ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יום חמישי הגיע לידי הטרנספורמר(שחור) שאני חייב לציין שהוא כבד מדהים ביופיו ובעל איכות בניה מצויינת! התחלתי לפרק את המארז הקודם כדי להוציא את כל החלקים והתחלתי בבניה בטרנספורמר... יש המוןןןןןןןןן מרחב עבודה אבל המוןןןןן המארז פשוט ענק ועצם העובדה שאין בו שימוש בברגים למעט חריצי ההרחבה הקל עליי עוד יותר. מי שאמר שהוא מרעיש כנראה קיבל תמארז הלא נכון כי אצלי הוא שקט(ואני הוספתי עוד SF2 120mm). התאורה במארז מדהימה הקתודה הירוקה ו3 המאווררי לדים באים בול במקום יוצרים אפקט מדהים של כחול בצד וירוק מקדימה(ראו תמונות) האוורור במארז מעולה(בניגוד לביקורת המאווררים בצד הכניסו אויר והעליון והאחורי הוציאו) ירדו לי 3-4 מעלות במעבד ו3 מעלות בלוח אם. תמונות: בקיצור מי שמת…
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009036861&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה מוכרים את המצלמה הזאת חוץ מבאקסלנט??
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לגבי מקלדת מכאנית ועכבר לשימוש יומיומי, דגש על נוחות בהקלדה וגיימינג לפעמים. נראה לי שהכיוון הוא Cherry MX red/MX brown כדי שלא תהיה יותר מדי "קליקית" תקציב למקלדת + עכבר עד 500 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר ומקלדת יותר חשוב לי העכבר מאשר המקלדת אני שמאלי והתקציב 600 לשתהם אלחוטי....רוב השימוש שלי אינטרניט ומשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הסי די רום שלי שזמן(חצי שנה משהו כזה) ואחרי איזה כמה חודשים התקנתי איזה תוכנה לבדיקת מהרויות ... אז ככה - זה מראה לי שהסי די רום שלי 11X (הוא צריך להיות 50X)בהחלה לא האמנתי בזה אבל עם הזמן הבחנתי שבאמת הסי די רום שלי עובד מאוד מאוד איטי(אפילו כשאני משווה אותו למהירות הקריאה של הצורב שלי שהיא 32X)כל עוד שהסי די רום שלי הוא 50X ... מה לכל הרוחות הבעיה?? (תוכנות מראות שהוא 11-13X ... במקום 50X והוא איטי בפועל)
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול, האם אפשר להרכיב כל לוח אם על מארזי MINI-TOWER ו MIDI TOWER ? ואם לא , אז מה אני צריך לדעת כדי להתאים לוחות אם למארזים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להורים שלי יש בעבודה שלהם כרטיס מסך Raedon ve 64 mb איך הוא?הוא הגיע בקופסא מקורית של ATI כמה יוצא בו ב 3dmark? אני פשוט לא יכול להוריד פה את התוכנה בגלל שיש פה 56 קיי תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים של ALTEC LANSING ADA880 וכרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1. כאשר חברתי אותם ליציאה הדגיטלית בכרטיס(SPDIF) בזרת מפצל סטריאו ועשיתי להם בדיקה בכרטיס עובדים רק 2 רמקולים כלומר הוא בודק כול רמקול ושומעים רק LEFTFRONT ן RIGHTFRONT מה הסיבה לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה משטח עכבר מומלץ לעכבר אופטי? M200 או M400? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום! הייתי באייבורי בשביל לקנות מיקרופון למחשב ורמקולים שגם מתחברים למחשב. ישבתי 1 שעה עם העובד , תאמינו לי הוא צריך למכור חמוצים בשפת הים , הוא הביא את כל המוצרים ובסוף טען שזה לא מתאים כי אני צריך לקנות רמקולים ומיקרופון לשירה. יצאתי מאוכזב וחזרתי הביתה.אני צריך את המוצרים כי אני עושה פיתוח קול ורציתי לשמוע את עצמי ברמקול ולא דרך התוכנה שיש לי. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לחבר 2 מחשבים ל - 2 מסכים באופן כזה שניתן לעבור בין מחשבים בקלות (dual monitor 2-port KVM) לא מצאתי KVM מתאים בחנויות בארץ (חיפשתי אצל הגדולים), ומצאתי כמה באמזון. העניין הוא שמצאתי 2 דיי זהים שהאחד בעלות כפולה מהשני. ה - KVM הראשון (TESmart) בעלות 240$ ה - KVM השני (GREATHTEK) בעלות 109$ ההבדל היחיד בניהם זה שהיקר תומך ב - 4K@60Hz והזול ב -4K@30Hz (אגב, זה אומר 30FPS או שאני מבלבל נתונים?) בקיצור, ההבדלים משמעותיים בין המוצרים? יש סיבה לקנות את היקר?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-