עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Styx,

לצערי על האוזניות שלי ניגמר האחריות ויש להם בעייה קטנה שלא שומעים כמו שצריך מדובר על RAZER CARCHARIAS יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Hakiru,

יש לי את ה-logitec dual action ,הייתה תקופה שהוא עוד הזדהה אבל רק עם קיפול של הכבל של הג'ויסטיק עד למציאת הנקודה שבה הג'ויסטיק עובד ומתחבר למחשב ועכשיו גם זה לא עוזר ,האם יש אפשרות לתיקון עצמי של הג'ויסטיק? אם לא אשמח לקבל המלצות לג'ויסטיק זול למחשב שלא נהרס אחרי חודש.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. leadtek geforce 4 ti 4400 (החלפתי לכרטיס הזה) והלוח אם הזה הוא לרדרם והוא יותר טוב מכל ההאחרים וגם יותר יקר... ועבר מיקרוסופט אופטי מהחדשים...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by dropsy,

היי אני ממש מתחרפן בימים האחרונים ואני חייב שמישהו יחליט בשבילי יש לי כרגע מדפסת hp 6500a שהתקלקלה (כבר אין אחריות) והיא לא מושכת דפים, אני לא יודע מה עלות התיקון אבל אמרו לי במעבדה שהבדיקה היא 100ש"ח ואני גם בדיוק צריך ראשי דיו חדשים. המינימום שזה יעלה לי זה 290ש"ח. אני מעריך שהתיקון לא יהיה יותר מ100ש"ח נוספים אבל אין לי מושג כמה עולה התיקון. אני מתלבט האם לקנות במקום את הCanon Pixma MX435 Wireless במחיר 380ש"ח והיא מגיעה עם ראשי דיו ושלוש שנות אחריות. בגדול זה מסתכם לשאלה של, האם להוציא 380ש"ח לתיקון מדפסת מעולה או להוציא 380ש"ח ולקבל מדפסת חדשה פחות טובה(אני חושב) +שלוש שנות אחריות. חפרתי אבל אני חייב עזרה בהחלטה תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by mazoneli,

יש לי מקלדת אלחוטית שלא באחריות כבר, עכשיו לא עובדים המקשים 3 4 ו ESC יש מעבדה שמתקנת מקלדות ?.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by yarin153,

קניתי את המקלדת באייבורי בחודש 2 השנה עכשיו הכפתור של הALT בצד השמאלי נהיה קשה ומעצבן סתם ככה ולמי שיש תמקלדת יודע שהכפתורים נכנסים מאוד עמוק וברור שהם מבצעים את הפעולה שלהם בALT אומנם עושה אבל בגלל שהוא לא באמת נכנס אני לא יודע אם לחצתי עליו או לא וזה די מעצבן עכשיו השאלה שלי האם זה עילה לתיקון ? לא נעשה שימוש מיוחד במקלדת בעקרון אבל אולי לIVORY לא אכפת בכלל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ha,

יש לי בעייה עם לוג'יטק, המוצרים שלה חכמים ונוחים אבל בנויים באיכות זבל. עד לפני כשלוש שנים היה לי את MX1100 שמאוד נהנתי מיכולות תיכנות הכפתורים אך המקש השמאלי שלו הפסיק לתפקד. רכשתי את ה G700 במקומו, עכבר מאוד דפוק (סוללה נטענת שמחזיקה פחות מיום...) אך נוח ועם ה Gaming software של לוג'יטק (שהיא דרך אגב תוכנה מחורבנת ומפספסת) ניתן להגדיר את כל המקשים (מאוד שימושי לכתיבת קוד) שבשבוע שעבר התחיל להפגין בעיות במקש השמאלי שלו.... אין לי בעייה לרכוש עכבר חדש, אבל אני שונא להתחיל להתרגל לכל המקשים וקיצורי הדרך מחדש. יש איזשהי דרך להתגבר על הבעיות במקש תוכנתית או חומרתית? כרגע מה שקורה לפעמים הוא שלחיצה רציפה מפסיקה לפתע כאשר הכפתור לחוץ ולחיצה בודדת הופכת לכפולה. …

8. Started by winner,

למישהו יש נסיון בתיקון סורק HP? ScanJet 3970 התחיל להוצא פס כחול בתחתית הדף הסרוק - נראה כמו בעייה בכבל השטוח שמתחבר לחלק הנע. דיברתי עם HP - המדיניות שלהם שאם צריך לתקן, לא מחליפים חלקים בודדים אלא את המכלול כולו, לא קיבלתי הצעת מחיר אבל סביר שיעלה קרוב למחיר סורק חדש... האם מישהו מכיר מעבדה עצמאית טובה שמטפלת בסורקים של HP (עדיף בירושלים)? האם שווה בכלל לתקן (הסורק עלה 800 ש"ח לפני שנה וחצי ועבד קשה מאז)?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Mantis,

שלום, יש לי עכבר RAZER DEATHADDER שבזמן האחרון התחיל לעשות לי בעיות עד שהיום הוא פחות או יותר שבק חיים. הבעייה נראה שהיא בכבל של העכבר: סמוך לקצה החוט בצד של העכבר אפשר לראות מעט כבל חשוף, אם אני משחק ומעוות את הכבל במקום הזה אז בזויות מסויימות כשהעכבר מחובר למחשב אז יש תגובה מסויימת מצד העכבר (הסמן זז, האורות דולקים). מה שקרה היום זה שהעכבר התחיל לעשות בעיות של להתנק ולהתחבר (מה שדי רגיל) אז קצת הזזתי את הכבל שלו מה שלא עזר, ופתאום ראיתי עשן , איפה שעכשיו הכבל חשוף... אז השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף את הכבל הנ"ל ואם כן בכל מקום לתיקון מוצרי חשמל או רק במעבדות החברה? או שאפשר להגיד שלום לעכבר הזה? הייתי קונה את אותו עבכר אבל ראיתי שהיום המחיר שלו הוא בסביבות ה 30…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by alonn,

שלום חברים, לפני מס' חודשים רכשתי מ-K.S.P את המוצר הזה - Logitech Mini Booxbox עם אחריות לשנתיים. לצערי אחרי מס' קטן של פעמים בהם השתמשתי בו הוא הפסיק לעבוד בהדרגתיות. תחילה המסך מגע קירטע ולא הגיב טוב, ולבסוף כל המכשיר שבק חיים (הוא אמנם נדלק,אך המסך מגע כלל לא מגיב כעת ולא ניתן לזהות אותו ב-Bluetooth). כשניגשתי ל-K.S.P על-מנת לממש את האחריות, הם אכן שלחו לבדיקת מעבדה שקבעה כי קיים נזק פיזי למכשיר. חשוב לי לציין- המכשיר מעולם לא נפל או ניזוק בשום צורה!! כשהצצתי בצג של אחד המוכרים בחנות בעת הויכוח איתו על השירות המזעזע שלהם, ראיתי שבדו"ח מעבדה כתוב כי "כל הפאנל שבור ממקומו". לא היה ולא נברא! מה שכן, בתוך פנים המכשיר יש קרע מוזר. אבל ניתן לראות בוודאות שאם זה נגרם כתוצאה מ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,
    • 0 תגובות
    • 465 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל - Swiss Gear Granite רציתי לשאול היכן אני אוכל למצוא את המחיר הכי טוב.. בזאפ מצאתי רק חנות אחת ומוכרים שם את התיק ב-380 ש"ח מישהו מכיר חנות שמתעסקת עם התיקים האלה ? איזור ירושלים והסביבה [או מרכז עם משלוחים..] תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shikaka,

היי! היכן ניתן למצוא הסברים מפורטים בעברית! לכל אותן האופציות הקיימות בתוכנות הצריבה למיניהן או לעיקריות שבהן לפחות כגון:JOLIET מה זה בכלל? קשה לדעת מה לבחור ומה זה כל דבר בכלל. 2.האם ישנה בעיית תאימות של מעבדי AMD לתוכנות ומשחקים או שאין חשש בעניין אני מעוניין לרכוש את החדש XP של AMD ורציתי לדעת אם זה קניה כדאית על פני אינטל פנטיום 4 תודה

14. Started by SpazaM,

סליחה, למחוק לא קשור לכאן

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  15. בסוף לא לקחתי את המחשב הקודם pentum 4 2.53 533Mhz 512 rdram 800 Mhz keyboard hp new design & new model d.v.d toshiba 16x48x mouse opti microsoft motherboard intel mv sound card on board intel philips 107t 0.20 17 inch leadtek ge-force 4 ti 4400 128 ddr = vivo hard disk samsung 60 gb 72000 rpm speakers creative 5.1 ddt אם יש לשפר בבקשה להעיר !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by jean-paul,

יש לי את המצלמה הזאת ואני מגדיר אותה חהגדרות הגבוהות ביותר אפילו 4 mp ודחיסה הכי טובה. אולם ברגע שאני מעביר תמונות למחשב אני רואה תמונות משוננות לא חלקות כאילו רועדות(רעש). מה בדיוק יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזו לא המצלמה הטובה ביותר אולם לפחות תמונות על המחשב אני אמור לראות בצורה סבירה ומעלה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע כמו שאתם רואים במפרט של המחשב שלי 350W של ANTEC. ככל הנראה הלך לי הכ.מסך שלי, 800XL. כנראה אני אקנה את ה1800XT256, של CONNECT3D עם הקירור היפה שלו האם זה יחזיק לי? האם ישנו אתר מסויים שבו אני אוכל לראות כמה W המע' שלי זקוקה לו? (אני זוכר שפעם מישהו נתן אותו). תודה על העזרה

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Static,

הזמנתי מ לוג'יק פיסי 2 ספקי כח חדשים (אחד לי והשני לחבר) הלכתי היום לקחת אותם מהחנות שלהם והם התבלבלו... במקום לתת לי את הספק של ENERMAX שמופיע בעמוד הראשי שלהם שעולה 429שח הם הביאו לי את הדגם החדש יותר שלו ועוד במחיר של 350שח לאחד !!! (הנחת מזומן+טעות גדולה במחיר לטובתי) הנה תמונות :-) איזה כיף... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  19. שלום חברים אני חייב לשתף אתכם במכונה החדשה שקיבלתי בעבודה. ;D זוהי מכונת בראנד של DELL בשם PRECISION 530 מפרט: שני מעבדי XEON 1.7 1גיגה זכרון RDRAM כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 4 900 XGL 128 MB DDR דיסק 40 גיגה WD IDE שיוחלף ב 73 גיגה SCSI אופטי המארז בגודל FULL ATX גוף אלומיניום מצופה פלסטיק שחור, המחשב כבד מאד !!! הלוח המיוצר ע"יי DELL ומשתמש בציפסט INTEL 860 כולל SCSI U3 240/אופטי כל היציאות הסטדרטיות וגם FIRE WIRE לחלונות 2000 לוקח שתי שניות לעלות המכונה מאד מאד שקטה - יש לה שלושה מאווררים 92 מ"מ עם רגש טמ'פ שמשנים את המהירות בהתאם לצורך כפי שרואים בתמונה למעבדים יש תעלה ירוקה לקירור אין מאוורר ישיר על הגוף קירור אלה המאוורר על דופן המארז ושואב את החום החו…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. בלי הרבה מילים אני רגש לתמונות. היה לי גם סירטון של המצלמה בפעולה, אך, לצערי, הוא נחמק (אני טיפש טיפש טיפש).

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by pixilated,

1) Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty 2) Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מבין השניים מה עדיף??? ומה ההבדלים?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by itamarz,

איך ניתן לגשת ישירות ל - DIMM על גבי מדפסת HP4050 כדי לקרוא משם ולכתוב לשם ? מדובר בזיכרון פלש המוסף למדפסת ומאפשר להוסיף FONTS ותמונות לתוך מסמכים שנשלחים מהמחשב. (ביחוד מתעניין בקריאה מהם) מדפסת HP4050 מחוברת למחשב W2K בעזרת כבל פרללי דו כיווני. תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by R-E-L,

יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by zxcvbnm,

שלום, האם ניתן לחבר 2 מקלדות במקביל (אלחוטית וחוטית/ אלחוטית ואלחוטית)?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים