עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zag_zag,

לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by danshimsh,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת HP LaserJet 1010. קניתי פעמיים טונר מקורי של HP עבור המדפסת, ברשת "אופיס דיפו". בשתי הפעמים ניגשתי למוכר, ביקשתי טונר ומסרתי את הדגם של המדפסת, וקניתי לאחר שווידאתי שהדגם הנ"ל מופיע בין הדגמים שנתמכים ע"י הטונר כפי שמופיע על גבי האריזה. בשתי הפעמים ההדפסות יוצאות מאוד חיוורות לעומת הדפסה של מדפסת דיו HP 4500 officeJet. למישהו יש מושג - האם זו בעייה של המדפסת ? האם קיימים מספר טונרים מתאימים, שיפיקו הדפסות פחות חיוורות? בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mr.bigglesworth,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=419 הייתי מת לאחד כזה

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by teddy85,

המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1,670 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 510 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 1,090 ש"ח סה"כ 6,617 ש"ח והספק שמגיע יחד עם המארז יסחוב מערכת כזאת?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by sashakrik,

שלום, היום רכשתי ערכה של שלט XBOX אלחוטי + מקלט למחשב אני לא מצליח לפענח כיצד לכבות אותו יש לו כיבוי עצמי אחרי שהוא לא בשימוש משהו כמו 5 דקות אבל איך אני מכבה אותו באופן מידי תודה !

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  6. Started by BURTON,

אני צריך עזרה בבנית הפריבו אם יש פה מישו שכבר עשה את זה אנא שתף אותי במפרט המומלץ וכמה זה יעלה והאם פריבו יותר משתלם מה home media center של מיקרוסופט או של כל חברה אחרת??

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  7. רכשתי מחשב חדש, היום הוא הגיע ואני לאחר ההתקנה. שמתי לב שאין חיבור למדפסת (מסוג HP710) בכלל. כיצד אני מחבר אותה? הלוח הוא של חב' ג'גבייט, המפרט מחשב בצד לא רלוונטי יותר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by igalk474,

אני חושב לקנות מקלדת Razer Lycosa Mirror עכבר Razer Mamba משטח לעכבר Razer Destructor Black למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלו? איך הם? איך האיכות שלהם? יש לכם המלצות? אני מבין שבנוסף לRazer גם Microsoft ו Logitech מייצרות דברים טובים תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by JBar,

היי, עברתי לדירה חדשה, וב SETUP הנוכחי שלי אין מקום ליותר מידי חוטים. לכן, אני רוצה לעבור לקונפיגורציה יותר wireless של מקלדת, עכבר ואוזניות. השימוש העיקרי הוא הקלדה וגיימינג, אבל לא גיימינג כבד. אני מאוד מרוצה מהציוד החוטי הנוכחי שלי, ולכן אני מעדיף "ציוד אלחוטי מקביל" - במגבלות הקיימות. כמו כן אין ממש מגבלת תקציב, אז cost effectiveness חשוב פה. מקלדת - אני משתמש ב Microsoft natural ergonomic keyboard 4000; מאוד מרוצה מהתצורה הארגונומית, אולם אין לי באמת צורך במקשי קיצור. זה Nice to have. מצד שני, יש לי מגבלה אחרת - מימדי המגירה הם 44.5 ס"מ ברוחב ו- 8 ס"מ בגובה, אז המקלדת החדשה צריכה להיות יחסית צרה. עכבר - כרגע Razer DeathAdder. כמו שאמרתי, אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום למומחים, ככתוב בכותרת אני מחפש עכבר זול למטרת שליטה טובה בהנעת כלי-שחמט דיגיטליים בצורה מדוייקת ובעיקר מהירה. למישהו יש ניסיון עם עכבר מוצלח למטרה זו? רכשתי לאחרונה את 705M של לוגיטק, שהוא מעולה לתוכנות משרדיות וכו', אבל ממש נוראי למשחק-רשת (הסמן מקפץ כמו מטורף ולא מאפשר הנעה מדוייקת, ולא משנה כמה התעסקתי בהגדרות, עדיין מתסכל מאד להשתמש בו למטרת המשחק!) תודה מראש לכל המסייעים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Forza Milan,

יש מבצעים , מדפסת משולבת מומלצת עליכם , בלי פקס, אין צורך, מדפסת + סורק + מכונת צילום. במחיר סביר!!!

13. Started by dudimalka,

שלום לכולם אז ככה קניתי לפני כמה שבועות אל פסק של חברת גמאטרוניק מסוג G-ME 750 אמפר חיברתי לו את המחשב ואת המסך ואת הראוטר שלי והכל מחזיק מעמד סבבה עכשיו קיבלתי איתו דיסק התקנה של תוכנה שמכבה את המחשב לבד ברגע שיש הפסקת חשמל אבל הבעיה היא שהכבל שמחבר בין האל פסק למחשב הוא כבל COM כזה דבר למי שלא מכיר: עכשיו הבעיה היא שאין לי כניסת COM במחשב לכן אני לא יכול לחבר אותו אבל אמרו לי שמוכרים כבל ממיר מCOM לUSB וכך אני יוכל לחבר אותו למחשב או להתקין כניסת COM במחשב שזו כניסה מאוד ישנה וזה עולה ממש יקר רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איפה ניתן להשיג כבל המרה מCOM לUSB ביררתי אתמול באופיס דיפו ואין להם כזה דבר.... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז החלטתי לקנות לו בית אני צריך ספק טוב שיחזיק אותו ומארז יפה שיחליף את המארז המכוער שלי!! ופרט ליופי שיהיה שקט תודה מראש

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  15. לאור ריבוי ת'רדים בפורום שכותרתם אינה אינפורמטיבית, כל ת'רד שיפתח ללא כותרת שתואמת את חוקי הפורום ינעל מיידית. כותרת אינפורטיבית כוללת את השאלה/בקשה הכללית. כלומר כותרות כמו "שאלה דחופה!!1" ינעלו מייד. לא מספיק לציין שאתם מחפשים רכיב מסויים, אחרת יווצר מצב בו כל הכותרות יראו כמו "מחפש עכבר". אם אתם זקוקים להמלצה לגבי רכיב, לא משנה אם מדובר בעכבר/מקלדת/מדפסת/סורק/פאד - ציינו את השימושים לרכיב הנ"ל, וציינו את התקציב שברשותכם - לדוגמא: "מחפש עכבר למשחקים, תקציב עד 250 שקלים". אם אתם מחפשים מדפסת, יעזר אם תציינו בכותרת אם מדובר במדפסת הזרקת דיו/לייזר (צבעונית או לא)/מכשיר משולב. שוב, חשוב לציין תקציב. אם אתם לא מחפשים רכיב חדש אלא יש לכם שאלה לגבי רכיב ספציפי, ציינו את הדגם…

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by netag,

קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. Started by Haflo,

מה קורה? לא אמרו שה v23.11 דפוקים ועושים בעיות? אז איפה v21.83? למה הם לא מופיעים באתר של nVidia?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by PeaS,

הדבר שאני הכי לא מבין בו. אני רואה את כל ההודעות שלכם שאתם כותבים VIA ASUS, מספרים אותיות, ואין לי מושג על מה אתם מדברים, לא יצרנים ולא דגמים. למישהו יש אתר עם הסבר או מדריך או משהו דומה? עדיף בעברית.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by titan,

כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לפי מה שהבנתי ממך, VIA עשתה לך רק צרות! אני מניח שלעולם לא תקנה לוח מבוסס צ'יפסט Via , אבל הציקה לי מאד העובדה שבעקבות זאת קנית לוח 7DXR מתוצרת Gigabyte שמבוסס על צ'יפסט של AMD...וכך נמנעת מהבעיה, כביכול. אני מקווה מאד שאתה יודע שרק הגשר הצפוני המככב בלוח הזה הוא של AMD (ה 761) , ואילו הגשר הדרומי הוא של VIA !!! שמעתי שהבעיות שהיו לך עם Via היו בעיות זיהו מודם, כרטיס קול , בעיות IRQ למיניהן... אתה יודע שהגשר הדרומי בלוח מנהל את כל התקשורת בין הדיסקים הקשיחים, כרטיסי PCI,וכדומה לבין המעבד ,נכון? וכפי שאמרתי הגשר הדרומי הוא מתוצרת VIA!!! אז רגע...אכלת אותה?? לא בדיוק, כי אם היית אוכל אותה, היית בא לפה ומתלונן על כל הבעיות שקרו לך... נראה שאין שום בעיה. אז מעתה והלאה תעלמנ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by wow,

אני יודע שיש ללוג'יטק 2 עכברים שמוצהרים שעובדים על משטח זכוכית ואני יודע שהם עובדים טוב אבל המחיר שלהם בארץ פשוט שערוריתי (600 שקל לעכבר רגיל וכ-450 שקל לדגם הקטן יותר שמתאים לניידים) האם כל עכבר לייזר עובד על משטח זכוכית ? אשמח להמלצה אם מישהו מכיר עכבר טוב שעובד על משטח זכוכית. תודה.

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by meez.,

רציתי לדעת אם לקנות את הk70 למרות שאני כבר עשר שנים משחק עם מקלדת רגילה membrane אני יצליח להתרגל אליה?/לשחק איתה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Or ei,

אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי... Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX וזה על הכוונת שלי עכשיו הAC97 הזה שווה משהו?? ומה זה ( FC-PGA ) ???? מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)

• 3 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.