ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, העכבר שלי deathadder black מתחיל לשבוק חיים אז אני מחפש עכבר להחלפה חשבתי על Razer DeathAdder Elite בעיקר בגלל שהוא מאוד נוח לי וגם לא כזה יקר וגם קראתי עליו ביקורות טובות או G903 VS G900 ראיתי שזה עכבר מושלם גמעט בכל הביקורות שקראתי מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין ה900 ל903? ראיתי שרק משקל וזמן הבטריה יש עוד הבדלים? ומאיפה אפשר לקנות בזול יחסית + משלוח ומכס ומה שכלול בזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אפשר כמה לינקים למקלדות כאלו??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנטית שנדרשת להדפסות רבות של חומר לימודים כמו כן לסריקות רבות של חומר הלימוד. מחפשת מדפסת שניתן לסרוק בה ציבעונית באמצעות FEEDER וכמובן גם לצלם חומר דרך הפידר. חשוב שעלות ההדפסה לדף תהיה זולה וחשוב שיהיו בה כניסות לכרטיס זיכרון כאשר סורקים. מומלץ שיהיה לה אורך חיים ארוך ושתהיה אמינה. לא חשובה לי מהירות ההדפסה ולא חשוב אם יהיה פקס. אשמח לשמוע המלצות והצעות (גם לייזר ציבעונית נילקחת בחשבון). התקציב שלי הוא עד 1500 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קניתי לפני כ 4-5חודשים את הצורב של פלקסטור והיה כתוב - שנה אחריות היום אני רואה באתרים באינטרנט שכתוב שנתיים אחריות. האם זה תקף גם לגבי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: מחשב ראשון P3 500 256MB SDRAM VOODOO 3 3000 לוח אינטל 440BX-2 Seagate 17GB + IBM 15GB מחשב שני TB 1400 512MB SDRAM METROX G400 ASUS A7V-133 IBM 60GB 60 GXP + IBM 60GB 60 GXP צריך להיות הבדל בביצועים נכון? הוא צריך להיות מורגש? איפה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר מכשיר עם יציאת HDMI למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):)
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 1.33 Hercules GeForce 2 MX/400 256 SD-Ram איזו תוצאה אני אמור לקבל? (אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש...חשבתי ללכת על MX518 יש עכבר יותר טוב בטווח המחירים של הזה?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כן כן הם עדיין גאים בו: http://www.storage.ibm.com/hdd/desk/ds75gxp.htm דן
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מקווה קודם כל שפרסמתי בפורום הנכון.... המליצו לי על מצלמת אבטחה HD אלחוטית NETGEAR Arlo Pro VMS4130 מחפש מצלמת אבטחה ביתית ואם תהיה גם טובה לצילום בחוץ עוד יותר טוב, אולי יהיה לי שימוש לבחוץ בעתיד . חשוב שתהיה קלה לתפעול, בעברית וגיבוי בענן. עד 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פנטיום 3 550MHZ 256MB זכרון SDRAM CD ATAPI X 32 HD - WD 20GB כרטיס מסך - NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 מודם Soft56K כרטיס קול Creative צורב פיליפס X 8 כונן 1.44 !!! (ל-ל-א מסך) => כמה עלי לדרוש עברו המחשב הזה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מי שפה קצת מבין בגיים פאדים למחשב כמובן בבקשה שיעזור לי למצוא גיים פאד נחמד משו בסגנון של הפלייסטיישן עם שני סטיקים אנאלוגיים ועוד כפתורים שכמו בפלייסטיישן L1 L2 R1 R2 ואני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון החברה לא כל כך חשובה התקציב שלי הוא עד 100 אז אם יש לכם הצעות טובות אני ישמח מאוד על העזרה תודה!
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות את האוזניות 5HV2 , אבל כולם אומרים לקחת את הדגם של USB בגלל שיש לי כ.קול מובנה ולא "טוב" , אז השאלה שלי היא עם באמת אני חייב כ.קול "טוב" בשביל האוזניות האלו או שאני בכלל לא חייב וזה אותו דבר ?! תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
זה פשוט, מערכת HTPC. עכבר אלחוטי, יש. מקלדת רגילה, יש. אני עומד להחליף את מקלדת רגילה במקלדת אלחוטית וחשבתי שזה יכול להיות מאוד נחמד אם אוכל להדליק את המחשב באמצעותה במקום ללכת למערכת ה HTPC. אשמח גם למקשי מדייה (ווליום, נגן/הפסק וכו').
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עכשיו בחורף החשמל נופל בבית ואיתו גם המחשב .. אז חשבתי לקנות אל פסק ואני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה. הסתכלתי באתר של TMS וראיתי שרק מה ששונה חוץ מהמחיר של כל UPS זה רק מספר ואז VA.... VA = ? בקיצור אז תקציב זה לא משנה כל כך השאלה מה כל מספר אומר, תסבירו לי בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון 256 MB DDR ורציתי לדעת אם זה יעבוד ב.... INTEL PENTIUM II 400 MHz ואם כן אתם יכולים להציע שמוכרת זיכרון 256 בזול תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי,אני הרי מעביר קבצים מהפלא' למחשב ולהפך. עכשיו אני משתמש בתוכה המובנית בXP...מה שמעצבן זה...שהיא לא יודעת להעביר מספר קבצים במכה. אני יכול לסמן 1000..אבל כל פעם היא תשלח אחד,ואז תחכה שאני שוב אלחץ (גם שאני שולח למחשב וגם ממנה לפלא') מישהו מכיר תוכנה יותר נחמדה????????????
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-