי מתח של 1.28 על מה כדאי יותר לשים את המתח? בשני המצבים המערכת יציבה. ושאלה נוספת ברגע שאני עובר בטיפה את 3.4 אני עם ווינדוס 10 הוא נותן לי שגיאה ולא עולה האם יש לזה פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Kenny,

יש לי כאן בעיה... ניסו לעזור לי כמה , וזה לא ממש הלך.. אני לא מצליח להגיע למהירות באס נורמלית אפילו... יש לי : 8rda+ amd 1700 0.13 jiuhb0203 512mb Winbond BH-5 400\3200 475W Hec ברגע שאני מגיע לבאס בסביבות של ה 170 ומעלה.. עם מכפלה נורמלית.. המחשב לא יציב... פחות או יותר ב 1800 מגה הרץ ומעלה.. אפילו שהוא מגיע למקסימום 38 מעלות גם במאמץ.. הוא לא יציב.. כרגע שאני על 1750 מגה הרץ , 167 ו 10.5 המחשב יציב.. כרגע לפחות. אבל בבאס קצת יותר גבוהה. או אפילו באס נמוך ומכפלה גבוהה המחשב פשוט לא יציב.. שאני מריץ את 3dmark2001 הוא יוצא החוצה אחרי כמה דקות.. פשוט קופץ לווינדוס.. (עכשיו הוא לא עושה את זה) הקירור שלי זה : Vantec aeroflow + arctic silver 3 הטמפרטורות יחסית מאוד נמוכות…

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by SiLeNt B0B,

שלום אני יודע שיש המלצות ומדריכים איך לקרר אבל זה פשוט ממש מוגזם הטמפ אצלי אז אני לא יודע איזה בדיוק דרך קירור לבחור בבקשה תמליצו לי מה הכי טוב פה האם רק לנקות אותו יעזור או שצריך גם מאוורר נוסף או מה צריך??

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים