אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את ה SK7 ויש בו 4 זוגות של תופסנים למאוורר הבנתי שזה ל 80 70 60 ו 50 מ"מ תקנו אותי אם אני טועה בכל אופן לקחתי את הזוג הכי גדול השחלתי ל חורים שיש בחלר התחתון של ה SK7 ואני פשוט לא יודע איך לסגור אותם על המאוור שיחזיקו אותו. בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
The eagle has landed... More to come, soon...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני באוברקלוק די רציני עכשיו ואני מחפש תוכנ הכמו פריים 95 וhotcpu שטוחנת את הזיכרון והמעבד (כי גם הזיכרון באוברקלוק חזק) פריים מאז ומתמיד עושה לי בעיות עם המחשב גם בלי אוברקלוק וגם עם הלוח הישן שלי וhotcpu נופלת אחרי שש וחצי דקות, (המחשב לא רק התוכנה היא נותת איזה error). אני עכשיו 7 שעות רצוף בטוסט אבל זה לא מספיק אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה כמו שפריים עושה גם מבחני זיכרון (יש אפשרות כזאת בטורטצ'ר-בלאנד). תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[המפרט שלי (מימין) מעודכן] זהו ניסיון ה-O.C הראשון שלי.. אנא מכם, היו סבלניים/סובלניים בתגובות :-[ תודה מראש! 1. ניסיתי את התוכנה של ASUS (ב-WINDOWS) והגעתי די קרוב ל-5GHz רק שמתח המעבד היה קרוב ל- 1.4V וה-BCLK על 104.. אז ויתרתי.. 2. ניסיתי מספר מדריכים (הגדרות ידניות) שהמפורט ביותר מבינם היה: http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html ולא הצלחתי להגיע ל- 4.5GHz.. האמת, הגעתי.. רק ש- Prime95_X64_266 הראה שגיאות (ה-WORKERS נעצרו) כמה שניות אחרי התחלת הטסט.. 3. חזרתי שוב וניסיתי את התוכנה של ASUS (ב-WINDOWS), ומשום מה עכשיו זה לא מגיע איפלו לא ל-4.4GHz ################################### מערכת ההפעלה הותקנה (בתו…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור נוזלי למעבד i7-4960x ? תודה
-
- 21 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה..! אז השאלה היא: האם כדאי לי לעשות OC (אוברקלוקינג) לכרטיס המסך 7950GT כש... יש לי מעבד 3.2 AMD זיכרון פנימי 1024 זיכרון GIGA HERZ 2.01
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי פרסקוט HT 3.0 GHZ, מהסדרה 530. ברשותי גם ST (פאסיבי) שהרכבתי אותו על המעבד בחורף, אך עכשיו קיץ, חום, שרב והמעבד מתחמם לו. אם אשים על הסוניק 2 אפילו 3 מאווררים זה "יקפיא" לי את המעבד? אם כן אני רץ לקנות את זה. .swg
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי המפרט להלן: מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE GA-P43-UD3L פתרון-קירור למעבד - Scythe Mugen II ספק כוח - Corsair 450VX עד כה הגעתי לתדר של 3.2ghz במתח של 1.250V טמפ' במנוחה: 39 טמפ' במאמץ: 48 נגעתי רק בתדר של המתח. האם יש עוד לאן להתקדם?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה פשוטה. האם OC יכול לגרום ל BAD SECTORS ע"ג ההרד דיסק? האם OC יכול להגביר את המהירות ע"ג ה - IDE? PCI\AGP LOCK - למנוע את הבעיה בערוצים האלה. אז מה קורה בדיוק ב IDE?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב שאלה בכותרת המאוורר הקים שלי מת ותוקע את המחשב מידי פעם פתחתי את המארז עד שיהיה לי זמן להחליף אני גם צריך לשים משחה טרמית למעבד ובנוסף ניקוי יסודי של המאווררים ושימון שלהם את כל זה לא עשיתי בערך 4 שנים מאז שקניתי את המחשב
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! בניתי מערכת קירור מים קטנה (ביעוץ של The Byter), להלן התמונות. כמו כן לגבי הOC הנוכחי שביצעתי עם המערכת הזאת ניתן לראות כאן כמה הסברים: הרדיאטור הוא תרומה של חבר מקטנוע ישן ששבק חיים. המידות שלו (לפי המאווררים) 160 מ"מ על 240 מ"מ. הוא זה שעשה לי את כל הבלגן במארז מכיוון שהפיות שלו (התחתונה בעיקר) פונות לכיוונים (מעצבנים) שהפריעו לסדר של הצינורות. המאוורים שלו הם 6 מאווררים ג'נרים (60 ש"ח) גם בגלל המחיר וגם בגלל שהם ממש שקטים. המשאבה היא EMP 12V תודה לThe Byter. צנרת פשוטה (2 ש"ח למטר) ברובה חוץ מהחיבור של הרדיאטור ששם יש כיפוף רציני אז רכשתי צנרת גמישה ביותר ב10 ש"ח למטר. בלוק קירור של Danger Den - תודה לדובים על האספקה המהירה (48 שעות וזה היה אצלי בבית!) מ…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלון נעשה עם משורית.... את המאווררים חתכתי גם עם משורית.... ומסביב למאוררים החיצוניים והחלון עצמו מרחתי חומר נוזלי זוהר....
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני חדש מאוד בכל העסק הזה.. קראתי קצת מדריכים על הOC ועל המושגים.. יש לי שאלה בנגוע למעבד שלי. יש לי Q6600 וביטלתי עכשיו את הC1E והEIST והטמפרטורות בלי מאמץ ממש גבוהות יחסית תראו: במאמץ (עם הOCCT) ליבה אחת הגיעה אפילו ל58 מעלות.. יש לי מאוורר ACF7P.. ראיתי פה מישהו שכבר אחרי OC הטמפ' שלו הייתה על 31 עם אותו קירור (אני יודע שזה מעבד אחר אבל עדיין הבדל גדול..) יכול להיות שזה המגע עם הגוף? כאילו אולי מרחו את המשחה לא טוב? (לא אני מרחתי.. קניתי את זה ככה ) אני יכול לעשות OC במצב כזה? ד"א הזכרונות שלי כולה 400MHZ ככה שאין לי הרבה מה לעשות אה ולוח אם שלי זה של Abit IP35-E (הוא טוב??..) ועוד שאלה פחות קשורה.. המעבד הוא דבר כזה קטן - איך יכול להיות שיש כאלה הפרש…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.00GHZ,כשהיה לי את הקירור סטוק לא הצלחתי להירדם בלילה במזל גם השכנים לא התלוננו הוא היה רועש והמעבד במנוחה היה מגיע ל 61-66 מעלות לא יכלתי לסבול את זה יותר והחלפתי אותו בAC ההבדל היה שמיים וארץ! ההתקנה פשוטה סוף סוף היה לי שקט וזה ממש ממש הפתיע אותי המעבד במנוחה כרגע עומד על 40-46 מעלות מיקודם המחשב ניתקע הרבה פעמים ועבד באיטיות מה גם שהAC מפזר אוויר על שאר הרכיבים בתוך המארז ובכך גם הטמפ' של שאר הרכיבים ירדה בקיצור מומלץ בחום אי אפשר לטעות עם הדבר הזה! תתחדשו.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part3.html יפה שגם בדקו שם את הטמפרטורה של הזכרונות (חבל שלא בדקו את הV1) תהנו
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד הטמפרטורה אחרי PRIME 95 של 15 דקות היא 56-7 מעלות. פשוט כלום! כמו שאתם רואים לא נגעתי בשום מתח וזה בקירור סטוק! מי שרוצה את המפרט הוא בפרופיל. אני הולך להריץ בדיקה של איזה 6 שעות ככה בלילה רק לבדוק שהוא באמת יציב, אבל אני לא רואה למה לא
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טמפרטורת CPU1 היא 71 מעלות צלסיוס יציב לא זז מזה במצב מנוחה . ה-AUX על +1.66V. המחשב שלי נכבה אחרי כל פעולה קטנטנה שדורשת מאמץ . רק שתבינו שפתחתי אותו יענו חצי מחשב פתוח כדי שייכנס אוויר ועדיין אני משחק ICYTOWER והמחשב נכבה סעמק ! מה לעשות אני משתגע זה AMD דרך אגב . אין איזה משהו לעשות דרך הדוס לפתוח תמאורר יותר חזק או משהו ? אני מיואש כבר
-
- 21 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן הקיץ.. אחח הקיץ.. אני [tt]שונא[/tt] את הקיץ! "בזכותו" ה4850 שלי עם קירור הסטוק שלו, אשר נמצא בANTEC 300, מת מחום. במנוחה הטמפ'(עם מאוורר על 45%) מגיעה לכ85 מעלות(!), דבר אשר מביא לקריסה של משחקים מעט כבדים(לא בדקתי לאיזו טמפ' הוא מגיע במאמץ, חבל לי על הלב שלי). סידור הכבלים באנטק לא רע, יש בו את הפריזר XTREME ועוד 3 מאווררים שהגיעו עם המארז(שמתי על מדיום בגלל החום הכבד). בחורף כמובן לא היו בעיות. עכשיו אני מתלבט בין 2-3 מאווררים לבין קירור לכ. מסך+אולי מאוורר צדדי. אגב, לפי REAL TEMP טמפ' המעבד שלי(E7200) היא בסביבות ה36 במנוחה ובמאמץ הטמפ' נשארת באיזור הבטוח. אני צריך עזרה לא רק בבחירת המוצר, אלא גם בבחירת החנות(לרשותי כרטיס אשראי ). תודה, דניאל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, איזה מבין השלושה הכי מתאים ל-OC כבד (בתקווה מעל ל-70%) ל-2500K? כמו כן, האם קירור הרפרנס של PNY GTX570 מספיק קריר? כי במפרט שלי מתוכנן 2Way SLI ושני כ.מסך בגודל הזה בטוח יחממו את המקום. אם נחוצה החלפה של קירור, איזה הכי מומלץ? תודה!
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מאוווררים משומשים אחד ממוקם על הכרטיס גרפי (8600GT) השני הוא הקירור של המעבד סטוק של אסוס, שתיהם רועשים ולא מסתובבים כבר כמו שצריך כנראה בגלל הזמן שהמחשב אצלי (בערך שנתיים וחצי) ניסיתי לנקות את כל המחשב ואת המאווררים וזה לא עזר... גודל המאווררים הוא של המעבד-80 מ"מ ושל הכרטיס גרפי ממש קטן-נראה לי בסביבות 50 מ"מ מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי על האופציה הזאת בגלל שבדרך כלל המעבד שלי מגיע ל55 מעלות בקבוע(כרגע הוא באוברקלוק של 3.8 ורק בתוספת של 125w הוא יציב במתח של 1.49) אני יודע שזה נרמלי וכמובן שהמקסימום שהוא בדרך כלל מגיע במאמץ זה 60 מעלות אני לא אוהב לראות את הטמפ' ככה במנוחה המעבד על 43-45 ,בקיצור חשבתי על הקירור הבא יש עליו הרבה ביקורות טובות www.coolitsystems.com/index.php/eco.html
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי את המערכת החדשה שלי לפני כמה ימים , והתחלתי לשחק איתה קצת .. המפרט - Asus P5W DH Delux E6600 (מקורר ע'י Scythe Ninja Plus) OCz Platinum Rev 2 800Mhz 2x1024 Sapphire R1900XT המעבד יושב על 1.35V , הזכרונות על 2.2V (תזמונים נוראיים, מחלק 1:1), והבאס הוא 380. המעבד לא עובר את ה 38 מעלות אחרי חצי שעה של S&M, ולוח האם יושב על 34 במאמץ. לא משנה מה אני עושה , אני לא מצליח לעבור את ה L1 Cache Check ב S&M .. תודה מראש , תום .
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם שמי משה ואני חדש בתחום האוברקלוקינג ברשותי:: i5 6600k gigabyte ga-z170x gaming 3 kingston hyper x fury 16gb 2400mhz artic colling i30 co צריך עזרה באוברקלוקינג למהירות הכי טובה והכי בטוחה אודה לכם אם תסבירו לי אייך עושים זאת תודה רבה ויום טוב.
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ה Overclocking עובד ללא בעיות וגם הטמפרטורה מצוינת אבל כשאני חוזר ממצב Sleep לפעמים אני מקבל מסך כחול ואתחול של המערכת. הנה ההגדרות בביוס שלי, האם אפשר לשנות הגדרה מסוימת לשיפור המצב ? ASUS P5Q-E Template: 3.4GHz AI Overclock tuner: Manual CPU Ratio Setting: 8.5 FSB Frequency: 400 PCI-E Frequency: 100 FSB Strap to North Bridge: 400 DRAM Frequency: DDR2-800MHz DRAM CLK Skew on Channel A1: AUTO DRAM CLK Skew on Channel A2: AUTO DRAM CLK Skew on Channel B1: AUTO DRAM CLK Skew on Channel B2: AUTO DRAM Timing Control: AUTO DRAM static read control: AUTO DRAM read training: AUTO Mem. OC charger: AUTO AI clock twister: AUTO AI transaction booster: AUTO CPU Voltage: AUTO CPU GTL…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-