ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עקב המחירים המוגזמים של המקלדות האיכותיות בארץ, אני שוקל להזמין מקלדת מחו"ל. ראיתי שמס' אנשים בפורום עשו זאת ורצית לשאול למה כדאי לשים לב ומה הלקחים שיש להם בנושא. כמו כן, אשמח לדעת מה שיטת המשלוח הכי בטוחה והכי משתלמת מבחינה כספית. תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
יש לי את ה-logitec dual action ,הייתה תקופה שהוא עוד הזדהה אבל רק עם קיפול של הכבל של הג'ויסטיק עד למציאת הנקודה שבה הג'ויסטיק עובד ומתחבר למחשב ועכשיו גם זה לא עוזר ,האם יש אפשרות לתיקון עצמי של הג'ויסטיק? אם לא אשמח לקבל המלצות לג'ויסטיק זול למחשב שלא נהרס אחרי חודש.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, משהו קטן איכותי. מדפסת עם סורק ומכונות צילום לקנייה באזור באר שבע, אני לא בדיוק יודע מה טווחי המחירים במדפסות כאלה אבל משהו לא יקר מידד ולא זול מידי חשוב שרזולוצית ההדפסה תהיה איכותית וגם הצבעים. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
קראתי פה את התוכניות שלהם http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=1008512620 וכמו שאמרתי בוויכוח של זה שפנטיום 4 2.2GHz יהיה יותר טוב בזמנו (כשהוא יצא), אני עדיין חושב שצדקתי. יודעת למה ? כי AMD תתן מעבד לפנטיום 4 2.2GHz מאוד מאוחר. המעבד אמור לצאת ב3 שבועות הקרובים, ובכתבה תוכלו לקרוא מתי בדיוק AMD מתכוונת להוציא את המענה המתאים (AMD Athlon XP 2200+ שיבוסס על הליבה החדשה, לא פאלומינו). חבל שהם זורעים לעצמם דרך חדשה לכישלון.
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם הישוע הגיע ?! הייתכן שיש רמקולים טובים וזולים...? תראו את המחירים של הרמקולים של Hercules בארץ: הסט הראשון הוא 5.1 והוא עולה 380 ש"ח שזה מחיר זול מאוד בשביל כזה סט.. הסט השני הוא 4.1 והוא עולה 230 ש"ח שגם זה מחיר זול מאוד בשבילו... עוד פרטים ניתן לראות כאן. השאלה הגדולה היא עד כמה הם איכותיים לעומת הרמקולים המובילים בשוק (Altec...). מישהו קרא ביקורת עליהם ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עכבר יותר נוח וביצועיסטי? Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 או Logitech® VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks יבואן Logitech שם תג מחיר לא מובן של 550ש"ח~ (תג מחיר היצרן בחו"ל הוא 70$), אך ניתן להשיגו במחיר 420ש"ח דרך יבואן אפור, ה- M$ עולה 420ש"ח (תג מחיר יצרן חו"ל 100$).
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב ישן עם לוח אם מיקרו-ATX, הכל בסדר חוץ מהמארז המעפן שממש חוסם גישה לכל דבר (למשל בשביל להחליף זכרון אני צריך לפרק את ההרדיסק !) למישהו יש המלצה על מארז קטן ונוח יחסית ? (חשוב שיהיה קטן, אבל לא איזה קוביה בסגנון של shuttle וכאלה, הם צריכים ספק כוח קטן, נכון ?) אני מתכוון לעשות בו הרבה החלפות חומרה. אה, ואני לא מודר, אז אין מה לדבר על לעשות משהו עם המארז הנוכחי. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל נ.ב- מנהלים בבקשה לא למחוק את ההודעה כמו פעם שעברה....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס. רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מאוד צריך את העזרה שלכם, אני מאוד מאוד רוצה את העכבר הזה אבל שום חנות שחיפשתי בארץ לא מוכרת אותו, אז עברתי ללחפש בחנויות באינטרנט עם משלוח לארץ, אבל לא הצלחתי למצא חנות שעושה משלוח לארץ ואני מצליח לקנות אצלה..... אם מישהו מכיר חנות בארץ שאפשר דרכה להשיג את העכבר או איזה חנות באינטרנט בבקשה תרשמו לי פה...... תודה לכל המגיבים!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול רגיל של קריאטיב , ומחבר את היצאיה - Line-out למערכת Sterero רגילה של ימאה . דגם של המערכת - Yamaha natural sound stereo reciever rx-v390 . כל מה שאני מחפש הוא ממשק טוב בין המחשב למערכת , אני לא צריך חיבור מהמחשב ל5-6 רמקולים חיצוניים . האם לוחות אם שמבוססים על 6 ערוצים יכול להוציא Line-out רגיל למערכת ? איזה חיבור יותר איכותי אני יכול לנצל ולחבר למערכת ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קדימה אנשים אני חייב המלצה...
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לרכוש את המארז הזה, THERMALTAKE SOPRANO מבחינת מארז הוא דיי טוב ומאוורר, אבל אני מודאג לגבי הספק, האם הספק TERMANTAKE שבא איתו 400W, הוא מספיק חזק בשביל להחזיק גם מערכות כבדות? כרגע נשרף לי הזלמן 400W שטוען להיות בין הטובים בעולם, אז חשבתי, הזלמן עלה לי 600 ש"ח (ספק בלבד), אני יכול ב 750 ש"ח לקנות SOPRANO עם ספק 400W אמיתי של טרמלטייק. מה דעתכם? כי כרגע יש לי מארז סימבאדה 805 אבל קצת חם בפנים. אין לי כסף לקנות מארז בנפרד ולהשאיר את הזלמן. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי תמפרט הבא amd 3400 939 64 bit asus k8v deluxe nvidia 6600 gt xfx 512 a-data memory one channel 2 *cd roms רציתי לדעת איזה הספק אני צריך לחמשב האם 300 וואט יספיק לי? או שאני צריך 400 וואט
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש איזה אתר שמוכר מדבקות למארז הקטנות האלו מישהו יוד איזה אתר זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם יש…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-