עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את הרמקולים של JBL Creature 2.1 עכשיו הרמקול הימיני קרוע עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול להזמין מebay את הרמקול שקרוע לי ולא את כל הסט ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
    • 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by zivgev,

טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Nijhuis,

אהלן אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המערכת וחשבתי להתחיל מהספק קודם לכל עכשיו, מצאתי בנעה TRUE POWER 2 של אנטק 500W ורק ב 500 ש"ח (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4266) , שווה? כלומר עלות מול תועלת? או ששווה לי להוציא עוד 60 ש"ח וללכת על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018) AX500-A BLUE STORM) של FSP שהבנתי שהוא ספק מצוין. או שאני צריך בכלל לפנות לכיוון של TOP POWER והספק הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 .) ארבע מאות וקצת שקלים לספק של 550W מחברה שאם אני מבין נכון מייצרת את הספקים של OCZ נשמע מחיר מעולה לא ? בקיצור כל עזרה או הפניה לכיוון הנכון תתקבל בהמון תודה והערכה. להת'

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by kletsman,

שלום. מעוניין לקנות מעביר מצגות עם לייזר דוגמאת: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+RF+Presenter&_sacat=See-All-Categories או http://www.dealextreme.com/p/usb-rf-wireless-presenter-with-laser-pointer-1-aaa-41121?item=14 או משהו אחר, מישהו קנה ויש לו כזה. אני רוצה שהusb יהיה בתוך המכשיר ולא בא בנפרד שלא יאבד. תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. לא מזמן רכשתי מקלדת מכנית בהמלצת חברי הפורום, לוג'יטק G710+. לצערי התגלתה כאכזבה... אני מוכר אותה במחיר לא מחיר ומחפש לעצמי אלטרנטיבה כדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי. אשמח לעזרה בבחירה ! אז ככה אני מחפש מקלדת גיימינג ללא תקרת תקציב אך שתעמוד בדרישות הבאות: פלסטיקה הפשוטה והחלקה הזו של לוג'יטק היא הסיבה העיקרית שאני מחליף מקלדת, היא צוברת שמן כזה מגעיל. חייב פלסטיקה איכותית למקשים אולי מחוספס כזה או בציפוי גומי אטום כמו זה של העכברים. תאורת מקשים חובה, לא חייב חריטה עברית אך לא יזיק. לא חייב מקשי MACRO אך אם ישנם אז שיישמרו בזיכרון המקלדת ולא על זיכרון התוכנה במחשב. אם כבר יש MACRO רצוי שיהיה אפשרות לערוך כל מקש ומקש במקלדת ולא רק מקשיי אקסטרה כמו מקשי G שבמקלדת הנוכחית. …

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Razer kraken 7.1 היו אצלי שנה ושלושה חודשים ( יש לי אחרויות לשנתיים סה"כ מבאג ) הבאתי את האוזניות אליהם ואחרי 10 ימים התקשרו ואמרו שאחרויות לא מכסה את זה, והם מבקשים 250 ש"ח לתיקון פאקינג אוזנייה! שתבינו אין שום נזק טכני עכשיו מה אני יכל לעשות לעזעזל?

8. אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל. הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים. אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by artifakt,

עכבר לגיימרים בתקציב 150. תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by W0lverine,

אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by xlSnaK,

אני צריך עכבר עד 200 ש"ח שיהיה בחדרה חנויות כמו אלוף מחשבים,באג,אלף אנד אלף וכו' תודה D:

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by treva42,

אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by constantine16,

lema meshamshim amishkolot aele ba ahbar?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by Gohan,

מהו המארז הכי קטן ללוח atx ? המעבד יהיה axp 1800+

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Forest14,

יש לי גויסטיק יחסית ישן. אין לו חיבור לUSB (אלא לדעתי, לפורט שהיה בכרטיסי קול ישנים) איפה ניתן להשיג, אם בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי חבר'ה, אני מחפש מקלדת למדיה-סנטר בסלון ומתעניין במקלדת הזו: http://www.ione.com.tw/2011/3_2P_multi.html הסיבות שהמקלדת הזו מעניינת אותי: 1. גודל קומפקטי אך לא קטן מדי. המקלדת בגודל כמו של מקלדת לפטופ ונוחה להקלדה. 2. עכבר TRACKBALL מדוייק - 1000DPI. 3. סוללות נטענות כלולות. 4. עובדת ב-RF 2.4GHZ ולכן הטווח גדול ולא צריך קשר עין עם המקלט. 5. ביקורות טובות על המוצר והמלצות גם ב-KSP שמוכרים את המוצר. חבר שהראה לי את המקלדת הזו מלכתחילה ומתעניין בה גם כן, יצר קשר עם היבואן והשיג מחיר מעולה עליה אם תהיה קנייה קבוצתית (מחיר של 175 ש"ח - הנחה של 75 ש"ח לעומת KSP ויותר לעומת חנויות אחרות, כלומר 30% הנחה). אם יש מי שמתעניין, שיגיב פה בפורום ואם נגיע למספיק קונים (אני חושב שביקש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא חובה להשתמש בכל הכסף - אם אתם אומרים שמדפסת ב600 שקל תספיק אז סבבה, צריך שהמדפסת תהיה חסכונית כמה שאפשר בדיו - ראש נפרד לכל צבע (לא כל כך מבין בזה אבל הבנתי שזה עוזר לחסוך) צריך שאפשר יהיה לסרוק ולהדפיס ללא תלות במחשב, בנוסף לקבל פקסים ללא תלות הייתי באופיס דיפו המליצו לי את הHP OfficeJet 6413 , מה דעתכם? לא מבין בנושא, אז כל פיסת מידע תהיה מועילה, תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by thebaron,

שלום לכולם! נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1 מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים? מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות?? אנא עיזרו! תודה

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Xane,

האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by roma,

היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  21. לאחר מספר שנים נפלאות עם Razer Destructor החלטתי לקנות פאד חדש בהתחלה חשבתי לקנות דיסטרקטור חדש אבל לאחר חיפוש קטנטן באינטרנט החלטתי ללכת על ה V2 של הדיסטרקטור Razer Scarab אז אחרי מספר שבועות של שימוש אני חייב להודועת שאכן יש שיפור ביחס לדיסטרקטור הפאד מאוד חלק אבל גם נותן שליטה מדהימה מאוד ממולץ... מה שכן דיי יקר ולא יודע עד כמה הפאד הזה שווה את המחיר בכול זאת 170 שקל לפאד זה לא קצת אבל שחושבים על זה שזאת השקעה חד פעמים לשנים הבאות אז זה לא כזה נורא... הדבר היחיד שדיי מפריע לי זה המראה שלו והצבע.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי... אבל מהבחינה הטכנית הוא מעולה לדעתי הפאד הכי טוב שקיים כרגע בשוק לאחר שורה של מוצרים מאכזבים מבית רייזר סוף סוף הם עשו פאד נורמלי…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST במשך 8 שעות ולא היו ERRORS. כניראה שזאת בעיית ספק בכל זאת, אז מה דעתכם על ספק SPL 400 V ? (זה הספק היחידי לא ג'נרי שיש בחנות ליד הבית שלי)

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  23. היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by S L I P Y,

איך אני מבטל את ההודעה על המסך שנגמרה לי הסוללה ? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.