עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by foxil,

קניתי מיני מקלדת שהתאימה לי צרכים, אך בשפת מקשים קיימים רק אנגלית ועברית, אם יש קיים מדבקות עם תמלילים ברוסית שיתאים למקלדת? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by zarra,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by KoM,

הגיע הזמן לקנות עכבר למחשב הנייד החדש שלי, על המחשב הרגיל שלי יש את הטראקבול המעולה של לוג'יטק ה-TRACKMAN FX CORDLESS OPTICAL, אבל עם כל הכבוד לאהבה בגדולה שלי לטראקבולים זה לא יהיה הגיוני עם מחשב נייד, אז אני צריך לקנות עכבר חדש בשבילו וישנן כמה אופציות מובילות... 1. ה-MouseMan הכחול של לוג'יטק.. 2. ה-Cordless MouseMan® Optical... 3. או ה-MouseMan® Traveler dual optical 4. והאחרון חביב MouseMan® Dual Optical... שני האחרונים בעלי טכנולוגיית ה-dual optical החדשה של לוג'יטק לדיוק מירבי גם על משטחים קשים. אל תציעו לי מייקרוסופט, לא תודה, ואני שואל האם באמת כדאי להשקיע על הדגמים היקרים ? תודה מראש...

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by guy94,

שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoM,

יש לי בעייה שצצה לאחרונה, ואני מקווה שתוכלו לעזור... יש לי חיבור ADSL בבית ויש לו בעייה משונה ומרגיזה. אני מחובר לאינטרנט זהב, ואני מהמתחברים הראשונים לשירות, בעבר המהירות הייתה גבוהה מאד ויציבה, אבל כיום, בעיקר בשעות הערב המהירות צונחת לחלוטין, בעשרות אחוזים, והמהירות חוזסרת רק למוחורת ושוב צונחת ... מה יכולה להיות הסיבה ? הספק? בזק ? אולי איזושהי הגדרה לא מוגדרת נכון ? תעזרו לי בבקשה ...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. קודם כל שלום יש לי בבית שתי מדפסות אחת משולבת Lexmark X1130 ושניה ישנה יותר HP Deskjet 710c בקיצור לפני שנה עד כמה שזכור לי נגמר לי הדיו בשתי המדפסות אז לא רצינו לקנות דיו מקור כי זה פשוט לא משתלם בקירבת מקום אליי יש חנות שממלאת דיו ישן במחיר זול מאוד אז חשבתי שהוא איכותי והלכתי אליהם ומילאתי את כל הדיו ב280 ש"ח של שתי המדפסות ומאז כל הדפסה הייתה בעיה אחרת בדיו , הלכנו לחנות פה ושם והם אומרים שהדיו תקין אפילו הבאנו אליהם את המדפסות והם אמרו שהם תקינות לחלוטין בקיצור עד היום סבלנו עם הדיו הזה אבל זה לא מה שרציתי לשאול מאז עברה שנה והHP התקלקלה ובLEXMARK נגמר הדיו אז הלכתי לOFFICE DEPOT והמליצו על מדפסות CANON שהדיו שלהם "זול יותר" ואני לא קונה סתם אז הלכתי ובדקתי ביקור…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by L.I.C,

למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Maxim450,

היי, אני מחפש מדפסת בתקציב של 300-400 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 50-100 ש"ח . אני צריך מדפסת לעבודה משרדית ביתית, הדפסת עבודות בעיקר, טקסט, ומאמרים. אני אשמח למדפסת צבעונית,אבל אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות על דף שלם, רק כותרות בצבעים אחרים, הדגשים, ותמונות קטנות לעיתים רחוקות מאוד, ככה שהדגש הוא על איכות הדפוס. אני צריך שהיא תדפיס בקצב נורמאלי ולא איטי מידי יחסית למחיר, אם אפשר אפשרות להדפסה דו-צדדית, והכי חשוב - דיו זמין בכמה מקומות בארץ, וזול (כמה שיותר זול!). אני לא יודע איזו מדפסת אני צריך (דיו או לייזר), אז אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מוצרים. אני מעדיף לקנות מKSP , אבל אם יש רשת מקצועית שמוכרת מדפסות- אני מניח שגם זה בסדר. תודה מראש, מקווה שאני לא דורש יותר …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם יכול להיות שייצא דבר כזה? כי אם כן אני מאוד מצפה לו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. מדפסת רגילה כבר יש לי, HP 5550 שאני דיי מרוצה מימנה. כך שהמטרה של המדפסת המשולבת היא בעיקר ושאני אומר בעיקר הכוונה למעל 80% זה לשמש במכונת צילום. בין השאר שתיהיה גם סורק טוב ואם אפשר אז גם פקס. המטרה העיקרית של המדפסת הזאת היא לצלם דברים שרובם יהיו בשחוק לבן..(אבל חשוב לי גם שהיא תדע לצלם ציבעוני.., שתיהיה את האופציה) בנוסף מאוד חשוב לי המחירים של הדיו, שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי בסופו של דבר לחסוך אותו בעתיד על דיו. אבל שהתוספת של הכסף באמת תיהיה מוצדקת כי אני והמשפחה שלי אם נצלם המון בחודש זה יהיה בסיבות ה-50 צילומים ככה גג. תודה רבה לכל העוזרים!

11. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?

12. Started by SOAD,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש חנות בארץ באזור הדרום שמוכרת פייטינג סטיק לפלייסטיישן 3 , כוון שראיתי מודעת מכירה דומה באתר אך לא הצלחתי ליצור קשר עם המשתמש. תודה על העזרה (אשמח אם תשאירו מספר טלפון רלוונטי ליצירת קשר אם מעוניינים למכור).

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. ביום רביעי הקרוב ההורים שלי טסים לגרמניה ל18 ימים ואני רוצה שהם יקנו לי משקפי תלת מימד טובים אז אני ממש זקוק בטירוף למידע על דגמים שונים מחירים בערך, והאם הם יעבדו על המחשב שלי והכרטיס מסך בבקשה לינק או מידע יתקבלו בברכה בבקשה!!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by manco,

אני לא משתמש במחשב כל כך הרבה בשביל לקנות אנרמקס... אבל אני רוצה מארז מידי (לא ענק), מרווח, יותר ממאורר אחד ושיהיה אפשר לפתוח מהצד (לא להוציא את כל המכסה) וכמובן 300W איזה מארז מומלץ?

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by composite,

שלום. אני מחפש עכבר חדש. שיהיה מתאים למשחקים אבל גם לשימוש כללי כמו גלישה באינטרנט. שיעבוד היטב על משטח עץ. אין חשיבות לחוטי או אלחוטי. שיהיו לי כפתורים שיאפשרו ניווט אחורה\קדימה בדפי אינטרנט. חשובה לי במיוחד הנוחות (אבל אני יודע שזה אינדיבידואלי). היה לי MX518 ששירת איתו נאמנה שנים רבות ואז התפגר. האם כדאי לקנות עוד אחד? אהבתי אותו מאוד והיה נוח להפליא. הוא עדיין מומלץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by exupgh12,

על איזה לוח הייתם ממליצים למערכת של DUAL ATHLON ?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Dimer,

יצא עידכון FIRMWARE ל - G5 אמור לשפר את הביצועים על משטחים בעייתיים http://www.theinquirer.net/?article=27923 להורדה http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=11017,OSID=1,softwareid=11305,showinstructions=1

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by danezeq,

היי כולם/ן. יש לי ילד קטן שלא מפסיק לקחת את העכבר ולכוון את האור האדום לעיניים. אני יודע שיש עכברים שלא עושים שימוש בטכנולוגיה הזאת, יש המלצה לעכבר כזה? איך נקראת הטכנולוגיה הזו? המון תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tg,

קניתי בעבר מספר מחסניות דיו של HP מקורי אך השתמשתי בהרבה פחות ממה שחשבתי , כעת התאריך חלף (כבר לפני כשנתיים ) ומחסנית צבעונית חדשה מהאריזה אפילו מדפיסה רק בצבע אחד . האם יש דרך לחדש או להשמיש את המחסנין (יש לי עוד אחד חדש באריזה). תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שששלום! אני חייב מקלדת נפרדת, לא טוב לי עם זו של הנייד. אני מקליד המון בחושך וממש נמאס לי לחפש את המקשים אז רוצה מקלדת מוארת. שתהיה חוטית, חיבור USB. מקשים עם עברית. רצוי מאוד שניתן יהיה לווסת את עוצמת התאורה. חשוב לי מאוד שתהיה מקלדת קטנה במימדיה ולכן מעדיף אחת בלי הקייפד ובכלל שתהיה ככה צנועה בגודלה. קצת בדקתי ואם אני לא טועה היחידה שעונה על הדרישות זה הסיידווינדר 6 של מייקרוסופט. קראתי פה בארכיון ובגדול ההתייחסויות אלייה אוהדות אבל עדיין כמה דברים קצת מטרידים שנתקלתי בהם: המקשים שלה מפסיקים לתפקד מתישהו? סידור המקשים חריג ולא נוח? המגנטים שבה מחרפנים עכברים (אם כן איך בדיוק?) יש עוד אופציה והיא ללכת על מקלדת קטנה ואיכותית בלי קייפד כאשר אני מוותר על עניין התאורה המובנה…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Oren_25,

תגידו העכבר הזה מומלץ? שמעתי ביקורות טובות על ה-G5 והאם ה-G& החדש מספק את אותה צורך או שזה סתם? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=1122

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by zone glide,

אנחנו מחפשים מדפסת אלחוטית לבית, שכוללת פקס ואת שאר הפיצ'רים הללו, כולל סורק. שתהיה צבעונית. אגב, על מנת לקבל פקס אני חייב למקם את המדפסת קרוב לקו הביתי? תקציב עד איזור ה-500 ש"ח. יצא לי לראות את הדגם החדש של HP, שהוא ה-8023. מה דעתכם עליהם? חלק המליצו וחלק לא.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  25. Started by GAL SHAMIS,

אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.