ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קיים מתאם כזה כי יש לי גם עכבר אלחוטי וגם רגיל ושניהם ps2 ואני רוצה ששניהם היו מחוברים באותו זמן כדי לא לגמור בטריות לאלחוטי(יענו אני ישתמש בו רק שצריך) וכדי לא לשחוק את החיבור בלוח אם בגלל שאני כול הזמן מחליף בניהם....
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-410635-410635-3390945-3571342.html קישור לאתר שלהם מצוין שהמדפסת עובדת עם WIN2000 האם יש סיכוי שהיא תעבוד עם 98 ??? (אשמח מאוד לעזרה) תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עוד מעט אני מקבל את הכרטיס מסך החדש שלי השאלה שלי איך אני מתקין את הכרטיס החדש בתוך המחשב פיזית אף פעם לא עשיתי את זה זה פשוט כמו להחליף זכרונות? כי זה באמת קל איך אני מוציא את הכרטיס הקודם?
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אנא עיזרו לי להחליט בין 3 הכרטיסים : 1.GLADIACTM 511 TV-Out ELSA 2.ASUS V7100 PURE GeForce2 3.ATI Radeon 32 MB DDR+ TV האם הוא יכול לעבוד עם לוח sdram 4.אם יש עוד המלצות לכרטיס עד 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
-
אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחלק מעידכון כללי של המחשב שלי חשבתי על החלפת כרטיס קול, אז חקרתי את השוק והגעתי ל 2 אופציות עיקריות: 1. Sound blaster Audigy Platinum - כלומר הכרטיס עצמו + הרחבה + 5.25 של חיבורים (סלוט של CD), מחיר גבוה אבל מושקע ביותר :asthanos: 2. Terratec sixpack - חברה פחות מוכרת, יותר זול אבל עדיין תומך ב-5.1 סראונד. :-* יש לי XP פרופפשונל, אז יש מישהו שיכול להגיד לי אם הוא נתקל בבעיות עם אחד מהם, או יש הצעה טובה יותר (חייב אופטית!), האם יש מישהו שמכיר מקום עם מחיר טוב (אני מצאתי בלמיר וזיגזג מחירים הכי זולים). אני יודה על העזרה...
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
הגי]ה2 אמאיקס 2002 שלי לא רע בכלל הכל רץ כ"כ חלק על הפנטיום3 800 זיכרון 512 חשבתי להחליף אותו לגיפה4 מה אתם אומרים לחכות עוד שבוע שיביאו את ה טיאיי ואד לרכוש? או שמספיק למשתמש הממוצע גיפה 440?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
ה MX Revolution כבר דיי ישן, אני מחפש עכבר חדש אלחוטי לא לשימוש גיימר, שקלתי לקנות אותו אבל בגלל שהוא הרבה זמן כבר בשוק כנראה שבקרוב יצא חדש, אבל עם זה עוד שנה אולי אני כבר אקנה אותו.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחשב שלא מיועד לאוברקלוקינג ... מה דעתכם על המפרט הזה של KSP : CPU INTEL P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) 1595¤ M.BOARD for INTEL P-4T533C RDRAM +sb +lan 1080¤ MEMORY 128x2) 1066 MHz 256MB Kingston 950¤ VGA CARD GF 4 Ti4200 64Mb+TV+DVI 930¤ HARD DISK GB 40 7200 ATA-100 Baracuda IV 480¤ CD-ROM LG x52 160¤ CD-R Recorder LG 32 x 10 x 40 (KIT) 395¤ FAX MODEM Conexant 56K v92 PCI 75¤ CASE ATX MIDI 400W for P4 Pro 245¤ MONITOR Vis.Master PRO 413Color FLAT 17'' 1560¤ KEYBOARD MS Internet + MS Mouse Optical 225¤ SPEAKERS …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת לקסמרק X5070 יחסית חדשה שלאחרונה הפסיקה להגיב. כשאני מפעיל אותה היא נמצאת במצב פקס ורשום בתצוגה: "Unrecoverable Fax Error" ואז היא עוברת למצב העתקה ומאותו הרגע שום כפתור לא מגיב. גם פעולות דרך התוכנה המסופקת או פקודות PRINT לא עובדות שכן נדמה שהמחשב לא מרגיש את המדפסת מחוברת. בדקתי את הכבלים והם בסדר, גם ניסיתי לנתקם ולחברם וגם להפעיל מחדש את... את הכל! בבקשה עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ההגה כבר קיים בשוק לפחות שנה וחצי, האם כדאי לחכות לדגם הבא (אם בכלל יהיה) או שפשוט לקנות עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט שיהיה אפשר להעיביר שקופיות במצגות , המרחק בערך 15 מ
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום רב כמו שכבר אמרתי אח שלי הביא לי את הAIW R9800 PRO שלו שהוא קנה בEBAY.. כנראה קצת עבדו עליו ושלחו לו שלט של MEDIA CENTER(חוץ מזה.. הכרטיס קצת דפוק).. עכשיו יש אפשרות להתקין דרייבר שלו על XP ולהשתמש בו בXP גם להשם הקלטות בתוכנה של הAIW? אם כן איפה אפשר להוריד את הדרייבר והתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום תעזרו לי בבקשה לבחור סורק... אני צריך סורק איכותי... לא צריך רזולוציות מטורפות... לא חייב סורק שקופיות, אבל אפשר... תקציב: 1500 שח... מקווה שתעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, אחרי 6 שנים (!!!) הגיע זמן להחליף לוח-אם ומעבד. האם מארז שבו ישב לוח-אם ישן של פנטיום 3 (ASUS P3V133) יתאים ללוח אם חדש ? או שצריך להכניס לתוך התקציב המוגבל מאוד שלי גם מארז (שיוריד את רמת הלוח/מעבד/זיכרון) ?
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים אבל לא מקצועיים. מבחינתי העכבר הזה: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=330 הוא מצויין לשימושים שלי מבחינה של איך שהוא עובד בעיקרון זה מה שיש לי עכשיו: http://shop.awex.hu/images/microsoft-multimedia-keyboard_big%5B2%5D.jpg עכשיו למחשב החדש אני רוצה סט אלחוטי טוב שלא צריך להיות מקצועי...דומה בביצועים למה שהראתי קודם. הכי חשוב שלא יהיה ניתוקים שפתאום הוא קולט ופתאום לא.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בקשת המלצה לאוזניות in-ear למוזיקה תקציב - נע בסביבות ה400 ש"ח שימוש - מוזיקה חשוב שיהיו in-ear חשבתי כבר על כמה דגמים ורציתי לדעת מה יותר כדאי מה עדיף DR. DRE TOUR Monster או Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה אשמח לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מחפש המלצה לספק כוח למחשב הבא: מעבד אינטל D820 לוח אם GIGABYTE 8I945GP כרטיס מסך 6600GT 128 MB עכשיו יש לי כמה אופצייות: ספק ENERMAX 350W ב270 שקל או לקנות מארז+מעבד של HEC ב330 שקל....אבל זה מארז של COMPUCASE שבא עם ספק 300 וואט....האם זה יחזיק את המערכת? אני גם מעוניין לעשות OC בעתיד, אז הספק יתאים? או שעדיף כבר את הENERMAX? תודה ניב
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-