ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לקנות מצלמה להורים שלי שעובדים עם XP וגם בשבילי אך חשוב שתהיה תמיכה מלאה בוינדוס 7 64 ביט שמותקנת אצלי.מדובר על המצלמה הכי פשוטה לשימוש בסקייפ ושתהיה גם הכי זולה מצידי. יש המלצות? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי לא מזמן עכבר MX110 בבאג. היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ניסינו להחליף סוללות\לחבר במחשב אחר) . יש עליו עוד אחריות אבל לא נראה לי שהם כבר מוכרים את הדגם הזה.. מישהו יודע מה הנוהל של מימוש האחריות במקרה זה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הדגמים החדשים של המצלמות הדיגיטליות עם מסכי OLED יגיעו לארץ? והאם המחיר שלהם באמת יהיה זול יותר מהדיגיטליות הקיימות?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר חדש. יש לי תקציב של 300 שקל + - מה כדי לקנות? נ.ב הצרכים של העכבר הם אך ורק גיימינג.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך בוחרים סורק? על איזה נתונים צריך להסתכל, איך יודעים מה טוב ומה לא חשוב בכלל?..
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות את המארז הזה, בעקבות המארז הקטן והישן שלי. (קראתי כבר ביקורת, התרשמתי, ראיתי חיסרונות והיתרונות, הוא כיום עולה כ400¤ ואפשר למצוא אותו בפחות, אהבתי את עיצובו, הוא גדול ומרווח. משמע - אני הולך עליו כמעט בטוח.) המארז שלי מתחמם יותר מדיי, ועושה עוד הרבה בלאגן. הגיע הזמן להחליף אותו.. רציתי כמה דברים לדעת לפניי שאני קונה אותו.. עכשיו מה שרציתי לדעת כעקרון, קראתי את הביקורת באתר עליו, אבל לא ממש הבנתי משהו כי לפי צילומים שראיתי מאתרים אחרים, צילומים של המארז מאחורה, של הפח עצמו, אני לא רואה חורים בברזלים בשביל 4 USB מאחורה. האם יש רק את שתי היציאות למעלה של הUSB, ואני אצטרך לקנות מפצל ולחבר אותו למעלה, וככה להשתמש עם הUSB? =| כי זה ממש לא יהיה נוח ומעצ…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל? איזה פד מומלץ לעכבר הזה? איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים.. המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי... תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מקווה שיש דבר כזה קיים או שכל דבר אלחוטי בעל זמן תגובה לא מספיק מהיר???אגב התקציב מוגבל ואין לי מספיק כסף ל-mx1000 או דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-