עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ReDeOn,

אני רוצה לקנות או את זה http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/453.7.html או את זה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051858 עכשיו אני לא יודע מה בדיוק לקחת כי הראשון הוא של חברת Microsoft והוא יותר מוכר ונראה איכותי... השני החברה שלו לא מוכרת, הוא נראה טוב והוא יחסית די זול והראשון והשני אין לי מושג מה סדר הגדול שלהם עם למישהו יש מושג אז שיגיד לי... מקווה שתהנו במהרה ותגידו לי בבקשה מי יותר טוב ומה יותר כדאי

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה של כמה מאות דפים בשבוע. כרגע נמצאת בשימוש SAMSUNG 3051ND. בזמן האחרון כל הזמן נתקעים בה דפים וזה מעכב את העבודה. צרכים מהמדפסת החדשה: 1. אמינה. 2. חיבור רשת חוטי. 3. טונר שמספיק לדפים רבים. 4. טונר חילופי זול. 5. הדפסה בשחור לבן בלבד. 6. אין צורך במדפסת משולבת אך אין לי התנגדות. 7. תשמש למכשירים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP. 8. שלוש שנות אחריות איסוף והחזרה - יתרון. התקציב נע בין 1000 ל1500 ש"ח עם עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון האמינות. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ktulu,

שלום, מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה ולא יקרה לשימוש בסיסי. יש לי כמה מועמדות בבדיקה של בזאפ אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבחירה: מצלמת רשת MINI CAM Viewcom - 80 ש"ח מצלמת רשת ICAM140 GPT במחיר 79-46 מצלמת רשת 310 Qcam במחיר 65-79 מצלמת רשת 330PC SILVER LINE במחיר 110-130 מצלמת רשת TwinkleCam Pro Quantum במחיר 118-174 מצלמת רשת ICAM340 GPT במחיר 128-141 מצלמת רשת Express Logitech במחיר 130-227 אני יודע שרשמתי הרבה אופציות ובסה"כ המחירים לא גבוהים. אבל בכל זאת אני מחפש לקנות פעם אחת מצלמה טובה ושלא אתאכזב יותר מידי, יש מבחר ממש גדול ואני לא ממש מבין גדול בזה. תודה למי שיכול להמליץ.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  4. היי אני צריך מקלדת אלחוטית עם עבר מובנה לשליטה על מדיה סנטר הייתי שמח אם היה עכבר מובנה בצורת סטיק קטן כמו בניידים של lenovo או לפחות טאץ פד קטן ... ממה שחיפשתי במקלדות של לוג'יטק ומקרוסופט אין דבר כזה .. למעט מקלדת אחת של לוג'יטק בסכום אסטרונומי עם עוד כמה פיצ'רים מיותרים.. התקציב הוא 400-500 שקל

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by imrioz,

שלום. אני מעוניין לרכוש KVM PS/2 ומתלבט בין שלושה דגמים: http://global.level1.com/products2.php?Id=634 http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=137412 http://www.trendnet.com/en/products/TK-205K.htm אין לי ניסיון במוצרים דומים או במוצרים אחרים מחברות אלו. הייתי שמח לקבל ביקורות מאנשים שמשתמשים בהם, או לחילופין המלצות לKVM אחרים. שלושת המוצרים באותה סביבת מחיר (180 שח) כשהKVM של בלקין מגיע עם 3 שנות אחריות בניגוד לשנה אחת באחרים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by Discover,

אהלן חברים מזה כמה שנים כבר שאני משתמש בסט Logitech Wave Desktop. המקלדת מדהימה, נוחה בטירוף ואין לי שום תלונה אליה. העכבר היה בגדר הסביר עד בסדר. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות והחלטתי "לקפוץ" על ההזדמנות ולנסות להחליף אותו. מדובר על סט אלחוטי שמחובר למחשב באמצעות "דונגול" Mini Receiver של לוג'יטק. למיטב זכרוני מדובר על תדבר 2.4GHz. האם כל עכבר אחר שאקנה, שעובד בתדר זה, יצליח לתקשר עם ה"דונגול" הזה? האם אני חייב עכבר של לוג'יטק? או אפילו את אותו דגם של עכבר? תודה רבה :-) אשמח לקבל המלצות לעכברים אלחוטיים מתאימים. תקציב הוא באיזור ה200-300 שקל לעכבר. רצוי אחד בטכנולוגיית לייזר ולא כזה עם מיליון כפתורים מסביב (5-6 כפתורים בהחלט מספיק). חיווי סוללה על גבי העכבר יתקב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by randt,

שלום, רכשתי מצלמה וחיברתי אותה למחשב. כיצד אני גולש עימה ורואה מישהו אחר עם מצלמה ? האם עליי להוריד תכנה כלשהיא ? תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. אני צריך לקנות מפצל USB טוב. לקנות USB2? תוכלו להמליץ לי מהרשימה שבזאפ איזה מפצל כדאי לקנות? אני עדיין לא יודע אם עדיף מתאם פנימי או מפצל חיצוני. נראה לי שחיצוני יותר נוח כי אז אפשר לנתק רק USB אחד בשביל כל החיבורים של המפצל. http://zap.co.il/c-C-USBCard תודה,

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Hitman_47,

איזה ספק אתם ממצליצים הכי טוב שנותן את התמורה לכסף מחיר עד 500 שקל שאמור להחזיק מערכת כזאת Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 M.BOARDS for AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 1 MEMORY DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 VGA CARDS xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 2 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Units 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לLCD בסלון, אני עוד לא בטוח שהוא ישאר שם לכן המקלדות שאני מתלבט ביניהן הן לא מקלדות מדיה סנטר קלאסיות (אני מכין את הקרקע למצב שהמחשב יעבור חדר) to make a long story short - אלה 3 המקלדות שמצאו חן בעיני מבין מיליון המקלדות שיש בזאפ, אני יודע שאין ממש קשר בין אחת לשניה לכן בשלב זה אני צריך את עזרת המומחים אלו מביניהן המומלצת ביותר: לוג'יטק MX5000 לוג'יטק media remote S510 עם השלט MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP FINGERPRINT READER 3Y תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by vini,

מישהוא יודעה איך פותחים קובץ mdf

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. יש אצל חברה שלי מדפסת, סורק, פקס של HP, דגם J4500. זה רושם תקלה שהמחסנית דיו השחורה לא מתאימה, זו מחסנית ממוחזרת. הצבעונית מקורית חדשה והיא עובדת, אבל כשאני מדפיס ללא המחסנית השחורה זה עדיין כן מדפיס לי בשחור וגם בצבעוני! כשאני שם את השחורה שוב המדפסת רושמת שזו מחסנית לא מתאימה ולא מוכן להדפיס...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by zombie,

אני רוצה לקנות תG15 החדשה צלצלתי לחנות שאלתי עם יש לה על המקשים עברית והמוכר אמר שכן.... אבל לפי דפדוף קצר בפורום אני מבין שלא... אז יש או אין? ;D

14. Started by CybeR_CoM,

בתור התחלה לHTPC שלי, החלטתי להתחיל במארז ואחרי חיפוש "נרחב" שעשיתי הגעתי למארז הזה. במפרט שלו באתר הרשמי של CM כתוב שהגובה של המארז הוא 13.5 ס"מ ואחרי חיפוש בפורומים שם, גיליתי thread ובו הודעה של אחד מצוות האתר זה ה Thread משמע שהספק הנוכחי שלי (Antec 430W) יוכל לשמש אותי גם במארז הזה, למרות שבנתונים במפרט הרשמי כתוב 13.5 ס"מ וגובה הספק שלי (כשמעמידים אותו כמו שהוא עתיד להיות במארז) הוא 15 ס"מ. בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המארז, והאם זו בחירה טובה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by dante123,

היי חברה אני צריך את ההמלצות שלכם בקשר לשלושה הצעות של העכברים הכי טובים עד ל500 שקלים. *העכבר הוא לגיימר כך שזמן התגובה ודיוק העכבר חשוב. ** עדיף שיצרוך כמה שפחות זמן סוללה (כמו תמיד) אבל זה לא ממש חשוב, העיקר שיעבוד 24 שעות. *** כמובן שיהיה לו כמה שפחות בעיות תאימות עם דרייברים ושירגיש נוח ביד ( ;D) איזה דברים בוחנים בעכבר שרוצים להכריע בין שני עכברים (קריטריונים). יש הבדל בין עכבר חוטי לאלחוטי מבחינת הדיוק וכו?שמעתי שעכבר חוטי יותר מדויק ופחות ''משתגע'' מעכבר אלחוטי. יש הבדל בין משטח עץ לבין פד לעכבר? יש לי משטח עץ כרגע והוא פועל טוב עם העכבר הג'נרי (נראה לי) שלי. הכתבה בזון על הG7 התפרסמה לפני זמן מה וחשבתי שאולי יש שינויים (אגב, רק העכברים של לוג'י נכון?יש ב…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. כרגע יש לי LogiTech 1000MX ואני צריך לקנות לאבא שלי למחשב עכבר רגיל ביותר בלי דרישות מיוחדות . עכשיו אני רק בדילמה אולי אני יתן לו את שלי ויקנה לי אחד חדש מאלה שבכותרת..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Razer DeathAdder - עכבר הדגל החדש של יצרנית העכברים האמריקאית, בעל עיצוב דומה ל-IntelliMouse Explorer 3.0, מה שכבר מהווה פלוס גדול מאוד, ומפרט טכני מרשים ביותר שכולל שימוש בחיישן אינפרא-אדום מתקדם, יציב, וטוב בהרבה מהחיישן האופטי ובטח שמהלייזר, והופך את ה-DeathAdder לעכבר בעל הביצועים הטובים ביותר בשוק העכברים כרגע, תוסיפו לזה עיצוב מרשים, אלגנטי, ונוח מאוד ותקבלו את העכבר שאף גיימר לא יכול לוותר עליו. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955 מומלץ בחום, אבל אזהרה - העכבר הוא דיי מסובך להתקנה וצריך לדעת מה אתם עושים כי אם לא הוא פשוט יהרס ותאלצו לשלוח אותו בחזרה לפאנדס ולקבל עכבר חדש. מי שבוחר להזמין - http://www.razersupport.com/ind…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. מתוצרת ATI לארץ? ???

19. לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by JCohen,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נתקלתי בידיעה שנראתי לי מעניינת (לפחות ממעט המילים באנגלית והמספרים) והייתי רוצה שמישהו יתרגם אותה בבקשה או לפחות יכתוב את הנקודות המרכזיות בידיעה. תודה מראש. השמרתי את הידיעה פה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. טוב אז ככה ניסיתי כבר הרבה HEADSETS במהלך השנים ובכולן היו חסרונות בולטים שמאוד הפריעו לי (הרבה מהם מSTEELSERIES, THERMALTAKE, ועוד) כרגע אני עם KULO 7.1 של ROCCAT .. מאוד לא נוחות, שבירות, הבילד פשוט מדיי, ובנוסף להכל הם ON-EAR ואני חייב משהו OVER-EAR. אז ככה, לפי מה שקראתי הTRITTON PRO+ 5.1 בגרסאת המחשב רק יצא לפני חודש, ככה שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האפשרויות האחרות שחשבתי עליהן : - Roccat Kave 5.1 - Razer Tiamat 7.1 - Logitech G35 מה שאני חייב באוזניות זה שיתחברו בUSB (הKAVE יוצא דופן כי יש בו 5 חיבורים של סאונד + USB למתח) כי יש לי מערכת שמתחברת בחיבור אנלוגי רגיל של 3.5 **חשבתי לקנות גם כרטיס קול לא יקר מדיי שישפר את איכות הסאונד ואת הסראונד בהתאם לאוזניות שאני אק…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by approx,

רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by max_cool,

במקרה הגיעו לידי 500 שקלים ואני רוצה לקנות איתן ג'ויסטיק רוטט ואם פידבק או איך שקוראים לזה , אני אשתמש בו למשחקי סימולטורים בעיקר אם מנוע פיזיקלי כמה שיותר מציאותי ואותנטי ולכן אני זקוק לג'ויסטיק שיביא לי תגובה כמה שיותר מציאותית.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.