עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Haflo,

הצורב של Plextor PX-W4012TA/SW תומך בצריבת Safe Disc כמו הדגם PX-W2412TA?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by demultiplexer,

what do you think about the GIGABYTE GA7VTX-H+(CREATIVE - LAN +ATA 133? is this mother board good enough what mother board is good and has also lan and raid on board ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. Started by Air_CoW,

אני עומד להזמין כרטיס Geforce 3 v8200 ti200 גרסת Pure רק עם טיוי אאוט. מהחנות שבה אני מזמין, הציעו לי בתוספת של 130 ש"ח גרסא של הכרטיס בתוספת VIVO שזה עד כמה שאני יודע Video In/Out. השאלה שלי היא אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הפיצ'ר הזה בכרטיס ואם זה כדאי בהתחשב בתוספת הנדרשת. נ.ב אם מישהו יודע, האם יש הבדל בין גרסאות Pure ו Deluxe בכרטיסים של Asus מבחינת הכרטיס נטו... לא כל התוספות מסביב תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by giliboy,

למה הגיפורס 4 של MSI כל כך זול???(מחיר נע בין2100 ל2200) לעומת ה-Gainward שגם הוא נמכר בארץ ב-600 700 שקל יותר!

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by yanme,

יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by dw,

צריך המלצה למסך 17" עד 1400 ש"ח וחשוב שלא יהיה במסך פסים מעצבנים.

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Or ei,

בכל החניות אני רואה לאפטופים מוכנים ... יש אפשרות לקבוע איזה חומרה תיהיה בתוך הלאפטופ (יעני הזמנה אישית?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Nigga_Lover,

היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קיבלתי היום כרטיס firewire!!! שמחתי עד הגג עד ש... (בטח אתם יודעים את ההמשך) קיצר, התקנתי אותו, ערכתי קצת בפרימייר 6... וכשהחזרתי את הסרט למצלמה (sony trv-10e) היו קפיצות במהלך ההעברה. זה לא קפיצות כל הזמן אלא פעם בבערך 4 שניות וזה ממש מעצבן את העיין.. וזה מגעיל!! אני ממש לא מבין למה זה קורה!! אני יכול להשקיע בכרטיס חדש טוב יותר, אבל לא יותר מ- 1000 ש"ח מה שאני לא מבין זה למה יש קפיצות אם מדובר בתצורה דיגיטלית של 0/1?? העברת הנתונים בכל כרטיסי הפייר וויר היא אותה מהירות (400mb/sec) אם כך... מדוע?? עזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Johnny,

שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by o2,

היי כולם אני קונה בקרוב מחשב חדש בתקציב של 3500~ ואני בבעיה..... מה לבחור? את ה gf2ti או gf4mx440 שניהם נמכרים באותו מחיר פחות או יותר ורציתי לדעת מה עדיף\טוב יותר...? plz help!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by -JobNick-,

מה מהם יותר טוב? נשווה בין T-BIRD במהירות שעון 1400 ובאס של 266 וAMD ATHLON XP1600עם באס של 266 ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by CraZy,

פנטיום 3 1000 זכרון PC133 256MB האם יש הבדל משמעותי בעבודה עם זכרון CL3 או CL2 כלומר האם ההבדל בביצועים במעבר מ3 ל2 יהיה משמעותי

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by barakhil,

היי :-) ההארד דיסק של המחשב הישן שלי מת לגמרי. זה pentium 233mhz עכשיו אני רוצה הארד דיסק חדש אבל בכל מקום זה רק 20 ג'יגה ואני צריכה איזה 4 ניתן בכלל להשיג כזה גודל?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by MaD-X,

שלום לכולם... כפי שאתם בוודאי מנחשים, אני חדש פה.. אז נא להתנהג יפה ;D אוקיי ניגש לבעיה/שאלה ברשותי עכבר (Microsoft IntelliMouse Explorer) שכבר לא מספק אותי (מסיבות שונות...) ואני רוצה לקנות אחד חדש. עכשיו, שמעתי על ה-Razer Boomslang ומיד נדלקתי... עכבר מיוחד למשחקים? סבבה! אני קונה... אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשיג אחד מאחר שאין בארץ מישהו שמוכר אותם (או שיש ואני לא יודע) , וההורים לא מרשים לקנות דרך האינטרנט :-[ אז לשאלה עצמה... מישהו יודע איפה להשיג אחד בארץ?? :asthanos:

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קניתי לא מזמן מצלמת וידיאו דיגיטלית של סוני דגם pc110 אני רוצה לערוך את הוידיאו במחשב עם תוכנה טובה ולהעביר את הקלטות וידיאו שצילמתי למחשב ויותר מאוחר גם לדיסקים. רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל זה,איזו תוכנה, חומרה להשיג. וכל מידע שיכול לעזור . תודה.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by The_Matrix,

GeForce2 MX400 זה טוב ??? ועם זה תומך במשחקים חדשים... :AR15: תודה בכל מקרה......

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם מה כדאי לרכוש לצרכי גיבוי העברת קבצים בכלות טפעול דרך ממשק USB יש בשוק כוננים של IOMEGA כמו : ZIP 250 MB JAZ 1G,2G PEERLESS 20G

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by nice-1,

יש לי חבר שמחפש מסך 17 טוב ב1500 שקל או פחות אני רוצה בשבילו משהו ככה שמגיע ל 1024X768@85Hz ועדיף אפילו יותר יש המלצות?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אהלן יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 7VTXH עם כרטיס קול 128 של קריאטיב. עכשיו לפי הבנתי יש לו יציאה דיגיטלית. מה שאני רוצה לשאול זה למה משמשת היציאה הזאת? מה אני יכול לחבר אליה? הכרטיס קול כרגע מחובר דרך היציאה הרגילה של הרמקולים למערכת סטריאו מיני של אייוה (מספקת אותי), במערכת יש כניסה של שתי בננות, אולי אפשר לחבר אותה דרך היציאה הדיגיטלית וככה להשיג איכות יותר טובה? אגב בכרטיס יש לי 3 חורים שכולם נראים אותו דבר! אחד לרמקולים אחד למיקרופון ואחד line in, איפה נמצאת היציאה הדיגיטלית?? תודה מראש! 8)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by aipe,

החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

משהו יודע איזה דריברים הכי טובים לG_FORCE 2 DELUXE של ASUS כול דרייבר שהורדתי היה חסר בו משהו כמו TV OUT עומק צבע וכו' ב (כמובן) XP.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים