אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת קירור מים של טרמלטק (טאי צ'י) אם אני יחליף את הבלוק והמשאבה לכאלו של Swiftech זה ישפר את המערכת ?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות על הקירור של הזלמן לכרטיס מסך הדגם- Zalman fv700 alcu מה כדאי ללכת יותר על הזלמן או הסילנסר ? למישהו יש את הזלמן ויכל להביע דעה עליו? תודה, עידן
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש). עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא ובום המחשב עושה ריסט לעצמו והכל עולה מחד…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
Vantec SPECTRUM FAN CARD פירוט: Outline Dimension: 195x92x20mm Fan size: 70x70x15mm Voltage: 7 ~ 12v Power: 9W Speed: 2400 ~ 4000 RPM Airflow: 17.73 ~ 29.54 CFM Current: 0.327A ~ 0.750A Noise: 25~36.64 dBA Bearing Type: Ball Bearing Life: 50,000 hrs Weight: 300g 80 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=6207 המוצר הזה טוב ושווה קניה? או סתם מציאה? -- ושאלה לא קשורה - באיזה פורום אני צריך לשאול על ספקים?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי בניתי מסך lcd שהוצאתי מאיזה מילון אלקטרוני. חיברתי אותו לפי ההוראות באתר והוא אכן עובד (תמונות ברגע שאני יחבר אותו לאיזה מעמד) עכשיו יש כמה בעיות: 1)המסך אמור לתמוך בעברית אך כאשר אני כותב בעברית באחת מהתוכנות מופיע על המסך ערבית 2)שאני מגדיר באחת התוכנות מסך לוווינאפ לא מופיע כלום (בקריסטל פרונז מופיע e11) יש לי ווינאמפ 3 אם זה משנה 3)אני לא יודע אם יש לו תאורה אחורית כלומר, יש לו 16 חיבורים מאחורה אבל במילון לא הייתה לו תאורה כמו כן יש עוד שני חיבורים של k ו a
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. עם עשיתי אוברקלוק לQ6600 מ2.4GHz ל3.3 והטמפ' במנוחה בסביבות ה35.. זה יכול להרוס את המעבד? ואני מדבר גם לאורך זמן.. גם בעוד שנתיים נגיד? שאלה שנייה.. קניתי עכשיו משחה תרמית.. הכמות שם אמורה להספיק ליותר מפעם אחת.. ברגע שאני פותח את זה ומשתמש.. את מה שנשאר אני יכול לשמור או שזה מתקלקל? תודה רבה ;]
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הקירור על ה-9800SE שלי דיי גוסס ואני מעוניין להחליף אותו בקרור איכותי ושקט. הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ולא מאכזב אפילו במשחקים כבדים מאוד במונחים של היום, ועל מנת להעניק לו עוד כמה שנים טובות, אני מעוניין בקירור אמין שישמור עליו קריר גם בתקופות לא נעימות שמתקרבות אלינו.... חשוב שהוא יהייה שקט, וזול עד כמה שאפשר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 256*2 של princton במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אני רוצה להחליף לזכרונות יותר טובים איזה חברה יש יותר טובה מ kingston ואיזה חברה יותר טובה מהחברה שיותר טובה מקינגסטון כאילו תעשו לי רשימה של איזה 5 חברות של זיכרונות שיותר טובים מ kingston אני מוכן להשקיע עד 400 ש"ח שידרוג ומי שמכיר את החברה major יש להם זיכרונות טובים?
-
- 16 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות OC - חדש בתחום, אבל אני לא יודע אם המפרט שלי מתאים לכך... יש לי את המחשב הבא- amd athlon 64 3700+ san diego Gigabyte k8n sli (לא בטוח אם הלוח שלי מתאים לOC). 6600 gt 128 mb 512ddr 400 kingston מארז וספק 400 ג'נרי אני רוצה לעשות OC למחשב שלי, אבל בשביל כך אני צריך להחליף את המארז והספק ללא ג'נריים. האם המפרט שלי מתאים לOC? (ולכמה מהירות אני יכול להגיע במעבד שלי?) תודה...
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום,יש לי מספר בעיות בכמה משחקים ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותם. המחשב שלי זה: E2160 1GB 533MHZ 7600GS הבעיות: 1) קניתי לא מזמן את דום 3,ולפעמים באמצע המשחק המשחק נסגר והמחשב חוזר לשולחן העבודה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? 2) כאשר אני מגיע באנריל 3 לדף ה"PRESS ANY KEY " המחשב נמצא באיטיות מטורפת ואחר כך נתקע. מה אפשר לעשות? 3) כאשר אני משחק פוסטל 2,המשחק מקרוטע מאוד ופשוט לא עובד. לאבא שלי יש: פנטיום 4 FX5200 512MB והמשחק עובד נהדר. איך זה יכול להיות? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עושה כרגע OC למשחב של אחי מעבד Q6600 B3 לוח ASUS P5N-E SLI זיכרון 2X2GB G.SKILL 800MHZ HK קירור NINJA הענק הזה לפני יותר משנה שקניתי את זה בחרתי בחלקים לOC(חוץ מלוח אף כי לא היה משהו אחר במלאי) מה המתח שצריך כדי להריץ בסבבה על 3GHZ מכפלה 9 באס 333MHZ? הזיכרונות לא מגבילים אותי ואני מישתמש במחלקים תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd athlon xp 2400+ מתי שהוא לא מתאמץ אז הוא בין 45 ל-47 מעלות ומתי שהוא מתאמץ הוא בין 51 ל-53 והמהירות של המאוורר היא בין 4300 ל-4450* * מה שמפריע לי זה הרעש וגם הרבה אמרו לי שזה לא טוב תמליצו לי על משהו טוב בשביל לקרר את זה זה הלוח אם שלי (הוא דגם ישן) http://www.ecsusa.com/products/l7vmm2_11.html תודה לכל העוזרים נ.ב. אחים שלי אני יודע שיש לי לוח אם זוועתי במיוחד. נסו לעזור במקום לבאס אותי
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד 930 עם קירור סטוק והוא נמצא אצלי על 54 + במנוחה ו 61 + בגלישה באינטרנט מה שנראה לי מוגזם מאוד...על פי כל הביקורות שראיתי שהוא אמור להיות 36 בערך.... הרכיבו לי את המעבד בחנות עם משחה תרמית mx-1 שמעתי שביג טייפון יהיה תותח אבל כמה אתם חושבים שזה יוריד לי...כי אם הם מריכיבים לי אותו אז אי אפשר להחזיר הם הציעו לי גם את ה arctic cooling freezer 7 שהוא גם שואב את האויר החוצה אבל הלכתי לחנות אחרת ואמרו לי שאז זה לא יקרר את המוספטים או משהו כזה שמייצבים את המתח שם שהם מגיעים ל 100 מעלות לפי מה שאמרו לי... אז מה אתם מציעים לי.... בתודה עידו
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי amb athlon 64 3200 והטמפ' שלו היא 40 מעלות הערך האם זה סביר???? ואיך אני יכול לעשות אובר קלוקינג לזכרון??? יש לי זכרון דואל ocz ולוח msi k8n neo2 platinum
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק המערכת הזה באוברקלוק ואת הכרטיס X1800XT 512MB http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=11474804413461079&db=^catalog.txt〈=heb והאם הזיכרונות\הרכיבים מומלצים לאוברקלוק טוב?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=tnmzzyjyz2i5.png האם זה הגיוני שזה כביכול 12V אבל הספק לא נותן אפילו 12V? לאחרונה אני מנסה לעשות OC למערכת ופשוט לא מצליח לעבור את ה 3.91 במעבד intel pentium D שגם ככה עובד על 3.4 על סטוק.. יכול להיות שמצאתי את הגורם שמגביל לי את כל הOC? הספק הוא EZCOOL של 500W
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתלבט אם לקנות את המארז DX-01BD (של צ'יפטק) או את הקומפיוקייס CI-6920 שאפשר לשים בו רק 2 מאווררי 120 ! אחד דוחף אחד מכניס - .htm]http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm זה המארז של צ'יפטק, ובניגוד למה שרשום שמקדימה יש 2 של 80 יש אחד של 120, אז ההתלבטות היא בין 3-4 מאוורי 80 במארז של הצ'יפטק (בינתיים מאווררים ג'נריים) או לקחת את הקומפיוקייס עם 2 מאוורים איכותיים ! (תמליצו על 2 מאוורים 120 שהכי כדאי לקנות לדעתכם) ד"א העניין דחוף כי מחר אני צריך לבצע את ההזמנה, המארז הוא החלק האחרון שמתעקב במחשב שלי. עניין אחרון- הקומפיוקייס הזה אחלה מארז וכולל את אותם הפיצ'רים של הצ'יפטק. עריכה- חשבתי לקחת את הקומפיו' עם 2 מאווררי 120 של ואנטק. (53CFM, 28 DBA) או של טרמטלטי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הרצתי חיפוש כמה פעמים ולא מצאתי תשובות רציניות ממש קולעות בנושא הזה. אני כרגע מנסה לעלות מעל ל250 באס ניסיתי 1.650V למעבד ו2.65V לזיכרונות , עד לכמה מומלץ וכדי לי לעלות מבלי לגרום נזק !?! (מפרט בחתימה) תודה עריכה: אההה את הדבר הכי חשוב שכחתי , עם המתחים האלו העלתי PRIME95 וקיבלתי שגיאה !!! AGP וPCI נעולים כמובן, יחס 5:4 מעבד וזיכרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פשוט שכחתי את שם החנות, למרות שראיתי קישורים לחנות שאני מבקש לא מעט פעמים, אבל שכחתי לשמור את הכתובת :'( אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי קישור נ.ב ניסיתי חיפוש יסודי ולא מצאתי נ.נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון :-\
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר). אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן. אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להו…
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שיש לי עוד נושא שפתוח כרגכע אבל בגלל שזה שני נושאים שונים החלטתי לפתוח עוד אחד בעקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט הדרישה הכי חשובה שלי זה היופי אני צריך שהוא יוציא הרבה אור כי הוא יושב בפאנל והוא המאוורר שהכי יבלוט אני מוכן להתפשר על האיכות בשביל שיהיה יותר זול אבל אני מעדיף מש…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-