עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שבוע טוב לכולם ! יש לי עכשיו מקלדת פשוטה (40 ש"ח) עם כפתורי "הפעלה מהירה" (EMAIL, MY COMPUTER...), ורציתי לשאול: איך אני יכול לתכנת אותה ? (כאמור היא באה ללא דרייברים) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  2. שלום לכם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה אחרי ששנים השתמשתי בישנה hp f4180 הצרכים שלי הם ככה: שאני יוכל להדפיס\לסרוק בפרק זמן קצר ועלות נמוכה של הדיו אני דווקא חשבתי על זה http://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=14095763 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by brighi,

שלום, אז אחרי שנפלתי עם 2 ג'ויסטיקים, אני מעוניין לקנות משהו איכותי. בעקרון הוא ישמש לFIFA ואולי כמה משחקי פעולה כמו SPLINTER CELL. עכשיו הייתי רוצה שהוא יהיה כמו הג'ויסטיקים של פלייסטיישן 3, שאין צורך בבטריות והן נטענות דרך הUSB. אני מתכנן להביא את הג'ויסטיקים דרך EBAY, ככה שהסכום המירבי הוא 60$. אז מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  4. יש לי מקלדת יחסית פשוטה Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 זאת מקלדת שמגיעה רק עם חיבור USB.. עכשיו, כשאני משחק במשחקים ואני לוחץ בו-זמנית על 4 כפתורים ומעלה זה זוכר רק את השלושה הראשונים (למשל בפרו אבולושן) וכל השאר כאילו לא נלחצו.. האם חיבור PS2 יפתור את הבעיה ? האם מתאם מ-USB ל-PS2 של עכבר יתאים גם למקלדת ??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by omersh83,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803 מעוניין לקנות אותה לדעת עם זה שווה או לא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by USR,

: : : :

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by saarxee,

Platronics Gamecom 780 Corsair Vengeance 1300 Steelseries Siberia V2 בגרסת הבננות. לשימושי גיימינג ומוסיקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי החומרה הבאה: AMD AthlonXP 1600+ Gigabyte GA-7VTXH 256MB Mushkin DDR-RAM Pioneer X16 DVD Slot Ricoh 8x8x32 IBM 40GB מסך 19" ומערכת הפעלה Win2K ועוד שטויות... עכשיו, הוא משתמש בכ.קול שב 7VTXH , ויש לו "פיצפוצים". הוא גם השתמש בכ.רשת שעל הלוח ולמרות שביטל אותו והשתמש בכ.רשת רגיל (PCI) הפיצפוצים עדיין נותרו. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by itzik_now,

האם ניתן להוסיף יציאת USB למחשב ישן שלא כולל יציאה כזו ? האם זה בסך הכל כרטיס ? במידה ואפשר , האם כל מערכת הפעלה תדע להתמודד עם החומרה החדשה והלא צפוייה הזו ? תודה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by gladiator,

מה ההבדל בין זיכרונות rev 2 ל rev 3? מה זה בעצם rev? ולמישהו יש מושג מה ההבדל באחוזים בין cas 2 ל cas 3?

11. Started by yair_gobani,

צורב פנימי YAHAMA IDE המהיר בעולם דגם KVE0023WRC מה אתם חושבים ככה היה כתוב באתר אני צריך את התשובה עוד היום כי זה מכרז נ.ב הדגם נרשם הפוך נ.ב 2 הצורב הוא 24*10*40

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by erandror,

עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by Dr-XP,

מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  14. יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Shmoe,

מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by -JobNick-,

מה מהם יותר טוב? נשווה בין T-BIRD במהירות שעון 1400 ובאס של 266 וAMD ATHLON XP1600עם באס של 266 ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by foxil,

שלום וחג שמח! ברשותי מתאם דונגל BT (מילת קיצור - בלוטוט') בחיבור USB, אני מחפש תוכנה חינמית שיגרום ל-BT להפוך ליציאת אודיו של PC. אני כבד שמיעה שעושה מכינה לאוניברסיטה ועליי לשמוע מאמרים בתכני וידאו מולטימדיה במחשב. אם תמצאו תוכנה חינמית ל-BT שיגרום להפוך ליציאת אודיו PC, אוכל לקנות דיבורית BT לסלולרי שמתאים למכשירי שמיעה באיכות צליל גבוהה, חדה ויותר ברורה (עולה 500 ש"ח) ולהאזין אודיו דרך דונגל BT. תודה רבה על עזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yotamoo,

מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Psy,

אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים

20. Started by Pitzinyelo,

האם מארזים שמכבדים את עצמם באים עם הוראות מפורטות לגבי התקנת הלוח בתוך המארז? אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ורוצה להרכיב אותו לבד. לאחרונה עשיתי "חזרה גנרלית" ופשוט פרקתי לגמרי את כל המחשב לשי עד היסוד, ומאד התקשתי להרכיב בחזרה את הלוח במארז בגלל שמדובר במארז גנרי מסריח ללא שום הוראות כמובן ואין לי שום ניסיון. אני לא רוצה שהסיפור הזה יחזור שוב עם המחשב החדש, לכן חשוב לי לרכוש מארז שמגיע כמוצר RETAIL לכל דבר ונותן הוראות מפורטות. שאלה כללית: אם המארז בא עם מגש, זה אומר שהוא בהכרח מתוכנן בצורה כזאת שיש קודם להושיב את הלוח על המגש, ואז להכניס אותו למארז? איך המארזים של TT בנושא, למשל?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by n_aviv1,

איזה עכברי גיימינג הם ההכי טובים? כאילו מה הכי מומלצים ומה ההכי טובים אם אין בעיה של תקציב

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by גילST,

הכותרת אומרת הכל... חיפשתי בכל חנויות המחשבים שאני מכיר ברשת ולא ראיתי שלאף חנות יש להציע מארזי micro itx שמתאימים למשל ללוחות הקטנים של VIA עם המעבד המולחם (שנמכרים כרגע רק בפלונטר), כל מה שיש לחנויות להציע זה מארזי BAREBINE שמגיעים כבר עם לוח אם וכזה אני לא רוצה... אז אם מישהו יודע איך אפשר להשיג מארז כזה אני אשמח לשמוע תודה

23. כן כן כן ! מי שיודע כמה חיכיתי לראדון כלשהו לאחרונה יודע כמה אני שמח כרגע ! אמנם זה לא הראדון של הרקולס שבהתחלה רציתי, אבל............ קבילתי משהו טוב פי כמה... ראדון 8500 מלא של ג'יגה בייט ! או 8500 דלוקס... הכרטיס פשוט מדהים באוברקלוק, ומהניסיון המהיר שהצבתי לו 310\310 הוא גיחח לו... ועם קירור כזה אני יכול להבין אטותו, איכות דוד המימד מעולה ! ככה שאין מה לפחוד מהקטע הזה, וסוף סוף אני רואה את כל המבחנים בתוכנה ;D וכן, ביקורת בקרוב ! ואולי השוואה להרקולס !

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by afix202,

שלום, אני מחפש מדפסת ביתית: כ 500 דף בחודש, שחור לבן (לצערי אני צריך להדפיס יחסית הרבה) הדפסה דו צדדית במהירות ואמינות סבירה אמינה וזולה פר דף (ז"א המדפסת עצמה יכולה לעלות יותר אם פר דף יצא זול) דברים שאשמח אבל לא חובה: פקס, סורק, חיבור רשת קוי ו/או אלחוטי, נתמכת בלינוקס אשמח גם לטיפים אם להסתכל על הזרקה או רק לייזר יתאים לי וכו...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1.1?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.