ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאחד זה לייזר והשני בלו טוט' אבל איזה יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לבר להם את המסילות של המארז שלי(במפרט) כדי שישמש במקום הפנל הקיים? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות אם להזמין מחו"ל במחיר של 60$ עשיתי חישוב שבארץ זה יוצא בערך אותו מחיר. לאחר שביררתי עם KSP התברר שהשלט לא מגיע עם מקלט למחשב. מישהו מכיר חנות אחרת אמינה וזולה שמוכרת את השלט עם אחריות ומקלט למחשב? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המקלדת? משיטוט קטן באינטרנט ראיתי בכמה מקומות שהיא כמעט זהה ל-G19 רק בלי המסך...
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחרונה התקלקלה המדפסת שברשותי (Brother DCP-7010), ופשוט לא משתלם לשלוח אותה לתיקון (250 ש"ח לפחות, ב 550 אני קונה את אותו דגם חדש, עם טונר ותוף חדשים, אבל הדגם הזה כבר מיושן ולא מיוצר). לפיכך יש לי צורך במדפסת חדשה. אני כרגע סטודנט, ובעוד שאני צריך מדפסת לצורך הדפסה ללימודים, חשוב לי מאד שיהיה לה סורק. במשך 3 שנות הלימוד שלי (עד כה) הסתבר שאני סורק הרבה, ולכן אני מעדיף לקנות מדפסת עם מזין דפים אוטומטי (פידר). המליצו לי על הדגמים הבאים: Samsung SCX-4824FN Xerox 3210 האמת היא שאני לא ממש צריך תכונות כמו פקס או כרטיס רשת משולב, אלא חשוב לי בעיקר סורק עם פידר. העלות של 2 המדפסות הנ"ל היא בסביבות ה 1000 ש"ח. דבר נוסף הוא עלות הטונרים - טונר חדש מקורי ל 4224FN…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי יש לי MX1000 אני רוצה לקנות לו פד רציני ראיתי את המומלצים שעשו עליהם את הביקורת באתר אבל לא אמרו איפה אפשר לקנות אותם אז מה אתם הכי מליצים MX1000 ואיפה אפשר לקנות אני מרעננה תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים טובות לא זוכר כמה את העכבר הנ"ל.. ולפני כמה זמן העכבר פתאום התחיל לעשות לאגים מציקים .. הוא מפסיק להגיב פתאום וממשיך תקיעות מורגשות ממש.. מישהו מכיר ? ניסיתי למחוק את הדרייבר וSETPOINT ולהתקין מחדש וכלום לא הולך
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה נראה לכם הכי טוב מביניהם (בכלל וביחס תועלת/מחיר) ושווה לשקול משהו אחר דומה להם ?
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר למחשב נייד מקלדת ועכבר אלחוטיים? כמובן בנוסף למקלדת המובנת של המחשב הנייד
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה - היה לי Mx518 במשך 9 שנים (!!!) והוא היה פשוט מושלם , לעצרי לפני שבועיים הוא הלך לעולמו אז קניתי עכבר חדש קניתי Logitech G9x ואני ממש לא מסתדר איתו , לא שהוא לא טוב , הוא מדהים ומדוייק ואיכותי ביותר , אבל הוא קטן מידי בשבילי ולא חשבתי על זה כשקניתי אותו , אז עכשיו אני מוכר אותו (אם מישהו מעוניין אפשר הודעה פרטית) ובמקומו אני מחפש לקנות עכבר חדש , לאחר כל הבדיקות שלי הגעתי להחלטה שאני קונה אחד מהשלושה הבאים Logitech G400 כי הוא היורש של הmx518 שכ"כ אהבתי , הG500 נראה לי מדהים כי הוא נראה עוד יותר גדול וזה טוב אני כי יש לי יד גדול - וDeathadder הוא עכבר מומלץ מכל האנשים שיש להם אותו וגם כי הוא אותו גודל בערך כמו ה518 , אני נורא אשמח להצעות , טענות , תשובות . תודה
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הספק כוח שלו טוב? המעבד שלי זה 2.8 P RAM 786 אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ניראה לי 6600 GT ג'פורס יש לי הרדיס 80 G ואני יוסיף עוד אחד של 250 G הספק כוח יחזיק?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, קניתים ג'ויטיק חדש ואני לא בטח אם הרטט שלו פועל.. שיחקתו בו בפיפא ולא היה שום רטט... אין לי עוד משחקים לבדוק את הרטט, יש לכם שיטה או דרך להציע לי לבדוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, היה לי בעבר מין מנשא פלסטיק בצורת X מתכוונן עם גלגלי פלסטיק , שעליו היה מונח המארז הישן של ה P3 שלי. (והייתי יכול לגלגל את המארז על הרצפה, כשהייתי צריך להזיז אותו) ככה הוא נראה במחשב הישן-ישן שלי : כיום יש לי מארז כבד של אנטק, 14 ק"ג רק הברזלים בלי החלקים בפנים, וכשניסיתי לפני שנה וחצי (כשקניתי את המחשב הנוכחי) לשים אותו על המנשא הישן, המנשא נשבר... ומאז המארז שלי לא "נייד" - בלי גלגלים. אני מחפש "סקייטבורד" או כל סוג של מנשא עם גלגלים למארז, שיחזיק מארז כבד, שגם ייראה טוב או לא ייראה בכלל. אני יודע שזה כנראה יהיה קל לבנות כזה בעצמי, אבל אני לא "מודר" אני אשמח אם מישהו מכם שמכיר מוצר שעונה על הדרישות האלה, יוכל לתת לי כיוון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אני צריך ספק כח טוב שיתן מתחים יציבים ויחזיק תמערכת טוב בOC יש לי תקציב של 400 שח חשבתי על זה מה אתם אומרים עליו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=836
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום חברי היקרים, ברשותי מקלדת ישנה של מיקרוסופט (microsoft office keyboard) כבר בת כמעט 7 ולדעתי זה הזמן להחליף. זה לא שאני לא אוהב אותה, פשוט הטבע מכריח אותי: היא מאוד מלוכלכת (צהובה במקום לבנה) המקשים מלוכלכים ולא נדבר על מה שקורה מתחתם - האבולוציה מתחילה מחדש. בלי קשר לאלו, המקלדת נוטה להיתקע, מקשים לא נקלטים לפעמים והרולאובר שלה נוראי (תחשבו על סשן סוער של BF שננעל עליך מטוס אוייב ואתה לא יכול להפעיל נורי הטעייה :-\ ). מה אני מחפש? מקלדת גיימינג (העדפה למכנית) שתהיה נוחה גם להקלדה אבל גם לגיימינג (בעיקר). כבר עיינתי רבות בריכוז המידע של המקלדות המכניות, זה לא חידש לי הרבה. התקציב - עד 420 ש"ח אם אפשרות פזילה ל-460. עד 250 אפשר טיפונת יותר. אני בעיקר מתעניין ב-K60 של …
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מדפסת חדשה, ונראה לי שדי נסגרתי על הHP 6500A. יש למדפסת שני דגמים, הרגיל והפלוס. לפי זאפ, ההבדל ביניהן הוא בערך 150 ש"ח - כאשר יכולת ההדפסה דו"צ של הפלוס לא מעניינת אותי, אך ההתחברות לרשת אלחוטית כן. השאלה היא, האם כדאי לקנות את הגירסא היקרה יותר עם האופציה האלחוטית המובנית, או לקנות את הגירסא הרגילה ולהוסיף לה "חלקים" כאלה ואחרים שיאפשרו זאת? אני חשבתי למשל, ותהיתי האם אפשרי להפוך את המדפסת לאלחוטית(כך שלפטופים בבית יוכלו להדפיס ממנה) בדרכים הבאות: 1. לחבר את המדפסת לwireless printer server 2. לחבר דונגל אלחוטי למדפסת 3. לחבר את המדפסת "חוטית" לראוטר(חיבור אתרנט) השאלה היא האם זה אפשרי בכלל(נדמה לי נגיד ש2' לא יעזור לי) וכמה זה יעלה - אם יותר מ1…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אז ככה המערכת הנוכחית שלי עם HEC 400W בינתיים אני מרוצה מאוד מהספק שקט מאוד.. המפרט שלי כולל AMD3200 שני סטיקים של 512 של טוינמוס 7800GT לוח אם K8N SLI של ג'יגהבייט... אני מתכנן שדרוג שכולל החלפה למעבד DC כנראה 4800 ובעתיד הטיפ טיפה יותר רחוק זה SLI אמרתי שבגלל שאנ יבוודאי אצטרך להחליף את הספק אז אנ יכבר אתחיל ממנו כי הוא ההואצה הזולה ביותר LIBERY 500W עולה 660 ש"ח הכי זול שמצאתי הHEC 580W לעומתו עולה 480 ש"ח מה עדיף תעזרו לי אה וגם המליצו על הייפרR משהו כזה דח דחוף אני כבר מת לקנות
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
Hi i bought mx 518 , and i clicked the "notification" sound however , each time i switch dpi in game i dont hear any sound can anyone help?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש ואני מחפש עכבר איכותי אלחוטי, ועדיף במחיר זול כמובן. מכיוון שאני לא גיימר אני לא צריך דיוק מדהים ומלא כפתורים.. מה ממולץ לקנות? מה הייתרון בין לייזר לאופטי והאם כדאי לקנות עכבר עם תושבת לטעינה או עם בטריות AA להחלפה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה מהם כדאי לבחור?? את הסאנבים טרנספורמר עם 4 מאווררים או את הגלדיאטור של אייטופ שיפה יותר במציאות מאשר בתמונות... מה עדיף מבחינת יופי (ואל תגידו לי טעם אישי..), ומה עדיף מבחינת שקט?? נ.ב כמה קטודות צריך לשים כדי שהגלדיאטור יהיה מואר יפה??
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-