ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי elsa 311 tv-out 2 בעיות!!!: 1. במשחקים- כל מה שקשור לתלת מימד לא רואים טוב הכל מתבלבל וטקסטורות בקושי רואים !!!! 2. ב TV-OUT - רואים רק על חלק מהמסך help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמה זה שווה? מארז NEC Direction Convertible ATX מעבד Intel Pentium 4 1500 MHz זיכרון 128 MB RDRAM 800 MHz דיסק קשיח 30GB כרטיס קול סטריאו סראונד כרטיס מסך Ge-Force 64MB TV OUT CD X 48 מקלדת NEC עכבר 3D כולל גלגלת NEC מסך '17 איכותי NEC VR 1720 רמקולים LABTEC פקס מודם 56K V90 מערכת הפעלה WIN Me חבילת התוכנות המצורפות חינם : NORTON ANTI VIRUS 2001 VOICE LINKהודעות קוליות ל E MAIL ICQ 2000 PHONE TOOLS תוכנת פקס ON LINE DOCUMENTATION מידע אלקטרוני REAL PLAYER נגן קבצי אודיו ווידאו VIDEO STUDIO עורך קטעי וידאו Winamp נגן מדיה ועוד. .. תוספת שידרוג : שידרוג ממסך 71' למסך 91' תוספת של 097 ש'ח שידרוג מכונן DC לכונן 61*04* DVD תוספת של 093 ש'ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו נדמיין לרגע, שמעבד AMD Thunderbird 1.4GHz - 266BUS היה בדיוק באותו מחיר כמו מעבד כלשהו של אינטל (פנטיום 3 או 4 כמובן) (מבחינתי תיקחו את המעבד הכי טוב - אך שמעתי שיש הסתיגויות מP4 אז... בחרו במעבד הכי טוב לדעתכם) את מה הייתם קונים? נ.ב. אני לא מבין איך יתכן שמעבד אתלון 1.4ghz יחשב יותר טוב מפנטיום 2ghz - יש פה משהו אבסורדי. כמו כן אם תוכלו לבסס את תשובתכם על מאמר של עיתון מכובד כגון (PC magazie) אשמח עוד יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD איזה מארז אני צריך ? מהו המחיר של מארז ?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
AMD K7 Athlon-c "Thunderbird" 1400MHz ---------------------------- עדיפות ראשונה: ECS K7S5A עדיפות שניה: ABit KG7 ---------------------------- עדיפות ראשונה: Elsa/Hercules GF2 Ultra 64MB + TV-Out עדיפות שניה: Gainward GF2 Pro עם זיכרונות 4.5ns - זיכרונות של "אולטרא" עדיפות שלישית: MSI GF2 Pro ואחרון חביב: 256MB DDR PC2100 RAM של קרושיאל... אני עדיין יכול לשנות את הרכיבים, אבל לזמן מוגבל, כי בעוד שבוע הקרובים שלי חוזרים מחו"ל.. אז בבקשה, רשמו הערות או הארות למיניהן...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם מדברים על יציאתו של כרטיס המסך Ge-Force 3 האם ההבדלים שלו באמת משמעותיים וגדולים מה-Ge-Force 2 64m? :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבור מחשב חדש, שישמש בעיקר (בסדר הבא משחקים, אינטרנט, DVD וישומי office .מספר שאלות: 1.האם 256M יספיק או שכדאי מראש לרכוש 512M ? 2.אני מתכוון להפעיל את המערכת על WINDOWS 98 והבנתי שמערכת ההפעלה הנ"ל יודעת לנהל עד 192M זכרון, האם הזכרון "העודף" לא יפגע בביצועי המחשב? 3.האם זכרון גדול מדי(לא יודע להגדיר) פוגע בביצועי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוצה להרכיב רכיבים שונים למחשב, אני לא מחבר ישר את כולם נכון? אני קודם כל מחבר רק לוח אם, מעבד, זיכרון, HD, כ. מסך, cd-rom, floppy , PS. לראות אם הכל מתערבב טוב ואז לחבר התקנים נוספים? מה עוד אני צריך לדעת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה! :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אבל אני עדיין לא יודע מי משני המעבדים באמת יותר טוב, חלק מהאנשים שאני שואל אומרים___ וחלק____..... אז לכל מי שבאמת מבין ורוצה לעזור תגידו לי איזה מעבד יותר טוב/חזק/מהיר/אמין AMD & INTEL נא לענות לי בדחיפות, אם אפשר גם הסבר. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כחלק ממערכת מחשב מסך 19' איכותי.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט ,DVD, ויישומי office. התקציב למסך עד(!!) 2000 ש"ח. חשבתי על samsung 955DF, מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
256MB PC1600 DDR (with ECC)...$ 40.49 128MB PC2100 DDR (non-parity).$ 19.79 256MB PC2100 DDR (with ECC)...$ 36.89 256MB PC2100 DDR (non-parity).$ 33.29 128MB PC133 SDRAM.............$ 18.89 256MB PC133 SDRAM.............$ 31.49 512MB PC133 SDRAM.............$ 69.29 אני קצת לא מבין מה קורה עם הזכרונות!! מה זה PC1600 PC2100 מה זה ECC ומה לעזזל זה non-parity ????????? עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב של AOPEN האם מדובר בצורב איכותי הוא במהירות של 32X12X10 עם 4MB
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום מה המצב אנשים? אני פתחתי את הקובץ ZIP שהורדתי מהאתר שלהם... אחרי זה הכנסתי את זה לשרת הפרטי שלי... (השרת הפרטי שלי תומך בשפת ASP...) אני ניכנס דרך השרת בדפדפן לעמוד: Default.asp ותראו הוא ניכנס לי לפה! מה הוא רוצה שאני יעשה אני לא הבנתי... בבקשה אנשים זה דחוף מאוד דחוף בברכה ד"ר טראנס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה בדיוק הכוונה במהירות- RDRAM 1066MHZ. לוחות אם מסוגלים לתמוך במהירות מקסימאלית של FSB 266MHZ אז למה הכוונה כאשר מציינים את המהירות 1066MHZ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1001867867&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
על פי ידיעה המופיעה באתר זה, המעבד athlon xp ישווק בקרוב מאוד ובמחירים אפילו נוחים(למעשה t.bird 1.4=xp 1.4) לפחות בחו"ל. אני מעונין לרכוש T.BIRD 1.4 בימים אלה וכרגע אני מתלבט, להלן: 1. האם 1.4 XP יציג עליה משמעותית בביצועים ? 2.באם אני אקנה היום T.BIRDעם לוח אם asus a7v133-c , ואני ארצה לשדרג בעתיד לXP הלוח אם יתמוך? 3.ובקיצור, האם יש טעם לחכות(לפחות חודש חודשיים להערכתי)?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קיבלתי בחנויות (הקרובות למקום מגוריי) הצעות רבות למערכות מבוססות athlon 1.4 אבל משום מה, באף חנות לא היה לוח אם a7v133-c. קיבלתי את ההצעות הבאות(בטון הבא"זה הלוח היחידי שיש לנו בחנות"): a7v-e gigabyte ga7zxr-c gigabyte-7zxh בהנחה ההגיונית שאת ה-a7v133-c אני לא אשיג, איזה מהחלופות שציינתי לעיל עדיפה?
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001788057&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, עלי לשבח את חברי הצוות על האתר החדש ועל שצירפו עוד אתר חומרה לחגיגה, אחד מיני רבים בעולם. כן ירבו... ולענינינו: האם הייתם קונים את הלוח הנ"ל? קראתי ביקורות, שאלתי משתמשים לדעותיהם, ורובם הגדול לא יכול היה להפסיק לשבח אותו. מה דעתכם על הלוח? הוא זול, יציב, מהיר, יש בו את הצ'יפסט SiS 735 החדש... האם הוא עדיף על AMD 760,בלי קשר למחיר? אם הייתם חייבים לקנות השבוע לוח אם חדש ל Athlon 1.4GHz שלכם, האם הייתם קונים אותו, בהנחה שהיה ניתן להשיגו במקום מגוריכם? הוא גם נותן לעשות שימוש בSDRAM ו DDR (לא בו זמנית)... הוא גם נורא יפה, אגב...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש במסך 19 vision master pro 451+voodoo3 3000 ולא יכול להעלות את זה ליותר מ-75 בכל הרזולוציות מה הפיתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001753214&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-