עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי את הכבל הנ"ל: כבל אודיו PL 3.5 זכר זכר באורך 2 מטר ETION http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9325 אני לא מבסוט בכלל, צריך לשחק עם הכבל עד שהאודיו יעבור כמו שצריך. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון אם הכבל של HAMA. http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000F9gn6Z6vplX7IbwCrbuZR1I:12bbi68k5?id=4167672&pr=QJ5&N=2 או הכבל של סמארט קום http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=3749 תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by xDa,

אהלן אז היתי רוצה לקנות לבית מדפסת בתקציב של עד 800 שקלים. ההעדפות שלי הן כאלו: 1.חיבור אלחוטי (WIFI) מכיוון שאני רוצה לשים אותה בפינה בבית לא ליד המחשב. 2.פקס,צילום,סריקה וכו'. 3.שתיהיה לייזר,הבנתי שזה מאריך חיים? 4.אם נכנס בתקציב צבעוני אז עדיף,אפרופו צבעוני המדפסת בקישור למטה היא גם צבעונית? 4.עדיפות לסמסונג? מכיוון שאני משתמש בפלאפונים שלהם ואני יכול להדפיס ללא בעיות תאימות. חשבתי על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14389 מה אתם אומרים? יש מדפסת אחרת עדיפה על פניה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by tidan26,

שלום רכשתי את ההגה של לוגיטק התקנתי אותו וכאשר אני נכנס למשחקי מכוניות אני לא מצליח להגדיר אותו במשחק כדי להשתמש בו אני משחק הרבה ב-grid ואני לא מצליח להשתמש בו במשחק מדוע?... ???

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by cateye,

היי יש לי מדפסת HP 1410 ואני רוצה לסרוק כמה מסמכים באותו קובץ כPDF איך אני עושה את זה בבקשה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

ספק HEC AR-T 300W מפרט מצויין בצד, גם OC מצוין בצד כתוב שה12V שלי על 11.776 האם זה קריטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by Kiru,

היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by chap123,

יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by k_700,

העכבר צריך לשמש אותי למשחקים בעיקר, גלישה באנטרנט וכו כו הLogitech® MX500 bulk עולה 90 שקל אצל נועה, יספיק לי? ומקלדת תמליצו לי על משהו פשוט.

9. Started by trojan,

שלום ! אני מעוניין לקנות אל-פסק אבל אני רואה שיש הרבה סוגים וחברות אז אם אפשר תנו לי הצעה של אל-פסק שהוא טוב וישמש אותי (להגנה מפני נחשולי מתח ושאם יש הפסקת חשמל אז יתן לי זמן לכבות את המחשב) במחיר של עד -400+ תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  10. steelpad 5L razer mantis speed ? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by B0o!,

מפצל מ שלושה פינים (FAN) למורטקס...( אני חושב שככה קוראים לזה) חיבור לספק כוח בקיצר.... כמה זה עולה??... מישהו יכול להביא לי קישור לחנות שמוכרת את זה? ואיך קוראים לזה בדיוק מישהו יודע? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה

13. Started by Ghosthunter,

המארז הוא Foxconn TLA475. האם יתאים? לא מצאתי פורום אחר, אז שמתי כאן.

14. Started by darkman,

אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by fenix5545,

שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by naki,

אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חודש הבה מגיע אלי במקר ide של prosime ata66. ואני רוצה לדעת אחיך לחבר את הכוננים לעבודה המהירה ביותר.. אז ככה: ---- ibm - הריסק ראשי, עם 2 ווינדוסים.. w.d ישן- הרדיסק עם דוס שאני מפעיל אותו בעט הצורך (מחובר כל הזמן, ההפעלה דרך הביוס...) צורב- yamaha 16*10*40 דיוידי- asus *12. 2 הרדיסקים על מגירות נשלפות. *** כנראה יהיה גם עוד סידירום *50 נוסף, לא בטוח. --- איך, למה, כמה, ואיך..

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Haflo,

מאיזה גודל התחילו לסובב דיסקים IDE ב 7200RPM ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ThE_BesT,

העתקתי משהו חשוב על דיסקט. וכשאנימנסה להעתיק אותו למחשב פשוט הוא כותב הודעת שגיאה. האם יש פתרון איך שהוא להציל את הקובץ הזה?? או תוכנה שתעזור לי להציל את הקובץ?? בבקשה תעזרו לי...

21. הסט הנ"ל נמצא אצלי כחודש. לאחר שבועיים של תפקוד מצויין, מתרחשת התקלה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב לראשונה בבוקר, המקלדת לא מגיבה. אם אני עושה "הפעלה מחדש", המקלדת מגיבה ומתפקדת כהלכה. אין בעיות עם העכבר. הבאג הזה הצריך אותי כל בוקר להדליק את המחשב פעמיים. לילה אחד, לאחר שכיביתי את המחשב, ניתקתי את השקע שלו מהחשמל. בבוקר, חיברתי את השקע והפלא זה פלא - כל עוד אני מנתק השקע מהחשמל, הדלקת הבוקר מפעילה את המקלדת כהלכה. אם שכחתי לנתק השקע מהחשמל - נדרש איתחול שני כדי שהמקלדת תכנס לפעולה. יש הסבר לתופעה?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחר היום הגדול,כל החלקים של המחשב שהזמנתי (athlon xp 1700) הגיעו בשעה טובה לחנות.אני אמור מחר להיות נוכח בעת הרכבת המחשב במעבדת החנות. מכיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב, אם יש לכם עצות מועילות למה לשים לב ועל מה להתעקש בעת ההרכבה? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by Ready2Die,

אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.