עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב. אני מעוניינת לרכוש עכבר אלחוטי אופטי/לייזר, ויצא לראות את 2 הדגמים של חברת ACROX בחנות וגם נכנסתי לאתר שלהם, השאלה האם העכבר מספיק איכותי והמפרט שלו טוב לעומת מיקרוסופט או לוג'יטק. דגם 1: עכבר לייזר אלחוטי נטען מידי עם 4 סוללות מצורפות *קישור באתר יצרן דגם 2: עכבר לייזר בגודל רגיל גם נטען עם לחצן לאופיס *קישור באתר יצרן אשמח לכל דעה שלכם, או המלצה לעכבר אלחוטי אופטי/לייזר טוב בתקציב של עד 250 שקל. אני עובדת הרבה עם העכבר אז חשוב לי אורך סוללה ונוחות. כרגע יש לי עכבר שייך לסט עם מקלדת של מיקורוסופט והוא כבר לא משהו, לא נוח זולל בטריות הטירוף.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by ShayGTi,

המחשב שלי מחובר למסך 32 אינץ LCD איכותי, סרטים מדהימים, גם משחקים רואים יותר יפה מPS3.. עכשיו מסך כזה בלי גיימפד זה פשוט פשע. ראיתי שיש את הלוגי'טק RUMBLEPAD 2 אלחוטי, קראתי עליו כמה ביקורות ברשת מאוד התלהבו ממנו, יש פה מישהו שניסה אותו ויכול לתת פידבק? כמו כן האם יש לו כפתורי לחץ? ז'תומרת למשל שהR2 או L2 הם כמו דוושת גז וכו'? איזה עוד גיימפדים טובים יש בשוק? אני מעוניין רק באלחוטי...

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by galirimon,

שלום יש לי עכבר שיש לו 2 כפתורים כאלה בצד והוא מגיע ללא דיסק התקנה האם אפשר לשנות את התפקוד שלהם ? ניסיתי להוריד את הדריוורים של עכברי מיקרוסופט אבל זה לא עבד יש למישהו רעיון? תודה מראש גלי

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by Nachum987,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אני מתנצל, אבל במידה וזה כן קשור לפה אז הייתי רוצה בבקשה שתתנו לי המלצה למארז לכונן קשיח בעל יותר מ-200GB, אני צריך שהמארז יהיה מיועד לכך שהוא יועבר ממקום למקום, יהיה בעל קירור טוב, ויהיה בעל ממשק USB 2.0 ו/או FireWire. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. יש המלצות\הצעות? אני רוצה גם שהעלויות אח"כ לא יהיו יקרות לדוגמא HP כל מיכל צבע עולה 100 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האם יש דרך לדעת איזה HDMI יש לי? 1.6 או 2.0 דרך EVEREST או Speccy? יש לי כמה כבלים בבית שאחד מהם מחובר בין הממיר שיאומי של סלקום לטלויזיה 4K בסלון ולהאודיו יש הרבה פעמים עליות וירידות, בדקתי זה לא קשור לרמקולים, גם ברמקולים המובנים של הטלויזיה זה קורה. אז חשבתי שיש מצב שהבעיה היא בכבל ה HDMI, אם הוא לא 2.0 אז הוא לא תומך ב 4K בכל מקרה יש לי EVEREST ו Speccy. האם אני יכול לדעת אז סוג הוא?

7. Started by mzlbat,

היי את ה6500 אלחוטית דווקא בסדר אבל אני לא רואה אם היא עושה את הסריקה לדיסק או קיי , או אם אני מעתיק קובץ על דיסק או קיי ומכניס למדפסת ומתחיל להדפיס אם למישהו את המדפסת הזאת שיגיב בבקשה כי מחר אני חייב לקנות מדפסת את אחותה הגדולה 8500 PRO בסדר אבל לא נכנסת לתקציב אם יש עוד מדפסות טובות אני אשמח לקבל המלצה אני צריך שתהיה אלחוטית כניסה לדיסק און קיי משולבת ולא כפתורי מגע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by piggy_thrower,

היי אני עושה מחקר בנושא שימוש בטכנולוגיות VOIP למיניהן בישראל, והייתי רוצה את חוות הדעת שלכם בשאלה פשוטה: כמה אנשים מהסביבה הקרובה שלכם מדברים באמצעות מיקרופון במחשב (עם תוכנות כמו סקייפ, מסנג'ר וכו') ? 1. לא מכיר אף אחד (גם אני לא) 2. רק אני 3. עד 5 אנשים 4. בין 5 ל-10 אנשים 5. מעל 10 אנשים אשמח לקבל תשובה, זה מאוד יעזור לי. הכל לצרכים חוקיים . תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by BooMMachiN,

עריכה: ההורים שלי הצליחו להשיג מחירים טובים על 2 דגמים: ה- HP 4343 וה- BROTHER DCP-150C השאלה, איזה מדפסת עדיפה לשימוש ביתי? תודה רבה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by yakov38,

כאשר אני מנסה להדפיס אני מקבל את הכתובת Install print head in the printer and click OK איך עושים Install בראש הדפסה והאם יש פתרון לבעיה. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by YanivRot,

היי רציתי לשאול מה הקטע של התחנת עגינה למחשב נייד כאילו הבנתי שכדי לחבר את כל המחשב בכביכול חיבור אחד אבל יש משהו שאני מפספס ואני שואל בגלל המחיר האסטרונומי של זה, למה זה כזה יקר? המחשב הוא dell xps והנה דוגמאות לתחנות עגינה https://www.pc365.co.il/product-11909-תחנת_עגינה_Dell_Thunderbolt_Dock_(TB16)_240W https://www.pc365.co.il/product-17768-תחנת_עגינה_Dell_Precision_Dual_USB_C_Thunderbolt_Dock_TB18DC_210W https://www.pc365.co.il/product-8864-תחנת_עגינה_Dell_Thunderbolt_Dock_with_180W_AC_Adapter מישהו יודע מה פשר המחירים? וכמה wat צריך למחשב הספציפי שציינתי

13. פרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d845gebv2& פרטים על המארז: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=3&cID=1&pID=7 עכשיו, על הדרך רציתי לשאול את מי ששמע/קרא על המארז הנ"ל אם הוא מארז טוב וכדאי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. האם יהיה שינוי גדול מבחינת הביצועים? כי שמעתי שמודמים של USR הם הכי טובים והם גם מהירים מאוד . האם זה נכון? : : : הנה הדגם של USR56.6k Modem PCI V90 VOICE OEM והדגם של ה-RocweLL שיש לי בבית זה 56.0K ולא 56.6K זה משנה במשהו את מהירות הגלישה וההורדה? והנה התמונה של המודם של USR והנה הלינק של המודם http://www.usr.com/products/home/home-product.asp?sku=3CP5699A אני צריך תשובה דחוף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מארז ENERMAX בא עם מאווררי ENERMAX או GENERIC ?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Boomer,

אני כרגע פועל ברזולוציה של 600*800 עם 90Hz. המסך שלי הוא Sony HMD A200 השאלה שלי היא איך אני יודע מה ה-Refresh Rate שמומלץ לי לעבוד איתו. על המסך כתוב לי - Ergonomic resolution - 1024 x 768 @88 Hz. יש לי אפשרות לעלות את זה עד ל-100Hz ב-Apdater במאפייני תצוגה. בחוברת כתוב כך: Horizontal: 30 to 70 Khz. Vertical: 48 to 120 Hz. אז איך אני יודע מה הכי טוב לי לשים? אני יודע שכמה שיותר גבוה יותר טוב, אבל שגבוה מדי יכול להרוס את המסך. אז מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, יש לי עכשיו סלרון 500 ( ;D) ורציתי "לשדרג" לסלרון 900 ורציתי לשאול האם הלוח אם יתאים: יש לי לוח אם של VIA דגם CA64-BC תודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by natan805,

קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עלה לי 280 שקל קיבלתי 4 בטריות נטענות + 2 רגילות כולל מטען לבטריות .. זה הדגם מה אם חושבים ? http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by Aviko,

הכי נוחים שיש למטרות גיימינג אינטרנט וקשקושים... פיצ'רים לא יזיקו לינקים כמובן רק מהארץ! תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by segev22,

חברה שמייצרת אביזרים למשחקים ולשוק הגיימרים.... יש מקלדת שלהם שאני מאוד רוצה לקנות אבל אני לא מכיר את החברה..... http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm אני מאמין שהיא תעלה בערך חצי מהטרנטולה (ויש בה לא פחות אביזרים אם לא יותר...) רק נראה לי שהיא אל חוטית וזה מה שיעצור אותי בדרך לקנייה.... שאלה נוספת לא הכי קשורה לחברה ראיתי מקלדת גיימינג של GENIUS בשם SLIMSMART 335 היא מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 16:18:20 הגיוני שאף אחד לא מכיר את החברה....?אחד המנהלים אולי....? :s05: מצטער על ההקפצה אבל ממש חשוב לי אני חוקר את זה ממש לעומק העניין! בתודה מראש שגב

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  24. אהלן, רציתי לדעת האם יש כאן משתמשי MX700 (או 900), ובאיזה שיטת שידור עובר המשדר שלו? בעיקרון ברצוני לקנות אחד מקולקל, בעיקרון בגלל המקלט. (הייתי מפרסם את זה בקניה/מכירה אבל... מי יחפש למכור את העכבר המקולקל שלו?)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.