עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני ממש הייתי מבסוט מהעכבר שיש לי עכשיו עד שהוא התחיל לעשות בעיות, פתאום הוא מחליט שלא לזוז או סתם לקפוץ לאנשו במסך בלי קשר. עכשיו לכל אלה שחושבים שפרצו לי למחשב, אז לא. כי כשאני הופך אותו ומזיז את האצבע מעל הלד הוא פשוט לא מגיב ודורש כמה מכות מכל הלב כדי שיגיב. אז החלטתי לקנות חדש, כל הקטע שאין לי מושג על מה ללכת, חשבתי לקנות עוד סתם עכבר שוק ולהיות מרוצה ממנו ואז פתאום נזכרתי בטראק-בול של לוג'יטק ואז חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע. בקיצור אני ממש לא יודע. ממש אשמח לקבל תגובות בנושא הטראק בול. וגם לגבי עכברים אחרים. אה, וכן התקציב בערך 250 ש"ח. תודה לכם מראש.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by bennyriz,

יש לי עכבר אופטי כזה: Logitech MouseMan Whell Optical USB עכשיו העניין הוא שאני יודע שבצורה כללית עדיף לעבוד בלי פד עם עכבר אופטי, כי רוב הפדים שאני מכיר מגידילים את החיכוך בין העכבר למשטח ובכך גורמים ללהשקות את תנועת העכבר. לחבר שלי יש עכבר אופטי של microsoft הואו עובד בלי פד על שולחן עץ רגיל כמו שיש לכולנו. אצלי משום מה יש בעיה, כשאני מנסה לעבוד עם העכבר שלי ללא משטח ישנה תופעה מוזרה שלעיתים המצביע של העכבר קופץ בצורה די דומה לקפיצות מוכרות בעכברים פשוטים עם גולה. לפעמים אני אפילו מניח את העכבר בלי לגוע בו ואני רואה את המצביע על המסך רועד קצת והוא לא מפסיק עד שאני לא מזיז את העכבר קצת. השאלה שלי האם יש מישהו שנתקל בתופעה זהה בעכבר מהסוג שיש לי ? והאם זה טבעי שתופעה כזאת…

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. זה מופיע במיפרטים המומלצים ורציתי לדעת אם הם טובים והאם הספק הוא ברמה טובה?(בערך כמו HEC)? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by gshhar,

תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  6. כרגע הוא לא נמכר בארץ (ועם עברית על המקלדת) מתי צפוי להגיע בערך? אני מדבר על הסט הזה (הינה סקירה שלו באתר של לוג'יטק) http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481&cl=roeu,en תודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by Bragiz,

פרמטתי את המחשב ואיבדתי את הדיסק .. זאת מצלמה מסוג Matrix WC701m הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי.. מישהו יכול אולי לעזור לי בבקשה? =[

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Dano,

אני רוצה מארז טוב לא צריך יפה מדיי עם ספק רק שיהיה נחמד וMidi Tower שיתאים ללוח GIGABYTE K8NF-9 ושיהיה ספק כוח מספיק לGIGABYTE 6600GT PCI-E וזה הכל וכמובן שאתם יודעים שהוא טוב ושהוא יהיה מKSP בבקשה תודה!!! אפשר לקנות מארז לבד+ספק לבד זה לא משנה לי

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הסוללה נטענת כמעט במלואה (80%) לאחר דקת טעינה יחידה! נשמע ממש טוב, תחשבו כבר לא צריך להטעין פלאפונים כל הלילה, רק דקה אחת קישור למקור

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by malikl,

היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עריכת המנהל: לא מחקתי את הנושא, אבל מקומם של נושאים כאלו לא פה. להבא קרא את חוקי הפורום. מה גם, שמי שיטרח ויקרא את הנושא עד סופו ולא יעצור כאן, ילמד לראות שהטענות לאו דווקא נכונות, ואולי גם עושות עוול לאותו יבואן. מור מבקש מכל מי שנכנס לקרוא פה שיקרא עד הסוף כדי להבין את כל הסיפור במלואו, תודה רבה !!! למנהל היקר ... בשביל זה העלתי את הטענות לכאן כדי שתוכלו לעזור לי להבין מה קורה הבנתי מה קורה, מה שהיבואן לא טרח להסביר לי למרות שביקשתי מספר פעמים שיסביר לי ... והחלקים שקיבלתי למרות שהם לא זבל והם טובים אולי לפי דעות שונות הם לא החלקים שצוינו בחשבונית, בחשבונית ובמחירון צריך לציין שהספק הוא CASEDGE ולא FSP תמסקנות שהם שייכים לפוקסקון ו FSP זה כבר צריך לדעת מי ש…

• 51 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. בקרוב (אני מקווה) אני אקנה מחשב חדש. מה דעתכם על המארז הזה? (עם מאוורר 90 בדופן) יש אלטרנטיבות (750 ש"ח) ? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/tsunami_index.asp

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  13. לפני הניקוי מאבק: http://img55.imageshack.us/img55/9779/17ra.png לאחר הניקוי מאבק: http://img135.imageshack.us/img135/6011/everestwl5.jpg מה אתם אומרים יש שינוי משמעותי? והאם כדאי להוסיף מאוורר?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. תקציב: גג 500 ש"ח מצאתי את המדפסת הזו: Canon Maxify MB2350 קישור למדפסת ע"פ אתר היצרן מדפיסה מעל 800 דפים בצעוניים ומעל 1000 לשחור לבן כאשר אני משווה למדפסת HP,סמסונג וכו' מדפסות בסכום זה מדפיסות גג 400 דפים לשחור לבן ולצבעוני איפה הקאצ' פה? וההבדל הגדול בכמות הדפים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

מה חשוב במצלמת אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by NETANELKOREN,

חוטי.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by itelon,

צריך ספק של 400 ב 300 שח

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. Started by lioron7,

שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

שלום. אני מעוניין לדעת כמה עולה מדפסת מסוג 2210 All-In-One הפכתי את כל האינטרנט כולל את האתר של HP ולא מצאתי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  20. אני מחפש מארז (למחשב חדש שאני קונה), משהו כמה שיותר פשוט וזול. מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה ספק אמין ומספיק איוורור (כי המחשב נמצא במדף כזה מתחת לשולחן). השאלה היא האם עדיף מאז עם ספק מחברה ידועה שהוא רק 300W (למשל Compucase CI-6CN1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=4584 או מארז עם ספק ג'נרי אבל של Simbadda 328-3 ATX) 400W) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4868 (המחשב יהיה עם מעבד פנטיום 4 800, צורב, 2 הרדיסקים וכרטיס מסך פשוט, אני לא מתכוון לעשות OC).

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by swampfrog,

מה אתם אומרים על המארז הזה: antec high perfomance view+1000 amg ובכלל איך antec נחשבים לחברה טובה או לא?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. היי אנשים אז ככה קניתי את ה ABIT AN7 ויש לי את הפורספידבק של מיקו$ופט (הסטיק הרוטט) הקטע הוא שזה הגיסה הישנה שלו ובלוח אין יציאת מחשק אם מישהו מכיר דרך /ממיר או משהו בבקשה בתודה עידו

23. המדפסת מיועדת למשרד קטן של אדם אחת שמדפיס ברמה בינונית, זאת אומרת לא תמיד נמצא בהדפסה אך הבנאדם מדפיס הרבה כשצריך. אפשר לחרוג עד 400 שקל אם צריך במקרה שהתחזוקה של המדפסת טובה (לא מתקלקל לעתים קרובותת צריכת דיו נמוכה וכדומה). תודה על זמנכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by YoShow,

שלום נכנסתי לאתר ZAP ובדקתי שם כל מיני הגאים. היו שם הרבה בתקציב שלי אבל אני לא בטוח איזו חברה הכי אמינה ואיזה הגה הכי טוב. חשוב לי שהוא יכלול את הדוושות של הגז והברייקס, שיהיה לו גיר הילוכים. הגה רוטט יכול להיות נחמד אבל זה לא לחוץ לי - אני מעדיף איכות. אני הסתכלתי על שני הגאים בעיקר ואני לא יודע איזה כדאי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29840 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152663 אם אתם רואים משהו טוב יותר, תגידו! תודה רבה. זו מתנה לאחי הקטן אז שלא יתאכזב. (גם אני הולך להשתמש בזה אז אל תאכזבו גם אותי )

25. Started by nadavkr3,

אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.