עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by com,

גיפורס 4 TI, כבר בארץ?? ממש בזמן, כדי להוריד את המחירים של ה3. אבל המחיר, המחיר נותן בראש.

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. אני מעוניין להחליף את הקירארטיב 128 הישן והטוב בהרקולס טירטר 6.1 XP או ב TERRA TEC? בבקשה נא לציין את הדגם המועדף ואם אפשר לינק לקנייה מקוונת בתודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by giliboy,

אוקי קניתי כונן סקזי שתומך ב-LVD וב-U160 עכשיו אני יכול לקנות את הבקר Adaptec 2940UW (ב-300 שקל) שהוא תומך עד 40 מגה לשניה אבל מחיר זול מאוד! מה אתם ממליצים לעשות לקנות את הבקר הזה שהוא קצת ישן ולא יתמוך לי בכל הפונקציות או לקנות בקר אחר שיתמוך בכל הפונקציות?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם בגלל שהרסתי את המארז הקודם שלי בגלל ששברתי חלקים פה ושם...אז הגיע הזמן לקנות מארז חדש ויפה... בדקתי בחנות מחבים הקרובה והמוכר אמר לי שאפשר לקחת מארז פשוט ב 150 ש"ח ויש עוד סוגים של מארזים פשוטים... ושאלי אותו אם יש לו מארזים יותר איכותיים עם מודים וכל זה... אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מתעסק עם מודים וכל זה אבל יש לו מארז מאושר על ידי אינטל (נשבע טוב) שחור כסוף כזה עם מאוורר עם פילטר בצד המארז נראה ממש טוב! ומקדימה יש usb ו firewire וזה יעלה לי 300 שקל. עכשיו לשאלות: יש לי פנטים 3 כרגע זה יהיה מסובך להעביר הכל לשם? שהוא הראה לי usb ו firewire אני לא ממש הבנתי את זה... אם אין לי firewire בלוח אם או משהו כזה אז איך יכול להיות במארז? או שזה משהו נפרד שלא ק…

6. אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by DJO,

אהלן, מישהו שמע על הזכרון הזה? Transcend DDR 2700 256MB? זה מה שאני מקבל בבנדל של זיגזג. תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחפש עכבר שלא משמיע רעשים של קליק כאשר לוחצים עליו.... בכל מקום שאני שואל אף אחד לא מכיר דבר כזה... למה אני צריך את זה? כי ככה ת פשוט צריך..... אם למישהו יש קישור למקום שבו מוכרים אעבר כזה או שיש למישהו מושג איפה למצוא אחד כזה , אני אודה מאוד. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. תודה מראש למתייחסים. זהו כאמור פאלם פיילוט M515 עם העברית של כלנית. 1. אני יודע שיש כל מיני יישומים קטנים שאפשר להוריד מהרשת ולהתקין לפאלם - איך עושים את זה ? 2. יש לי כמה אייקונים באנגלית (בנוסף לאלה שבעברית) - וחלקם כפולים (גם בעברית וגם באנגלית) - כיצד אני מסיר את מה שאני לא צריך ? 3. יש אייקונים (כמו אייקון הסנכרון) ששמו הוא באנגלית - איך אני משנה אותו לעברית ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אבא שלי טס לארה"ב ואני במקרה זקוק לגויסטיק איכותי וטוב. ראיתי בamazon כל מיני ג'ויסטיקים אך אין לי מושג מה שווה ומה לא. אני יודע בבירור שאני רוצה SAITEK אבל לא יודע איזה. אני מעדיף עם כמה שיותר אופציות ופונקציות במחיר טוב. התקציב הוא בערך 300 - 500 שקל בארץ - דבר שיוצא 30-60 דולר בחו"ל (כי בחו"ל זול!). אז מה אתם מציעים? (אני מעדיף עם כמה שיותר תכונות כמו רטט - אם קיים דבר כזה, ודיוק רב...). *** שמעתי ש logitech זה לא משהו ולכן אני מעדיף SAITEK. אם קשה לכם לא להמליץ לי על logitech תמליצו, אך תתיחסו גם לSAITEK.

11. Started by haim_os,

שלום מדפסת שהייתה לי ב7 שנים האחרונות נפטרה... (PIXMA 3000) הייתי מאוד מרוצה ממנה! אני מחפש מדפסת חדשה שתהיה : 1. אמינה. 2. דיו יחסית זול (כזה שלא צריך משכנתא להדפיס...) 3. כוללת סורק - וכאן אני מעוניין בסורק שאפשר להכניס לו תמונות 10X15 והוא יסרוק אותן ברצף. 4. אני לא זקוק להדפסה באיכות של תמונות ממעבדה, רק שתצא הדפסה נקייה ואיכותית. סכום להשקעה עד 700 ש"ח~ אשמח להצעות . חיים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. [מדריך] בחירת עכבר גיימינג בקפידה אז קצת עלי ואיך בדיוק הכל התחיל: סתם עוד גיימר פשוט. מאז שאני זוכר את עצמי, רק שבתחילת הדרך לא זכיתי להינות מציוד מקיף יוקרתי. עד שיום בהיר רכשתי מחשב חדש ואז החלטתי שזהו זה. הגיע הזמן לרכוש עכבר גיימינג במחיר מופקע. סבלתי מהעכבר הזה קשות ולקח לי שנה שלמה של שימוש אגרסיבי רק בכדי לפסוק באופן חד משמעי שהבעיה אכן בעכבר ולא בי לאחר ששילמתי ממיטב כספי סכום לא מבוטל של 490 ש"ח. בסוף נפרדו דרכנו וההבא בתור היה טוב יותר, אך לא מספיק. חיפשתי משהו אחר. למדתי מה טוב בו וידעתי מה חסר לי. כך התחילה אצלי מסחר'ה של עכברי גיימינג יוקרתיים, כאלה שלא באמת יכולתי להרשות לעצמי אילולי הי…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by MDK,

מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by Crazy_red,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by GGUUYY5,

אני רוצה לקנות עכבר ואני מתלבט ביין שני העכברים... אז הייתי רוצה שתבחנו אותם ... http://hwzone.co.il/reviews/G5/ G5 http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/ copperhead או אפילו MX518 שכמה המליצו לי עליו.... אבל יותר תגידו לי על^^^ השניים המתחרים לפי כל האבזורים כפתורים מיקומם והמחיר ותגידו לי מה לפי דעתכם יותר יתאים לי לWC3 TFT מי שמכיר... (משחק אסטרטגיה) תודה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. יש לי BROTHER 130C. לא קריטי. יש לה כניסות של SD CF USB וכו'. כשאני שם USB כלום לא קורא. הUSB עצמו נדלק וזהו. מה עושים? האם זה יקרא לי רק כרטיסים שיש בהם תמונות? האם בUSB אני צריך לחבר רק מצלמה?

17. Started by Liorde,

שלום, אני רוצה לדעת בבקשה, מהם ההבדלים המהותיים בין שני ה- Hotas האילו של חברת Saitek. אם יש כאן מישהו שיש לו כזה אז זה יהיה מצוין לקבל חוות דעת מניסיון אישי. כמו שהבנתי X-45 הוא דגם חדיש יותר אל לא בהכרח טוב יותר. אשמח לקבל המלצותיכם. תודה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by guandms,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש והנה הפרטים : AMD 3700 SAN DIEGO DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E W.D. 250 GB 16 MB BUFFER SATA II THERMALTAKE SWING BLACK NO WINDOW THERMALTAKE BIG TYPHOON PINNACLE PCTV STEREO LG DVD LG DVD-RW ורציתי לדעת עם הספק כוח שקיבלתי עם המארז TT SWING 430W יהיה מספיק כדי לתת כוח לכל המערכת הזאת ואם לא עד כמה גרוע הוא יהיה ... תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. הדרישות הן: אפשרות לסרוק מאות עמודים במכה, כמה שיותר, יותר טוב. אם אפשר, חיבוריות WIFI. Scan/Fax to mail גם יהיה מאד נחמד. טונרים לא יקרים. אין צורך בצבע. אמינות. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by valleyzz,

מחפש המלצה למצלמת אינטרנט שימוש עיקרי - Skype וכד' בקשות מיוחדות - לא צריך משו יקר מדי, צריך משו משתלם מספיק לשימוש ביתי לטווח הארוך רצוי שיהיה כולל מיקרופון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי לכולם. כנראה שיש לי מין כישרון למצוא מקלדות מעניינות, לפני שנה מצאתי מקלדת משנות ה-80, מקלדת של IBM כמו המכאניות של היום. אז היום יצאתי לעבודה מוקדם בבוקר ובאותו המקום בדיוק מצאתי מקלדת שנחשבה פעם שיא הטכנולוגיה מקלדת מדגם G15 של לוג'יטק: הכל עובד במקלדת, הבעיה היא שמקש הרווח צנח פנימה, הוא לא פותח את כל המהלך כשהוא עולה למעלה, לפי מה שראיתי הגומי/ממברנה פשוט נשארת למטה. אחרי כמה נסיונות של הוצאה והחזרה שכללנו ניסיונות של הוספת קפיץ, קרה ששברתי את מקש הרווח לחצי \&;##:%\$%#@.. רק אחרי ששברתי אותו ראיתי סרטונים ביוטיוב שצריך לפתוח את הברגים האחוריים, לפרק את הפאנל הקדמי של המקלדת ולשחרר כל מקש מהקליפסים שלו. האם למישהו יש מושג מהיכן אני יכול להשיג כזה מקש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by xtract1,

אהלן חבר'ה. אבא שלי זקוק למעבדת אלק' בבצפר שלו מדפסת לייזר (שחור לבן מן הסתם) שאמורה להדפיס בעיקר שרטוטים אלק' כאלו ואחרים וטקסט. המחיר הוא כפי שאמרתי,400-450 אם עדיפות ל-400 ש"ח. אין כ"כ צרכים חוץ משתהיה אמינה במיוחד כמובן שטיונר זול או כזה שמספיק למס' דפים רב יהיה יתרון.. **לאיכות ההדפסה כמעט ואין חשיבות**

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by FireofEvil,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הזאת בארץ? (או כל מקלדת אחרת של Razer לצורך העניין)

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by The Ball,

Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4999&countryid=25&languageid=1 לבין Cordless MouseMan® Optical וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4979&countryid=25&languageid=1

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.