ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להקליט סרט וידיאו אל תוך המחשב? וזה עוד לפני שהזכרתי את נושא האיכות.....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש לי עם הכרטיס פריסה הזה? מה אני יכול לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מגירה להרד דיסק ורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב. האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAP הודה אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה אני ירשום פה 2 סוגי כרטיסי מסך שאני מתלבט בינהם.. 1) 142$-Hercules 3D ProphetII GeForce2 Titanium 64MB DDR 2) Innovision GeForce2 Titanium 64MB DDR-119$ עכשיו בתחלה רציתי את ההרקולס ומאחר שיש לי בעיה כספית חיפשתי משהו דומה המחיר זול יותר... ומצאתי את האינוויזיון אז מה אתם אומרים? ההבדל הוא גדול שין שניהם??
-
GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי... Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX וזה על הכוונת שלי עכשיו הAC97 הזה שווה משהו?? ומה זה ( FC-PGA ) ???? מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי צורב כזה לפני כשבועיים אני משתמש בתוכנת נרו ויש שמה אפשרות של אוברברנינג מישהו מכם השתמש כבר באפשרות הזאת ויכול לספר לי עליה? האם הצורב תומך בה? לא עושה בעיות? כמה אפשר לצרוב? תודה רבה לכם! תהנו עם הצורב - צורב מהיר!!!! חולה עליו!!!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
זה חלק ממה שכתבתם בחדשה על LEADTEK GF3 TI500: "לאחרונה התווספה לידקטק לרשימה העליונה של יצרני איכות של כרטיסי מסך ליד יצרנים כמו הרקולס, ועד לא לפני הרבה זמן אלסה המצוינת..." בקשר למה שאמרתם על ELSA, תקראו מה שהיה כתוב בPC PRO. רק באמריקה הם יפסיקו לייצר כרטיסי מסך לשוק הביתי, ביישראל אנחנו עוד נזכה לקבל כרטיסים שלהם.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
-
1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?
-
היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סביר להניח שהמחיר שלהם יהיה עדיין יותר גבוהה ממקבילים של AMD לעומת זאת יש עוד שיקול - אוברקלוקינג... יש להם פוטנציאל גבוהה מאוד לאוברקלוקינג כי הם מיוצרים ב 0.13u במהירות שאפילו לא צריך יצור של 0.13 - ולכן יותר מסביר שהם יוכלו ללכת עד לאיזור גיגה-הרץ שלם באוברקלוקינג... בעוד ה AXP המתחרה נמצא כבר באיזור הסופי שהוא יכול להגיע איליו. לכן לאוברקלוקר יכול להיות שהנורת'ווד מציע יחס Price/preformance הרבה יותר טוב....
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לדעתי רק מי שראה את הפנטיום 4 החדש (northwood) יבין אותי... האם חייבים לשים משחת קירור לכל מעבד או שהגוף גוף מספיק? למה אני שואל... אני שואל כיוון שהרכבתי את המעבד pentium4 2000A mhz, שמו את המדבקת אחריות בדיוק על המעבד ובגלל זה המשטח על המעבד לא בדיוק ישר כמו פלס (הבדלי גובה מזעריים). שמתי משחת קירור בתקווה שזה יתן "יישור" של המשטח ולא יברח חום. האם הפעולה נכונה או שעלי להסיר את המדבקה (והלכה האחריות). והאם על כל מעבד צריך משחת קירור. דרך אגב לא קיבלתי משחת קירור עם המעבד אלא הוספתי לבד (היה לי).
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שמתאים ל P3 שיש בו כרטיס קול וכרטיס רשת (5pci 3 dimm(sdr) ata100 atx ) וגם אני רוצה לקנות מאוורר למעבד משהו פשוט וטוב וכמובן זול תנו לי הצעות בקשה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי