ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה עדיף יותר לקנות העכבר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~910-000616~19~0.htm אני אצטרך אותו לנוחות במחשב בכללי ובעיקר שיהיה נוח מאוד במשחקים. תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה ורוצה לדעת איך ההגה ואם כדאי לקנות אותו? עד כמה הוא מציאותי כלומר אם נשלב הילוך ללא מצמד ההילוך יכנס? איזה משחקים מתאימים להגה ואיזה סימולטורים מתאימים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סקינר בחו"ל אבל אין לי מושג מה הטווחים של המחירים ומה מומלץ. מה הגודל של מכשיר כזה? האם הוא יושב על השולחן ? מישהו יוכל לשפוך לי קצת מידע?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2158,CONTENTID=10776 מקלדת אלחוטית BLUETOUTH עם מסך LCD , בנוסף לעכבר הליזר MX 1000 אך BLUETOUTH לא רגיל.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני, בגודל A4 לכתיבת טקסט בעיקר, אפשרי גם רק עט, כמו כגון: http://www.bar-ezuz.co.il/sg_product~91226-70000~2255~2856.htm ובאופן כללי, האם ניתן לראות את מה שכותבים על הלוחות האלקטרונים, או שהם רק מקבלים מידע. ויש למישהו מוצר דומה שיכול להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח כתיבה שיהיה אל חוטי (כבר אסביר עוד) שבזמן שאני מעביר הרצאות אני אוכל לקשקש על המצגת (וגם לראות אותה אצלי ביד) החיבור האל חוטי צריך להעשות כך: שהלוח יתחבר או בדונגל למחשב המקומי בחדר ההרצאות או שיתחבר לWIFI ואני אתקין כבר דרייבר. ישירות חשבתי על האיפד אבל יש יותר מידי דברים שכרוכים בשביל להעלות מצגת.. כמו שאני רואה את זה, אני צריך סוג של remot descktop אל תוך הטבלט ושאני אוכל לשלוט בעכבר. אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם קיימים מקלדות עם משטח מגע בנוי? כמו של LAPTOPים. כמו כן קישור והפניה יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר ממתג DVI או VGA. אני מעוניין לחבר 2 מסכים לאותה היציאה בכ.המסך ובעזרת הממתג, לבחור כל פעם את המסך שיפעל בכל נקודת זמן נתונה. יש דבר כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ידית משחק XBOX 360 אם מתאם על חוטי .. הכול עבד סבבה ופתאום המתאם לא עובד כאילו שווק חיים תגידי כול היציאות דפוקות אבל לא ... למשהו כראה כזה דבר ???? או יודדע איך לפתור את זה ????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12693 אני מת על עכבר חדש האם שוווה לי לקנות?? ואיזה פאד הכי מתאים לו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדהים כמה שדרייברים יכולים לשנות את ביצועיי כרטיס המסך שלכם! הורדתי את ה-23.11 החדשים והתוצאות השתפרו פלאים! 3DMark2001 with 21.83: 3200 3DMark2001 with 23.11: 4000 קדימה! כולם להוריד! תראו איך זה משפיע על הכרטיס שלכם. עוד לא בדקתי את הדרייברים על תוכנות אחרות כי אני כותב את ההודעה הזאת מייד אחרי הבנצ'מארק.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות ממש בקרוב. זה המפרט: מעבד: +AMD Athlon XP 1500 לוח אם: Gigabyte GA-7VTXH זיכרון: DDR-RAM 256mb Micron דיסק קשיח: IBM ERICSSON 7200 40 GB כ. מסך: ASUS 7700 Pure GeForce 2GTS 32mb כונן Actima X52 :CD מקלדת: Genius KB-16M עכבר : Genius Optical Netscroll + Eye כ. רשת : Genius 10/100 X2 כונן פלופי: 1.44 מארז : ????????? משהו לא בסדר? אני לא יודע איזה מארז לקנות. אני לא עושה OC ואני ממש לא רוצה לבזבז כסף על מארז. אני פשוט לא רוצה להידפק עם איזה מארז שהגיע הישר מעזה. תודה
-
- 41 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי, החלטתי ללכת על ה-Brother C130, בגלל 4 ראשי הדיו הנפרדים, אבל לפני כן... 2 שאלות: 1. במה שונה הדגם הנ"ל מה C-115 חוץ ממהירות ההדפסה הגבוהה ב5 דפים? (ובכללי, האם שווה להשקיע 100 ש"ח נוספים על הC-130?). 2. איפה נמצאות תחנות שירות התיקונים של חברת Brother באיזור המרכז (חולון- ראשל"צ)? לא הצלחתי למצוא זאת באתר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שממש קצר בתקציב, משהו מבוסס על DURON 800-900MHZ לדעתי יספיק לו אני רק צריך המלצה על לוח אם טוב וכ.מסך נורמאלי... ונ.ב המחשב לא משמש למישחקים
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
משהו יודע פרטים על הכרטיס מסך הזה אני חייב לדעת בשביל לדעת שלא דפקו אותי הוא כבר עושה בעיות בפיפה ורד פקשין שמעתי אז כל מי שיש לו טיפת מידע על הכרטיס אני יהיה חחייב לדעת תודה!@
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש סט רמקולים למוסיקה+גיימינג עד 500 שקלים, עם סאונד איכותי וסאב טוב עד מה שהתקציב מאפשר. העניין הוא שקראתי קצת ביקורות על לוגיטק סביב המחיר הנ"ל ועל כל סט היו טענות שונות. מישהו שמע\התנסה בסט מוצלח?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג sunbeam transformer חוץ מנועה? בנוע אין צבע אחר חוץ מכחול ולא מצאתי איפה עוד אפשר.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס עם יציאת S-VIDEO למחשב נייד בחיבור USB או אקספרס PCI אני פשוט רוצה לחבר את המחשב לTV בבתי מלון ואז לראות סרטים על מסך גדול. הנייד שאליו זה יתחבר הוא M912 של gigabyte http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713081
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:
-
אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן..... אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו... זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההתלבטות, רגע לפני הקנייה חוזרת בגלל כתבה חדשה אשר פורסמה באחד האתרים האהובים עליי, XBITLABS... שם הם לקחו סלרון 1000 טואלטין זול להחריד המהירו אותו ל-1500 בקלות מדהימה ( השתמשו בוולקנו 7) והראו איך כמעט תמיד הוא עוקף P4 1.8Ghz ו\או XP1700... הבעייה היא שהם בישרו שם כי הדגמים האלה קלים וטובים פי כמה לאוברקלוקינג מאשר הסלרון 1200, בגלל שהם פשוט עברו דאון קלוקינג... אז ההתלבטות חזרה סלרי 1100\1200 ?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-