עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lol_minbet,

אני באמצע המהרת הHD4850 של ספיר עם קירור AC TWIN TURBO, מבוצע באמצעות RIVATUNER עדכני. טמפ' הכרטיס לפני OC מהירות ליבה 625 וזיכרון 993 IDLE - 40c MAX - 50c עם OC של 725 לליבה ו1100 לזיכרון IDLE - 42c MAX - 55c היציבות נבדקה עם כמה שעות משחק בcrysis וworld in conflict כמובן גם הרצת סיבוב 5 בדיקות ב3DMARK06 והכרטיס מקבל ציון ממוצע באזור 13700 נק' +- עכשיו הצלחתי להעלות עוד 70 MHZ לזיכרון, וכשאני מנסה להעלות בעוד 10~ MHZ לליבה כבר מתחילות להופיע טקסטורות קרועות כאלה באמצע הבנצ'מרק, לא קיבלתי ריסט או משהו האם לדעתכם הגעתי לגבול או שאפשר לגרד עוד? התוספת מהירות לזיכרון לא כ"כ משפיעה בבנצ' ועוד שאלה, הבעיות תצוגה זה בעצם סימן שהגברה נוספת עלולה לפגוע בכרטיס? או שבטוח בנתיים כי …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה להזמין מהחנות SKYPC.co.il מחשב HTPC מבוסס i3. אפשר המלצה לקירור למעבד, שיהיה שקט, בתקציב 100-150 ש"ח? המארז המיועד הוא ANTEK NSK 2480 תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. המחשב קופא כשאני משחק במשחקים, משהו עם גראפיקה די עלובה האמת, אני לא בטוח מה זה CPU בכל מקרה בEVEREST זה מראה שזה על משהו כמו 60-70 אחרי/בזמן המשחק, לא ניסיתי בזמן עומס גדול אבל אני מניח שאותו דבר יקרה, פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shaks,

יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by haKo$,

בדקתי בכמה אתרים את הביקורות עליו ונכתב שהוא ממש מומלץ, העיניין הוא האם למשהו יש נסיון איתו והאם הוא שווה את ההשקעה.. יש לציין שיש לי מעבד Q6600 B3 ואני מתכוון לעשות OC למחשב ואני רוצה להגיע ממהירות 2.4 ל-3HZ, ועוד דבר יש לי מארז soprano האם הוא מפסיק גדול שV1 יכנס לתוכו?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nas,

there we go

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by אוקיי,

יש לי מעבד פנטיום 2 , 333. אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק כדי לקבל מהירות של 450 בקירוב ע"מ שאני אוכל לראות סרטי DIVX על המחשב הזה. כיצד אני עושה את זה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. תשתדלו להיות איתי ההודעה קצת ארוכה ואני מתנצל מראש על שגיאות כתיב אחרי יותר משנתיים עם אותו מערך קירור החלטתי שנמאס לי שהמאוורים שלי עושים כול כך הרבה רעש ולא מצליחים לקרר את המערכת שלי בצורה מספקת. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 quad 2.83 q9550 לוח אם: Asus p5q-e זיכרון: DDR2 ocz platinum 4gb 1066Mhz dual channel כרטיס מסך: Sapphire ATi Radeon 4870 1GB הארד דיסק: samsung 750gb 32m ספק: Antec NeoPower Blue 650W . מארז: COOLER MASTER CM690 כמו שאתם רואים יש לי שתי רכיבים בעייתים שידועים כיצרני חום לא קטנים, המעבד והכרטיס מסך שלי. ברגע זה המעבד עומד על40 מעלות והכרטיס מסך על 77 מעלות, תזכרו שמדובר בסוג של חורף והחדר שלי לא מחומם. כרגע מותקנים לי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by הדוד משה,

פשוט שוכב פה איזה מאוורר אחד כזה, וחשבתי אולי... "לשלב" אותו במארז תוך הפעלת לחץ פיזי מתון אני לא אעשה זאת אם הוא סתם ישב שם ליופי, כמובן. יש סיבה להשתמש בדבר כזה בכלל? הוא דוחף אוויר כראוי?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by איש מטורף,

מהו טווח הסטיה המותר במסילות ה12V, 5V ו- 3.3V? ושאלה נוספת: למה בחיבור הסאטה שקיבלתי עם הספק יש חמישה חוטים - הרגילים, וחוט נוסף כתום שאיני מבין למה הוא משמש?

11. Started by yot,

שלום, בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב שלי. בהתחלה מאוד קציתי Dragon Tower אבל התברר לי שהמארז מגיע ללא ספק, וספק עולה עוד 100 שקלים לכן ירדתי מהעניין. שמתי עין על המארז הזה מישהו מכיר אותו? אם למישהו יש אותו, אני מעוניין לדעת איך היתה ההתקנה של המחשב במארז, ואיך המארז עצמו.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק לE6300 שלי עכשיו יש את הMUGEN 2 שממש מומלץ -האם יש אפשרויות נוספות? -אני קונה בKSP ויש להם דגם Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 עכשיו ראיתי שיש סוגים שונים של הMUGEN2 מה ההבדלים -בדגם של KSP יש רשום 1156/s1366 מה זה אומר ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לשאול לגביי מתחים למעבד Q9550 התדר המקורי הוא 2.83 ואני היום ב3.4 ורציתי לדעת מה יותר בריא מבחינת מתחים. שהגדרתי בלוח מתח מעבד על AUTO אז הוא נתן לי 1.36 האם זה גבוה או שזה בסדר? וששמתי על NORMAL הוא נתן לי מתח של 1.28 על מה כדאי יותר לשים את המתח? בשני המצבים המערכת יציבה. ושאלה נוספת ברגע שאני עובר בטיפה את 3.4 אני עם ווינדוס 10 הוא נותן לי שגיאה ולא עולה האם יש לזה פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מה אתם אומרים על זה הוצאתי את המחשב מ250 FSB כי היה נראה לי שהוא מתחמם יותר מידי. כרגע הוא בלי OC עם התוצאות האלה .............. המארז עם מאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר ואופציה לאחד מקדימה שמכניס (יש לי כבר הכנה עם מסנן ;D) המעבד עם קירור מקורי של אינטל. ניקיתי לא מזמן אבק וסידרתי חוטים. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MuGi,

חשבתי על זה קצת. ובעיקרון לדעתי אפשר לנתק מאורר מאובק מהמערכת לשטוף במים לדאוג שיתיבש טוב ולהחזיר למערכת.. אני לא רוצה סיבה למה זה יכול לעשות בעיות.. מה אתם חושבים? אם אני אראה פה מספיק אנשים שחושבים כמוני אני אתרום מאורר מאיזה מחשב ישן שפירקתי למטרת הניסוי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by bartes,

שלום רב! אני חדש פה בפורום וברצוני לדעת איזה גוף קירור אתם הכי ממליצים לי לאינטל 2.4 פרסקוט עד 200 ש"ח. אם אפשר קישורים זה יהיה מצויין.. ושאלה נוספת האם למעבד שיש לי, אפשר לעשות אובר קלוק, כי אמרו לי שלאינטל אי אפשר לעשות.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Amit_Alcobi,

אני מחפש קירור פאסיבי (שקט לגמרי) למעבד P4 2.8. וגם אני מחפש ספק כח עם קירור פאסיבי. אני לא מתכוון לעשות שום אוברקולוקין למעבד. אגב אין לי שום מאוורר במארז חוץ מהמאווררים של המעבד ושל הספק. אז רציתי לדעת אם לא תיהיה בעיה של קירור אם אני אשתמש בקירור פאסיבי בלבד.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by TheWizard,

עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. משהו קנה שם פעם מאוורר 120 ממ גנריק? אם כן כמה עלה והאם הוא Dual BallBearing??

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם האמת היא שאני צריך 2 מאווררים של 120 שיהיו שקטים וחזקים (ל-OC חזק) ועדיף ללא לדים תודה מראש

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by CyberBot,

יש לי כרגע את הקירור הנל antec h2o khuler 920 עם מעבד 1156( i5 760 ) אני מתכנן בזמן הקרוב שדרוג ל i7 4790k ולוח MSI Z97 GAMING 5/3 עדיין לא החלטתי בידוק איזה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=338 הוא בא עם קירור שונה (לא כמו פעם עם המאוורר האדום) זאת לא גרסת VAPORX או משהו כזה אני ניכנס לMSI AFTERBURNER מבטל את נעילת המתח דרך ההגדרות של התוכנה ועדיין המתח והSHADER CLOCK נעולים לי. הייתי בטוח שהגרסה הזאת באה אםאפשרות לשינוי מתחים.. יש דרך אחרת לשנות את המתח? אוש אולי לא פעלתי נכון לפי המדריך שיש בפורום?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by XMB,

אהלן, מעוניין לבצע OC למעבד 2500K, רציתי לקבל בבקשה המלצות לקירור עד $60. אני גר בארה"ב ומעדיף לקנות מאחת החנויות הללו: (לוח אם P67 של ASUS או ג'גיבייט צריך לקבל מחר): www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com *חשוב שהקירור יהיה שקט, לא ברמה של קירור פסיבי אבל שלא יהיה טרקטור. נ.ב רציתי לשאול אם תהיה בעיה עם המיקום של הקירור והזיכונות? רכשתי זיכרונות G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) יש לי מארז CM690 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by hck,

היי! בניתי מערכת קירור מים קטנה (ביעוץ של The Byter), להלן התמונות. כמו כן לגבי הOC הנוכחי שביצעתי עם המערכת הזאת ניתן לראות כאן כמה הסברים: הרדיאטור הוא תרומה של חבר מקטנוע ישן ששבק חיים. המידות שלו (לפי המאווררים) 160 מ"מ על 240 מ"מ. הוא זה שעשה לי את כל הבלגן במארז מכיוון שהפיות שלו (התחתונה בעיקר) פונות לכיוונים (מעצבנים) שהפריעו לסדר של הצינורות. המאוורים שלו הם 6 מאווררים ג'נרים (60 ש"ח) גם בגלל המחיר וגם בגלל שהם ממש שקטים. המשאבה היא EMP 12V תודה לThe Byter. צנרת פשוטה (2 ש"ח למטר) ברובה חוץ מהחיבור של הרדיאטור ששם יש כיפוף רציני אז רכשתי צנרת גמישה ביותר ב10 ש"ח למטר. בלוק קירור של Danger Den - תודה לדובים על האספקה המהירה (48 שעות וזה היה אצלי בבית!) מ…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים