ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שאני יכול לאפיין ב-3 תכונות עיקריות: - חייב לכלול פקס בנוסף לפונקציות הרגילות של מדפסת/סורק/צילום. - לייזר, אני מעריך שבטווח מחיר הזה רק שחור-לבן רלוונטי ובכל מקרה צבע זה ממש לא הכרחי. - מחיר - בגדול, עד 1000 ש"ח. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
טוב אז אחרי שהעכבר mx518 שירת אותי בנאמנות עד כדי כך שהוא התקלף אצלי,הגיע הזמן לשדרג.בגדול אין תקציב מוגדר.זקוק להמלצה לעכבר טוב. אני מידי פעם כן משחק במשחקים אבל רוב הזמן אני גולש וכאלו... הייתי קונה שוב את העכבר הזה אבל בא לי לגוון. אני לא הכי אוהב עכברים אלחוטיים כי לדעתי הם לא מדוייקים ובורחים כאלו. אז אפשר עכבר חוטי. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי את ה balck של razer ולאחרונה המקשים לא מגיבים כמו שצריך... חושב להחליף, מחפש משהו מומלץ, לא יודע אם ללכת על razer שוב... לחוכמתכם אודה...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני שיאפשר לי הקלטה מהממיר YES MAX AverTV HD Volar Pro - הכרטיס הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6379 אם לא ישנן אופציות נוספות עד 300 שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מגבר הרמן קרדון אומני בר, אבל, הקול מגיע שבריר שנייה אחרי תנועת השפתיים. איך מסנכרנים את זה? אודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום חברים לא יודע אם אני בקטגוריה הנכונה אבל יש לי ג'ויסטיק SPEEDLINK 360 STYLE GAMEPAD USB עכשיו למה רכשתי? אני שונא קונסולות אבל מכור למשחקי PC ואחי הקטן קורע אותי בפליי סטיישן בפיפא 09 ובפרו אבולושן 09 אבל מצד שני אני בPC מנצח ברמה של WORL CLASS אז קניתי את הג'ויסטיק כדי שאני אהיה על המקלדת מול אחי על הג'ויסטיק ונתנקם בו על כל ההשפלות הקיצר לא עובד אני מחבר את הגויסטיק למחשב האור דולק הכל סבבה אבל לא מגיב לא מצליח לשחק איתו אני גם לא מוצא את ההגדרות במשחק לג'ויסטיק עזרה פליז
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לעכבר מקלדת רמקולים פד לעכבר העניין הוא כזה המקלדת והעבר שיש לי כרגע הם פשוטים ואני קונה מחשב חדש למטרת גיימינייג ואין לי ציוד היקפי כזה מתאים התקציב שלי לכל מוצר הוא בנפרד בהקשר של הרמקולים יש לי כרגע של חברת מיקרולוב אבל לא זוכר איזה דגם ואני חושב להחליף אותם ברמקולים אל חוטים כי חוץ מגיימיניג אני מסתכל תכני HD אז מן הסתם אני רוצה רמקול איכותי וההפד להעכבר שיבוא ביחד עם העכבר בתודה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תוך כדי שוטטות בגוגל וחיפוש אחרי עכבר טוב של אסוס (אוהב את החברה הזאת ) עלתה התוצאה הבא http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg ועוד עם הלוגו של הרפובליקה :'( אותו לוגו של על מקסימוס פורמולה שתים שאני יקנה בקרוב5 ברור לי שזה העיצוב של הG7 של לוג'יטק המפורסמת אבל רציתי לשאול יש עכברים איכותים של אסוס פה בארץ? כי לא נתקלתי בכאלה אף פעם........
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! במזל טוב קניתי DEATHADDER, ( מאה שמונים שקל) אני מנסה להתקין לו את הFIRMWARE הכי חדש(1.25), יש לי גרסת דרייבת 1.09 עם WIN VISTA 64. כשאני לוחץ על START(להתחיל לעדכן) , הווינדוס מגלה לי חומרה חדשה פתאום(BOOTLOADER), ואחרי כמה שניות אני מקבל שההתקנה נכשלה. מישהו נתקל בזה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בעכבר+מקלדת+הדסט, אין תקציב נכון לעכשיו, יש בבאג מבצעים על SteelSeries, מה שיכול להיות מגניב אם יש להם דגמים מעולים. בכל מקרה, תמליצו על רייזר, לוג'יטק או סטיל, כמובן אפשר עוד חברות. תודה <: אגב שלא יהיו מקלדות ועכבר MMO
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חבר שלי (שלא מבין כל כך במצלמות, וגם אני לא מבין הרבה מעבר לבסיס) מחפש מצלמה והוא דיי נעול על זאתי, גם אני נעול בשבילו חחח מה דעתכם עליה? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=764662 בבקשה זה חשוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ארגונומית, יקרה, אהובה ומשומשת ביותר. מקשים כבר נתקעים. מישהו יודע איך לנקות? קישור? בזמנו אני זוכר שהיינו מפרקים איך שהוא את המקשים, ושמים באמבט של משהו, אבל שנים רבות כבר לא עשיתי את זה, ואני לא זוכר איך. חיפשתי, ולא מצאתי משהו רציני.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אנשים, טוב ייתכן וזה ישמע לכם מעט מצחיק, אבל אשמח לתשובות רציניות. ברשותי סט של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser שבו העכבר :Logitech MX 600 Laser Cordless Mouse הענין הוא שיש לי חתולה ארוכת פרווה האוהבת מאוד להיות במקומות בהם אני נמצאת (גם כשאיני בבית), כלומר שוהה לא מעט ליד המחשב. כתוצאה מהשילוב הקטלני הזה שערותיה נכנסות לא מעט למחשב, אולם בעוד שמשם אני פחות או יותר יודעת כיצד לנקותן, אני מתקשת לנקות את הפרווה הרבה שמצטברת ומתגלגלת מסביב לגלגלת של העכבר. פרווה שאגב קל לי מאוד לראותה עקב ניגוד צבעים עם העכבר השחור. שאלתי. האם ניתן לנקות את העכבר מהפרווה בלי לפרק את העכבר (הבנתי שסגור בקליקים) או להזיק לו, ואם כן, כיצד אוכל לעשות זאת. אגב, תשובות…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת נוחים לשימוש כולל. בעיקר מולטימדיה ומשחקים. חשוב שיהיו לו מקשי מולטימדים נוחים( להעביר שירים וכו')
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
-
-
למישהו יש מושג כמה וולט ואמפר מספקת יציאת USB סטנדרטית?
-
- 2 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז חדש, בתקציב של עד 500 שקל, חריגה קטנה לא תהרוג אותי..חח יש לי כבר ספק כוח, אז אין לי בעיה שיבוא בלי. מה שחשוב לי זה חלון, אוורור טוב(הכי חשוב), ושיהיה יפה עשיתי כמה בדיקות ומצאתי את המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6273 א. מה אתם אומרים עליו? ב. יש הצעה למארז יותר טוב בתקציב הנוכחי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-