ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צורב טוב, במחיר של עד 1000 ש"ח? - במרכז ז"א- באיזה חנות אני יכול למצוא את המחירים הכי זולים ? (במרכז- רחובות והסביבה) תודה מראש רועי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בן מעבד AMD ATHLON 1.4 לבין AMD ATHLON XP 1.4 יש הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ זיכרון: Micron 512 MB pc266 DDR לוח אם : ASUS A7V266-E מבוסס על VIA Chipset KT266A או שעדיף את ה- NFroce ?! מארז: Full Towr וזהו , בלי מסך, בלי כרטיס מסך, בלי מודם, בלי כרטיס קול רק מה שכתוב למעלה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא זוכר איפה, אבל ראיתי מיתקן שנכנס ל 51/4 , מתחברים אליו 4 מאווררים שאפשר לכוון את המהירות שלהם, ו4 חיישני חום עם תצוגה בפאנל ... מישהוא מכיר ? אולי משהו דומה? ולא מה שראיתי בפנדה כזה אלא משהו שדומה יותר לזה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל תמליצו לי על איי אם די אני יודע שהם טובים אבל ההתלבטות שלי היא בין שני אלו בלבד. הסבר קצר ותשובה יעזרו לי הרבה יותר מהמלצה על מעבד שאני לא יקנה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי גורם בעיות עם winME וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני מריץ win2k ו winme. קצת על המחשב - piii500, abit-be6, 256mb ram, geforcemx, sblive, vid.cap. card, ibm and wd harddrives. ב win2k המחשב עובד בצורה מושלמת, ויכול לעבוד שבוע ברציפות ללא בעיה. ב winme המצב _קצת_ אחר. לאחר כחצי שעה של עבודה, המחשב מתחיל לעבוד לאט, כאילו יש קונפליקט IRQ (נדמה למחשב שהוא בבהד 1 - מתחיל לעבוד בדילוגים). בדקתי, ואין קונפליקט IRQ. זיכרון (ram, virtual mem) יש בשפע. יש למישהו מושג מה יכול לגרום הבדל כזה בין win2k ו winme ? א.
-
לפי מה נקבעת איכות המדיה לצריבה? מה אומרים צבעי הדיסק בחלק התחתון(הכחול, כסף, זהב....וכל אלה)?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצבי רענון או גודל הנקודה למשל samsung 955df עושה 1024*768 ב80 הרץ ויש לו גודל נקודה 0.20 samsung 900nf עושה 1027*768 ב120 הרץ אבל גודל נקודה 0.25 מה השפורפרת אומרת ואיפה יש יותר טובה מתוך שני אלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וראיתי בפלונטר את הרמקולים האלו 2x75W PMPO 5W RMS SATELITES 350W PMPO 12.5W RMS SUB VOLUME BASS TRABLE CONTROL HEADPHONES JACK מחיר 566 שקל. כמו שניתן לראות בתמונה זה 5 רמקולים אבל זה נראה לי זול ל-5 רמקולים וגם בתיאור כתוב 2 לווינים וסאב אחד. אז אני רוצה לדעת אם הרמקולים האלו שווים משהו ואם כדי לקנות אותם (גם אם זה רק 3 רמקולים). אם זה חרא של רמקולים תציאו לי משהו חלופי במחיר דומה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכינוס השנתי של פורם המיקרופרוססורים נגמר וניתן למצוא עליו הרבה חומר ברשת במרכז העניינים הנציגות של אינטל ו AMD... העניינים המרכזים של הפורם השנה היו צריכת החשמל של מערכות מחשב, מיקרופרוססורים בעידן ה 10GHZ ותיקול בעיות צווארי בקבוק של שאר גורמי ה I/O ככל שהמעבד נעשה מהיר יותר, והגבול שבין הגיגה הרצים לביצועים... ואפילו אינטל אמרו - "מגה הרצים זה לא הכל" אולי לא ציטוט מדויק... [bigsmile] אני לא ארחיב יותר מידי רק יתן את מפת הדרכים של AMD ויכתוב את הנקודה שלי בפיסקה האחרונה. [bigsmile][bigsmile] כמו שניתן לראות ל K7 יש עוד שתי ליבות שלמות ללכת אחרי הפלומינו הנוכחי וכל זה במהלך של שנה כשהליבה הבאה (THOROUGHBERD) שהיא גרסת ה 0.13 של הפלומינו מתוכננת כבר במחצית…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצילו ! צורב ימהה סקזי מתעקש שאין לו דיסק בפנים, גם כאשר אני יודע בודאות שיש שם דיסק ! מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003582655&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי הגדול יש ADSL והוא רוצה לעדת אם אפשר לעשות את זה ואיך... לפי מה ששמעתי אפשר פשוט לחבר אותו ל- HUB... זה יעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
-
מפתיע Enc0der אתה מבין במסכים וכל זה, אז אם היית צריך לבחור בין SAMAUND 1200NF 22" שמבוסס על השפורפרת האיכותית שיש בiiyama לבין SONY G520 שמבוסס על השפורפרת של סוני והוא דגם משופר של G500 עם רזולוציה וקצבי ריענון יותר גבוהים ועיצוב חדש. מה ההבדלים והאם הם נראים לעין? סוני עולה יותר דרך אגב. אני שם תמונה של sony g520 למי שרוצה לראות. הסמסונג נראה מאוד מגושם (גם כתבו את זה בביקורות). התמונה מלמעלה היא התמונה הערוכה שלו המסך (ששם הוא נראה יותר יפה כמובן) ולמטה זאת תמונה די מציאותית. עוד ייתרון אצל סוני הוא שהמסך רחב (כמו בטלויזיות החדשות שלהם) והוא כולל כמה טכנולוגיות שלהם.. ומכיוון ששניהם מסכים גדולים שמסנן קרינה אין כבר בגודל הזה, אני לא רוצה שום קרינה אז אם ידוע שהמ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
pentium 3-500 asus geforce 3 intel lx mb agpx2 256 mb pc133@75 cel 800 asus cusl2-c agpx4 256 mb pc 133 geforce 2 gts אל תמליצו לי על איי אם די כי את האינטלים האלו אני יכול לקבל בחינם אני יצטרך לקנות רק לוח וכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-