ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, קודם כל רציתי לציין ולהזכיר למי שלא יודע שה-Logitech MX Revolution (והגירסה המשופרת הנוכחית שלו, Logitech Performance Mouse MX) הוא לטעמי עדיין העכבר הטוב ביותר שהיה לי מעולם, ואני פשוט לא מסוגל לחזור אחורה לגלגלת רגילה. הבעיה איתו היא שאחרי שנתיים וקצת (מסתבר) הגלגלת פשוט הפסיקה להתנהג כרגיל במצב קליקים רגיל היא עובדת כרגיל, אבל במצב "ריצה" היא מפסיקה לרוץ אחרי שניה (סיבוב או שניים) במקום לרוץ ללא הפסקה אולי 10-20 שניות רצוף כמו שהיה בעבר... שמתי לב לתופעה מאוד משונה - כאשר אני מחזיק את העכבר הפוך (כלומר הגלגלת "נופלת החוצה" כלפי מטה), הגלגלת רצה הרבה הרבה יותר זמן, על אף שעדיין מרגישים שמשהו מציק לה. חיפוש קצר בגוגל הביא אותי לפורום התמיכה של לוג'יטק, וגיליתי…
-
- 38 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד, אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רצוי מדפסתמשולב פקס סורק וכו' אמינה מהירה איכותית, (וקומפקטיות במידה וזה לא בא על חשבון השאר). (היות ואני לא הכי בקיא בעולם המדפסות, תהיתי לגבי השיקול שיכלול גם טיונרים/דיו במחיר סביר, כלומר אם יש מצב שיש מדפסת ממש איכותית אבל כל החלפת דיו עולה הון אז אני אעדיף להתפשר ולעבור למדפסת אחרת שלא תיצור לי נזק כלכלי בטווח הארוך). הדפסת בעיקר A4 צבעוני/ רגיל. (למיטב הבנתי מדפסות שכוללות גם A3 יקרות בהרבה?) אין לי מושג גם לגבי מה עדיף יותר הזרקת דיו או לייזר (שמעתי פעם המלצות לכאן ולכאן ) תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת דיו צבעונית חדשה, התקציב שלי הוא בסביבות 400-500 ש"ח. אני צריך להדפיס מסמכים בעיקר עם טקסט ומדי פעם תמונות/גרפים, אבל אני לא מדפיס תמונות באופן שגרתי ובכמות גדולה. חשוב לי בעיקר שהמדפסת תוכל להדפיס המון טקסט בשחור! כמו כן אני מעדיף מדפסת של CANON, ושתהיה עם 3 שנות אחריות. אני חשבתי על CANON PIXMA IP1500 : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3156 אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליה ואם יש לכם הצעות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעית עומס יתר ב UPS. ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA מחשב: לוח אם: GigaByte GA-8I945P - Pro מעבד: פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB כרטיס מסך: GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE PCI: כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View. מסך: Samsung SyncMaster 940B 19 אינץ' LCD. עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.. הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא... הבעיה שלי היא כזאת: כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר... למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן.. האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W שהו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה חדש ב SETPOINT החדש ? בפורומים שלהם ראיתי ל 4.24 שמכיל עדכונים ל BLUETOOTH ושטויות כאלו אבל לא מצאתי מידע על 4.4. אוקי, 4.4 מצאתי http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=7776&p_created=1201739598&p_sid=5PiR1zYi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAsMTAmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PXNldHBvaW50IDQuNCBjaGFuZ2Vz&p_li=&p_topview=1 וגם אולי מישהו יודע איפה רשום מה התיקונים של ה FIRMWARE לעכברים משפרים ?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון לניקוי אבק ממחשבים, ציוד סטריאו וציוד היקפי. יש לי שואב אבק ידני של פיליפס אבל הוא חלש מדי לטעמי. מיכלים של אוויר בלחץ עולים הרבה בטווח הארוך ולא נוחים לשימוש (הלחץ לא אחיד ובחלקם נפלט בנוסף לאוויר גם גז לא בריא). השאלה אם יש ציוד (רב פעמי) שייעשה טוב יותר את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מתחילים הלימודים והמדפסת הישנה שלי מתה (EPSON C20, חרא אמיתי, אני לא קונה יותר EPSON אף-פעם). אז אני צריך מדפסת חדשה, אבל זולה, כלומר בטווח של 300 ש"ח. אני מדפיס לא קצת אז אני רוצה גם שיהיו ראשי דיו חלופיים איכותיים וזולים או מילויים זמינים. צריך גם שהמדפסת תהיה אמינה ולא תהרס לי תוך חצי שנה, המהירות והאיכות הדפסה לא ממש חשובים לי אבל שיהיו סבירים. חשבתי על הLexmark z45 שהיא די זולה, הביצועים והאיכות טובים מאוד (קראתי סקירות) וגם יש מילויים וראשי דיו חלופיים זולים זמינים, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות שלה... על מה אתם ממליצים, תזכרו, חשוב בעיקר האמינות וראשי דיו זולים.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר עכבר עם הרבה כפתורים? אם יש לכם כמה דגמים, אודה לכם מאד אם תרשמו. הערה חשובה: העכבר לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך ברזולוציה מטורפת(שרק תייקר את המחיר). אני צריך שלעכבר יהיו כמה כפתורים נוספים לרגילים, וזהו.. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המחיר אטרקטיבי - הנתונים טובים. לא ראיתי ביקורות בשום מקום...
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס על שקף אבל כל פעם שנוגעים בו, נמרח הצבע. מה לעשות? ד.א. זה לא ממש שקף אלא נייר טפט.(כזו מדבקה שקופה שעוטפים קלסרים).
-
- 3 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
im looking for the combination mouse+kyeboard. i would actually like them to be from one brand (logitech etc...) and not wireless please thank you p.s they all should not pass the price of 450 nis. i need them for fps and startegy games thus high precison
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בשעה טובה נגמרה לי מחסנית הדיו הצבעונית למדפסת HP 930C שלי בת השלוש. היכן אני יכול לקנות מחסנית דיו במחיר זול יחסית, כי כמובן שאני יכול לקנות מחסנית דיו צבעונית מקורית מאופיס דיפוט ב200 שקל, וזה לא מה שאני רוצה. אני מוכן לשמוע המלצות לחנויות כאלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר GPT אלחוטי נטען, ושכחתי איך מסנכרנים בין העכבר למקלט. יש לשניהם מין כפתור כזה למטה אבל אין לי מושג איך אני "משדך" ביניהם. מישהו יכול לתת לי כיוון ? כי אחרת אני עם עכבר חסר שימוש...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך הגה עם פדאלים שמתאים למשחקים במחשב כמו need for speed underground 2 וכל השאר רצוי עם ידית הילוכים כי אבא שלי רגיל להילוכים הכי טוב שיש במחיר הכי זול שאפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הייתי בGOLD-TOP מחשבים וראיתי את המקלדת הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454656 והיא היייתה ממש ממש מדהימה! לא חוויתי עוד כזאת נוחות! רציתי לקנות אותה אבל היא מאוד יקרה וגם אני לא צריך את הדברים שבגללה היא יקרה (אני לא צריך מקלדת אלחוטית ולא צריך עכבר) עכשיו ראיתי גם שיש את המקלדת הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454650 שהיא נראת די דומה, חוץ מזה שהיא לא אלחוטית ושאין עוד 4 לחצנים למעלה..... הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותה ואם היא נוכה או רגילה? ואם מישהו יודע אם זאת באמת אותה מקלדת עם פחות שיפורים או שזה בכלל שתי מקלדות שונות?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך חיבור DVI עם פינים מלא שיכול לספק את המקסימום. יש לכם רעיונות כגון אחד כזה? http://exp.shopy.co.il/products/106662 בחנות קרובה יותר שלא צריך הזמנה, סביבות רמת גן או ת"א. במחיר שפוי כמובן. הכבל כעיקרון נקרא 24+1 פינים במקום 18+1. ש 18+1 הוא כאמור SINGEL LINK ו ה 24+1 הוא DUAL.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft SideWinder X8 Mouse ויש לו מלא כפתורים ואפשרויות מאקרו אני הייתי רוצה להגדיר אחד מהמקשים שלו שבזמן שאני גולש לחיצה על העכבר תעביר שיר אחד קדימה (תעשה נקסט) מישו מכיר את העכבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-