אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לבנות את הסיפור הזה http://www.twistedmods.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=184&page=5 יש מצב להפעיל את זה גם מחוץ לwinamp?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לתת לי ירידות FPS רציניות במשחק GTV IV. אני חושש כי הירידות הללו נובעות מההתחממות של המחשב בזמן האחרון בתוך המשחק. חשוב לציין שאני לא מאמץ אותו יתר על המידע בהגדרות המשחק וכי הוא בכל זאת רותח. אני חושב שהמאווררים ככל הנראה לא מספיקים. נ.ב, המחשב נקי, חשבתי שהבעיה בגלל האבק אבל לא. מפרט: מעבד INTEL E8400 כ.מסך: ZOTAC GTX 260 מארז: CM 690 ראיתי שהאתר מציע תוכנות לבקרה ובדיקה של טמפרטורה אבל אני לא מבין בזה ממש אז אשמח אם תוכלו לתת לי את שם התוכנות, אני אוריד ואתקין ואגיד לכם מה התוצאות, במידה ויש צורך בקניית מאווררים אשמח לשמוע הצעות בקיצור, יש לי על המעבד מאוורר של AC Alpine 7 ובמארז קיימים המאווררים המקוריים שלו (ללא שינו…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה הגיע אליי לא מזמן עם Xbox 360 אשר חווה RRod, תיקנתי לו אותו בעזרת אקדח חום. המכשיר כרגע פועל בלי בעיה, אך ההיטסינק של ה-GPU בוער עד כדי כך שבעייתי לגעת בו יותר מכמה שניות. האם ניתן לשפצר איזה מאוורר על העניין הזה? איזה? אני מניח שמשהו כמו 40 מ"מ יתאים השאלה היא איך לבצע את זה הן מבחינת מתחים והן מבחינת ההרכבה הפיזית על ההיטסינק. מצורפת תמונה של ההיטסינק הבעייתי: תודה. נ.ב בטעות נשלח באלקרוניקה ומודינג, נא להעביר לאוברקלוקינג.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Die Temp" "Ambient" "Delta" "C/W" " אממ.. מה זה בידיוק אומר ? ??? ודרך אגב.. עדכון בקשר לפרוייקט שלי .. התוכנית מוכנה , אני צריך להזמין רדיאטור ומשאבה.. וברגע שהמחשב יגיע אני יקח מידות מדויקות ויתחיל בהכנה :] אם אני ימצא סורק אני יביא לכם סרטוט של הגוף קירור למעבד .. אני חייב להגיד שהתכנון כולו שלי והוא פשוט גאוני 8)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב, שכשיש עליו קצת עומס (כמעט הכל, אבל לא אינטרנט) אז הוא נתקע. זה יכול לקחת לו בין דקת לכמה שעות, אבל הוא נתקע... לפי מה שהבנתי, זה יכול להיות הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או שזאת בעייה באיורור. אם זאת בעייה באיורור, אז הייתי רוצה שתמליצו לי על דרך לארוורר את המחשב שלי (איזה סוג של איורור, אפילו אם זה אומר לקנות מארז חדש). יש לי WINDOWS XP, 256 RAM וAMD 1200 (אני לא זוכר פירוט מדוייק) והכרטיס מסך שלי הוא GeForce 2 100/200 MX 32MB.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא אוברקלוקר מנוסה אבל אם מה שלמדתי האצתי את המעבד ל4.5 GHZ בצורה יציבה ומי שרוצה ממליץ את ההגדרות שלי המערכת שלי (שדרגתי לא ממזמן) Intel i5 4670K (מעבד) MSI Z87 GD65 (לוח אם) arctic freezer xtreme rev.2 (קירור אוויר למעבד) 16GB RAM 1600HZ (ראם) gtx660 oc של gigabyte (כרטיס מסך) 1Tכונן כשיח 550W ספק פשוט בן 5 האצתי למהירות ליבה של 4.5 ואת הולטים העלתי ל 1.220 אני משאר שאני יכול להעולת עוד ל4.6-7 או אפילו יותר אבל זה אומר להעלות את הולטים ולא בה לי לקנות חלקים חדשים בזמן הקרוב... אני חושב ש4.5 זה יפה 32% יותר ממה שקניתי AIDA64 OVERCLOCK stability test או בשם היותר מוכר stress test תגידו מה דעתכם
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה יכול להרוס את הכרטיס?? תודה למי שעוזר
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=219
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה (?) קניתי מחשב שאמור לשמש אותי גם כ HTPC. המפרט מימין. למרות שהשקעתי סכום לא מבוטל במארז וקירור CPU איכותיים יחסית המחשב מרעיש כמו טרקטור D9 שהורס בית של מבוקש בעזה. נראה לי שהמאוררים של המארז הכי מרעישים. גם ה BT לא פראייר ומייצר לא מעט רעש (21Db, עלק...). ה PSU נראה לי סביר, והכרטיס מסך לא מורגש כמעט. הטמפרטורות במנוחה: CPU 41C MB 35C GPU 52C השאלות: 1. המלצות כלליות להשקטה. רצוי בלי להוציא עוד כסף (מאוררים שקטים יותר, פוטנציומטרים , ושאר ירקות). 2. מאחר שכמו רובינו, אני מניח, גם המחשב שלי רוב היום מוריד קבצים מהאינטרנט, אין שום סיבה בעולם שהרכיבים יעבדו בקצב שעון רגיל. האם יש תוכנה שמסוגלת לבצע שינויים דינאמיים של מהירויות השעון (אוטמטיים ו/או ידניים)? לצער…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז הזה: http://www.virtual-hideout.net/reviews/xoxide_enermax_server_tower/index.shtml אשר בארצנו עולה כ498 שקלים~. בבניתו הוא דומה מאוד ואולי אפילו מעתק של הTT Xaser תוכלו לראות זאת גם לפי החלון שעשו לו בדלת. אני חושב שזה מארז ששווה את כספו כי אין הרבה כאלה במחיר כזה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! סוף סוף קיבלתי סטרייקר חדש (לישן מת הNB). ניסיתי לעשות אוברקלוק בדיוק עם אותם ההגדרות כמו שבלוח הישן אבל אני מקבל את הדבר הבא: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF80001CA62B9 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 256_1 זה מופיע אחרי מסך כחול כשהוינדוס עלה. יש מושג למישו מזה? ועוד דבר... את ההגדרות לא הוצאתי משום פרופייל שמור אלה הכנסתי אותם ידני, כך שזה לא יכול להיות הבעיה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם amd 3000 venice, ומארז- ANTEC SLK3800B 400W. מישהו יכול להמליץ על קירור נחמד למעבד שיהיה שקט וגם יתן ביצועים סבירים לOC קל? עד 100 ש"ח.... עשיתי חיפושים בפורום והדבר היחיד שמצאתי זה ה igloo light..... תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםם.. הקיץ בא ונעשה יותר חם.. ואני מרגיש את ההתחממות של הכרטיס... מישהו מכיר קירור מעולה לכרטיס מסך כפול ליבה?? אולי אפילו קירור מיים...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/bead2216/2600.JPG נו מה אתם אומרים שאני יחליף את ההארד דיסק והכרטיס מסך מ: maxtor 5400 20g riva tnt m64 ל: WD 8 cach 40 g radeon 9000pro אני יגיע ליותר?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי מלפני חודשיים וחצי מעבד E6300 בא עם קירור של SPIRE. עכשיו שמתי לב שהטמפרטורה שלו לא במאמץ עומדת על 53-54. יש לי מארז של HEC. והתמונה שלמטה^^ זה לאחר ששמתי מאוורר של 8 ס"מ במקום הטורבינה שיש לי על הדלת של המארז. ובנוסף שמתי מול הרשתית הזאת של המאוורר שעל הדלת מאוור גדול כאילו מאוור רגיל של החדר חח בשיא הכח שיכניס רוח קרה לשם. הטמפרטורה ירדה במעט ותראו מה מצב הטמפרטורה: כמובן שאני לא הולך עכשיו להשאיר את המאוורר הגדול הזה מול המחשב, אז מה דעתכם? צריך לקנות קירור חדש? או שמה שיש כרגע זה נורמלי..? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי עשיתי OC לכרטיס מסך 7900GTX OC ממש עלוב עליתי מ1640\670 ל-1772\685 את הOC אני עשיתי גם עם ATITOOL וגם דרך הדרייבר של NVIDIA ושאני עושה RESTART למחשב הכל מתאפס להגדרות יצרן, מישהו יודע למה? והאם יש דרך להמשיך את הOC הזה (ע"י הוספת מתח) כי מבחינת טמפ אני מגיע מקסימום ל60, ואם כן איפוא אני עושה את זה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור, אני גר בפתח תקווה, בן 22 ואני מחפש מישהו בעל ניסיון ומבין עניין בOC שיבצע במחשב שלי למעבד ולכרטיס מסך בתשלום. איני מעוניין לנסות לבד, קראתי מדריכים, ראיתי סרטונים, אך עדיין אני חושב שאין לי את הביטחון והידע הדרוש ואיני מוכן לסכן את חומרת המחשב שלי כשאני במצב הזה, ולכן אני מוכן לשלם לאדם שיגיע ויעזור לי עם זה. חומרת המחשב היא: מעבד - I7 4770K קירור נוזלי למעבד - Corsair Hydro H55 לוח אם - MSI Z87-G45 Gaming כרטיס מסך - MSI GTX 980 Gaming זיכרונות: 4GBX2 Crusial Ballistix Elite ספק כוח: Seasonic 750W +80 GOLD
-
- 19 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות את המעבד CORE 2 DUO E7200 אני לא מתכוון לעשות OC והוא גם לא ישמש למשחקים,אלא רק לפוטושופ,תכנות במטלב,אינטרנט וסרטים המטרה היחידה של המאוורר של המעבד זה שיהיה שקט האם יש גוף קירור/מאוורר שבמחיר נמוך יתן לי הבדל משמעותי לעומת הרעש של המאוורר שבא עם המעבד?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הגיע ה 9800GT XXT החדש שלי המערכת שלי : PD 930 3.0 MSI 945P NEO 2G DDR התוצאה ב 3DMARK06 היא 6831 מה דעתכם?? הבדיקה ברזולציה של 1680X1050 תודהה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד פשוט 800 מגהרץ. רוצה להגיע ל1333, או 1066... לא יכול, בשניהם הוא לא יציב, ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.40 או ל1.35 ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ל 2.090 כלום לא עוזר, המעבד מסרב לעבוד בכזה FSB.... מבקש עזרה, נואש!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/japan/products_n/clooer/Liquid/bigice/CL-W0085.htm מדובר בשילוב בין קירור-אוויר מבוסס היטפייפס לקירור-מים. המפלצת שוקלת 874 גרם, 61 גרם יותר מביג-טייפון.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: E6600 P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 800MHZ LIBERTY 620W קירור מים כרגע אני עומד על 3400MHZ במתח של 1.4625. ה-OC הזה מספיק לי אולם מידי פעם יש לי נפילות של המחשב,יש לי מערכת קירור מים אבל הטמפ' במאמץ עם TAT מגיעה עד ל-70. בתיזמוני זכרונות לא נגעתי,על כמה לשים אותם ?
-
- 19 תגובות
- 830 צפיות
-