אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב קודם כל תמונה טובה יותר של המיכל מים שלי : זה החזית של המארז (צד ימין זה הכרטיס מסך וצד שמאל זה טמפ של המים) : זה הבפנים של המארז (יצא לא איכות משהו אבל אני עצלן ואין לי כוח לצלם שוב) : זה ה LCD (לא תצורה סופית ) אבל שתראו : עדכון לגבי רכישה של הצג - היות ואני לא יכול להשיג לפורום את החיר שעליו הצהרתי ואין לי שום כוונה להרויח על גבי הקהילה או לעשות משהו שלא מתאים לחוקי הפורום אאני יכול לארגן מכירה גדולה ,בנוסף הLCD לא תואם כל כך לנושא ועדיין יש בעיה עם להפעיל את 4 השורות (מה שעובד כרגע זה 2 השורות העליונות והשתיים התחתונות פשוט מראות אותו דבר ) ,לכן צר לי . ועוד תמונה של המארז מבפנים : ועוד שתי תמונות של הרשת האל חוטית שהתקנתי (פרוט מלא בפורום רשתו…
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו ואני רוצה לנסות לעשות לו אובר קלוקינק עכשו עד כמה זה ישפיע(לא שזה משנה לי כי גם ככה עוד לא יצא לי שרצתי משחק שהוא קירטע עליו) איך אני עושה את זה ועד כמה אני יכול להזיק לו אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תמונות מסיבה כלשהי זה שם את התמונות החדשות באמצע קצת בלאגן תסתדרו תגובות?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תגידו, עדיין ניתן להשיג את ה-GateWatch של Aerocool בארץ? חיפשתי כבר בכמה חנויות (פנדה, זיגזג, נועה) ואין.... אם כן אז איפה. קישור לאתר הרשמי: http://www.aerocool.us/p-peripheral/gatewatch/gatewatch.htm תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעה פתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר.... אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה. הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות.... יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדש למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך עזרה במציאת קירור לצ'יפסט המדובר. עדיף שיהיה אקטיבי, כי תוספת של מאוורר סתם מייקרת את עלות הקירור. תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חדש בכל הנושא ורק לאחרונה התחלתי להבין שקיימים כאלה דברים (אולי זה יצחיק אותכם, אבל תמיד צריכה להיות פעם ראשונה לא?). רציתי שתסבירו לי בכלליות מה זה אוברקלוקינג ומודינג. רציתי גם לדעת אם יש אתרים בעברית שמדריכים אותך בכך אחד מנושאים למשל- איך מחליפים מאוורר של כרטיס מסך, איך מוסיפים מאוורר למארז ולאן מחברים אותו, וגם איזה חברות מייצרות חלקים כאלה. אני ישמח אם תיקחו את הנושא ברצינות ובסופו של דבר גם אני ידע מה זה כל אחד מהנושאים וגם אולי אני יעשה פרוייקט קטן בזכותכם! תודה!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה msi neo p35 intel c2d e660 3x1gb ddr2 1066mhz 8800gts 320mb wd 320gb sata 16mb ide 160gb 8mb 500w אם המפרט הזה האם כדאי לעשות o.c או שלא?האם המפרט טוב לזה? או שכדאי להישאר ככה? אני אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קרייסיס שאני משחק מהירות הfps בממוצעת על 25-30 ואפילו מגיעה ל 40 במקומות מסויימים לאחר התקנת הפאצ' אשמח לקבל המלצות
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להגדיר את המעבד והזיכרון שלי בביוס להמהרה בסיסית לא משהו מטורף... יש חי קירור הולם במארז Thermaltake עם מאורר ORB.. בכח מקרה זה מפרט החלקים הרלוונטים: Intel Q6600 + Crosair xms2-8500 1066mhz DDR2 + Gigabyte P35-DS4 F10 Motherboard כמו כן יש לי ספק 650W של thermaltake התיזמונים של הזיכרון הינם: 20 7 7 7 הדגם 8500C7 של חברת Crosair אשמח לקבל קצת עזרה בעניין. בכבוד רב, דניאל
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ברצוני להפנות את כולכם לדיון מאוד מעניין(שמוביל גם לדיון אחר מאוד מעניין בפורום המפתחים של אינטל), בנושא קריאת הטמפ' הדיגיטלית שהונהגה במעבדי ה-C2D. לאלה מכם שאינם יודעים - הקריאה בתוכנות כדוגמת CoreTemp ו-TAT מסתמכת על חיישן דיגיטלי למעשה. חיישן זה מניב תוצאה שלילית שאותה יש להחסיר(כפי הנהוג) מטמפ' ה-TjMAX. לפי הת'רד הזה נראה כי למעשה אין אף MSR ששומר את המידע על ערך ה-TjMax במעבדים שולחניים, והתוצאה הינה למעשה יחסית לטמפ' ה-PROCHOT#(הטמפ' שבה מתחיל תהליך ה-throttle). טמפ' זאת אינדיווידואלית לכל מעבד ונקבעת בעת הייצור. במילים אחרות, אם TAT\CoreTemp מראות שהמעבד שברשותכם פועל ב-60 מעלות, הדבר למעשה אומר שהמעבד רחוק 25 מעלות מטמפ' שתעורר Throttle(או 40 מעלות אם מדובר במרוב…
-
- 74 תגובות
- 24.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1550PRO עשיתי OC לזיכרונות מ 400 עד ל 436 משו כזה הכל היה סבבה אז עברתי לליבה התחלתי להעלות מ555 הגעתי ל561 פתאום אני רואה שהתדר של הזיכרונות ירד ב 5 ואז פתאום הופיע לי מסך אדום כזה עם פסים מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא רוצה לעשות פרסומת אלא רק להמליץ, מנסיון אישי על המחשב המורכב של אייבורי ב-1065 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= אם בוחרים את הלוח גיגהבייט G31M-ES2L ומשדרגים למעבד 5200 (60 שקל) מקבלים בסיס מצוין לאוברקלוק, אפילו עם הקירור סטוק של אינטל שמגיע עם המחשב. אם בוחרים ספק 450 וואט (עוד 30 שקל) יש מספיק כח בשביל לתקוע איזה כרטיס מסך שתרצו וגם מקבלים ספק כח שקט בזכות מאוורר 12 ס"מ. במחשב שאני קיבלתי הגעתי ל3.33 גה"צ במתח של 1.3 וולט ו3.5 גה"צ במתח של 1.35 וולט. הטמפרטורות לא עברו 60 מעלות באף מקרה עם הקירור סטוק הגמדי. המארז מיקרו ATX של אייבורי סביר בהחלט (בהתחשב במחיר) מבחינת איכות הבניה, איוורור ואפשרויות הרחבה. חסרונו הגדול הוא העדר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה המאורר שקט? האם לא ניתן לשמוע אותו במארז סגור ? , או שהוא נשמע אבל חלש (אם לא מתמקדים לא שמים לב) ? , שומעים אותו בבירור אבל ניתן להתעלם ? , או שהוא קצת מציק ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב - מכיוון שלבינתיים נאלצתי לנטוש את פרויקט הכדור שלי - הספק היחיד שהיה לי נשרף וביחד איתו חלק מהלוח אם הקטן שהצלחתי להשיג (נסיונות פיסיקליים בחשמל ממקור לא מוקר זה לא תמיד הדבר המומלץ ביותר עבור מערכות מחשב... : ) , השתעממתי, חשבתי והחלטתי לנסות פרויקט חדש ושאפתני ... בינתיים - להלן טיזר מאחד החלקים (היותר קטנים בפרויקט הזה) "בתמונה הבאה מתחבאת אצבע - נראה אם תוכלו למצוא אותה..." *** אגב - הוא במצב הרבה יותר מוגמר היום - התמונה נלקחה בערך לפני שבועיים (לי אין מצלמה)
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז מסוג 3D Aurora 570. החלפתי לו את המאוררים האחוריים למאוררים חזקים 70CFM אך השינוי בטמפרטורה לא מורגש כיוון שהם מוציאים אוויר. האם אפשר להפוך את המאוררים האחוריים כך שיכניסו אוויר והקידמי יוציא? (יוצא שהמאורר האחורי הוא מול הביג טייפון) תודה מראש! ליאור
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי geforce 7600 GT AGP של לידטק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם שתי תוכנות: rivatuner ו coolbits. בריבהטיונר שום דבר לא קורה כאשר אני לוחץ על כפתור הTEST, הוא פשוט נלחץ ואין שום תגובה. בקולביטס אני מקבל test failed בכל קונפיגורציה. אין לי שמץ מה הבעיה, אבל אני אציין גם שניסיתי לעשות bios read עם התוכנה שמגיעה בבאנדל של הכרטיס, וגם בזה יש failure. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 428 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ייתן לי ביצועים טובים ב- OC ??? או שגם המאוורר של CONNECT 3D מספיק???
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4 2400 MHz והטמפרטורות שלו במאמץ 22 מעלות מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה אובר קלוק, ועד כמה אני יכול להוציא מהמעבד?
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
cpu:AXP1700JIUHB0308 MOBO:NF7-SL VER 2.0 RAM:CORSAIR XMS3000 256*2 אז ככה היום קיבלתי את הלוח והתחלתי לשחק איתו הלוח פשוט מדהים!!! בנתיים עשיתי 185*12 עם מתח 1.65 ומתח DEAFULT של CHIPSET ו 2.7 עם הזיכרונות והיה יציב 45דק' PRIME ו 4 לופים ו3DMARK2001. עשיתי גם 10.5*200 עם מתח1.65 והיה יציב 45דק' PRIME (לא היה לי כוח יותר) ו 4 לופים ו 3DMARK. המלצות? כרגע אני וולקנו 7+ (עוד מעט יגיעה ה SK7+SF2) וגוף קירור על הציפסט שבא עם הלוח כי אני לא מוצא משהו שיתאים כרגע בגודל. עריכה: משהו מוזר שאני לא מבין זה הטמפ' של הציפסט היא 18 מעלות שזה נראה לי יותר מדי קר מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בישביל חבר צריך קירור לכרטיס מסך הנ"ל 6600GT AGP שיקרר את הכרטיס הכי טוב שאפשר יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
מדובר על הדגם Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II שזה למעשה סט של גופי קירור קטנים וגוף קירור גדול לכרטיס מסך לי יש GTX470 אז איך הם מציעים לחבר את גופי הקירור הקטנים לזיכרון זה פשוט, יש חומר A וחומר B שבא בשקית, צריך לערבב אותו במשך 5 דקות (פחות וזה לא ידבק) ואחרי שערבבתי מרחתי על הזיכרונות וצ'יפים אחרים והרכבתי הכל, עברו כבר 3 שעות וזה לא מראה שום סימן של התקשות וזה מתנדנד ואפילו נוטה ליפול (כתוב על האריזה, 5 שעות קירור) אבל אני רואה שמשהו פה לא קשורה, בקיצר יצא עסק מלוכלך ואני עם גופי קירור שלא מחזיקים בשיט על הלוח (עלק חומר A וB מזל שגם לא C ו D) למישהו יש רעיון בא לי כבר להכניס את הכרטיס למחשב ולעבוד איתו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטמפרטורות... אבל תוכנה שלא תזיף משהו טוב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-