עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ולא אני לא מדבר על רעש של לחצנים/גלגלת... אז ככה.. היום שמתי לב לרעש מציק ודקיק (בתדירות גובה) בחדר שלי.. זה כבר לא הפעם הראשונה ועד היום הייתי בטוח שזה רק אני ושמשהו לא בסדר עם האוזנים שלי או משהו כזה חח.. אבל היום, שמתי לב שזה בא מהעכבר שלי, ה- logitech mx518 החלטתי לחפש בגוגל כידי לבדוק שזה לא רק אצלי וגליתי שאני לא הראשון ששם לב לזה, ושיש את אותה בעיה ברוב עכברי הלוג'יטק.. תוכלו לראות את הבעיה מפורטת כאן עם רשימה של עכברים שנבדקו http://jdc.parodius.com/logitech/ תחת הכותרת Logitech mouse high frequency noise/whine למי שאין כוח לקרא, כתוב שהרעש בא מאיזה רכיב קרמי שנמצא על הלוח שמחזיק את המקשים והגלגלת... בנוסף כתוב שאין פתרון רשמי לבעיה, אבל מי שרוצה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

המחשב והטלויזיה נמצאים באותו חדר והייתי רוצה לחבר את הטלויזיה ל TVOUT של כרטיס המסך שלי ולכך אני אצטרך כבל באורך של כ 6 מטר האם יש דבר כזה או שיש דרך טובה יותר מבלי לקרב את שני המכשירים אחד את השני ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lipa,

http://pics.computerbase.de/news/7884/3.jpg http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1763334,00.asp http://www.asus.com/products4.aspx?l1=7&l2=37&l3=0&model=379&modelmenu=1 http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/pila/computex2004/asus-vento-1.jpg

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום לחבריי הפורום , יש לי מפרט מוכן כולל הכל למעט ספק כוח . להלן המפרט הרלוונטי (לצורך התאמת הספק) : מעבד 805D של אינטל ליבה כפולה +מאוורר AV PRO -> יהיה אובקלוק מתון ואולי יותר אם ניתן יהיה . לוח אם GA8I945G-Pro Gigabyte כרטיס מסך X1300PRO 256MB (אין כוונה לשדרג את הכרטיס בעתיד..) דיסק קשיח אחד וצורב DVD * קיבלתי הצעה בחנות לקחת ספק 350W (לא זכור המותג) -> פרטים : 18A על ה-12V ספק 400W (אותו ספק כמו הקודם) -> פרטים : 16A על 12V ועוד 17A על 12V ת'אמת , אני לא מבין כל כך , אבל נראה לי שהשני (400) זה עם 2 ריילים לפי מה שקראתי קצת בתרדים כאן . האם כך ? אז איזה ספק מומלץ יותר כשהמותג זהה ורק ההספק שונה והאם טוביותר רייל אחד או שניים עבור אובקלוק…

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by marking,

השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. אני לא משעו מבין במפריטים בבקרשה מישעו יכול לבנות לי מפרט טוב עד 4 אלף שח' לא כולל מסך. שהיה כרטיס מסך טוב. אני לא יודע אם מתעים לכתוב פה הודעה אני פשוט צחדש בקהילה הזאת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by RX7,

שלום החלטתי לרכוש מדפסת משולבת.. תקציב : 500 ש"ח +- (כמובן כמה שפחות!) חשוב שיהיה פקס עצמאי, סורק מכונת צילום ושידפיס נייר פוטו.. בינתיים התעניינתי בין שני המדפסות הללו.. http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68354 http://www.getit.co.il/Group/29136/12 מה אתם אומרים? מה יותר משתלם? יש לכם משו טוב יותר להציע? תודה מראש..

10. אשמח לשמוע חוויות

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. רציתי לקנות מצלמה דיגיטלית לבית, שתחליף את מצלמת הסטילס הרגילה, רק העניין הוא שאני לא מבין בגרוש בצילום ובכל הנתונים של המצלמות. אני מתכוון לצלם גם בחוץ וגם בתוך הבית, אז דיי חשוב שלמצלמה לא תהיה שום בעיות תאורה למיניהן עם 2 הצורות. חוץ מזה, אני יקנה מצלמה של 2.1MP ומעלה, וגם לא נראה לי שאני ינצל את ה 1600x1200 במידה ואני יקנה 2.1MP. התקציב, כמו שכתוב למעלה הוא עד 2000 שקל. אם תוכלו להציע לי מצלמות וגם להסביר עליהן טיפה בכלליות, אני יודה לכם מאוד.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש

14. Started by TheTeapot,

היי, אני זקוק להמלצה לעכבר. עדיפות לאלחוטי, בסביבות ה ₪200, חשוב מאוד שיוכל לעבוד גם ללא משטח מיועד.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by Spirox,

אשמח לקבל המלצה ממישהו שכבר ניסה, והכל עובד אצלו כשורה עד כה. תודה

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by kfir_dnd,

שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by Stranger,

הנה התמונה. רציתי את המארז הזה אבל אחרי שראיתיאת הצבע החדש העדפתי את השחור. מה אתם אומרים???

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Yoav,

חבר שלי מעונין לקנות מחשב חדש. הוא מתלבט בין שני ספקים: TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC או Enermax liberty 500W מבחינת נתונים יבשים הם דומים. אבל מי מהם יותר טוב? הטגן יותר זול בכמה עשרות שקלים, כלומר האם שווה להשקיע ולקנות את הליברטי או לא?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by tomersh1,

אני מחפש לקנות מארז עם ספק למחשב P4 ואני מתלבט בין המאזים הבאים: 1.Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case 2. AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Purple Case w/Window AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Black-Silver Case w/Window AOpen H600B Front USB & Audio (300W FSP) Black Case w/Window מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בינהם ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by Fighter,

איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by mosdef,

אני כבר מבולבל , חלק אומרים ספייר זה חרא חלק אומרים זה טוב , בחלק מהמפרטים מציעים FSP בחלק אחר מציעים COOLMAX ... מה עדיף ? ספק בשביל קונרו E6300 , כרטיס מסך 7600 GS , ואחד גיגה זכרון של G.SKILL ( או CORSAIR עדיין לא הבנתי מה טוב יותר , חלק אומרים בכלל TWINMOS ) , המחשב לא יעבור בחיים OC ולא דרוש OC , אבל אני עדיין רוצה דברים איכותיים ... תקציב גג 500 שח

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by avivboker,

אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Black Knight,

שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  24. קניתי לפני זמן רב מחשב נייד מYAMSAN: Clevo 4200 model בעל מעבד פנטיום 3 1066, 256 ראם, 20 גי'גה בדיסק, מסך 15, ראדון DVD וכל הג'אנק הנוסף... לצערי המחשב הנייד וסוללתו (המחשב לא היה אצלי) טופלו, או יותר נכון לא טופלו כלל (לא גמרו את הבטרייה עד הסוף לפני המילוי מחדש). בכל מיקרה, כשהבטרייה הייתה חדשה דנדשה, היא הספיקה ל4 עד 4.5 שעות עבודה, 3 וחצי במיקרים של מאמץ כבד. אך היום לצערי, שעה ורבע + -, ממש על הפנים, התקשרתי לYAM SAN לשאול כמה עולה חדשה, נתנו לי טאג מחיר של 900 ש"ח - לא מתאים לי, טפרן, מה לעשות. בכל מיקרה, כבד התחלתי בפעולות "החייאה" - מרוקקן עד הסוף וממלא את הבטריה, אך לצערי הדבר לא ניראה כי מזיז לך בקצה של חיבור ה +. מישהו יודע איזה עוד אפשרויות יש כדי להחיות את ה…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=493&catcode=190

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.