ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כמה כסף, נגיד לשעה, עולה מחשב מבחינת חשמל? נגיד ספק 300W ומסך 17/19 " (הסטנדרט)...
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו. אין עליו שום נתונים. :
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אבא שלי ביקש ממני שאני אברר לו על מכשיר שהוא יוכל לקבל אימייל מכל מקום הוא צריך את זה לעבודה שלו... אפשר להשאיר הצעות בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מספר התלבטויות בנושאי חומרה חדשה למחשב שלי... לאחר בחינות רבות של הנושא, הצטמצמתי למספר סופי של התלבטויות: התלבטות ראשונה - לוח פלוס מעבד: 1. אינטל 1.6 החדש (512k) פלוס לוח גיגה בייט GA-8IXRP 2. אתלון 1700XP, פלוס לוח גיגה בייט GA-7VXRP. החלופה השניה זולה ב70-80 $, אבל: זה לא אינטל, והבורד של ה-7x מגיע עם כרטיס ריאלטק במקום אינטל, ועם יו אס בי 1.1 במקום 2 שאלה שניה - כרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות ברזולוציות גבוהות (4100x2700) בפוטושופ, ומדי פעם גם משחקים. קיימות שתי אפשרויות 1. ATI Radeon VE 64MB DDR - שהוא כנראה מצוין ב-2D, אבל לא להיט ב-3D. 2. Hercules GeForce 2 TI 64MB - שהוא כנראה כרטיס מצוין בצורה יוצאת דופן בתלת מימד ובכלל.. הבעיה היא שהראשון עו…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת ועכבר עד 400 שקל ורצוי פחות מעדיף לוגיטק כמה דברים שחשוב מאד שיהיו בעכבר: שליטה על הווליום של המוזיקה , מעבר בין הדפי אינטרנט אחורה וקדימה בקשר למקלדת: חשוב שתהיה נוחה להמון שעות בערך 12 שעות עבודה גם העכבר חשוב מאד שהכל יהיה נוח אני עובד המון שעות העכבר משמש בעיקר לתיכנות ומשחקים ועריכה גרפית. ד"א סתם שאלה בנוסף ... איך העכבר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=7475[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 22:12:27 מצטער על ההקפצה אבל אני מת לקנות כבר תייעצו חבר'ה לחברכם הטוב :'( חח
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שלכל אחד מהם יש מקלדת ועכבר משלו, ואני רוצה לחבר את שניהם למסך אחד באמצעות כבל DVI. אני לא רוצה להשתמש בKVM, מכיוון שהם גדולים ומגושמים, ובעיקר בגלל שKVMים עם חיבור DVI הם די יקרים. בנוסף לכך, יש לי מקלדת ועכבר בנפרד עבור כל מחשב, ורק המסך אמור להיות משותף. מה שאני מחפש, ואני לא בטוח אם יש בכלל אפשרות כזאת, זה כבל DVI שמתחבר למסך ומתפצל לשני כבלים DVI שכל אחד מהם מתחבר למחשב אחר. הכבל הזה צריך לכלול איזשהו מפסק שקובע דרך איזה כבל המסך יקבל תמונה (ממחשב א' או ממחשב ב'). מישהו יודע אם יש חיה כזאת? :
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המארז חייב לקיים כמה תנאים: 1.שיהיה יפה. 2.שיהיה בו חלון. 3.שיהיה קל עד כמה שיותר. 4.שיהיה עם מקום למאווררים (כמה שיותר, אני צריך לשמור אותו קר) ושיהיה מאוורר בכלליות, לא אטום.. אז תודה רבה לכל מי שימצא לי מארז מעריך את זה. נ.ב: אם אפשר המלצה גם ללוח בקרה על מאווררים (טמפרטורה של רכיבים, מהירות של המאוורר, וכל שאר האופציות הנחמדות ^^)
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה עכבר גיימינג לקנות, סוג העכבר שאני רוצה הוא CLAW או PALM. אשמח אם תכתבו מהם החסרונות והיתרונות של העכברים, אמרו לי שלא כדי את הG500 ושלTAIPAN יש בעיות... אז DEATH ADDER נשמע הכי טוב... אשמח גם אם תכתבו חוות דעת מנסיון שלכם עם העכברים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי מכשירי KVM 1 - המכשיר הקיים שלי http://www.intellinet-network.com/en-US/products/8203-2-port-mini-kvm-switch מחבר שני מחשבים ה KVM היה בשימוש תקופה ארוכה ולרוב התנהג בסדר לפני כשנה עשיתי הפרדה בין שני המחשבים והמכשיר לא היה בשימוש לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בו שוב מאז יש תופעה מעצבנת של פתיחת מסכי עזרה בכל פעם שאני עוברת בין המסכים זה נראה כאילו המחשבים מקבלים את המקש F1 מבלי שנגעתי בו בכלל במחשב אחד מסך עזרה נפתח פעם אחת (ניחא, הייתי יכולה לחיות עם זה) במחשב השני (טרנטה לפני החלפה) מדובר בכמות מסחרית של מסכי עזרה (60-70) וזה כמובן תוקע את המחשב לזמן רב. המקלדת תקינה, עובדת מצויין בחיבור ללא KVM. אולי יש לכם רעיון איך לסדר את העניין הזה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע תוכלו לעזור ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיות איטי מתמיד... וכמעט כל הזיכרון בשימוש, אז החלטתי לקנות זיכרון. את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות ב"מפרט מחשב". עכשיו אני לא כ"כ מבין בעסק הזה... אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה לקנות... בתקציב של כ-400 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי לכולם יש לוחות אם, שבין שלל הכניסות והיציאות שלהם, יש להם גם יציאת Optical SPDIF, שמאפשרת להעביר את האודיו מהמחשב להתקן אודיו אחר, למשל מגבר עם כניסת Optical SPDIF. בלוח אם הקודם שהיה לי, אכן הייתה יציאה כזו, בלוח אם הנוכחי שיש לי אין לי יציאה כזו, אבל כן יש על הלוח 2 פינים שמיועדים להתחבר ליציאה כזו, שבאה על פאנל אחורי (כלומר כמו כרטיס, רק בלי הכרטיס אלא רק הברזל שלו, והשקע Optical SPDIF). אז יש לי את האופציה לחיבור בלוח, אבל הלוח לא הגיע עם הפאנל הנ"ל. מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות פאנל כזה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי וינדוס 10, ומאז ההתקנה, כל פעם שהמחשב כבוי, ואני בטעות לוחץ על מקש במקלדת (כל מקש), המחשב נדלק פתאום. כיצד אני משנה בהגדרות, כך שהמקלדת לא תפעיל לי את המחשב? אני מעוניין שהוא יופעל רק דרך כפתור ההדלקה. אודה לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת STYLUS COLOR 740 של EPSON. בזמן האחרון היא התחילה להדפיס עם מלא מריחות וכתמים ואפשר לראות שהיא מלוכלכת מבפנים. רציתי לדעת אם למישהו פה הייתה את אותה בעייה, לאן אפשר לקחת אותה שינקו אותה כמו שצריך מבפנים וכמה זה יעלה? (אולי כבר עדיף לקנות חדשה??) תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב המדפסת שלנו הלכה אחרי 10 שנים בערך וצריך לקנות אחת חדשה התקציב למדפסת+Postscript זה 2000 שקל יש בבית שבב של POST הבעיה שהוא SIMM ולכן כנראה לא יתאים לשום מדפסת שנקנה כיום (אלה אם יש אחת טובה שכן תואמת לשבבים האלה?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אין בארץ עדיין את ה8850. הלוואי שהיה. (לי במקרה יש). מה אתם חושבים?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-