ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא יודע חיפשתי בכל מיני מקומות בשום מקום לא כתוב... :AR15:
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני ככל הנראה יקנה מחשב מבוסס על AMD... קראתי בכתבה לא מזמן שמעבדי ה AMD נוטים להתחממות גדולה יותר מזו של מעבדי INTEL, המארז שאני מתכוון לקנות tk3003 לא נראה לי מספיק (מבחינת קירור וספק כוח) טוב, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות antec/enemarx??? KRS1
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו יודע האם המבנה של הסלוט בחדש יהיה שונה לגמרי כמו בין 2 ל- 4, או כמו השינוי בין 1 ל- 2. כלומר האם כרטיסים של AGP*4 יתאימו ל- 8 וההפך. הסדרה החדשה של Gforce תיהיה מבוססת AGP*8? תתאים לסלוט AGP*4?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 256 SD RAM אבל אני לא יודע של איזה חברה אז מה אתם אומרים??
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו בסביבות 800 שקל מישהו יכול לתת לי אני משתמש כרגע בElsa Victory II 16 mb כבר שנתיים איתו אני יחסית מרוצה אבל עכשיו יש לי למשל את Max Payne וזה לא עובד ממש חלק יש לי פנטיום 3 1000 עם 256 מ"ב מישהו יכול להמליץ ואם אפשר גם על חנות טובה וזולה....
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
המודם הוא: Conexant SoftK56. התקנתי XP, המודם זוהה כ-STANDARD או BEST DATA , או משהו כזה... : יושב ב- COM3 , הוא מזוהה ב-DEVICE MANAGER. ההגדרות של החיוג בסדר (נדמה לי), הכנסתי DNS של השרת שאליו אני מתחבר, בקיצור - לא עוזר גם אחרי ששיחקתי עם ההגדרות בכל מיני דרכים - הוא מודיע שאין צליל חיוג (הקו בסדר, החיבור בסדר, הכל היה בסדר עם WIN ME). אחרי שהבנתי שזה לא הולך, אמרתי נחפש דרייברים רלוונטיים,(באתר החברה- אין! , עד שמצאתי באיזה חור לקח הרבה זמן), והתקנתי. ה-XP אומר שהם "לא מוכרים"- אישרתי, ההתקנה עברה בסדר. נראה שזה עבר חלק (אין משהו חשוד ב-DEVICE MANAGER). שוב שיחקתי עם כל מיני הגדרות שם , אבל זה לא עזר. אני לא יודע מה הבעיה - "אין צליל חיוג". ??? למה?
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה קטנה דמו או איזה שהוא קוד שמראה את היכולות הגרפיות של ה G3 כלומר יכולות גרפיות
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתי מקלדות למחשב אחד. יש לי מפצל אבל כל פעם רק אחת עובדת. ידוע לכם אם זה אפשרי מבחינה טכנולוגית? תודה.
-
האם זה הכרטיס האמיתי או שיש catch ? איך השירות והאחריות של אקסלנט ומה דעתכם על המחיר http://www.exlmarket.co.il/ מתי יגיע ה all in wonder ומה עדיף מקורי של ati או של חברות אחרות ? הרקולס נניח ? זה לינק לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_97&products_id=731 איך יכול להיות כזה הפרש מחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי יום הולדת (15) עוד מעט וכמתנה בקשתי מחשב חדש (מי לא?!) עכשיו.. יש לי מידע ממש בסיסי ואפילו פחות במה שקשור לחומרה :-/ אז רציתי שאולי אתם.. אלה שמבינים בחומרה.. תעזרו לי להרכיב מחשב עד 7000 ש"ח... (ואל תתחילו לריב לי פה ביניכם מה יותר כדאי לקנות, מה שאתם נוהגים לעשות ותתמקדו בשאלה שלי בבקשה ...) בתודה מראש, יותם אורן...
-
- 50 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחלק מעידכון כללי של המחשב שלי חשבתי על החלפת כרטיס קול, אז חקרתי את השוק והגעתי ל 2 אופציות עיקריות: 1. Sound blaster Audigy Platinum - כלומר הכרטיס עצמו + הרחבה + 5.25 של חיבורים (סלוט של CD), מחיר גבוה אבל מושקע ביותר :asthanos: 2. Terratec sixpack - חברה פחות מוכרת, יותר זול אבל עדיין תומך ב-5.1 סראונד. :-* יש לי XP פרופפשונל, אז יש מישהו שיכול להגיד לי אם הוא נתקל בבעיות עם אחד מהם, או יש הצעה טובה יותר (חייב אופטית!), האם יש מישהו שמכיר מקום עם מחיר טוב (אני מצאתי בלמיר וזיגזג מחירים הכי זולים). אני יודה על העזרה...
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ישהו יודע אם יש למעבדי AMD איזה שהם בעיות עם תוכנות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואין לי מוסג איזה. אני לא צריך משהו באיכות מיוחדת. כאילו משהו פשוט וזול. אין לי מוסג מה צריך להיות המחיר אז תעזרו לי בבקשה. תתנו לי גם לינקים אם אתם יכולים. עריכה: לא צריך כרטיס קול מיוחד בשביל 2.1 נכון? יש לי את הכרטיס שמגיע עם ה-GA-7VTXH
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-