ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
עכשיו, אחרי שהתחלתי להתמקצע בצילום, אני מעוניין לפתח הרבה תמונות. אני לא עושה זאת באופן מקצועי, אבל אני רוצה להתחיל לפתח הרבה. אני מתלבט אם שווה לי לשלוח את התמונות לפיתוח דיגיטלי, או כבר לקנות מדפסת איכותית. מדפסות לייזר צבעוניות עולות בין 1,000 ל-,2000 ש"ח למיטב הבנתי, אבל קשה לי לשכלל את מחיר הדיו והדפים עצמם. אני לא יודע מה ייצא לי יותר זול בסופו של דבר, והאם האיכות של מדפסת תיהיה זהה לתמונה בפיתוח דיגיטלי בחנות. אשמח לעצות והמלצות. המון תודות, סער.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחפש עכבר איכותי שמסוגל לתקשר בצורה אחידה וברורה ללא תקיעות למיניהם . וחשוב לי גם לגבי מהירות התזוזה, שלא תהיה מהירה מדי . הכי חשוב שהעכבר יוכל לבצע דיוקים וכו' ברמה טובה ונוחה ללא תקיעות למיניהם ... וגם תפקוד במשחקים בגוף ראשון , שיהיה נוח לשחק איתו בצורה נעימה וקלילה ... ופרט נוסף שהעכבר יאפשר עבודה מירבית על כל סוג משטח (פלטת עץ וכו' ) ... תודה רבה ..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה זמן שאני מתעסק בנושא הציוד ההיקפי למחשב, לא פעם ולא פעמיים עשיתי טעויות עם רכישות בחיי - אף אחד לא מושלם. אין מי שלא יודע שהדבר הכי מעצבן הוא לקנות מוצר למחשב או כל מוצרי אלקטרוניקה אחר ולהתאכזב ממנו גם אחרי שהוא נראה לנו כל כך מושלם לפי חוות דעת אחרות של אחרים. באותה הנקודה, לפני מספר שנים, התחלתי לפעול - למה לא לרכוש ידע נרחב בתחום ולהתחיל לעשות ביקורות משלי? הרי, לא חסר ביקורות *זבל* באינטרנט, מאנשים שלא מבינים הרבה ממה שהם כותבים ויותר מצ'טטים אחרים או זורקים משפטים באוויר או את עניין השוחד - הרי, איך פועלים היום אתרי ביקורות בינוניים-גדולים? פונים אל החברה: "היי, אני מנהל גוף/אתר גדול ואני מעוניין לעשות ביקורות על מוצרים X/Y/Z, תודה מראש" והופ, המוצר נשלח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי עכבר חוטי אופטי טוב למשחקים. חשבתי על ה MX510 או על ה Razer Diamondback. הקטע הוא שאני לא יודע איפה לעזאזל מוכרים אותו בארץ! למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לחברה שיש להם את המקלדת הזאת, האם זה נכון שאין לה רגליים לכיוון הזווית?? היא שטוחה לגמרי או שיש לה זווית נטיה אפילו ללא הרגליים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה מאוררים 4 כונני IDE - צורב של TEAC, סידירום של SONY, הארדיסקים של 80GB ו40GB של MAXTOR ו WD כונן דיסקטים, צג טמפרטורה וכרטיס מסך שצריך גם כן חיבור לחשמל RADEON 9500 PRO אז שמתי לב שהדברים לא עובדים כשורה והספק 350W שלי לא מספיק כבר, האם הספק הזה של HEC הוא טוב? ולמה הוסיפו לו DVD, מה הקשר? HEC 475DVD WATT PSU האם ENERMAX וANTEC הרבה יותר טובים? האם אני ארגיש בהבדל? אם יש לכם המלצות משלכם בבקשה, אני רוצה בעיקרון ספק טוב ויציב של 450W.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מדפיס הרבה (וגם גרפים צבעוניים ולכן לייזר לא רלוונטי) אם למישהו יש המלצה אחרת, אשמח ללמוד מחירים אגב: C62 = 450 C82 = 650 תודה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר המקלדות שאני אפרסם כאן נע בין 300$ לבין (כן, כן ) 4500$ למי שמעוניין וקורא רוסית, הנה המקור : http://www.cyberstyle.ru/publications/view/186 שם של כל קובץ זהו מחיר המקלדת בדולרים. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 13:44:46 ושני אחרונים, והמיוחדים לדעתי אלה.המיוחד בראשון - כל הכפתורים הם מסכים קטנים ומחירה 1490$ מה מיוחד בשני, חוץ מהמחיר של 4400$ ? OK, תחזיקו טוב : זה שמה : Happy Hacking Keyboard Professional HP Japan וככה עושים אותה : מכסים אותה בלקה בשם Urushi, בעזרת מברשת העשויה משערות של בטולה, ואחרי זה מכסים את העניין בפודרה מוזהבת. PS סליחה על הקפצות, פשוט אי אפשר לפרסם בו-זמנית יותר מ 4 תמונות יחד. תודה על ההבנה. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות של 3.5 של רייזר ורמקולים 2.1 גם בחיבור 3.5 של לוג'יטק. כשאני מחבר את האוזניות הרמקולים מפסיקים לעבוד וחוזרים לעבוד מיד עם ניתוק האוזניות. האם יש אפשרות ששניהם יפעלו באותו זמן / אפשרות בהגדרות של המחשב לשינוי בין השניים בלי החיבור והניתוק המעצבן כל פעם? תודה מראש, נמרוד עריכה: הנה תמונה של הפתרון
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אז קניתי מדפסת חדשה של חברת HP מסוג all in one 1515, היא לא פעלה אבל חשבתי שזה בגלל אי תמיכה זמנית בWIN 10, אבל לאחרי שניסיתי ארותה במחשב נייד פתאום שם היא פעלה. ניסיתי לקבל תמיכה מחברת HP והם אמרו שיכול להיות שחסר איזשהו DRIVER של הCHIPSETת ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וזה עדיין לא פתר את הבעיה, יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV, ועד כמה שידוע לי יש כבל או סוג של ממיר שיודע להמיר את היציאה לUSB (או כל יציאה אחרת שמתחברת למחשב). מישהו יודע על דגמים ספציפים? ואם כן איפה אפשר להשיג את זה (עדיף בארץ)?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בנוסף שהגלגלת תהיה בעלת 4 גיוונים (גלגול למעלה ולמטה + ימינה ושמאלה) כלומר שיהיו סה"כ 6 פעולות: 4 של הגלגלת + 2 של האגודל. אשמח להמלצות. תודה:>
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב אז תקיבו היום אני כניראה קונה מדפסת ומצאנו מיבצע ברשת מגה וDeskJet D1360וHPו היא טובה? מצאנו אותה ב 200 שקל במיבצע במגה איך אכות ההדפסה שלה היא אכוית וטובה והיא גם מדפיסה מהר אבל אל תמילצו לי על מדפסות אחרות אני כרגע רוצה לדעת אים היא טובה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי שאלה מוזרה: פעם, לפני כמה שנים, כל המחשבים הגיעו עם ספק כוח ג'נרי של 300-350W ועבדו כמו תותחים בלי בעיות. אף אחד לא חשב אז להוציא 600 שקל על ספק כוח. למרות שאלו היו ספקים פשוטים ובלי שם גדול מאחוריהם הם בגדול עבדו יפה מאד. מאז התחום מאד התמקצע וכל החברות הגדולות יצאו עם ספקים מיוחדים עם מיליון מאווררים, תאורה ומה שלא תרצו והתחילו למכור אותם במחיר פי 5 ויותר מספק גנרי דומה. עכשיו, נכון שדרישות החשמל של מערכת ממוצעת עלו מאד וקשה להחזיק מחשב נורמאלי עם ספק של פחות מ 400W. אבל בשוק יש הרבה ספקים גנריים של 500-600W בגרושים (פחות מ 200 שקל). אז למה פתאום הם לא טובים מספיק ? אז נכון שבספק מוכר וידוע יש סיכוי של 2% לכשל ובספק גנרי יש סיכוי של 5%, אבל האם זה מצדיק את ההפרש ?…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר שיעלה בסביבות ה250-300 שזה ממש המקימום, אני מעדיף גם שיהיה עכבר שווה את המחיר ולא סתם להביא לי דגם שעולה 300 שקל. העכבר יהיה ברובו למשחקים... תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
hey all for 6-10 hrs daily use wich mouse will be better for small hands?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מע' סטריאו ישנה יחסית (כ-5 שנים עד כמה שזכור לי) של Panasonic, מודל SA-AK410. החיבור האפשרי היחיד מהמערכת למחשב הוא כמובן הAUX, שתי כניסות R וL במע' הסטריאו אליהם אני אמור לחבר את הכבל הצהוב והאדום, אבל היכן אני יכול למצוא מתאם מסויים כדי שאוכל לחבר את כל העסק למחשב עצמו?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-