עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mol,

רק בשביל לוודא לפני שאני לוקח את המסך לטיול שממנו הוא לא יחזור.... האם מסך (בן 3.5 אבל אהוב ) שאיבד את אחד הצבעים (ירוק במקרה הזה ) שווה ניסיון תיקון או הלך עליו סופית

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הם נגמרות אחרי שבועיים בערך. יש לי את המקלדת שנה וחצי וכל 7 חודשים אני מחליף סוללות. עכשיו הם נגמרות כל שבועים. מישהו יודע על דבר כזה? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל, ואני צריך כרטיס מסך איכותי מסידרת הג'י פורס, אמרו לי שכרטיס הג'י פורס 3 טיטניום 200 עם 64 מגה של הרקולס הוא קנייה טובה ושווה, האם באמת שווה לי לקנות כרטיס כזה? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by max_cool,

לפני כמה ימים הורדתי SANDRA 2002 וזה כותב לי שי לי NVIDIA GEFORCE2 MX DDR NV11 אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי והאם זה יותר טוב מMX רגיל כזה ומה ההבדלים בדיוק הסבר מפורש יתקבל בברכה תודה. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by BeBest,

שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. סתכלו על התמונה שלו וכמה מאוררים ואיזה ספב אתם חושבים שיכנסו בתוכו?

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by ory,

הלוח-אם הזה מגיע עם כרטיס רשת וסאונדבלסטר או לא ???

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

:AR15:טוב, אז אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ובאתר כלשהו ראיתי את ATI Radeon 7000 במחיר זול (עם 64 MB SDR), רציתי לדעת אם הוא טוב (יחסית), ואם אפשר אז השוואה לאיזשהו כרטיס של nVidia (נגיד אם הוא שווה לGeforce 2 MX או מעליו, או אפילו לטיטניום) ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Hagaix,

צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by chaimn,

היי קניתי משחק פיפא 14 למחשב ואני רוצה לקנות גוי'סטיק מתאים אשמח להמלצות בעניין!! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  11. השאלה בכותרת... MX518+steel pad qck שזה 320 ש"ח... או ששוה להשקיע על G5 ולהוסיף בהמשך את הפד הזה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shgec,
    • 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. תודה רבה רבה רבה לעוזרים...ואם אפשר גם תמונה של הספק ולינק איפה אפשר לקנות אותו בארץ עריכה: שכחתי לשאול גם את הדבר הבא: המידע הזה הוא לצורך פרוייקט בניית מחשב מאוד קטן בתוך מזוודה יפה מאוד אז כונן דיסקים (או דיוידי) איזה הכי מומלץ?של נייד או רגיל? כמה עולה בערך של נייד ומה מהירותו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by borg,

אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by Natushka,

היי, יש לי לפטופ של דל שלא יכול להציג יותר ממסך אחד נוסף, גם מבחינת החיבורים (חיבור HDMI אחד) וגם מבחינת הכרטיס מסך(אם אני מחבר פלאג USB TO HDMI) ומחבר שתי מסכים השני קפוא, האם תחנת עגינה תאפשר לי לחבר 2 או יותר מסכים למרות הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by liav12,

קיבלתי מכשיר חינם שהוא בלאקברי CURVE 9300 דרך סלקום, למי שמדבר מעל 100 ש"ח בחודש. ובכן החבילה שלי היא גם ככה 210 ש"ח בחודש ככה שזה נותן לי החזר. בכל מקרה המכשיר הגיע עם מתנה קטנה וחמודה, וגם לא כ"כ זולה! מדובר על המכשיר הנ"ל: Wowee Gel Audio Speaker אני חייב לומר, הופתעתי! מגיע עם סאב קטן בתוכו שברגע ששמים על משטח במיוחד מעץ הוא עושה אחלה באס ופיתרון חמוד מאוד. הבעיה הוא שהוא יקר, בחו"ל כ 50-70 דולר. פה בארץ בטוח כפול. אגב, המכשיר דיי שמנמן, באורך של ה HTC HD2 שלי, אבל פי 3 ממנו בעובי. בכל מקרה מדליק לחבר את זה למחשב נייד שלא מחובר לשום דבר (כמו שלי), שיפור גדול בסאונד.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ורק פה יש לי כמה התלבטווית, התחיל מהדבר הפשוט, אני לא יודע איזה מארז לבחור האם עדיף זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 ששמעתי עליו דברים טובים. אופציה שנייה זה זה שהוא יפה אבל לא יודע איך הוא מקורר, והאם ב50 ש"ח הפרש אולי שווה לקנות מאורר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9470 אתם מוזמנים להציע לי משהו אחר לא יותר מ300 ש"ח מנעה או פנדה. בקשר לספק כוח, המפרט זה יהיה עם מעבד AMD כפול ליבה, יהיה כרטיס מסך 7800, יהיה 2GB ראם, יהיה דיסק קשיח 160GB. אם אני אקנה מנעה אני אקח את הFSP 400W GLN , אבל אם אני אקח מפנדה אין שום ספק שיכול להחזיק את זה במחיר סביר ממ…

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  18. היי, כתבתי את זה בפורום ציוד הקפי מכוון שאני לא בטוח מה אני צריך בשביל זה. לוח אם P5Q-DELUXE, כרטיס מסך 9800GTX+, מחוברים 2 מסכי DVI, אני מעוניין לחבר עוד מסך DVI. אין שום שימוש בו זמנית באף אחד מהם, בכל פעם מחובר מסך אחר. כרגע מסך אחד מחובר קבוע ועל הפורט השני יש כבל מאריך שאני מחליף ידנית בין 2 המסכים, זה סיוט. מה הפתרון הכי טוב לחיבור המסך השלישי? האם יש משכפל אות DVI במחיר סביר בארץ? אולי מתג ברירה (סוויץ') ? ראיתי כבר VGAים במחירים ככה-ככה, DVI לא ראיתי עדיין. ובכל אופן מכוון שב-P5Q DELUXE יש 3 חריצי PCIE X8\16 חשבתי אולי לחבר עוד כרטיס מסך רק בשביל הרחבת התצוגה. השאלה איך זה יעבוד עם הלוח הזה, האם בגלל שהכרטיס הראשון הוא של NV אני מחוייב שגם הכרטיס השני יהיה של NVID…

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש ,עכשיו אני צריך עכבר איכותי (יש לי אחיזת CLAW) לגיימינג מקלדת פד ורמקולים. ואת הפד אני רוצה שיהיה מותאם לעכבר. תודה!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש ספק כח, שיעשה את עבודתו בצורה טובה ושלא יהיה יקר במידת האפשר. המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS. ומוסיף עוד RAM, או 512MB או 1GB. תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by crak100,

שלום רב יש לי בעיה קטנה ,יש לי עכבר ומקלדת של razer לצורכי גיימינג והחלטתי להעביר את המחשב לנקודה אחרת בחדר . הבעיה היא שחסר לי משהו כמו חצי מטר של הכבל בשביל להגיע למחשב ,היות ואני משחק המון אני לא יודע אם לקנות כבל שיאריך לא יפגע בעבודה התקינה של העכבר (מהירות וכל זה) אשמח אם תעזרו לי להחליט א.לקנות קבל usb שיאריך את הקיים ב.לקנות מרכזית usb מחוברת למתח חיצוני ולהשתמש בה כמאריך תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by YoniDahan,

אהלן, אני מעוניין לרענן את הציוד הקפי שלי, וניראה לי שהמקום הטוב להתחיל בו זה העכבר והפד. ראיתי את זה בנעוץ... http://hwzone.co.il/community/threads/495681-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%28%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014%29 אני חייב לציין שהרבה מים עברו בנהר מאז, ומרוב חיפוש ומבחר לעכבר הטוב ביותר, הלכתי לאיבוד. ברור לי שישנם המון משתנים כמו למה העכבר מיועד, מה התקציב, סוג האחיזה, סוגי משחקים וכיו"ב... אבל אולי בכל זאת אפשר לתת כמה דוגמאות לכל שימוש? אני אשמח לקבל הצעות/פידבקים ממשתמשים בעלי עכברים שונים. בגדול התקציב שלי נע בסביבות ה500-600 פחות או יותר, אם יש המלצה למשהו בחצי מחיר מה טוב, אני לא מאמין שהיקר בי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת/תציעו ספק מתאים למערכת הספק הוא ספק HEC 300W שמגיע עם המארז של קומפיוקייס המערכת היא: AMD 64 3000 512 MB DDR WD SATA 160 GB ALBATRON 6600 GT לוח אם שני כונני CD פלופי וגם מאווררים (לא יודע בדיוק איזה וכמה...)

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by MisterL,

קניתי מדפסת כזאת היום והתקנתי את הדרייברים, המדפסת מדפיסה אבל איך אני משתמש בסורק? צריך תוכנה מיוחדת? יש כזה כפתור במדפסת עם ציור של סורק אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום... :\ תודה לעוזרים :>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by faken1ck,

אני מעוניין לרכוש עכבר חדש אני מעוניין בg5 או deathadder איזה עכבר טוב יותר למשחקים מגוף ראשון כגון קאונטר סטרייק או שאולי יש לכם המלצה אחרת הסכום הוא עד 300 שקל ולא להמליץ לי על mx518 כי יש לי עכבר כזה = ]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.