עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כולל דוושות והכל ושלא יהיה לו חיבור ל GAMEPORT עדיפות להגה עם רטט. חשבתי ללכת על זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 איך הוא? יש לו רטט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, יש לי התלבטות קטנה כאן בנוגע לשני הגהים (ככה מבטאים את זה?). הראשון של Genius: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 השני של Logitech: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=262 מה עדיף לי יותר? אין לי ממש בעיה של תקציב, פשוט אני צריך לדעת מה יהיה יותר טוב בשבילי. עריכה: שכחתי עוד דבר, יש מצב שעם הלחצנים של ה-Genius אפשר לשחק במשחקים שונים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by generalA,

I'd like a know about that mouse if it worth the price i got (192 NIS) & if he really takes less battarie power then the old version of he?... http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr Sorry.. don't know how i make an hyperlink here...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Damage,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  7. יש למישהו צפי כל שהוא ? מוכרים אותו בארץ איפה שהוא כבר ?

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Fertilizer,

היי משיהו יודע איזה סוג (A , B, C) של USB יש על הפנל האחורי (או הקדמי) של המחשב ? תשובות אפשריות A , B ,C

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by Bose,

איזה סט מקלדת ועבר אלחוטי עדיף?? מזה בלוטות? האם הסטים האלה לא באמת שווים כל כך הרבה כסף ועדיף לקנות סט אלחוטי ב-250? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=5858 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=4056

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  10. (מילות מפתח: ספק, KSP, 500W,400W,KSP 500W, KSP400W,ספק ג'נרי) אני רוצה לקנות ספק ג'נרי 500W של KSP. חיפשתי ברחבי הפורום וניתקלתי בדיעות חלוקות לגביו (ולגביי הספק השני- ה400W). בת'ראד הזה אני מקווה שיסוכם נושא הספקים של KSP. מה האיכות של הספקים? יציבות, אורך חיים, תמורה ביחס למחיר, OC, סיכונים.. , ומהן החלופות? (*ד"א- הסיבה שבגללה אני קונה ספק חדש- נשרף (יותר נכון התקלקל..\נהרס חלקית) לי ספק HEC 300W AR-T !!!) *מסקנה חשובה בסוף הת'ראד.

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לחבר כבל מאריך להתקן שעובד ב-USB האם צריך כבל מיוחד או שהכבל USB הרגיל מתאים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by club_501,

אחותי רוצה שאני יבדוק כמה עולה אחד כזה. מה אתם אומרים? וסתם שאלה בשביל שאני יידע: מה היתרון של עכבר כזה? ולמי הוא מיועד בעיקר?

13. Started by אוריפ,

שלום! בזמן האחרון יש לי נפילות מתח מעצבנות בבית! הגעתי למסקנה שאני אקנה אל פסק טוב שימנע מהמחשב ליפול כל נפילה כזו של חשמל. הדרישות שלי הם כך: 1. עדיף של חברת ADVICE כי היא גם ישראלית (ישראל קונה כחול לבן... ;D) וגם כי שמעתי שהיא טובה מאוד. 2. הספק צריך לעמוד בדרישות הנ"ל: 3. מודם ADSL שחור של אלקטל. מחשב שפועל מספק 420W של TT (אולי 480W פשוט עדיין לא קניתי את הספק). אם אני צריך לפרט את כל המפרט תגידו. מסך 17" LCD. מדפסת וסורק הם בגדר "אם ישאר כסף נגבה גם אותם"... זאת אומרת קודם כל אני צריך ספק שיענה על דרישות 1-3 ואם המחיר יהיה סביר (זה אני אחליט לאחר ההמלצות שלכם) אני אולי אקח אל-פסק חזק יותר בשביל המדפסת והסורק. אז מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by kiri7,

יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידי אני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATA המחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800 אשמח אם למישהו יש מידע

15. הזמנתי דרך מישלוח היום שת'ה נאונים מ www.logicpc.co.il והמישלוח התבצע דרך נהג מונית מטומטם שלקח לי בטעות את הקבלות של המוצר!! (אחריות) בקיצור, הגעתי הביתה, חיברתי את הספק הקטן הזה שמגיע עם הנאונים לחשמל ופיתאום אני רואה שיוצא ממנו עשן ושהוא נישרף מבפנים!! בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה אור צהוב כזה שאמור לעשות את הספק הקטן הזה מואר גם מבפנים אבל הסתבר לי שטעיתי בגדול ושהספק ממש עלה באש!!! זאת פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן ללכת אליהם ביום ראשון כי מחר (רביעי) הם לא עובדים, רק ביום ראשון, ולהביא אליהם את הנאון עם הספק הקטן והכל הכל הכל ולהגיד להם שאני רוצה לזה איזה תחליף, הם יקבלו את זה בלי החשבונית? כי זה בעצם ההוכחה היחידה שיש לי שקניתי אצל…

16. Started by generalA,

ברשותי מקלדת קוואנטום סופר איכותית שעלתה 30 ש"ח לפני 3 שנים באופיס דיפו (שהם עוד יקרנים). רציתי לדעת למה כשאני מוריד את כל ששת הברגים אני לא מצליח לפתוח את המקלדת לצורך מודינג (לד כחול אולטרי) ...???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GAL SHAMIS,

אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה

18. חברה מישהו יכול לומר לי אם זה באמת ספק של 500 WATT? http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.jpg

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yanivganor,

אני מתעניין ב HP1300 . מישהו מכיר ? משתמש ?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

הם מתחברים למארזים של טרמלטק?

21. Started by 14renegade,

אני חייב מארז... אני מתכנן לקנות את המחשב הזה amd 64-3000 EPOX KDA3J NFORCE 3 GEFORCE 6800 128 MB A-DATA 512 WD 120 gb 8mb ata התקציב הוא 600 מקסימום 700 עדיף להישאר מתחת ל600 ואני רוצה מארז טוב...שמקרר טוב,שקט ושיבוא עם ספק...אהה כן ושיהיה יפה...אז אל תמליצו לי על הקומפיוקס בבקשה... אבל הכי חשוב לי שיקרר טוב.

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by Impreza,

קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???

23. Started by sn388,

שלום!! אני זקוק להמלצות על מדפסות טובות בטווח מחירים של 400-450 ש"ח. מדפסת הזרקת דיו, צבעונית רגילה (לא משולבת) שתשמש בעיקר להדפסת עבודות. מרבית העבודה תהיה בשחור לבן ואין צורך במדפסת עם יכולות הדפסת תמונות אדירות. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות בהתחשב באמינות, אורך החיים שלהן, איכות הדפסה, עלות מחסניות דיו וכו'. כמו כן אם יש מדפסות זולות יותר שיתאימו לצרכיי כמובן שאשמח לשמוע. נ.ב האם יש חנויות מומלצות לקניית המדפסת או שמקום כמו אופיס-דיפו מספיק טוב? אם כללי הפורום לא מאפשרים הבעת דעה על חנויות אנא שילחו לי תגובה בפרטי. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by 888,

XEROX - PHASER 3121 המדפסת הזאתי טובה? היא שווה את ה500 שח? מישהו ניתקל בבעיות איתה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by Nvidia_1,

איפה אפשר לקנות כאלה ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים