ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי, מחפש המלצה למחשב נייד עבור הוריי, נדרש מחשב פשוט (רוה הזמן הם גולשים באינטרנט), אופיס, מסך 15.6 ושלא יהיה כבד. יש למישהו המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
במזל טוב אחותי קנתה לאפטופ, ראיתי שעל הסוללה החיצונית יש IN ו-OUT, השאלה שלי היא: א. זה בסדר לחבר את הסוללה לחשמל וגם למחשב? ב. אם כן, האם זה גם יאפשר למחשב לעבוד וגם יטעין את הסוללה או שכשאר עושים כך אז הטעינה נעקפת וזה מאפשר למחשב לפעול עד שאני מכבה אותו ואז זה מטעין את הסוללה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי איזה מחשב נייד אחד של טושיבה (satellite pro 460 cdt) לא בדיוק מציאה, אבל עדיין, נייד... בקיצור ראיתי שיש לו "חיישן" אינפרא אדום מאחורה, ותהיתי מה אני אוכל לעשות איתו (ואיך) מתי שאני ישתמש בו עם הנוקיה 3360 שלי (שגם לה יש חיישן, שפועל...) מישהו יודע?? תודה מראש
-
מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! קניתי מחשב חדש לפני 3 ימים והזהירו אותי שהספק שלי לא חזק מספיק (יש לי TT 430W) המפרט של המחשב שלי הוא ככה : AMD SAN DIEGO 3700 2X1GB GEIL DUALL CHANNEL 400 MHZ DDR W.D 250 GB SATA II 16 MB BUFFER DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D PINNACLE STUDIO PC-TV STEREO XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E SAPPHIRE LG DVD X16 LG DVD-RW X12 TT BIG TYPHOON והבנתי ונכונתי לדעת שאני צריך ודי חייב להחליף את הספק ורציתי לדעת מה מומלץ למערכת כזאת ???
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שאני מתכנן לרכוש בסוף השבוע או שבוע הבא, יכלול בתוכו מעבד פנטיום D 820 או 805, 512 מגה זכרון, לוח אם של גיגהבייט (5194P) צורב, כונן קשיח, וכרטיס מסך הכי זול שאני יוכל למצוא :-P . בכל אופן, אני מחפש שילוב של מארז+ספק שיהיו זולים, מצדי גם מארז שבא ביחד עם הספק זה טוב, או לקנות בנפרד, זה לא כל כך אכפת לי, מה שחשוב לי הוא שאני לא אקנה ספק לא יציב שידפוק לי את הרכיבים. האם יש דבר כזה? ספק זול אבל נורמלי? שיחזיק את המחשב (וקצת יותר, לשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך, לא משהו חזק אבל יותר רציני) ? אייל
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שהמחשב שלי פתוח אז המעלות יורדות בין 8-10 מעלות רציתי לדעת עם יש איזה בעיה או סיכון להשעיר מחשב פתוח?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
האם המחשב הזה הוא קבר A7V266-E xp +1800 512 ddr asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם wd 20 gb 7200 rpm sony e400 אז זה קבר או לא
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה פעם? בכל מקרה למי שלא יודע זה מחשב שאמור לעשות אין סוף חישובים בבת אחת, אני לא יפרט איך כי זה די מסובך. משערים שבעוד 20-30 הם יצליחו לבנות אחד, לפי דעתי זה אולי ייקח אפילו יותר זמן... אבל תארו לעצמכם מזה, אין סוף חישובים בשנייה! קראתי על זה בעיתון "גלילאו"(למי שמכיר) שאבא שלי מנוי אליו.
-
- 51 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני מחפש מארז לבניית מחשב. שיקול חשוב הוא - שקט. התאמה ל OC - מישנית. המחשב יכיל 2 או 3 דיסקים, CDRW, DVD. כן, אני יודע שכל זה לא תורם לשקט.. אבל זה מה שהוא אמור להכיל, ואני מחפש מארז שישקיט את ההמולה כמה שאפשר (נמאס לי לכבות את המחשב לפני האזנה למוסיקה במערכת..) יש המלצות למארז ספציפי שאפשר לקנות בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי פו לא מזמן מחשבון לחישוב מינימום הוואטים שצריך בספק הכח כדי להחזיק את המחשב, מישו יכול לתת לי לינק אליו?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי זה באג במערכת אבל לפעמים שאני עושה פעולה כלשהי המחשבון קופץ לי כל פעם, במיוחד שאני משחק. יש לי את המקלדת Mircrosof Media Keyboard 3000. בהנחה ויש באג במערכת נראה לכם שמיקרוסופט תוכל לתת לי מקלדת חלופית או משהו כזה? אין לי קבלה. אגב, הדרייברים מעודכנים, ועדיין זה ממשיך...
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה.. בזמן האחרון אני מתעניין במקלדות מכאניות, בכל ביקורת שאני קורא אני רואה שאנשים שעוברים למקלדת מכאנית לא מסתכלים אחורה. אני משתמש כל החיים במקלדת ממברנת גומי וכרגע יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק MK250 (משתמש רק במקלדת) עם עכבר MX518. זה לא שהמקלדת לא עושה את שלה, ההפך אני דווקא מאוד מרוצה ממנה אבל אני משקיע לא מעט זמן במשחקים ואני חושב שהחוויה עשויה להשתפר עקב מעבר למקלדת מכאנית. בדקתי הרבה מקלדות וקראתי הרבה סיקורים ומקלדת אחת שממש שמתי עליה את העין היא ה CM quickfire rapid red switch, התלבטתי בין הסוויצ'ים החומים לאדומים (חפרתי וקראתי הרבה על סוגי סוויצ'ים באינטרנט לפני שגיבשתי דעה) הבעיה היא שחומים כמעט ואין בארץ ואני לא מעוניין להוציא המון כסף על…
-
- 60 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אז הם הגיעו, מצוידים בXP Tablet Edition ובמפרטים דיי מפוצצים, נראים לא רע. האם באמת מחשבים אלו הם העתיד? אילו שימושים אפשר למצוא לזה? אולי אנחנו בעצם נתקלים בפאלם פיילוט לסופר סופר סופר עשירים (כרגע לא ראיתי בארץ אחד זול יותר מ 12579)? אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים על המוצר שבנתיים נראה די מעורר הדים בעולם והתקבל כאן במעין מקלחת קרה.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הי, קניתי מדפסת חדשה WIFI של HP, דגם 4500 התקנתי בשלוחני שלי ובלפטופ של ג'יגהבייט, עובד סבבה אין בעיות. ואז התקנתי על המחשבים של אמא שלי, אחד דל שני פוג'יקום ושניהם לא מוכנים להדפיס. את ההתקנה ביצעתי בדיוק אותו דבר מהדיסק שהגיע עם המדפסת. בדל אני מנסה להדפיס מוורד ומקבל הודעה שלא ניתן להדפיס כי לא הותקנה מדפסת, אם אני מנסה להדפיס דף נסיון של ווינדוס אני מקבל הודעה שההדפסה נכשלה והאם אני מעוניין לפתור את הבעייה. בפוג'יקום אם אני מדפיס בוורד אז כלום לא קורה, הסמל של המדפסת כן מופיע לפחות משנייה למטה אבל זהו, חוצמזה כלום, ואם אני מנסה דף נסיון של ווינדוס אז אותה שגיאה כמו בדל. אין בעייה תקשורת, המדפסת מגיבה לפינג. נסיתי לחבר את המדפסת לפוג'יקום עם הכבל עדיין אותה שגיאה. נסית…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על רכישת מחשב נייד מחודש בארה"ב.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, המחיר הוא לא הבעייה, כמובן לא להגזים יותר מדיי. ראיתי בעיתון מודעה של yamsan שבה היו מפרטים חלקיים של מחשב נייד מבוסס פנטיום 4 M ופנטיום 3 טואלטין, נכנסתי לאתר של החברה, שנראה אמין, ומצאתי מפרטים הרבה יותר מפורטים מאשר של חברות אחרות כו קומפאק. אני יודע שהכרטיס מסך לא משהו, אבל זה מש שיש במחשבים ניידים בארץ בינתיים, וחברי לא מוכן להזמין מחו"ל. הנה הלינקים לדפי המידע של שני המחשבים: מבוסס פנטיום 4 מבוסס טואלטין המחירים נראים אטרקטיוויים למדיי, מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל עשיתי חיפוש אחורה איזה 7 דפים ולא מצאתי את מבוקשי כך שבבקשה תעזרו לי תודה (רק את הדיון שלי מלפני חודשיים) למה שוב אתם שואלים סיפור ארוך. אז ככה אחרי שהמפסת הישנה שלי מתה סופית (HP690C) ללא אפשרות החיה. הגיעה הזמן להתדבר על האבדה ולרכוש חדשה. שמעו אני מכיר רק מדפסות HP כך שאני לא יודע אם ללכת באותו כיוון או לחדש ??? הייתי ב KSP ואמרו לי המדפסות של HP מאוד לא אמינות והם בכלל לא מתעסקים איתם כל שאני מבולבל סופית. אני מחפש מדפסת לא יקרה אמינה וזולה בהצואות. שמתי עין אל ה HP3650 מה דעתכם?האם יש אותה למשהו פה והיכן באיזור הצפון אני יכול להשיג אותה בזול? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי לנובו עם מטען 65w type-c ואני רוצה אפשרות להטעין אותו ברכב. יש דבר כזה שעובד טוב? אשמח לקישור לאחת החנויות באיזור אשדוד. אם לא מדובר במשהו יקר אשמח גם לקישור באתר בחו"ל (מוכר אמין) שעובד עם פייפל. תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
-