עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by Elrond,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by ProDeaN,

מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by yoni8866,

שלום, אני כרגע מחפש עכבר חדש. עד עכשיו השתמשתי בעכבר+מקלדת של מיקרוסקופ, אבל אני והעכבר הזה לא כל כך מסתדרים. אני מתעסק ביום יום בעריכה וגרפיקה, Premire ו-After Effects, ואני צריך עכבר טוב שיעבוד עם זה. אני גם משחק ורוצה שהעכבר יהיה מיועד לגיימינג, אבל יותר חשוב לי עניין העריכה. ב-TMS הציעו לי Logitech G500, אבל לפי מה שהבנתי זה עכבר בעיקר לגיימינג. לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של עכברים, אני אני מוכן להשקיע משהו כמו 400 ש"ח בעכבר, אבל חשוב לי שהוא יגיב כמו שצריך לכל תנועה ולחיצה ויהיה מדויק. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by POD,

שלום לכולם, מה דעתכם על מדפסות DELL בכלל ועל DELL A920 בפרט? יותר טוב מ- HP?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. טוב תראו זה של המחשב הישן, פנטיום 1, אבא שלי קנה לי פעם אני חושב ב98 [לא ממש השתמשתי בזה כי לא ידעתי מה זה] לגבי מה הוא עושה אני אעשה חיפוש, אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה משו ואם כדאי לחבר אותו. כתוב UPS והחברה היא SUSTAINER מאחורה כתוב Model:S-40A מישהו מכיר? כדאי לחבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. שלום לכם, אני מעונין בעכבר חדש, למטרות גיימינג ועבודות הדורשות דיוק, כגון ציור ועריכת תמונות. התקציב שלי יחסית סביר, ועומד על כ-200 שקל. הבנתי שבהגדרות האלו אפשר לקחת את הלוג'יטק 510 (או אולי 518), וגם את הרייזר וייפר (הקצת מיושן). אני מחפש פתרון נוח, לא דרושים עשרות לחצנים או משהו כזה, פשוט עכבר זריז ומדויק. מה דעתכם? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  8. רציתי לשאול אתכם המומחים....... קיבלתי גיימקיוב מארה"ב ורשום על האריזה שהוא עובד ב-120V. מה אני אמור לעשות? איזה סוג של שנאי אני אמור לקנות? אני יודע שצריך שנאי שמעביר ממתח של 110V ל-220V....אבל האם אמור להיות לו הספק ספציפי? האם ניתן לחבר שנאי שכזה למפצל שקע החשמל? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חברים, אני מתכוון להחליף עכבר ואני לא מצליח להחליט בינהם... הלדים ממש לא עושים לי את זה, יותר חשוב לי נוחות וביצועים, לכן אני נוטה יותר לכיוון הקיסר.... אשמח לשמוע את דעתכם והצעות נוספות אם יש...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by tibia,

אני צריך מארז עד 300 ללא ספק כי יש לי של hec אני מעדיף מארז יפה כמו ה cobra !

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  11. ומה עדיף עכבר אופטי או עכבר לייזר תודה. אשמח לתשובות בהקדם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by kfir91,
    • 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gman_il,

שלום. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס USB. בנוסף אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק רלוונטי לביקורת על כרטיסים כאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. פעם ראשונה שאני צריך לרכוש למדפסת זאת טונר. זאת מדפסת לייזר לפי הבנתי. שחור לבן. האם יש מקום מומלץ (כמובן -במחיר) שבו אוכל לרכוש טונר עבור מדפסת זאת? samsung ml-3710nd תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Yoda_1168,

המקלדת הנוכחית שלי מאיימת להפסיק לעבוד והמצב לא טוב. חשבתי על דגם פשוט מהסדרה של לוג'יטק, המוצרים של מייקרוסופט נראים לי גדולים ומגושמים. אני מעוניין במקלדת עם מקשים רכים (חשוב לי מאוד) שנוח להקליד עליה, ועדיף שתהיה זולה. אין לי צורך בתוספות כמו אלחוט וhotkeys, אני צריך רק משהו פשוט. אם יש לכם ניסיון עם המקלדות של לוג'יטק תכתבו כאן, למרות שאני אשקול גם הצעות אחרות. קראתי דברים טובים על ה-Logitech UltraX (למרות שהיא די יקרה), האם היא שווה את המחיר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. שלום לכולם, המערכת המיועדת היא : 930D, 2GB זכרון, מאורר BT, לוח אם של אסוס ATX, כרטיס מסך קטן(לא סוס כמו הX1800) וכנראה עם קירור פאסיבי. אני לא עושה אוברקלוק למעבד וחשוב מאוד לשים דגש שיהיה שקט מאוד אך קריר. מכיוון שהחנות שאני קונה ממנה עובדת בעיקר עם מארזי TT ואין להם את ה6A19 חשבתי ללכת על המארזים הנ"ל: TT MATRIX http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12875&catid=666 מגיע עם מאורר 1 120MM שקט. עולה 337 שקל אבל יש להוסיף בחשבון עוד מאורר 120MM ואולי מאורר לצד המארז. יש גם את הTT SOPRANO http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12895&catid=666 שאני לא כל כך מצליח להתחבר למראה שלו, אני מעדיף אץ המראה של הMATRIX, אבל הוא מגיע עם 3(!) מאוררים 2…

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  19. אהלן אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.. הדבר הכי חשוב זה שיהיה מרחק טוב. יש לי טלוויזיה במרחק 2.5 מטר ממני כאילו במיטה ויש לה מחשב מחובר ואני צריך מקלדת ועכבר שיפעלו באופן תקין ללא תקלות!! בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. תראו יש לי מחשב חדש ואין לי את החיבור להגה הזה כי הוא דיי ישן ואני מחפש מתאם שיתאים לי למחשב מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by bugosdckh,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  22. אני מארגן חדר קולנוע ביתי אבל המקרן שאני קונה גם מיועד/מותאם לגיימינג. אם אני רוצה לנצל את החדר לגיימינג (FPS) ברור שאני לא אשב עם כסא-שולחן-מקלדת-עכבר באמצע החדר כדי לשחק. בהנחה שבקר PS/XBOX מחוץ לתמונה, איך אפשר "לשחק מהספה" בנוחות? סט מקלדת/עכבר אלחוטיים זה מתבקש, אבל על מה מניחים אותם? שאלה דבילית, אבל לא מצאתי עדיין סידור נוח. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. מכר מעוניין במצלמת וידאו דיגיטאלית, והוא מתעקש על סוני - למפני שאני מתחיל בבדיקות, ביקורות, סקרים וכיו"ב - למישהו יש נסיון עם זה? במיוחד עם דגמי סוני השונים? הוא דיי נעול על העניין (יש לו מצלמה דיגיטאלית של סוני שהוא משוכנע שהכי טובה בעולם, אישית אני לא אוהב את עדשות סוני - משהו בהם, משום מה, לא חד מספיק, אפילו בדגמים יקרים). בקיצור זרקו כל נסיון וידע עם מצלמות וידאו דיגיטליות, ושוב רצוי סוני, 10x.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דריברים למצלמת הרשת הזאתי ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=4097 לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום.. וזה בשביל חבר ואין לו תדיסקים .. והווינדוס XP לא מזהה את המצלמה...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.